Over us 14.

autor: lostmickey
betaread: Janule
(Bill)
Měl jsem neobyčejně dobrou náladu! Jak by taky ne. Byla sobota…Vylezl jsem z postele a promnul si oči. Zívnul jsem, hezky na celej pokoj a utíkal do koupelny. Zamknul jsem se a hodil rychlou sprchu. Po ní jsem si pečlivě fénem vysušil vlásky a celou bodu na sebe pyšně mrkal do zrcadla.
„Egoistáááá…!“ Zasmál jsem a vyčistil si svůj přenádherný chrup.
„Já na to mám… Tak si poskočím…“ Skákal jsem po pokoji a zpíval si znělky z nejrůznějších reklam. Bylo mi ta krásně. Venku sluníčko, uvnitř mě sluníčko, někde v tomhle hotelu bylo další moje sluníčko! To už byly tři sluníčka! A za jediný den! Natáhl jsem na sebe džíny a jedno z nejnovějších triček. S hlasitým „Chacháááá!!!“ jsem vyrazil směrem k jídelně.
„Hlad! Hlad! Žízeň! Žízeň!“ Broukal jsem si a sbíhal schody. Prolítl jsem další kratší chodbičkou a letmo pozdravil jednoho z barmanů, který se stal nedobrovolným svědkem toho, jak mě David předtím osahával. Chlápek se právě cpal vaflemi a já změnil melodii a slova mé písně. ,,Valfičky, vafličky. Ty já mám nejradši! Vafličky, vafličky. Ty já mám rád!“
Zasekl jsem se asi dva metry od stolu, kde seděl Tom, Géčka a David. Nikdo z nich nevypadal, že by měl stejně dobrou náladu jako já. Mával jsem nad tím rukou a sedl si na volnou židli vedle Toma. Georg se jen zhnuseně odtáhl. Postrčil si svůj talíř blíž ke Gustavovi a za chvilku se tam přestěhoval i s židlí. Všiml jsem si, že i na druhé straně David je od Toma jaksi zvláště poodsunutý. Zamračil jsem se a loktem drcnul do Toma. Když všichni ostatní obrátili svou pozornost ke svým talířům, naklonil jsem se k bráškovi.

„Co se děje?“ Sykl jsem.
Tom jen pokrčil rameny. Bylo zjevné, že ani on nezná důvod jejich chování. Nalil jsem si džus a natáhl se pro housku. Gustav v tu samou chvíli učinil ten samý pohyb. Jakmile jsem se housky dotkl konečkem prstu, Gustav se ušklíbl a stáhl svoji ruku zpátky. David na něj soucitně kývnul a lusknul na jednu ze servírek. Ta okamžitě přiklusala a donesla novou ošatku. Tu poloprázdnou poodstrčila směrem ke mně a Tomovi. Novou pleskla před kluky a Davida.
„Co je sakra?!“ Vyskočil jsem. Tom se na mě útrpně podíval a sklonil hlavu. David provokativně elegantně odtáhl sklenku, ze které se chystal napít, od svým rtů a zadíval se na mě přes konečky svých prstů, spojených v jakési pyramidě. Gustav odložil housku a Georg mi podal časopis. Všechny tři jsem jen sjel nechápavým pohledem a časopis k sobě otočil titulkou.
Nedokázal bych říct, co jsem v té chvíli cítil. Nedokázal bych říct, co v té chvíli musel cítit Tom, když se nakláněl, aby lépe viděl. Nedokázal jsem v tu chvíli říct absolutně nic. Nasucho jsem polkl a zadíval se Davidovi do pomstychtivých očí. Měl oči jako had. Zúžené. Chladné…
„Co mi k tomu povíš?“ Optal se s tak neuvěřitelným odporem. Jedním prudkým pohybem mi časopis vyrval z ruky a zamával s ním nad hlavou.
„Dva ledové obklady pro incestní dvojčata!“ Zakřičel na celou jídelnu. Tom vstal a chytl mě kolem ramen. Stále jsem pohledem hypnotizoval titulku, zející v Davidově ruce. Nemohl jsem uvěřit tomu, co jsem viděl.
Tom a já! My! V objetí! Líbající se! V tom parku!
„D-avide… Já ti to… já…“ Zajíkal jsem se vlastním strachem a snažil se uklidnit své rozklepané tělo. Tom má ramena stiskl trochu pevněji. Skoro jako by se mě snažil vtáhnout do sebe.
„Ale copak?“ Ušklíbl se David. „Došla slova?“ Praštil s časopisem o stůl a taky vstal. Obešel stůl a vyrazil směrem ke mně. Tom mě strčil kousek dál a stoupl si přede mě.
„Uhni!“ Zasyčel Dave.
Tom se k němu naklonil o něco blíž. „Nech ho na pokoji!“
Rozhlédl jsem se kolem sebe. Lidé i obsluha na nás jen vyjeveně koukali a někteří se zjevně docela dobře bavili.
David chytil Toma za rameno a smýkl s ním na stranu. Jen jsem přidušeně vyjekl a díval se, jak se Tom zvedá ze země. Byl celý rozzlobený. V očích se mu nebezpečně blýsklo. Než jsem stačil zaregistrovat víc, David mě táhl kamsi pryč. „Tomi!“ Vyjekl jsem. Silné ruce mě natlačily do otevřených dveří pokoje a prudce zabouchly. Slzy se mi valily z očí nezadržitelnými proudy a já dopadl na postel.
David přede mnou přecházel sem a tam jako rozzuřený lev v kleci a něco nesrozumitelného si pro sebe povídal. Najednou se zastavil, natočil ke mně svou tvář a přiblížil se asi na dvacet centimetrů.
„Proč?“
„C-co?“ Posunul jsem se dál. Bál jsem se ho. Uvnitř mě se všechno převracelo a navenek mi byla neuvěřitelná zima.
David mě chytil za nohu a stáhl zpátky. Povolil jsem svaly a nechtěně jsem se položil. David mi zasedl nohy a ruce přišpendlil za hlavou. Cukal jsem sebou, ale nedovoloval mi ani sebemenší pohyb. Panicky jsem volal Tomovo jméno a snažil se ho shodit.
„Sklapni a pustím tě!“ Zavrčel. Zmlknul jsem, ale ten strach! Byl tak blízko! Trochu povolil, ale stále ne dost natolik, abych mohl něco udělat. Naklonil se ke mně. „Proč? Proč on?“
Nezmohl jsem se na slova. Neklidně jsem dýchal a uvědomoval si, jak na mě tlačí svou pánví.
„Baví tě šoustat s ním?“ Byl tak nechutný! Nikdy jsem styk mezi mnou a mým bratrem nenazval šoustáním! Bylo to tak odporné!
Stále jsem nic neříkal. Hleděl jsem mu do očí a vnímal jeho horký dech na své tváři.
„Se mnou by se ti to taky líbilo!“ Zavzdychal a políbil mě na krk. Zvedl se mi žaludek. Jeho tělo na tom mém! Popotáhl jsem. „Pusť…“ Zaškemral jsem.
„Chci tě, Bille! Už tak dlouho! Proč tě může mít? Co má co já ne?“ Jednou rukou mi zajel pod triko na bříško. Měl tak neohrabané prsty. Vůbec ne podobné těm Tomovým. Tyhle byly kruté. Nehezky zvědavé! Ty Tomovy byly opatrné a přesto tak nádherně chtivé.
„V to baru… já nebyl opilý! Věděl jsem přesně co dělám!“ Vyrazil ze sebe a znovu mě políbil. Tentokrát na ústa! Pevně jsem semkl rty a odvrátil hlavu. Chytil mě za vlasy a bolestivě mě za ně zatáhl. „Zakecám to! Zařídím to tak, aby si všichni mysleli, že to je fotomontáž, ale…“ Nedokončil větu. Zasekl se a jen se na mě díval.
„C-co?“ Vykoktal jsem. Možná jsem ani nechtěl vědět, co se za tím „ale“ skrývalo, jenomže já musel. Cítil jsem, jak se jemně pohupuje. Byl vzrušený, ale já nikoli. Byl jsem znechucený. Jeho přítomností. Jeho vůní. Jím samotným.
„Vyspíš se se mnou! Kdykoli budu chtít! Budeš jen můj!“

autor: lostmickey

18 thoughts on “Over us 14.

  1. HAJZL HAJZL HAJZL HAJZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZL… David, ten HAJZZZZZZL… ho nesnááááášííííííííííííííííííím… fuj… bleeee… sundejte ho z toho Billa… bo ty chlebíčky uvidím podruhéééé x((((((((((

    dááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááál dááááááááááááááááááááááál… úúúúúpa šílím… ježiši já asi vyletím z kůže!!!!! Božská to povídka :D:D:D:D

  2. To..to..nemyslí vážně..x(

    Bože ne,já chci další díl nebo se poseru!

    Ne,bože..vždyť…on ho uplně zlomí..x(

    Ne,prosím..

  3. žiši… já jsem úpa nepříčetnááááá… do toho monitoru snad skočím a vypreparuju ty Davidovy věty i s tím jeho chorým MOZKEM!!!!! ufff… jdu se někam uklidnit…

  4. Joooooooooooooooooo xD Promiňte, já miluju, když někdo znásilňuje Billa 😀 Je to tak roztomilý….:D (neřešte, jo xD )

    Rychle dál 😉

  5. Peťushka : Ty vole,holka..

    Dělěj,dej mi IcQ..nebo tak..toe fuk..

    Milujeme stejnou věc..XD

    Můžem napsat povídku..^^

  6. No tedy, tak nádherný, sladký a roztomilý začátek a teď tohle?!?!

    Z Davida se mi zvedá žaludek, i když si zcela upřímně myslím, že je natolik zdatný  manažer, že by si určitě nedovolil nějak fyzicky či  psychicky deptat tak úžasnou mašinu na prachy! Ale to není výhrada proti autorce – lostmickey- fakt skvělý, i když tedy odporný! :-)))

    ZoE: už ses uklidnila? Naber síly, určitě bude hůř!!!!  :-)))))))

  7. Kattys: se budeš divit, ale neuklidnila x((( potom, co přibyly ty foteny s cígama a David tam jen tak klidně stojí… tak posílená negativní reakcí z tohoto dílu, co se právě Davida týče, supíííííííím úúúúúúpa MAXIMÁLNĚĚĚĚ!!! Se uklidním, až se vyspím… takže ráno snad budu v pohodě… x))) nejsem asi schopná mrknout se na svou povídku, co na ni kdo říkáte… grrrrr… a díky za uklidnění "bude hůř"… to pak fakt nechám na tvé doporučení zavřít do Bohnic :DDD

  8. ZoE: já jsem se právě tak zlobila nad těma fotkama s cigaretama, že jsem se ještě nestačila podívat na tvou povídku, ale už se těším!

    lostmickey: ještě jednou a určitě ne naposledy, tvoje povídka je fakt skvělá, moc dobře se čte a David mi vždy spolehlivě zvedne krevní tlak. A že bude hůř, viď?!?

  9. Abby – písni mi třeba na mail xD Já určo odepíšu a mileráda tam přidám i svoje ajsko x))

  10. Abby a Peťushka:  děvčata, proti novým povídkám nic nemám, ale znásilňovat Billa, či mu jakkoli jinak ubližovat?!?! Ach jo, očekávám od vás samé strašné věci :-))))))))))

    Úplně mi stačí, když ho tady ohrožuje lostmickey:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics