Buď a nebo 4. (konec)

autor: Backy
betaread: Janule
„Dobře… Pamatuješ si, jak si jel na 2 roky za babičkou a já nejel? Mamka přeci říkala, že mám zaracha, ale to vůbec nebyla pravda. Měl jsem… no…“
„Co jsi měl?“ ptá se nedočkavě dredaté dvojče.
„Mám… problém se zádama! Nosím korzet! Nikomu to neříkej, hlavně tátovi ne!“ vypadlo najednou z Billa.
„Ty… nosíš… KORZET???!!!“ zeptal se trošku koktavě Tom.
„Jo…“ řekl Bill a smutně se podíval do země. „Proto jsi odjel za babičkou sám, ale jeden den mi mamka řekla, že k nám přijde na návštěvu nějakej týpek a že ona bude možná v práci, až přijde. No… ten týpek přišel, 1 hodinu jsme si povídali a pak…“ řekl Bill…
„Co bylo pak????“ Ptal se netrpělivě Tom.
„Jsem šel na záchod…“ řekl Bill a zčervenal. Tom si myslel, že asi omdlí. Čekal třeba, že ten týpek na něj vytáhl pistoli a začal vydírat, ale to, že šel brácha na WC, ho opravdu dostalo. „To nebylo vše!“ řekl ještě rychle Bill, když už viděl, že jeho bratr má dost. A tak pokračoval: „Když jsem přišel zpět, tak jsme si zase povídali. Povídali jsme si o anorexii hlavně… Mno… Hlavně o tý mojí.“ Řekl Bill a znovu se zadíval do země. Tom ho tedy ještě více přitiskl na sebe.

„Tak už mi konečně řekni co se tam stalo“
„On… On… on…“ Bill začal koktat a po chvíli se znovu rozbrečel. Tom ho celou tu dobu držel v náruči a líbal ho do vlasů a na tváře, jen aby se uklidnil.
„Co ti udělal, zlatíčko?“ zněla milounká otázka, která Tomovi vypadla z úst, aniž by to vnímal.
„On mě… znásilnil.“ Vypadlo najednou z Billa.
„ZNÁÁÁÁSILNIL??!!!!“ Tom z toho měl málem infarkt. „Bille, proč si mi to nikdy neřekl?“
„Bál jsem se tě,“ povzdechl si Bill a více se přitulil k Tomovi do náruče.
„Bille… tohle si mi měl říct!“
„Tomu úchylovi to nedaruju!!“ Rozzuřil se Bill a potom něco řekl, no… spíš to pípnul: „Víš… ale on se mě ptal… a já řekl, že jo.“
„Co si řekl, že jo?“ ptal se pořád netrpělivě Tom.
„No… Že se s nim vyspím.“
„Takže jste to… Bille proč?“ Ptal se nevěřícně Tom.
„Víš… bylo to tak… No to je jedno!“ Prostě mi dal do toho pití nějakou drogu a potom nešlo říci ne.
„Pamatuješ si na něj? Vždyť nám ty drogy dával, když jsme byli malí!! Mlátil tě tady, pamatuješ si na to? Bylo nám asi 7,“ vypadlo najednou z Billa světelnou rychlostí.
„Počkat! Jak si to myslel, to jako že nám to dělal už dřív?“ Ptal se netrpělivě Tom.
„No prostě byl na nás takhle hnusnej už jako na děti, dával nám drogy a tebe mlátil kvůli tomu, aby si mě prý nechal být! Bylo to strašný… Zvláštní, že si na to nepamatuješ.
„To jsem nevěděl, broučku!“ Řekl ochotně Tom a milenecky jej objal, po chvilce už oba spali.
Ale vtom někdo přišel a Billa vzbudil slovy: „Halóó? Billísku! Vstávej!“ vytrhl jej Tomovi z náruče a odvlekl z pokoje na chodbu. Bill otevřel oči a všiml si, že před ním stojí jeho velká noční můra, Dan! Bill se kroutil ze všech sil, aby se mu vytrhl, ale nic nepomáhalo.
Najednou si Dan Billa k sobě pevně přitáhl a dal mu pusu, ale vůbec nešetřil, proto se Bill nemohl divit, že mu po chvilce začala téct i krev, jak byl surový. Po této puse začal Dan Billa vysvlékat a do toho říkal pořád Billovi: „Nemyslím si, že bys trpěl anorexií, máš náhodou krásnou postavu, Bille!“ Billovi to bylo hrozně nepříjemné a proto se odhodlal a zakřičel z plných sil na Toma. Ten vystřelil z postele jako raketa a už byl u nich. Danovi jednu napálil a Billa v náruči si odnesl zpět do pokoje.
Další den se kluci dozvěděli, že Dan je známý úchylák a také se dozvěděli, že jejich mamka ho vůbec nezná, policie si ho odvedla a kluci se mohli dál zabývat tím, jak má Bill přibrat.
*******2 DNY PŘED ZÁVODY**********
„Bille!! Vždyť ty jsi zhubnul o 2 kila, jak si to představuješ? Rozejdeme se, nebudu chodit s vyžlí!!“ Zakřičel náhle Tom. „OK, pojď se mnou!“ Nařídil a Bill poslouchal jako ovečka. Tom před něj postavil nějakou záhadnou pixlu a dodal: „Až to celý sníš, tak přijď, uvidíme jak ti váha stoupla.“
Když Bill viděl, že mu opravdu nic jiného nezbývá, tak se do toho pustil. Po dojedení přišel za Tomem do koupelny. Tom mu dal pusu na tvář, ukázal mu na váhu a řekl jemně a mile: „Tak, teď uvidíme, co to s tebou udělalo,“ a trošku se zasmál. Bill si stoupnul na váhu a nemohl se vynadívat, ručička se pohybovala na úplně jiných číslech než normálně. Tom, když viděl tu nádhernou váhu, Billa uchopil do náruče a odnesl ho (i když teď už s menší obtíží XD) do pokoje, kde ho povalil na postel a začal líbat.
KONEC
autor: Backy

7 thoughts on “Buď a nebo 4. (konec)

  1. jéé snědl jednu pixlu čehosi a hned ztloustnul.. zajímavý xDD každopádně se mi to líbilo, i když to bylo trochu uspěchaný a místy ne úplně dokonalý…Ale na to, že to byla tvoje první povídka sis nevedla až tak špatně ;)) Určo piš dál, ono se to zlepší, máš na to! 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics