Sedm smrtelných hříchů 1. – Vanity

autor: Amelle
betaread: Janule

Především bych chtěla říct, že díly této povídky na sebe nenavazují. Jde o to, že jsou inspirovány 7 smrtelnými hříchy a proto jsou takto pohromadě. Samozřejmě budu mooooc ráda, za každý komentář 🙂 Amellka


VANITY = MARNIVOST
„Du wirst für mich immer heilig sein…“
O kom by tohle mohl říct? Existuje někdo takový? Někdo, pro koho by byl ochoten vzdát se všeho? Pro koho by snad byl i schopen položit život?
Neustále nad tím musel přemýšlet. Napsal sice, že zemře pro něčí nesmrtelnost, jenže koho tím myslel? Snad ne Tobiase, se kterým v té době chodil?!? To tak… Zrovna pro něj by nehnul prstem.
Jediný, kdo připadal v úvahu, byl on sám. Proto, aby byl dokonalý, obdivovaný a aby dostal to, co chtěl, byl ochotný udělat cokoli. Není divu, že jeho životním mottem bylo: „I always get what I want!“
Jenže… co vlastně chtěl?
Jistě, všude vyprávěl, že čeká na svou pravou lásku. Popisoval ji, jako něco nadpozemského. Říkal, že by se nemohl s dívkou vyspat bez citů a svým způsobem říkal pravdu. S dívkou by se opravdu vyspat nemohl.
Byl gay. Nebál se to přiznat, ale David mu zakázal přiznat to veřejnosti. Ale… pořád je tu přeci motto: „I always get what I want!“
Už vystřídal spoustu chlapců. Sám by je ani nedokázal spočítat. V rozhovorech vyčítal svému bratrovi, že si zahrává s city dívek. Jenže to, co dělal ve skutečnosti on, všem chlapcům, kteří jej bláznivě milovali, bylo daleko horší.
Vyspat se s dívkou, která 100% ví, že bude stejně muset odejít a bude jen další, jednou z mnoha, je špatné. Ale je to horší než vyspat se s klukem, který v hloubi duše doufá, že bude tím pravým, a pak jej nelítostně srazit na kolena větou: „Nejsi to, co chci!“ ?
Ovšem i Bill měl sen. Sen, který se mu zdál nesplnitelný. Bylo to velmi nereálné, ale pro něj nebylo nic nemožné. Pokusí se o to a dostane to, co chce. Protože on to dostane vždycky.
Tom ležel na své hotelové posteli, otočen na břiše a před sebou měl svůj notebook. Zas a znovu zabrousil na své oblíbené stránky o takzvaném Twincestu. Našel tam spoustu zajímavých věcí. Obdivoval autorky všech těch dokonalých montáží a kreseb. Zvlášť jednu si oblíbil, Allegator, tak si říkala. To ona způsobila, že se v jeho nitru cosi probudilo. Něco nepřípustné, něco zakázané, něco tak neuvěřitelně vzrušující a rajcovní. To ona jej dovedla k povídkám, které nelze přestat číst. Jakmile začal, nemohl přestat, dokud ji nedočetl celou. Při některých situacích neměl daleko k slzám. Jen tak tak je zadržel.
I teď měl rozečtenou jednu ze svých oblíbených povídek. Zrovna byl ve velmi napínavé pasáži, když se s třísknutím otevřely dveře a tam stál on. Objekt jeho tužeb. Jeho druhá polovina. Jeho mladší dvojče Bill.
„Nechtěl jsem s tím tak třísknout,“ řekl omluvně a uculil se na stále ležícího Toma. Pomalu se vydal k jeho posteli, aby se na ni posadil. Tom jej hypnotizoval pohledem.
„Na co se koukáš?“
Tom urychleně zaklapl notebook a posadil se.
„Četl jsem poštu od fanynek,“ usmál se infantilně Tom a doufal, že mu jeho lež bratr uvěří.
„Nikdy si neuměl dobře lhát. Proč mi to nechceš říct?“
„Už jsem ti to řekl.“
„No dobrá, jak myslíš, nutit tě nebudu, i když bych mohl…“
„Já vím, ty totiž vždycky dostaneš všechno co chceš.“
„Přesně tak.“
„A co bys chtěl tentokrát?“
„Tebe,“ zněla jednoduchá odpověď. Jednoduchá i složitá zároveň. Tom otevřel ústa v němém úžasu. Chce jeho? Opravdu to řekl? Nestačil se ani trochu víc zamyslet, protože mu znenadání na rtech přistály ty bratrovy.
Jen se jich dotýkaly. Nevyžadovaly nic víc. Zatím.
Dvojčata na sebe hleděla, ústa spojená. Ani jeden neuhnul pohledem. Ani jeden z nich se neodvážil pohnout.
Bill porušil hranici bratrství. Špičkou jazyka obkroužil tvar Tomových rtů, aby následně jeho spodní ret vsál do svých úst.
Tom byl poněkud strnulý. Ještě se nestačil vzpamatovat z toho překvapení. Nemohl říct, že bylo nepříjemné, právě naopak. Děsilo jej, že je mu to tak příjemné, když jej líbá vlastní dvojče.
Bill nelenil. Jazykem pootevřel Tomovy rty a bez váhání do nich vplul svým mrštným jazýčkem. Nesetkal se však s odezvou. Snažil se přinutit Toma ke spolupráci, ale nedařilo se mu to. To přeci není možné. Vždycky každého dostal. A ani jeho bratr nebude výjimka. V duchu Tomovi přikazoval, aby se konečně probral… Po necelých 2 minutách, kdy se Tom nechával líbat od svého bratra, jej sám uchopil jemně za krkem a přitáhl si jej blíže k sobě. Teď to byl on, kdo objevoval bratrova ústa svým jazykem.
Bill se za neustálého líbání přesunul bratrovi na klín. Obkročmo se na něj posadil a začal se lehce pohupovat, tak aby Toma dráždil na jeho citlivém místě.
Billovo pohupování vzbuzovalo v Tomovi neuvěřitelné pocity. Cítil návaly horka a zimy, nepatrně se třásl. Ne zimou, vzrušením.
Neovládl se a zasténal do bratrových úst. Bill to slyšel. Odtáhl se od Tomových rtů a pousmál se. Nebyl to ten naučený úsměv, který si vytvořil pro fotografy, tohle byl úsměv, který dokázal věnovat jen osobě, na které mu opravdu záleželo. Ano, možná Tom byl tím, pro kterého napsal Heilig.
S očima zabodnutýma do těch svým tolik podobných, přetáhl Tomovi tričko přes hlavu. Sundal mu z vlasů velkou gumičku, čímž mu je rozpustil a jeho dredy se rozprostřely po nahých zádech.
Poté sundal tričko i sám sobě. Všiml si jak Tom sklouzl pohledem k jeho hvězdě. Vzal jeho ruku do své a přiložil si ji na tetování.
Tomovi se zatajil dech. Vždy chtěl zkusit, jaká je kůže na dotek, kůže která je potetovaná. Chtěl zkusit její hebkost. Jakmile se jí dotkl, oněměl.
Tak hladkou kůži neměla snad žádná z těch dívek, které kdy prošly jeho postelí. Bill byl dokonalý.
Tom ještě chvíli laskal jeho tetování a poté se dlaněmi přesunul na jeho boky a přirazil si jej více na svůj klín.
Bill zasténal. Jak je to dlouho, co někoho nechal, aby se do něj ponořil? Pokaždé to byl on, kdo bral.
Objal bratra kolem krku a dravě jej políbil. Dnes nechtěl být jemný, chtěl se milovat bez zábran a naplno. I když tohle bylo jeho dvojče. Chtěl jej. Hned.
Zatlačil na Tomovu hruď a donutil jej tak položit se na postel. Ústy laskal jeho krk a zanechával za sebou vlhkou cestičku. Pomalu se přesouval na bratrovy bradavky. Jednu vsál do úst a byl odměněn slastným stenem. Druhou uchopil mezi palec a ukazováček a jemně ji třel, dokud neztuhla.
Pak se svými rty propusinkoval k pupíku, do kterého párkrát zabloudil jazykem. Otevřenými rty se posunul k lemu bratrovým kalhot. Jedním trhnutím otevřel pásek, druhým rozepl zip a třetím stáhl kalhoty i s boxerkama.
Tom před ním ležel nahý a úplně tvrdý.
Bill se pousmál. Ve vlasech cítil Tomovy ruce, jak jej jemně hladí a zároveň se snaží dostat jej na místo, kterému se Bill úspěšně vyhýbal. Pusinkoval vnitřní stranu Tomových stehen a ne a ne se dotknout jeho penisu.
Tom myslel, že samým vzrušením snad exploduje. Sám vzal svůj penis do ruky začal pohybovat nahoru a dolu.
Když si toho všiml Bill, plácl jej přes ruku.
„Dočkáš se.“
S těmito slovy vsál do úst jedno Tomovo varle a jazykem je jemně olizoval. Rukama přidržoval jeho boky, které měly tendenci zvedat se.
Po chvilce vsál do úst druhé varle, aby si i s ním mohl pohrát, zatímco jednou rukou ze sebe stahoval svoje kalhoty i s boxerkamy dokud nebyl také nahý.
Roztáhl Tomovy nohy o poznání víc a jazykem se dotkl jeho vstupu.
„Bille!!“
Bill se oddálil a pohlédl na svého mírně vykolejeného brášku.
„Šššš… bude se ti to líbit…“
Vyšplhal se zpět k Tomovi a políbil jej na ústa. Tom se vzpouzel. Bill proto uchopil silně jeho penis a zapohyboval. Druhou rukou navedl své vzrušení k Tomovu otvoru.
Ve chvíli, kdy jej dravě políbil, prudce vnikl do bratrova těla.
„BILLÉÉÉ!!!“ zakřičel Tom. Tak nesnesitelně to bolelo. Nejen fyzicky, ale bolelo i vědomí toho, čeho je jeho mladší bráška schopen.
Tom se snažil všemocně vykroutit, ale bezvýsledně. Bill vzdal pokusy, přivést bratra k vrcholu. Pustil jeho penis a místo toho se zabýval jen svým vlastním uspokojením. Přirážel do Toma tvrdě a bezcitně, jako by byl Tom nějaká děvka.
A Tom se tak i cítil. Věděl, že tohle nepřebolí. Věděl, že dnešní noc si zapamatuje, jako tu nejhorší, kterou prožil. Ovšem to nejděsivější jej teprve čekalo.
Bill zrychlil své přírazy. Jeho tělo se roztřáslo pod vlivem přicházejícího orgasmu. Ještě párkrát vplul do svého bratra a náhle strnul ve slastné křeči. S hlasitým výdechem se svalil ze svého bratra na postel a vydýchával se. Jen co se jeho dech vrátil na normální frekvenci, začal se pomalu oblékat. S trikem se neobtěžoval. Beze slova se zvedl z postele a zamířil ke dveřím. Jen co se dotkl kliky, otočil se na ležícího Toma.
„Ani ty nejsi to, co chci.“
Autor: Amelle

39 thoughts on “Sedm smrtelných hříchů 1. – Vanity

  1. Ten obrázek je mi nějak povědomý…určitě už sem ho někde viděla, rozhodně se mi líbí a líbí se mi i povídka samozřejmě xD

  2. nádhernej nápad, nádherně napsaný, nádhernej obrázek…..prostě…všechno nádherný! úúžasnýýýý strašně děsně hodně hrozně moc!

  3. všetky obázky mám v mobile , bude tam aj -lust , gluttony , avarice , envy , sloth , vanity a wrath x) tosú všetky

    VANITY znamená domýšlavosť nie márnivosť !!!!!!

  4. je to hezký, ale nějak se nemůžu "smířit" s tím co si udělala z Billa. Vždycky dostanu to co chci. Skoro pořád když někdo něco píše je Bill takovej ten malej bráška, hodnej, nemocnej, chudáček malej a tady je to takovej hajzlík:( jinak ale chudák Tomi:(

  5. tak tohle se mi opravdu moc líbilo:) vážně povedený, už se těšim na další hříchy;) ale fakt pěkný:)

  6. Bože…to je..nádhera. Skvělej nápad těch sedm smrtelných hříchů…a nádherně zpracovaný, příběh je zajímavý a krásně napsaný! Opravdu smekám, je to úžasný!

  7. wooow… drsný konec!!! moc drsný!!! to jsem nečekala!

    napsané je to perfetně, moc moc moc se mi to líbilo :D:D

    i nápad 7 smrtelných hříchů… bezchybné :D:D:D

    ta poslední věta mě zamrazila až v konečnách prstů u noh!!!

  8. Dzesi3: vanity znamena domyslivost i marnivost, ale smrtelny hrich je marnivost 😉 jinak povidka super 😉 moc se mi to libilo a

    selene: podle ceho mas nick?

  9. Já musím říct, že toto je vážně bomba 🙂 Je to dobrej nápad na 7 hříchů až jsem si o tom vyhledala úplně všechno 😀 I když moc takovéhla ffky nepreferuju tak tahle je vážně dobrá a dost mě zaujala!!! Povedlo se ti to 😉

  10. neni nahodou Vanity pycha lebo mam to v mobile a tam je,ze pycha tak newem co robi na tom obrazku zrkadlo

  11. sté kliknutí na přečtení povídky. 😉 když jsi zmínila Allegator, musela jsem si dát alespoň půlhodinouvou pauzu, abych si její úžasný díla zase připomněla. 🙂
    příběh byl skvělý. bylo to tvrdé ponaučení pro Toma, ale kdo by odolal dokonalému Billovi, i když je to takový sobecký a egocentrický vůl. 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics