Mišiška Billíšto a Mišiška Tomíšto II 8.

autor: Jitka Krejcarová (Jitáááááááá)
betaread: Helushka
Ještě chvíli se nádherně milovali, tak něžně a zároveň vášnivě, a jejich těla i duše zavalil pocit, který je ze všech pocitů nejkrásnější. Zaplavila je nekonečná láska a nezkrotná touha po tom druhém.
„Billí, bráško, to bylo nádherný, to bylo tak, tak…“ Tom se marně snažil slovy vyjádřit ten nádherný pocit, když jejich těla splývala v jedno. Bill mu dal svůj štíhlý prst na ústa a následně ho něžně políbil na čelo. „Tome, ani nevíš, jak moc tě miluju, tak strašně moc. Už jsem i přestal doufat, že tě ještě někdy uvidím, a už jsem vůbec nedoufal, že to bude jako dřív, že se budu moct s tebou milovat, že tě políbím, že mě pohladíš… Nic a nikdo pro mě není důležitější než ty, bráško.“ Tomovi se z Billova proslovu rozletělo v bříšku hejno motýlků, kteří ho teď šimrali po celém těle.
Kluci se raději za pomoci toho druhého oblékli a muziku zase ztišili, protože i zaslechli matku, jak na ně křičí zezdola, protože měla strach, aby ti její malí ďáblici nezbořili celý dům. Zůstali sedět na posteli v pevném objetí, vzájemně si špitali do vlasů ta krásná slova lásky, když v tom do pokoje vstoupila, Simone…

Bill se polekal a málem se skoulel z postele, ale naštěstí ho Tom pevně držel. Oba kluci se na mámu vyjeveně dívali, ale když viděli ten úsměv na její tváři, uklidnili se a usmáli se taky. Stále se objímali a Tom Billa ochranitelsky hladil po vlasech a po zádech. Už jim bylo oběma zle z toho, jak se musí pořád skrývat, jak nesmí dát nic najevo. A nejhorší na tom bylo, že nesmí dát najevo tu velkou lásku, kterou k sobě cítí. Tom znova Billa pevně sevřel a daroval mu něžný polibek do vlasů. Simone se na ně stále culila a vše co viděla, brala jako samozřejmost. Takhle aspoň kluci pochopili, že když je rodiče nenačapají v akci, nemusí se ničeho bát.
„Miluji tě, bratříčku můj a nikdy tě milovat nepřestanu,“ zašeptal mu Tom do ouška a Bill se k němu na znamení souhlasu přitulil jako ospalé koťátko. „Běžte už spát, musíte si oba odpočinout. Dneska jste toho měli oba hodně,“ Řekla svým dětem starostlivá matka a ještě oba políbila na dobrou noc. Pak už se odebrali každý do svého pokoje a chystali se do sprchy. Tom dal bráškovi přednost a sám chystal v jeho pokoji malé překvapení…
Bill po dlouhé době cítil ten krásný pocit, který se jmenuje absolutní štěstí. Vešel do koupelny, ani ho nenapadlo se zamknout, a začal se svlékat. Díval se na své tělo, na kterém byly docela výrazné stopy po velmi hrubém zacházení, ale to mu nedokázalo pokazit dobrou náladu. Opatrně si vlezl do sprchového koutu a pustil na sebe teplou vodu. Zavřel oči a představoval si tu nádheru, která za pár minut přijde.
Když se Bill ve sprše dokonale uvolnil a umyl, utřel si tělo velkou osuškou, na které byla ozdobná výšivka s jeho jménem. Omotal si jí kolem boků a pousmál se. Vzpomněl si, že když byli s Tomem malí, tak jim máma ty osušky vyšívala. Bylo jim sedm let, ale v tu chvíli mu to připadalo už tak dávno…
Prohlížel si zkoumavě svůj odraz v zrcadle a připadal si jako holka. Znechuceně se díval na své vlasy, které mu sahaly skoro do pasu. „Bože, vypadám jak magor,“ šeptl si Bill sám pro sebe a znechuceně se v té blonďaté hřívě prohrábl. „Fuj!“ otřásl se a vzal do ruky kartáč. Když se učesal, čapl velké nůžky a spoušť na své hlavě nemilosrdně skalpoval. „Bože, to je hnus! Já nechci bejt blonďák!“ bědoval Bill sám pro sebe. Prohrabal všechny skřínky v koupelně, až konečně narazil na svojí oblíbenou modročernou barvu… Tom netrpělivě pochodoval v pokoji z jednoho rohu do druhého a byl nervózní. Proč je ten Bill v tý koupelně tak dlouho? Vždycky tam býval kolem hodiny, ale vždyť to už budou hodiny dvě!

autor: Jitááááááááá

5 thoughts on “Mišiška Billíšto a Mišiška Tomíšto II 8.

  1. aaa to bude z Billa klasnouckej chlapecek :D:D:D:D…….. uaa:D:….teda jako ale chtela bych ho videt jak by mnel ty vlasy:D:D…,,Nechci bejt blonďák…"… mnp pecka se mu ani nedivim:D.d…. teda jako nic proti blondynam a blondakum ale jemu by to moc nesluselo :D:D:D:

  2. OmT,OmT,OmT,Omt..XD

    Tak to byl nářez..XD

    "Bože, vypadám jak magor,"  

    Looool..

    Dokonalost,Jituško..x))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics