In your arms

Krásnej obrázek, upozornila mě na něj Hannu, takže děkuju mockrát..x)) vážně nádhera..Bill je sice oproti bráškovi nějakej bledej, ale to vůbec nevadí..prostě krásný..x)
by sofyan17
Photobucket

22 thoughts on “In your arms

  1. Bill je bledší i normálně…bo to aspoň tak vyzerá v té záplavě make upu…hmm leute..chtěla jsem vás o něco požádat..sice jsem horlivý zastánce twincestu,ale moe zvrhlé já se potřebuje rozvíjet..a když jsem četla tu povídku-a teď se omluvám,jestli bude nepřesný název-I love shopping..s paringem Bill+Bushido..tak se ve mě draly smíšené pocity..Bushida teď jedu každý den i když nesnáším hiphop..Bushido má mé sympatie,že se mu líbí Bill..a nesnáším ho,že ho tak uhání..

    Tak nebyl by tu prosím někdo ochotný napísat nějakou ffku o Bushidovi?? xD xD

  2. Camílek – Mno.. Sice mám rozepsanou FFku Noční můra jménem Bushido, ale fuckt teď nemám žádnej pořádnej nápad na pokráčko.. Chci, aby to nějak wypadalo a ten začátek se mi wůbec nelíbí.. Musím to ještě promyslet.. Ale taky nechat uležet.. Tak momentálně dělám na jednodílce o Bushidowi, tag když si ještě chwilinku počkáš.. ((=

  3. Zase jiný styl malování :)) miluji, když mají takto zvýrazněné oči a špidlaté brady :D:D moc se mi to líbí 🙂

    For Camílek x)) S Bushidem je tady kromě Jitiiiiiiiiny povídečky rozepsaná i další o Bushidovi, jmenuje se What is inside. Zatím jsem se k ní nedostala, tak nemůžu říct, ale píše ji Eleanot a ta je skvělá :D:D

  4. Jitaaaaaa-Mrouskátko ((= a Malinkej Billíšto:Mno….Bushido..ty to tam děláš pěkně zlýho xD xD já mám na mysli něco jemnějšího…xD.Twe to mi povídej,dopsat ffku je nadlidskej úkol..já jich mám rozepsanejch,ale nedaří se mi je dokončit.Mám tu na blogu dvě jednodílky,ale ty nejsou nic moc…..

    ZoE… ZoUííí… ZoUška :D:D,:What is inside?Hmmm…to jsem nezaregistrovala,že tu něco takového je…mno..asi si to budu muset najít,až budu mít víc čásku.

  5. Jitaaaaaa-Mrouskátko ((= a Malinkej Billíšto:Mno jasný mno xD xD stejně budem řvááát!!!

    ZoE… ZoUííí… ZoUška :D:D:Já to nemůžu najít…v čem by to mělo být?Dokončené,rozepsané??Nikde to nevidím..

  6. Camílek Függer(BILLA): mrkni úúúúpa dolů na stránku, ještě je tam 11. dil, takže to bude v nedokončených :D:D  (11.července)

  7. ZoE… ZoUííí… ZoUška :D:D,:Jojo dííky..teď musím vypadat jako totální mimoň..ale fakt jsem to nenašla…ale jdu na to a nevdám se.Jako paring Bill/Bushido je dobrej námět na povídku….a skvěle se čte,když je Bushido hodný..

  8. Camílku :DD už jsem ti chtěla napsat, že jsi úpa trdlo, ale jsi jen maličké trdýlko. Ona opravdu není zatím zařazená, už jsem to napsala Januli, se vloudil nějaký šotek x)) určitě to opraví, ale malé trdýlko jsi, páč zrovna včera přibyl další, už 12. díl. Přesně v 15.30 hod :DDDDD to už uuuuuuuuurčo najdeš :):) Kukni na to, zatím to nikam neodjelo, je to článek ze včerejška x)))

  9. Camílek x)) tak slečno, máááám to x)) a není to šotek. Páč jde o povídku, ve které nejde o TWC, ale o Bushida, je řazená v ostatních. Dostaneš se k tomu tak, že klikneš na jednodílné, rozepsané nebo nedokončené, to je fuk a jakmile jsi na rozcestníku jazyků, dole je řádka ostatní nebo only slash ff, klikni na to a dále pak na  nedokončené :))) a  je to 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics