Prošel jsem hovnem… 4.

autor: Cherry
betaread: Janule
Kluci kráčí dlouhou ulicí po chodníku, kolem spousta zaparkovaných aut. Tom si vzpomene na nehodu s hovnem a tak dojde k jednomu autu. Podívá se do zrcátka, aby viděl, jestli je upravený. Když však spatří svůj odraz, dostane šok. „Pane bože! Vždyť já mám hovno i v dreadech!!!“ začne řvát na celou ulici. Bill se jen culí, a těká očima z Tomovy tváře na jeho hlavu. A za autem se také ozve smích! Bill se vyděšeně koukne směrem za auto… …a odtamtud vyskočí dvě holky s foťáky a začnou si Toma fotit. „Počkejte! Co to… co to děláte? Ihned přestaňte!“ rozčiluje se a snaží se rukama zakrýt svoje smradlavé vlasy s hnědou hromádkou. Už je ale pozdě. Holky se svými úlovky utíkají se smíchem pryč.
„Takže i český bulváry si na nás smlsnou!“ okomentuje to vztekle Bill a vezme bráchu za ruku. Jsou společně dál až dojdou domů.

***
Druhý den jdou kluci společně nakoupit pečivo ke snídani. Jdou do pekárny, koupí si pytlík čerstvých rohlíků a vracejí se zpátky domů. Jdou kolem trafiky. „Bille, musím si koupit nový číslo Playboye!“ zazáří Tom a spěchá dovnitř. Bill ho následuje. Vždycky si Tomovy časopisy rád prohlíží, hlavně polonahé chlapy.
„Ty vole!“ vykřikne Tom na celou trafiku. To probudí Billa ze snění.
„Co zas je?“ řekne nevrle Bill a vtom to spatří taky. Na titulních stránkách všech časopisů je Tomova fotka s dready plnými hoven! A pod tím stojí titulky: „Tom v Praze s hovnem na hlavě!“ nebo „Tom má účes plný hoven!“. Tomovi to úplně stačí a tak vyletí z obchůdku, jako kdyby měl u prdele raketu. Bill ho následuje.
„Tak to snad nerozdejchám!“ koulí Tom očima a hned si vezme jeden rohlík a narve si ho do pusy.
„Já nemůžu za to, že jsi spadnul do hovna!“ hájí se Bill, když v tom vypadne jeho bratrovi rohlík z ruky. „Co to děláš?“ zvedne Bill rohlík a chce se do něj zakousnout. „Počkej! Vidíš tam to černý chlupatý?“ zeptá se vyděšeně Tom a ukazuje na černou tečku v pečivu.
„No jo, ale co to je?“ strčí si Bill sousto před oči. Tom vyjekne: „Pavouk!!! Pomoooc!“ A udělá se mu zle od žaludku. Krkne si a… hodí šavli! Začne zvracet uprostřed chodníku. Kolem zrovna běží nějaký malý pes a tak tentokrát Tomovy blitky schytá on a ne Billovy kalhoty. Za psem se vyřítí zpoza rohu Natálie a Simona.
„Sakra, ty debile, co si o sobě jako myslíš!? Nám tady pobliješ psa a…“ řve Simona a najednou se zarazí. Všimne si totiž, že jsou to kluci z Tokio Hotel.
„No co čumíš, ty krávo blbá! Nevidíš, že je mi špatně?!“ řekne Tom a hodí šavli i na Simonu. Ta se nasere a někam odběhne. „To je ale dneska mládež!“ konstatuje Bill a ukousne pavoukovi z rohlíku varlata. „Mňam, to je ale pochoutka!“ pochutnává si Bill. Najednou opět přiběhne Simona s pánvičkou v ruce a majzne Toma přes palici. Ten se zakymácí a spadne přímo do svých zvratek. „Do prdele už!“ uleví si nahlas Tom a Bill se může pochcat smíchy… …teda už se pochcal – má na kalhotech mokrou skvrnu. Z toho se zase může pochcat Tom. A taky že se pochcal, ale není to tak vidět, protože má XXXL kalhoty.

autor: Cherry

14 thoughts on “Prošel jsem hovnem… 4.

  1. xD já nemám slov xD je to super nápad xD záchvaty smíchu u týhle povídky sou u mě běžný xD xD xD

  2. omfgxD..to není možnýxD…no nejvíc mě rozsekalo jak Bill sežral pavoukovi varlataxD…to jako nedávámxD

  3. hey ten blog.cz me sere nezda se wam zhe to tu nejak blbne?-…..i na mem blogu to blbne i od kamojdy a od dalsi kamojdy…..by me zajimalo co dela nas welky buh blog.cz🙁

  4. to je perkfetní xDD chudáci xDDDDDDD tak asi žádnýho borca moc nezbalí,když se jeden den budou válet v hovnech a druhej ve zvratcích xDDDDD

  5. co si o sobě jako myslíš!? Nám tady pobliješ psa …" omg omg x)))))))

    "To je ale dneska mládež!" a ukousne pavoukovi z rohlíku varlata. "Mňam   :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bože vraždáááááááááááááááááááááááááááááá smíchem….x)))))) já faaaaakt řvu na celý baráááák……ááááá bránice nestíííííháááááá :D:D:D:D:D:D

  6. Bill a ukousne pavoukovi z rohlíku varlata. "Mňam, to je ale pochoutka!"  :-DDDDDDDDD umírám smíchy to je tak úžasná povídka a směšná hej nemůžu honééééééééééém dáááááááááál

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics