Parc des Princes – RNR

Už mě to nebaví, vypisovat pořád „ruka na rameni“ .. a nevejde se mi to do záhlaví článku..takže ode dneška víte co si představit pod zkratkou RNR, ano ? xD
Tady v Parc des Princes to bylo taky výživný..ruka na rameni, neustálý pohledy…no prostě provokace..x) Za fota děkuji Lyře, loweline a Debbie..x)
Posledních pár z IDN a Rette mich, taky roztomilý…ti dva jsou prostě nepoučitelný..x)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Miluju ten jeho přesládlej sentimentální úsměv..xD plyšáci jsou úžasná věc, my víme, Bille…Jumbiii..xD

16 thoughts on “Parc des Princes – RNR

  1. Jezuskíííííííí!!! Miluju ten jeho úsměw!!! Uááááááá!!! Je táág roztomilej!!! Sladkej jako cukrkandl!!!!! MILUJU BILLÍŠKAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! ((=

  2. mě se to neukazovalo, ale já si to poctivě rozklikla a jeto:D je to prostě nádherný, hlavně ty z IDN. mátam tu úžasnou bundičku, ale sladkej je celej:-* poslední fotečka u mě jasně zvítězila, nádhernej úsměv, a ještě se na něj Tomi dívá s takovym zalíbením:D

  3. Krásný.. Ta poslední je nej :-* Tady je úplně vidět, co mezi nimi je. Když se usmívá Bill, usmívá se i Tom. Jsou spolu nádherní x))

  4. sice sem to taky musela rozklikávat, ale fotky to sou krásný

    zvlášť ta poslední, jak na něj Tom koukáááá <33

  5. každý normálně nenormální se musí smát, když se směje Bill x)))) jeho smích je ohromně nakažlivý a nabíjí energií :))) neznám nic lepšího, jak zlepšít náladu, než se mrknout na pár Billových vysmátých fotek x))) je to sluníčkooooooooooooo x))) a ta jeho mikina tokio hotel… je prostě bombovní… ji chci taky x)))

    a Tomův výraz na druhé fotce je tááááák dospělácký… neuvěřitelné x)))

    po 25 minutách, jsem to úúúspěšně rozklikala x))) hurááá

  6. Jéééžiš, mě z toho Billova úsměvu úplně trnou zuby, tohle když musí po koncertě z obličeje chudák sundávat, no jo, nechci prudit, ale jsem úplně uklikaná :-)))

    Jo a taky se mi líbí ta předposlední fotečka, jak jsou Billovi vidět mandle a jeho  TH mikina ladí s Tomovou kšiltovkou. To si před koncertem domlouvaj, co si vezmou na sebe???  Bože, jo! Úplně to vidím, jak se přehrabujou ve skříních, teda vlastně v kufrech :-)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics