The Best Damn Thing 3.

autor: Sauriel
betaread: Janule
Zjistil jsem to asi před půl rokem. Tehdy se mi hrozně líbil jeden kluk. Začali jsme spolu chodit. To on mě zasvětil do světa gayů a já mu za to sem vděčnej. On mě přesvědčil o tom, že to není něco za co bych se měl stydět, a že když to tak cítím, tak je to správný. Nikdy jsme tomu druhému neřekli, že ho milujeme. Vždycky mi říkal, že on není moje pravá láska. Ať si ty dvě slova nechám pro svou pravou lásku. Nevím, proč to říkal a neřešil jsem to. Alex. Jo, jmenoval se Alex. On se potom musel přestěhovat a my se dohodli, že náš vztah asi nebude mít cenu. Tehdy se mi zhroutil svět. Plakal jsem, když odjížděl a on mi řekl ať pláču, že i v slzách je síla. Že mám jít a žít. Žít i bez něj. Vzal jsem si z jeho slov poučení a žil. Ale nikdy už to nebylo jako předtím. Stejné jako s ním. Tenhle kluk na druhý straně silnice mi ho tolik připomíná. Proto se mi ten kluk tolik líbí. Je tolik podobnej Alexovi. Pousměju se a zalezu za Billem do domu.

„No teda Bille. Já sem si nemyslel, že to s tím umejváním budeš myslet vážně,“ zasměju se nad Billovým vzhledem.
„Hm… já se klidně umeju sám, ale toho zasviněnýho psa si umeješ ty,“ pousměje se i Bill. „Proč mám vždycky to horší já?“ zaúpím a sednu si na barovou židli v kuchyni. Koukám na Billa, který má celou pusu od čokolády.
—Bill—
Nakloním se nad Toma a vtisknu mu dětskou pusu na rty. Potom přejedu svou tváří po jeho a zastavím se těsně u jeho ucha, kterého se taky dotknu svými rty.
„Teď můžeš jít umejt i sebe,“ zašeptám mu do ucha. Má to přesně ten efekt, jaký jsem si přál. Tom se celý zachvěl a prudce oddechnul.
„Jdu se umejt, bráško,“ řeknu mu, když se odtáhnu. Sundám mu čepici i gumičku a rozcuchám mu dready. Potom odcházím do koupelny, spokojen se svou prací. Já ale vypadám. Zhrozim se při pohledu do zrcadla. Teda tu čokoládu sem po sobě rozpatlal důkladně. No co, tak strávim pár dlouhých minut v koupelně. Stejně nemám co jinýho na práci. Pesana si půjde umejt Tom. Já mu žádnou zmrzlinu nedával. Sakra, ta ruka mě bolí. No, hafane, pěkně umíš zacházet se svejma páníčkama. Když se konečně domeju, tak si vytáhnu lékárničku a obvážu si ruku.
„Bille,“ slyšim mamku, jak na mě volá.
„Ano, mami?“ řeknu a opřu se o rám dveří, vedoucích do obyváku.
„Co máš s rukou?“ zeptá se mě namísto toho, co mi chtěla původně.
„Jo, milovanej Scotty,“ odpovim stručně a mávnu poraněnou rukou.
„Musim odjet, Bille. Asi tak na tři tejdny budu pryč,“ řekne mamka a kývne hlavou ke křeslu, abych se posadil. „Tomovi už jsem to řekla. Neudělejte mi tu z toho kůlničku na dříví nebo nedej bože holou zem, jasný!“ pousměje se mamka. „Jo, a chci, aby si na Toma dohlídl. Žádné levné holky mu nedovolíš, jasný,“ zvedne mamka prst do výšky. A levný kluky mu dovolit můžu? Zeptám se sám sebe.
„Jasný, mami, neboj. Kdy odjíždíš?“ zeptám se.
„Teď. Takže se tu mějte a hlídej,“ zavelí mamka. To je jak na čokla. Prej hlídej. Vrrrrrrr.
„A můžu u toho kousat?“ zeptám se u toho se smíchem mamky.
„Jasně, všechny holky co by sem chtěl Tom, přivýst můžeš kousnout do zadku,“ odpoví mi mamka, která nastartuje auto a odjíždí pryč. Hm. Tak to nikoho kousat nebudu. O tom, že můžu do zadku kousnout Tomovy kluky nepadlo ani slovo. Zase mám takovou smůlu.
„Hej, Tome, mamka teď odjela. Nemáš si sem vodit levný holky. Takže buď v klidu. Ale mám tě hlídat. Teda jestli se dřív neutopíš,“ zkonstatuju situaci po příchodu do koupelny, kde se Tom válí se Scottym v jedné vaně a oba vypadají spokojeně. „A o levnejch psech taky nic neřikala,“ zasměju se nad Tomovým výrazem.
—Tom—
A o levnym Billovi nebo Alexovi? Ne tyhle dva nejsou levný! Ty sou to nejcenější co mám. Teda v Alexově případě měl.
„A neřekla ti proč odjela?“ vypálim na Billa otázku.
„Nevim. A vstávejte oba dva,“ rozkáže Bill a Scotty se vyhrne z vody celej mokrej a od pěny.
„To si utřeš, bráško,“ zavrčim na Billa.
„Já se se psama nekoupu,“ zavrčí i Bill a potom se oba rozesmějem. „Na ty se utři tímhle a podlahu pak tímhle. Já to jdu utřít do obyváku nebo kde to ten pes zakotvil,“ podal mi Bill ručník a potom hadr a sám si taky jeden hadr vzal. Zajímalo by mě, co by se stalo, kdybych to prohodil. Utřel se hadrem a podlahu utřel ručníkem. No co, mamka tu není, tak to můžu vyzkoušet. Ne, nebudu dělat krávoviny. Sakra, pořád mi hlavou vrtá ten kluk dneska na tý silnici. Byl tak krásnej, tak podobnej Alexovi. Proč sem na něj nezavolal, neoslovil ho.
„Tak je to,“ vyrušil mě z přemýšlení Billův hlas. „Tome, ty si ještě nevylez? Ty seš v tý vaně v oblečení?“ diví se mi Bill.
„Myslíš si, že bych dobrovolně vlezl k psovi do vany?“ zvednu jedno obočí.
„Mě to bylo divný,“ rozumuje Bill. „No nic, já jdu do pokoje. Dobrou noc, Tome,“ otočí se bráška a odejde.
„Dobrou,“ zahulákám na něj ještě. Poté vylezu z vany, svléknu se a vlezu si do sprchového koutu, páč ten hafan mě ušpinil ještě víc, než už sem byl. Kapičky vody mi stékaly po těle a já měl dokonalou příležitost přemýšlet. Jen tak v klidu přemýšlet.
—Bill—
Šel jsem si lehnout. Ale stejně vím, že neusnu, ale aspoň budu ležet. Už to je tak dávno, kdy jsem o Tomovi začal přemýšlet jinak než o mém bratrovi. A když se mi pak svěřil se svým tajemstvím v podobě toho, že je gay, myslel jsem, že snad u něj budu mít nějakou šanci. Jenže osud tomu chtěl jinak a Tom potkal Alexe. Byli spolu tolik šťastní. Co nastane, až Tom zjistí, že se Alex vrátil? Vrátí se zase k sobě? Tom se k němu určitě bude chtít vrátit. Ne, nesmím dopustit, aby se ty dva spolu zase setkali.

autor: Sauriel

14 thoughts on “The Best Damn Thing 3.

  1. Bille, v žádném případě nedopusť, aby se potkali a jestli, musíš být originální, aby Tom chtěl jenom Tebe!!!!! Jenom Billááá:))) Super!!!!!!

  2. já chci viděěěět… jaxe Tom zamiluje do jiného kluka, užívá si s ním a Bill ho chce sbalííííííííííííít x))))) to prostě musííííííím viděěěěět… Bille, bez práce nejsou koláče…. ani dvojče ne :DDDD

  3. Jakej zase Alex????  Jo ahaáá, on není  Tomova prává láska, to zní úplně venezuelsky nebo kde se ty soap opery točej. Ježíš, promiň Sauriel, to není nic proti tvé povídce, to ze mě mluví pokročilá hodina, slibuju, že příště píšu komenty zásadně před osmou večerní!  A že jsem už unavená, tedy dobře, souhlas se ZoE, o pravou lásku se rozhodně musí bojovat!!! (tohle bylo z jakýho seriálu?!?)  K;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics