The Best Damn Thing 9.

autor: Sauriel
betaread: Janule
„Bille, to se toho fakt tolik bojíš? Vždyť mi tim svým klepáním uděláš v břiše pizzovou pěnu!“ upře Alex svůj pohled na vyklepaného Billa.
„Já už jí tam mám,“ ozvu se taky.
„Neboj se tolik! Je to jen film. Blbej film,“ snažim se Billa uklidnit, a přitom ho mačkám k sobě.
„No právě. Ten film je šíleně blbej. Kdo se na to může dívat, a přitom nezešílet strachy,“ kuňkne Billí.
„Hele, mám nápad. Tak budeme spát všichni u Billa na manželský posteli a je to,“ předloží nám svou nabídku Alex. „Jestli někdo z vás budete kopat, tak s váma udělám to co v tom filmu,“ zvedne Bill prst do výšky, hned na to ukáže na obrazovku a vzápětí si do dlaní schová hlavu.
„Ty víš, co tam s těma lidma dělaj?“ zeptám se pobaveně, protože vim, že se Bill pomalu na tu obrazovku ani nepodíval a teď mi nepřímo tvrdí, že to ví.

„Ne, nevim, ale podle těch zvuků mi to stačí,“ pípne Bill a popotáhne. Když konečně film skončí, tak všichni odejdeme (Bill: „Vezměte mě někdo na záda, ještě by nějaký monstrum prostrčilo ruku mezi schodama a přeřízlo mi achilovku!“) do Billova pokoje. Všichni sme si pokojně (Bill: „Zkontrolujte někdo tu postel, ať na mě něco nevyskočí a nechce mi to ostříhat vlasy!“) zalezli do postelí. Samozřejmě Bill spal veprostřed, protože jak on říká: „Já na kraji spát nebudu, ještě mě něco stáhne pod postel a zardousí a vydlabe oči!“ Moc to sice nechápu, jak by to ten dotyčný udělal, protože pod postelí mezera není, ale budiž no. To, že mě a Alexe může „něco“ zabít, to ho absolutně nezajímá. S Billovým prohlášením: „Mě něco stejně určitě zabije a pak vám bude po mně smutno,“ to už fakt nevydržím a začnu se nepříčetně smát. „Čemu se jako směješ?“ zeptá se mě ublíženě Bill.
„Bráško, jedinej, kdo tě tady může zabít, sem já a Alex. Já bych to neudělal, protože na to tě mám moc rád a Alex by to neudělal, protože ví, že bych se snim pak rozešel a do smrti s ním nepromluvil,“ snažím se Billa se smíchem uklidnit.
„Do čí smrti. Do mojí, co?“ vykoukne zpod peřiny jedno Billovo oko.
„Ty seš blázínek, viď. Vylez, my dva tě ochráníme!“ řekne přímo statečně Alex. Konečně zpod peřiny vykoukne druhý oko.
„No, vy za deset minut usnete a necháte mě tu napospas všem obludám ze skříní a záchodu,“ kňučí Bill.
„Myslim, že pod tou peřinou je to mnohem nebezpečnější než venku. Víš kolik je pod peřinou oblud? Fuj! Tam bych si hlavu neschovával ani za nic,“ zkusím trochu těžší kalibr. No vida, to pomáhá, ale peřina leží dva metry od postele.
„Jestli mě tu v noci najdou Příšerky s.r.o., tak umřu!“ odkráčí si Bill pro peřinu a následně se s ní svalí zpátky na postel.
„Hm, leda tak smíchy a já hned po tobě,“ poplácá jemně Alex Billa po hlavičce. Ani nevim, proč mě tak baví, se o Billa starat. Vždyť on je jak malý dítě, co se bojí všeho. To se mi na něm příšerně líbí. Sem přece jenom typickej ochranář.
—Bill—
No vida, plán mi hezky vychází a já se o sobě právě přesvědčil, že sem skvělej herec! Umim se rozbrečet, klepat se a pak se i bát. No s tim strachem sem to moc hrát ani nemusel. Fakt sem se bál. Já vim, že je to jen blbej film, ale co naplat, já horory nesnášim. Jeden horor právě prožívám. S tim ananasem to vyšlo. První útok z mojí strany. Čekám na odpověď, Alexi. Jé, promiň, já vlastně zapomněl, že ty hraješ nehraješ. Tak přejdeme k druhému útoku, ale ten musim nejdřív pořádně promyslet. Najednou se Alex nahne přeze mě k Tomovi a dá mu pusu, prý na doboru noc. To není útok z tvojí strany! Tohle je mučení a to je ve fair play zakázáno! „A já nic na dobrou noc nedostanu?“ pousměju se.
„Pohlavek?“ zasměje se Alex.
„Tsss,“ otočím se k němu zády.
„Tak jednu ode mě dostaneš,“ zašeptá Tom a dá mi sladkou pusu. Využiju toho, že na nás Alex nevidí a jemně si Toma přitáhnu za týl a tím prodloužím naši pusu. Cítím, že Tom pootevřel ústa, ale já se teď s nim nechci líbat, tak se proto od něj odtrhnu. Nechápavě se na mě podívá a potom zavře oči. Já se znovu přetočím na záda a vtom uvidím Alexovu vysmátou tvář nade mnou. Sem se lek, sem myslel že dostanu infarkt.
„Tak ode mě taky,“ zasměje se Alex a dotkne se svými rty těch mých. Přesně v ten samý okamžik cítím, jak sebou Tomovo tělo škubne. Tak přeci se ti líbím, Tome Kaulitzi. Potom tedy vím, že má smysl o tebe bojovat.
„Hm… tak dobrou noc,“ zabručim a pomalu upadám do toho slastného a žádaného spánku.
—Alex—
„Ne, Bille, vstávej, budeme si povídat,“ zatřesu s Billem a ten okamžitě vyskočí s postele. „Už si dou pro mě?“ zapiští.
„No jasně, já si du pro tebe. Teď, když tvůj bráška spinká,“ zamumlám a juknu na Toma, jestli opravdu spí. S potěšením zjistím, že to opravdu zalomil.
„C-co?“ zakoktá Bill a vypoulí ty svoje kukadla.
„Neboj, chci si s tebou jen promluvit,“ uklidním ho, vstanu, chytnu ho za packu a vedu do obýváku.
„Počkej! To si nemůžem promluvit tam?“ vytrhne se mi Bill.
„Bojíš se, že ti ublížim, co. Cítím to z tebe, Bille, i když bráška spí, máš pocit, že tě ochrání. Nechci ti nic udělat, na to mám Toma, tebe a sebe moc rád,“ chytnu ho znova za packu a pokračuju dál do obýváku. Cítím z Billa nerozhodnost vždy, když se vzdálí od Toma s někym, koho moc nezná. Vždycky to tak bylo. Bál se se mnou kamkoliv jít sám, bez Toma. Když konečně dojdeme do obýváku, usadím Billa do křesla a já zatím skočim pro něco k pití. „Na vim, že máš rád coca-colu,“ pousměju se na něj. „A neboj se furt. Kdybych ti nějak ubližoval, tak stačí zaječet tim svým nádhernym hláskem jak siréna na poplach a věřim tomu, že by se tu Tom co nevidět objevil,“ posadím se vedle Billa a opřu se o opěradlo. „Bille, ty mě nemáš moc v lásce, co?“ nebudu chodit kolem horký kaše.
„Proč si to myslíš?“ oplatí mi Bill otázku otázkou.
„Já nevim, mám takovej pocit. Prostě si myslim, že tu zabírám území a že ty bys ho měl nejraději pro sebe. Já tomu rozumim. Beru ti bráchu, ale já nechci, aby to tak bylo. Chci, abychom si my dva rozuměli. Vrátil sem se zpátky k Tomovi, protože ho mám rád. Tak jako ty. Nechci, aby sme byli soupeři o nějaký blbý území,“ snažim se Billovi vše vysvětlit. Nechci mu přece vzít jeho bráchu, jen s nim chodim. „Já si co nejdřív najdu byt a odstěhuju se tam, neboj. Ty tu budeš mít klid a soukromí,“ pousměju se na Billdu.
„Ale vždyť ty mně tu nevadíš. Jen mě zarazilo, že si se tak najednou vrátil a vlastně sem to asi i malinko čekal. Mám tě rád, Alexi,“ pousměje se na mě Bill.
„Vždyť já tebe taky. Tak dem i my dva spát?“ kývnu na Billa a pomůžu mu vstát. Sem rád, že se to tak brzo vyjasnilo. Oba si zalezeme do svých peřin a zavřeme oči. „A co Příšerky s.r.o.?“ pousměju se, ale oči nechám zavřený.
„Vy dva mě ochráníte.“ Řekne Bill a přisune se víc ke mně…

autor: Sauriel

12 thoughts on “The Best Damn Thing 9.

  1. Přemýšlím,co zase Bill Alexovi provede,protože to že se přisunul k němu není jen tak….Bojuj,Billi!!!:-D

  2. nééééééééé… já chci aby spolu byli všichni tři :DDDDD

    alex je supéééééééééér x))))

    Sauri, jen to pěkně zamotej… :))) je to čím dál lepší x))) a Billův strach je nepřekonatelný!!!!!! jako nepřekonatelně popsaný xDDD

  3. no…já nevim xD Alex mi tam nesedí, nemám ho ráda xD prostě Alex neeee xD pryč s ním! xD Bill do bojeeeeee!!!! xD

  4. Ježiš, mi se líbí taková trojka… ale nejvíce by se mi líbilo,kdyby Tom začal na Billa žárlit…. jinak je to fakt moc super a musím říct, že taková trojka tihle tři… oni jsou všichni takoví miloučcí, takové děťátka … úžasné!!!!

  5. Sauriel, tak tos mě dostala! Já si tady v klidu nenávidím Alexe, držím palce Billovi a doufám, že Tom konečně prohlédne a ty takhle?!?!?! Vždyť  Alex byl v tomto díle téměř až skoro sympatickej! A navíc se mi moc nezamlouvá ta Billova zákeřná bojová taktika. Myslím tím ten ananas, co se týče jeho hereckého umění, v tom jsem s ním zajedno. Nějak Toma získat musí, že. Ale co já teď budu dělat!?!? Komu já budu fandit?!?!?!? Že by to vyřešila švédská trojka?!?!?  :-))))

  6. Nééé žádná švédská trojka fůj s Alexem ne! s nikým Bill je Tomův Tom je Billův o tom je Twincest ne s nějakým Alexem neee.. jo je milej a tak … ale nepřišla sem číst o nějakým Alexovi at nechá Toma s Billem spolu… to byste mi přece neudělali .. Alex at si otevře poradny v kostele ale Toma nechá ..tsss etě trojka…dělejte dejte další pokračování .. prosím a en že to uzavřete v další díle jak v One true night dokonce sem si zapamatovala název a vy to ukončíte todle neee..Bitte

    jo a etě co s tím má společnýho Avril?? jako The best damn thing? to je jeji album pokud vim nein?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics