Night Before

autor: Dania
betaread: Janule
„The Power fo Mind“ je první z dvojice povídek, jež na sebe navazují, proto ji čtěte jako první. Povídka „Night Before“ je jejím volným pokračováním a vrací se v časové ose před děj té první. Hodně z vás to pochopilo obráceně, proto tohle vysvětlení. Pokud jste právě v povídce „Night Before“ a tu předchozí jste ještě nečetli, vraťte se nejdřív k ní. Další pokračování těchto dvou povídek už není. :o) J.
On se tak krásně usmívá! A ten jeho hlas, je jako sladký zpěv ptáčka! Chichi, ptáčka! Tomi je ptáček! Takovej malej ptáček! Můj ptáček. A určitě má taky pěknýho ptáčka!
„Tomi! Ukaž mi ptáčka!“ vykřikl a upřel svůj omámený pohled na bratra.
Bill už neovládal nejen své motorické funkce, ale i jeho myšlenky byly poznamenány množstvím alkoholu, které dnešního večera stačil zkonzumovat. „Tomi! Honem! Ukaž mi ptáčka!“ křičel pomalu na celý bar. Culil se jak měsíček a dožadoval se akce.
„Jakýho ptáčka? Co to meleš! Já nemám ptáčka, ale pořádného ptáka!“ a namachrovaně se opřel. Tom na tom nebyl o moc lépe než jeho bratr.
Oba se po sobě váleli smíchy. Bill si ještě přisadil a dlaní bezostyšně mapoval stehno svého dvojčete. Prsty v nebezpečné blízkosti zapínání kalhot.
„Ptáčka! Ptáčka! Ptáčka!“ skandoval Bill a tleskal si do rytmu.

„Ale nejdříve mi ukaž toho svýho!“ Tom se opile usmíval, založil dlaně na hrudi a pozoroval Billa, který se nebezpečně naklonil, až hrozilo, že spadne ze sedačky.
„Chceš mě vidět nahatýho? I ty nezebe… nezbede… nezbedníku!“ Bill se snažil přimět svůj jazyk ke spolupráci. „Ha, já věděl, že to slovo umím!“ a vítězně se usmál.
Tom jen zíral na bratra a přemýšlel, jak nejrychleji sundat to jeho pidi tričko, aniž by mu utrhl hlavu.
Georg s Gustavem je opustili již před hodinou – neměli takovou výdrž jako dvojčata.
„Hmm, Tomi, chceš?“
„Co.“
„No vidět mě nahatýho!“
„Eee, jo, tak jo.“ Tom vyzývavě zamrkal a jazykem přejel přes svůj kroužek ve rtu. Najednou se Bill postavil, zavrávoral, uvěznil Tomovu dlaň v ocelovém sevření a táhnul jej za sebou.
„Hehe, ne tak rychle, spadnou mi gatě!“ Tomovi se pletly nohy a obrovské kalhoty jeho chůzi taktéž nepomohly. Byl rád, že ještě neskončil na podlaze.
Bill se zazubil na bratra a v příští chvíli jej strkal do výtahu. Tom se opřel o stěnu zdviže a se zalíbením se díval na malinké představení, které si pro něj Bill připravil. Černovlasý stál uprostřed výtahu, nohy mírně rozkročené, v jedné dlani svíral spodní lem trika a druhou si jezdil po odhaleném bříšku.
„Wow, ještě!“ pronesl Tom zhrublým hlasem. Očima s rozšířenýma zorničkama zíral na poodhalené štíhlé tělo, na které si chtěl také sáhnout. Natáhnul ruku a prsty přejel po nahé kůži. Odlepil záda od stěny, když se kabina zastavila. Bill opět chytil brášku za ruku a vedl jej k sobě. Tentokrát už nebyl Tom netečný, aktivně se zapojil do hry. Dlaněmi přejížděl po bratrově břichu, tiskl je k jeho bokům. Bill se mu přetočil v dlaních a najednou stáli tváří v tvář. Díval se, jak to černovlasé stvoření před ním pootvírá ústa a jazykem přejíždí po spodním rtu. Prudce jej přitáhnul k sobě a líbal. Syrově, vášnivě, téměř hrubě. Ale Bill si nestěžoval. A ani nemohl. Šance na jakoukoliv smysluplnou myšlenku jej opustila již asi před hodinou. A proto jediné co vnímal, čím se řídil, byly potřeby těla.
Toužil po dotecích, blízkosti, tak ji vyhledal. Toužil cítit vzrušení, horkost, vášeň. Dlaně přesunul na bratrův opasek, prudce s ním škubnul, a když kalhoty bez odporu klesly k zemi, zaháknul prsty za gumu trenek a taktéž je stáhnul z toho božského těla. Do dlaně uchopil probouzející se mužství a stiskl. V ústech cítil Tomův přidušený vzdech. Naposledy propletl jazyk s bratrovým, odpojil se od jeho úst, klekl na kolena a svoji pozornost zaměřil na penis před očima. Opět jej uchopil do dlaně, párkrát jej prohnětl. Otevřel ústa a hladově jej vsál dovnitř. Žmoulal, tahal, skousával, lízal a sál. Během chvilky mu Tom mohutněl v ústech. Slyšel steny, cítil dlaně ve vlasech. Stačilo pár Tomových přírazů a cítil horkost, narážející na zadní stranu krku. Párkrát musel polknout, aby překonal dávící reflex. Na jazyku cítil Tomovu chuť, na rtech ještě zbytky životodárné tekutiny. Zhluboka dýchal, zvedl oči a upřeně se díval na bratrovu zrudlou tvář, nesoucí ještě známky prožité rozkoše.
„Wow, to bylo… dost dobrý. Takhle rychle mě ještě nikdo neudělal.“ Tom natáhnul paže, vyhoupl Billa na nohy, a konečně z něj stáhnul to triko. Nelenil a zbavil jej veškerého zbývajícího oblečení. Vysvlékl i sebe a dostrkal Billa až k posteli.
„Už jsem zase tvrdej! Pojď si zajezdit!“ lehnul si na záda a sledoval Billa, jenž přehodil jednu nohu přes jeho bedra a usadil se mu na podbřišek.
„Chceš, abych na tobě jezdil? Chceš mě?“ Bill se zhoupl a zadkem narazil do Tomova vztyčeného mužství.
„Jo, baby, chci tě. Sedni si na mě!“ Po této pobídce se Bill zvednul a sklonil hlavu k bratrovu rozkroku. Vzal tvrdý penis do úst a pokryl jej slinami.
„Jo, baby… jo…!“ sténal Tom a přirážel do bratrových úst. Bill se zvednul, přesunul přesně nad Tomovo vzrušení a s očima nevědoucně zírajícíma na tělo pod sebou, navedl horký orgán na vstup do svého těla a pomalu se usadil.
Zalapal po dechu, nepříjemný tlak a počáteční ostrá bolest na chvíli pročistily jeho mysl. Lehce se zavrtěl a poslouchal steny svého milence.
„Ouu, yeah… yeah…“ Mírně se nadzvedl v kolenou a opět klesl. Bolest jej opouštěla, vzrušení rostlo. Jeho pohyby se stávaly pravidelnějšími, táhlejšími, plynulejšími. Dlaně zapřel o Tomovo břicho, cítil pevný stisk bratrových rukou na zadku. Cítil, jak jej nadzvedává, cítil každé zasunutí, hlouběji a hlouběji. Zaklonil hlavu, pravou ruku obtočil kolem svého tvrdého mužství a pohyboval. Rychleji, prudčeji, silněji. Naposledy se prudce narazil na Tomův penis a v ten samý okamžik potřísnil bratrův hrudník svým semenem. Lapal po dechu, víčka pevně stisknutá.
Dlaně na jeho hýždích jej pevně uchopily a aniž by z něj Tom vyklouzl, přetočil obě jejich těla do, pro něj, pohodlnější polohy. Bill ležel na zádech, paže rozhozené po posteli, stehna široce roztažená s koleny směřujícími do stran. Tom jej chytil pod koleny a přitiskl mu je k hrudi. Zapřel se o matraci a začal se divoce pohybovat. Prudce oddechoval, soustředěný na stále se zrychlující tempo přírazů. Nevnímal spící osobu, ležící pod ním, uvědomoval si pouze horkost, tlak a dokonalé vlhko.
Naposledy přirazil, a konečně se dostavilo požadované uvolnění. Svalil se na tělo pod sebou a snažil se popadnout dech.
Po chvíli se překulil na stranu, přehodil přes ně pokrývku a s pocitem naprosté blaženosti okamžitě, po vzoru svého dvojčete, usnul.
****
K jeho uším dolehly zvuky z ulice. Probouzel se. Pootočil hlavou a mírně se protáhnul…

autor: Dania

19 thoughts on “Night Before

  1. Ne, Adello, nebude už další díl… tedy pokud ho Dania někdy nenapíše… tady ten navazuje na předchozí povídku s názvem The Power Of Mind a je vlastně jejím předchozím dějem… trošku složitější, ale záměr autorky je myslím jasný… J. :o)

  2. jé, to bylo super:) škoda, že nevím jak to jako mělo být, ten konec, to bych si musela asi přečíst tu povídku… a ona je tady na tomto blogu??? Jinak fakt povedené, hodně povedené a moc jsem se zasmála a sexuálně navnadila:))

  3. jak je to spojený s tou druhou povídkou…opravdu skvělý, hezky promyšlený..a perfektně napsaný..opilá twinsata miluju 🙂

  4. woooooooow…….to prostě chce pokráááčko!!!Vždyť byly opilý…tak se musíme dozvědět,jaké by to bylo ráno,néééé???šup šup…

  5. panebože…nejvíc sexy povídka,jakou jsem za poslední dobu četla!!!neuvažuješ o pokračování o:)

  6. ty jo on spal a on ho jako to? xD xD xD jako ale chtělo by to jako nějaký pokračko ne tohoto ale toho dalšího…………. nebo i když to je jedno ale bylo to dokonalostní

  7. … je to dokonalé!!!!! Vytřeštěně zírám na monitor a přehlrávám si celou tu povídku znova a znova… lidská mysl je opravdu neuvěřitelná… je to nádherně popsané, nádherně, nejvíc oceňuji inteligentní smysl pro humor… mazec… ovšem je to smutné, jak s námi naše podvědomí cvičí… NESTALO SE TO… NESTALO SE TO… NESTALO SE TO… jeden si to vštípí do hlavy… druhý je už tak mimo, že neustále žije svým snem… to zjištění je opravdu velmi smutné… luxusně zpracovaná povídka, celá x))) nutí člověka přemýšlet a hodně… skládám velkou poklonu autorce xDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics