Attraction

autor: Erika
betaread: Janule
pairing: Bill/Bushido
Jak je to jen dlouho, pár týdnů? Nebo snad hodin? Neměl pojem o čase, od té chvíle, co byl s ním, jakoby se zastavil na jednom místě a bez něj se nedokázal pohnout. Přitom to byl on sám, kdo hned na začátku určil pravidla, od začátku dával jasně najevo, že jde jen o jednu noc. O pouhý sex, sice ne ledajaký, ale i přesto nechápal sám sebe, vždyť dostal, co chtěl. Dostal jej přesně tam, kam chtěl a to do své postele.
Tak proč druhý den ráno bylo tak těžké se jej zbavit? Protože to doopravdy vlastně vůbec nechtěl. Proč když se probral, mlčky si jej prohlížel nejméně hodinu? Protože byl unešený z jeho tváře. Proč z jeho těla opatrně shrnul tenkou peřinu? Protože chtěl vidět jeho tělo. Chtěl se jej dotýkat, i když spal, chtěl jej líbat, i když spal. Věděl, že něco není v pořádku, takhle se normálně nechová. Vždy šlo jen o sex, ať trávil noc s jakoukoli ženou nebo dívkou, šlo jen o sex. A v tom byl ten problém. Neležel v posteli s dívkou ani s ženou, ale s chlapcem. Navíc si nechtěl připustit fakt, že tento chlapec jej natolik vzrušuje, že by stál rozhodně o víc, než pouhou jednu noc.
Nesoustředil se na řízení, naučeně držel volant mezi prsty jedné ruky a pozoroval ubíhající cestu. Věděl, že jede bez ohlášení. Ale nemohl jinak. Vydržel bez něj dost dlouho, do té doby, než jej před necelými dvaceti minutami viděl na televizní obrazovce. To byla poslední kapka. Bezmyšlenkovitě opustil svůj byt a nasedl do auta. Teď se teprve zamyslel nad tím, jak dlouho se vlastně neviděli. Bude to měsíc. Pro Anise to byl nejdelší měsíc jeho života.
Zvuk motoru utichl a světla zhasla. Dva dny po jejich setkání Anisovi zazvonil mobil, ohlašující zprávu a v ní jen napsána Billova adresa, přesný vchod a patro. Neodpověděl mu a ani se nesnažil volat. Bránil se tomu. A teď tu stojí před jeho domem, neschopný rozumně přemýšlet. Neví, jestli bude dál posedávat ve svém voze nebo sebere odvahu a zazvoní na zvonek, jak se to obyčejně dělá. Jenže vše, co se týká Billa, není obyčejné a nikdy nebude.

Bill ležel ve své ložnici, v ruce ovladač, kterým nezáživně přepínal z jednoho programu na druhý. Dveře se otevřely a mezi nimi spatřil bratra, který si jej starostlivě prohlédl.
,,Tome, jsem v pořádku, vážně,“ řekl už mírně otráveně. Nechtěl na bratra vyjíždět, věděl, že má jen strach. Nikomu o sobě a Anisovi neřekl, Tom by jej nepochopil. Neuměl by mu vysvětlit, že není gay, že jej prostě přitahuje z mužů jen Bushido, že ve skutečnosti je s dívkami stejně rád jako on, jen není ten, který by se tím všude chlubil.
,,Dobře, tak už tě nechám být. Jdu k sobě, dobrou noc.“
,,Dobrou.“ Bill se pokusil o úsměv, a když konečně uslyšel, že bratr opustil jeho apartmá, oddechl si a vypnul televizi. Neuměl si představit, že by spolu bydleli doslova v jednom bytě, dohodli se na téhle možnosti, každý má svůj prostor. Byty mají naproti sobě, takže jsou spolu stejně celý volný čas, buď Bill u Toma, nebo naopak. Bill by ale nejraději v tuto chvíli byl úplně na jiném místě, s někým úplně jiným. Jeho mobil se najednou rozvibroval a posouval se po nočním stolku. Se zvláštním pocitem jej pozoroval, nahnul se, a když spatřil na displeji jeho jméno, horkost se mu vehnala do tváří a lokty jej málem neudržely, jak se zapíral o matraci. Vzal telefon opatrně mezi roztřesené prsty a otevřel zprávu.
‚,Je dost pozdě, proč nezhasneš světla a nejdeš spát?“
Billovi se zatajil dech. ,,Je tady,“ zašeptal s nadějí v hlase. Posadil se na okraj matrace a bosýma nohama rychle přeběhl k oknu, opatrně odhrnul záclonu a dlaň opřel o sklo. Vážně byl tam, seděl na kapotě auta a díval se přímo na něj. Ale po pár vteřinách sklopil hlavu a odešel od okna. Pro Anise to byla rána. Odmítl jej? Nemohl se divit, nekomunikoval s ním. Bill sice napsal jen pouhou zprávu, ale napsal. Zvedl se z kapoty a párkrát přešlápl na místě. Kapsa jeho velkých kalhot začala brnět. Vyndal mobil a s nakrčeným obočím pozoroval jméno svítící na obrazovce, Bill. Otevřel zprávu a vráska na čele pozvolna mizela, naopak se usmíval.
,,Čekám,“ to bylo celé.
Znovu se podíval do okna a rychlými kroky přeběhl ke vchodu, od kterého byl slyšet známý bzučivý zvuk. Zatlačil na těžké dveře a utíkal dlouhou chodbou k výtahu. Zmáčkl příslušné patro a srdce se mu rozbušilo. Začal být nervózní, čím blíž mu byl, tím více byl nesvůj. Dveře luxusního výtahu se otevřely a Anis se vydal hledat ty správné dveře. Když byl u cíle, nevěděl co dál. Měl chuť zbaběle utéct a už se nikdy nevracet. Honilo se mu hlavou tolik myšlenek. Už natahoval ruku sevřenou v pěst ke dveřím, které se pomalu otevřely, a v nich stál on. S vlasy spadanými do obličeje, obyčejnými tepláky a opraným trikem na sobě. Chvíli se jen tak dívali, než Anis udělal krok vpřed a jemně zatlačil Billa na břicho, aby jej dostal dovnitř. Zavřel tiše dveře. Stále se neodvážili promluvit. Bill trucovitě našpulil rty a přešel k baru. Se zatajeným dechem jej pozoroval, jak do dvou sklenek lije cosi, připadal mu sebejistý na rozdíl od minule. Jejich role se obrátily. Bill mu podal sklenku, svou vzal do dlaně a zády se opřel o bar.
Anis ji přiložil k ústům a stále si prohlížel jeho oči, byl jím tak zaujatý, nedokázal se soustředit na nic jiného. Nenapil se, odložil ji zpět. Mohl cítit jeho vůni, jak se k němu nahnul. Přivřel víčka a zabořil svou tvář do místa mezi jeho krkem a ramenem. Bill cítil horký dech na své kůži, měl potíže s udržováním rovnováhy, chtěl mu něco říct, chtěl mu vynadat, ale nešlo to.
,,Voníš,“ zasténal mu do vlasů, vstřebával jeho vůni a hladil jej jemně po úzkých bocích. Bill se pod jeho dlaněmi roztřásl a ztěžka vydechl, s přivřenými víčky se více přitiskl na Anisovo tělo, připadal si v bezpečí.
,,Neozval ses,“ fňukl plačtivě.
,,Omlouvám se,“ jemně zašeptal a přiložil rty ke světlé kůži. Pomalu se vlhkými polibky posouval až k bradě, kde se zastavil a mlčky pozoroval jeho ústa. Bill zasténal a tvrdě se přitiskl na jeho rty, drtil je mezi svými, a když konečně prorazil jazykem dovnitř, odrazil se od pultu a tlačil Anise ke dveřím své ložnice. Takovou reakci nečekal, nemohl se soustředit na líbání Billových rtů a chození pozpátku. Zastavil jej a podložil dlaně pod jeho zadek, Bill se vyhoupl kolem jeho boků a lačně se přisál na jeho krk, přejížděl studenou kuličkou po kůži, zřetelně cítil bouli, která jej tlačila do rozkroku. Anis už otevíral dveře, když Bill proklouzl dlaní do jeho klína a jemně jej přes kalhoty stiskl. S hlasitým zasténáním přirazil Billa ke dveřím, v tuto chvíli si ani neuvědomoval svou sílu, jen sílu stisku, kterou působil ten malý ďábel na jeho rozkrok.
Přenesl jej k posteli a s těžkým výdechem nalehl na jeho drobné tělo. Znovu spojil jejich rty a dlaněmi přejížděl po plochém břichu. Bill miloval jeho ruce. Vzal mezi prsty lem svého trička a přetáhl jej přes hlavu, byl nedočkavý, svlékal Anisovi nemotorně velkou mikinu a odhodil ji na podlahu, protáhl ruce mezi jejich těly a prudce zatáhl za opasek.
,,Uklidni se,“ Anis vzal jeho ruce a jemně mu je přidržoval nad hlavou, pomalu jej líbal v domnění, že jej tím uklidní, ale naopak. Bill se horlivě otíral klínem o jeho a sténal mu do úst.
,,Chyběl jsem ti, viď?“ ušklíbl se samolibě, sledoval Billovy pootevřené rty, ze kterých vycházely tiché steny. Nedokázal odpovědět.
,,Ty mě taky,“ zašeptal mu znovu, dotýkajíc se jeho drobných bradavek, které pod intenzivním třením ihned ztuhly. Bill vyhledal jeho rty, jazykem zajížděl nejhlouběji, jak to bylo možné a ve stejném rytmu posouval boky směrem nahoru. Vzpomněl si na jejich první noc, jak Anis jazykem kmital stejně rychle kolem jeho vstupu. Roztřásl se po celém těle při této vzpomínce.
,,Svlékni se konečně!“ rukama znovu proklouzl mezi jejich těla a uvolnil pásek.
,,Prosím,“ dodal s přitisknutými rty na jeho tváři.
,,Bude to trvat trochu dýl,“ Anis si uvědomil, že má na nohou stále boty. Posadil se na okraj postele a zul se, Bill si pohotově klekl za jeho záda, na která se přitiskl a objal jej stehny kolem pasu. Věděl, že jej cítí, byl úplně tvrdý, i přes látku kalhot jej musel cítit dole na zádech.
,,Pomůžu ti,“ černovlasý chlapec nejdříve dlaněmi zajel pod triko, které sroloval a sundal, dlaněmi sklouzl na vypracované břicho, až se dostal k lemu kalhot. Rozepnul knoflík i zip a nemohl odolat nekousnout Anise do krku. Uslyšel rozechvělý smích, tím jej motivoval. Rukou vklouzl pod prádlo a vzal jej do dlaně. Byl tvrdý, úplně tvrdý, Billovo vzrušení při tomto kontaktu ještě více vzrostlo. Anis hladil jeho stehna a trochu se o Billa opřel. Přejížděl po jeho penisu nahoru a dolů, až s prudkým výdechem Anis zaklonil hlavu, mohl tak vidět Billovu soustředěnou tvář.
,,Co se děje?“ vydechl překvapeně, když zastavil jeho kmitající dlaň. Odpovědi se mu nedostávalo, pozoroval, jak si svléká kalhoty i prádlo. Nasucho polknul.
,,Svlékni se, Bille,“ poslušně poslechl, plný vzrušení a očekávání z toho, co se bude dít dál. Instinktivně pokrčil kolena. Přešel k němu, klekl si mezi jeho stehna a pozvolna je od sebe oddaloval. Uvědomoval si, jak je těžké se mu dostat takhle blízko, jak je těžké s ním někdy jen promluvit, proto si Billa nesmírně vážil za to, co pro něj teď dělá a dělal. Byl zaskočený tím, jak se oddaně díval do jeho očí, pohladil jej po břiše na znamení vděčnosti a prstem přejel po špičce jeho vzrušení.
,,Ahh, Bu…,“ byl vlhký, natáhl prst k Billovým rtům a jedním tahem na ně světlou tekutinu natřel. Cítil se omámený celou situací, tím jak přejíždí po jeho rtech, a nakonec vsune ukazováček do jeho úst. Zapřel se rukama u jeho hlavy a sklonil se k těm lesklým rtům. Jazykem je přejel a tak po dlouhé době zase cítil, jak chutná
,,Anisi…“ oslovený nereagoval, znovu prsty setřel tekutinu z jeho vrcholku a sunul ji stále níž.
,,Uhm… Tam,“ zabručel a se zavřenými víčky si jej poslepu přitáhl za krk. Zatím jen přejížděl vlhkými prsty kolem jeho vstupu a Bill si byl přesto jistý tím, že je připravený. Zhluboka oddechoval a navedl Bushidovu dlaň tak, jak potřeboval, vybízel jej, aby do něj pronikl.
,,Já se nerozpadnu,“ usmál se a nepřestával, ani když jej zpracovával dvěma prsty najednou a zlehka narážel na citlivý bod. Sjížděl po jeho štíhlých prstech a v dlani křečovitě svíral prostěradlo. Byl připravený a Anis to dobře věděl. Znovu v něm zakroutil prsty a odměnou mu byl hluboký sten.
,,Ty…“ zašeptal Bill.
,,Já?“ Znovu zatlačil na to místo, kterým jej doháněl k šílenství.
Vklouzl rukou do Bushidova klína a pěvně jej sevřel.
,,Ty… Hned!“ Odstrčil jeho ruku ze svého klína a ještě více roztáhl nohy, čekal. Vlasy slepené od potu, spadané do obličeje, tělo vlhké na pohled. Anis jím byl omámený, stačilo by mu jen se dívat, hodiny jej pozorovat v této pozici, nic jiného by si nepřál, ale Bill ano. Vložil dlaně pod jeho zadek a mírně jej nadzvedl. Jednou rukou držel jeho roztřesené tělo a druhou nahmatal polštář, jenž pod něj položil. Přistoupil blíž, špičkou se otřel o jeho vstup a oba tlumeně zavzdychali.
,,Chci tě ještě do pusy.“ Podíval se překvapeně do Billovy tváře, jeho oči byly tak tmavé, ztmavlé touhou.
,,Teď?“
,,Teď,“ posadil se a přejel špičkou jazyka po celé délce, vsál vrcholek, jemně ho zpracovával jazykem a nakonec jej vzal celého do úst.
,,Tím mě jednou zabiješ…“ řekl si spíš pro sebe a prsty čechral uhlovité vlasy, odstrčil jej, musel. Bill našpulil rty.
,,Teď ti to půjde snadněji,“ zašeptal a políbil jej na břicho. Jeho penis byl úplně vlhký. Už nemohl vydržet, zatlačil na Billova ramena a dolehl na něj celou vahou. Vzal svůj penis do ruky a nasměroval ho ke vstupu do jeho těla. Ještě více rozevřel jeho stehna, aby měl co nejsnadnější přístup a konečně do něj pomalu pronikal. Sledoval Billovu tvář, pootevřené rty a třepetající se řasy.
,,Ohh,“ Zasténal, když byl ponořený celý v něm. Anis mu dával čas, alespoň ze začátku, protože pak už nebyl nikdy k zastavení, Bill ale sám udělal první pohyb pánví. Rukou si jej k sobě za boky přitahoval a sténal čím dál víc nahlas. Tvrdě přirazil, tím Billovi vyrazil dech.
,,Nepřestávej,“ žadonil. Při dalším prudkém přírazu ucítil nával horka a známé mravenčení v podbřišku. Prudce vydechl a otočil tvář na stranu. Vycházel mu vstříc, pohyboval pánví a nezapomněl se dotýkat jeho těla. Na to nezapomněl ani Anis. Boky pohupoval ve stejném rytmu, jen se sklonil a líbal jej na nastavený krk.
,,Už budu,“ vydechl se zavřenými víčky. Otočil se k Anisovi, který jej zpracovával rukou a díval se do jeho očí. Už ani jeden nekontroloval svoje steny, byli zaujatí sami sebou, byli jen oni dva, nikdo jiný. Bill lapal z posledních sil po dechu. Anis přirážel stejným tempem, jako přejížděl dlaní po jeho penisu, než ucítil na svém břiše teplou tekutinu, Bill otevřel ústa v němém výkřiku. Jeho tělem postupoval příjemný třas a dostavovala se únava.
,,Teď ty,“ zašeptal omámeně. Anis jej pevně chytil za boky a napřímil se, Bill tak na něj měl perfektní výhled.
,,Bille…“ oslovený kolem něj sevřel svaly.
,,Bu, dělej…“ při posledním hlubokém přírazu zaklonil hlavu a vykřikl znovu jeho jméno. Bylo to zvláštní. Úplně nad sebou ztratil kontrolu a cítil se naprosto úžasně. Bill pozoroval jeho zpocené tělo a přivřená víčka, která se ale pozvolna otevírala. Cítil horkost a vlhko mezi nohama a na břiše. Byl úplně vysílený. Dokázal se jen usmát a spokojeně zavrnět, když z něj vystoupil a poté jej hluboce políbil.
autor: Erika

18 thoughts on “Attraction

  1. ááááááááááááááách… fakt zážitek :D:D úžasné, jedinečné, perfektní, dokonalé do posledního detailu :))) jsem naprosto uspokojená!!! Luxusně napsané!!! Smekám všechny klobouky, baretky, čepičky i širáky… BOMBA :DDD

  2. tenhle pár nemám ráda:D radši bych tam viděla Toma, dobrý bylo že Bushido tam nebyl za nějakýho moc zlýho:D tak se to dalo přežít, napsaný je to hezky, akorát sem chvilkama nevěděla kdo co zrovna dělá, chvilkama sem měla zmatek:DDD ale jinak dobrý

  3. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..BŮH MĚ VYSLYŠEL…KONEČNĚ NĚJAKÁ FFKA S BUSHIDEM,KDE Z NĚJ NEDĚLAJ HAJZLA..CHVILKAMA JSEM SICE NEVĚDĚLA,KDO JE KDO..ALE TOE JEDNO…PŘEČETLA JSEM TO NA JEDEN NÁDECH.SAKRA…NESNÁŠÍM RAP A HIPHOP A PŘITOM  MI ZROVNA TEĎ JEDE PÍSNIČKA OD NĚJ..SKORO TŘI TÝDNY JEN BUSHIDO…A VČERA JSEM SI KOUPILA TRIČKO S NÍM!!BOŽE JSEM NORMÁLNÍ..ASI….ASI HO …WOOOW..MILUJU!!!!!!!!ALE TWINCEST PRO MĚ STÁLE ZŮSTÁVÁ NUMERO UNO!!!!!!!!!!!!!

  4. ANOOOOOOOOOOOO ANOOOOOOOO *JÁSÁ* MYYYYYYYYLUJU PAIRING B+B!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAHLE FF NEMÁ CHYBU TĚŠÍM SE NA DALŠÍ POKUD BUDE S TOUHLE TÉMETIKOU KURVA JÁ SEM HAPPY!!! xDDDDDDDDDDDDD

  5. tyy jo jaaaa zboznujem Bill &Bushido nieco take sexi som ete v zivote nevidela necitala neprezila s nimi 😀 uaaaa ceme dalsie taketo ffky a mala by na to byt aj oddelena rubrika!

    Bushido je zly chlapec a za niektore keci ktore vypustil o Th by som ho zavrazdila ale o to je viac sexi to spojenie Bill a on uaaaa nedycham

  6. uuuffff…teda,přesně tohle sme teď potřebovala…nádhera!!!!miluju,když jsou v povídkách detaily….krásná sexy povídka!!!!

  7. prej týpek…to je typan to ani nejni možný 😛 uplne ta predstava jak oni dva…..hááá…užasné…dokonale napsané…:-úúúúúú

  8. boýe já umřu i když ten pairing nemám moc ráda ale tohla je dobře napsaný a autorka má doooost uchylný myšlenky a to se mi líbí

  9. Erika ty si hustáá , náádherná poviedka , chcela som sa opýtať , či si napísala poviedku Filmstar 1. aj 2. radu

  10. Erika ty si hustáá , náádherná poviedka , chcela som sa opýtať , či si napísala poviedku Filmstar 1. aj 2. radu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics