Buď a nebo 2.

autor: Backy
betaread: Janule
Tímto dílem bych chtěla poděkovat Kátě-chan. Díky Káťo, dodala jsi mi hodně fantazie i v té nejhorší chvíli XD. (Kdyby něco, tak ta Káťa, co se vyskytuje v příběhu, je tato Káťa i ten její popis)
Když přijeli na místo, vylezli z auta a šli směrem do velké budovy. Procházeli úzkými chodbami, až došli k jedním dveřím.
„Hipííík!“ zakřičel Tom, když otevřel šatnu, která byla prázdná. Vletěli tam s Billem obrovskou rychlostí a zabrali si několik židlí. Kucí se převlékli a v tu ránu se tam napakoval i jejich kámoš. Když už byli všichni převlečení, šli jako procesí do sálu, kde už na ně čekala Káťa (jejich učitelka). Má blond vlasy s občasnými červenými proužky, dlouhé až na záda, avšak je nosí stažené do culíku, má pomněnkově modré oči, nosí brýle, ale při tanci raději má čočky. Je hubená a dost vymakaná.

„Tak si zkusíme tanec! Pánové pojďte sem!“ Nařídila, kluci se k ní rozeběhli a ona vysvětlovala: „Ve chvíli, kdy mají holky hang, vy si svléknete triko. Tak teď si to zkusíme!“
Začala hrát hip hopová muzika a partička 13-ti holek a 3 kluků začala tancovat. Ve chvíli, kdy holky dělaly hang, kluci si opravdu svlékli triko, ale vtom Káťa zavolala: „STOP!!!!!
Bille Kaulitzi! Ihned pojď sem!“ Nařídila nebohému Billovi, když hudba utichla. „Co to má znamenat?“ optala se ho a prstem mu píchla mezi žebra.
„Co?“ zeptal se nechápavě Bill. „Vím že jsem tlustej, ale neboj se, Káťo, já do závodů zhubnu!“ Káťa se svalila na zem a zařvala: „MĚ Z TEBE SNAD VOMEJOU! Kolik měříš?“ zeptala se docela rozzuřeně.
„186“ zněla odpověď.
„A kolik VÁŽÍŠ?!“
„45“ odpověděl smutně Bill.
„Takže do závodů budeš mít nad 60 nebo s tebou nepočítám!“ Pravila Káťa a Billa z hodiny vyhodila.
Tom poslušně běžel za brečícím bratrem, vzal ho do náruče a odběhl s ním do auta.
Než dojeli domů, tak Bill v autě asi 3x zkolaboval a vtom si Tom vzpomněl, že Bill ještě dnes nejedl.
Zastavili před jejich domem, Tom ho znovu popadl do náruče a odnesl domů. Položil ho na gauč a pomalu uspal. Asi po 10-ti minutách, už konečně usnul. „Broučku, proč musíš dělat pořád takový problémy?“ řekl Tom a spícího andílka líbnul jemně do ebenových vlasů.

********PO HODINĚ*********

„Haló? Broučku? Už vstáváš?“
Bill jemně pootevřel jedno oko, ale potom jej zase zavřel a šibalsky našpulil rtíky. Nejdříve Tom nevěděl co si má o tom myslet, ale pak mu došlo o „CO“ bratrovi jde. Políbil ho tedy a Bill se stylem „Šípkové Růženky“ probral. „Ach děkuji, princi! Vysvobodil jste mě z hrozného zakletí.“ Prohlásil Bill tuto větu, která následovala výbuchem smíchu. Tom už se na něj nedokázal dívat a pokračovali tzv. Bratrské suchozemské bitvě (jelikož oni měli i bitvy námořní, které se odehrávaly hlavně ve vaně XD)
Polštář proletěl celým obývákem, až přistál v Billově obličeji.
„Ty!!!! Teď sis to zavařil, bratříčku!!! Pomsta bude sladká!!!“ Poté co toto dořekl, obývákem proletělo dalších 5 polštářů, které letěly „směr Tom“. Po tom všem slyšel Tom nějaký zvláštní zvuk. Bill zrudnul jako rajče.
„Asi bychom měli něco zdlábnout, co?“ Podotknul Tom s úsměvem, ale černovlasé stvoření zavrtělo hlavou, že hlad nemá.
Tom nevěděl co má dělat, nejdříve mu kručí v břiše a teď hlad nemá?! No co je to za člověka?
„Něco sníst musíš!“ Nařídil Tom a Bill už dále neprotestoval. S velkým odporem snědl 1 rajče a zhnuseně řekl, že je nacpanej až k prasknutí a k tomu, aby mu jakoby Tom věřil, si odhrnul triko, vytasil na Toma ty nechutný žebra a poklepal si na ně. No fuj! Pomyslel si Tom a dál už nic neříkal.
*********V POSTELI**********
„Tome, pojď ke mě!“ poručil černovlasý chlapec. Tom se přišoural a lehl si k němu do postele. Bill ho objal, dal mu pusu a řekl: „Nikdy tě neopustím, to ti slibuji! udělal bych pro tebe vše.“ Vtom Tomovi blýsklo. Udělal by pro mě vše? Tak to uvidíme…
autor: Backy

3 thoughts on “Buď a nebo 2.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics