Problémy na Comet 08

Jo, nalepte se na sebe pořádně, kluci, hrozilo by, že jste se už víc jak dvacet minut nedotýkali, to nemůžete přece dopustit..ach jo, tihle dva..x)
Zřejmě řešili nějakej opravdu závažnej problém..x) Aa Dunja, myslím..x)) tu jsem viděla živěě, anoo..xD hrozně sympatická..x)
aah bože, miluju Billovy fotky zeshora..ten rovnej nos a..a dlouhý řasy..aa bože..xD

12 thoughts on “Problémy na Comet 08

  1. Jak wůůůbec někdo můůůže dopustit, aby po světě lítalo něco tag néééééhoráááázněěě dokonalýho, jako je BILLÍÍÍÍÍÍ??????? Mno to my jako wysvětlele!!! ((= nádhernej Billí nádhernej!!!

    A Tomí jen zdwojnásobuje tu celou krááásu ….. Oh.. nemám slov…… ((=

  2. no jo je krásnej:-* krásný očička, krásnej nosánek, krásná pusinka, krásnej obličej, krásný vlásky, krásný ručičky, krásný bříško, krásný nožky, krásný celý tělo:-* je prostě nádhernej od hlavy až k patě:D A Tomi myslím že bez komentáře:D

  3. TOM+BILL dokonalý pár!BILL moja láska milujem tu dokonalost

    všetko čo robí,aký je a pravdu má Jitaaaaaa Tomík to znásobuje!

  4. Bože, ten Bill je ženská… Si neodpustím, no xD Ale stejně mě děsí to, že i když vypadá jak ženská, se mi líbí… Eh xD Nojo, pěkný fotky x)

  5. Peti x)) jasně, že je "jak" ženská x)) jinak by o něho Bushido nestál, možná ani Tom ne, kdyby třeba nosil stejnou XXXXL velikost, by ta jeho křehkost zaniklaaaaaa….

    a na prvním obrázku Billda vypadá jak žabička… stačí jen zakuňkat, hm, Billí…?? "Né… se stydím…"

  6. Jo, já taky miluju Billovy fotky zeshora a taky ty zespoda a vůbec ze všech světovejch stran 😉

    Cathy: souhlas, prostě je krásnej z každý strany 🙂

  7. kurwa já myslela  že to je GEORG xDDDDDDDDDDD OMG OMG MÁLO CHYTÁMM WÝTLEMY xDDD ROWNEY NOS?UHM TAKÁ BAMBULKA xDDD A TA BILLOWWA SEŠPULENÁ TLAMIČKA VYPADÁ AKO KAPR xDDD KUA TAKÝ  OŽRALÝ WOČI

  8. xD jn , je to …divné , mne príde Bill ako chlap , normal , jo , napláca na seba o trošku viac make-meka-up-pu ale …pste chlap x) jo a Tomin je jasný xD

  9. Když se na to tak dívám na ty fotky, napadá mě, že ti dva prostě patří k sobě ať chcou nebo ne. Neumím si prostě představit, že by to bylo jinak. Ta fotka je přímo takovej vzor milenecký dvojice!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics