10 thoughts on “Twc nápisy

  1. hele lidišky.. nevíte v jakých twc povídkách… je něco kde billa mučej? bo bijou? ne že bych mu to přala.. bo tak ale nějak mě tyhle povídky.. víc bavěj číst než ty… tome? no bille? te miluju… ja tebe taky.. pak je sex a koec povidky… to jko o_o.. no.. ste napiste mi ty nazvy povidek pls x)

  2. škoda, že to není líp viděěěět…něco takového bych chtěla na stěnu :))) trochu více zářivých barev a byla bych mega happyyyyyyyyyy x)))

    Natty: vím o čtyřech povídkách, v poslední době, které nejsou jen něžnost sama :)) tak za prvé ode mne Lov na Billa, zatím je tady pouze první díl, ale druhý se musí objevit co nevidět, je poslaný už celkem dlouho, pak Kdo to byl, no my ne! – od Abbýtos,  třetí je Kampfen fur dich od Tery a čtvrtý je Proč mě nikdo nemá rád – od Anett483. A možná i Billovo zvrhlé druhé já, opět ode mne, ale tam Billovi nikdo neubližuje, on to dokonale zvládá sám x))))

  3. Natty: Přečti si Vánoce nevim jestli tu eště sou… Myslim že sou od Syhrael,tak nevim. Ale vim,že ta byla nejlepší co sem kdy četla… Fakt že jo,brečela sem u ní jak želva… x(

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics