PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 10.

autor: ZoE
betaread: Janule
(Jsi-li TWINCESTNÍ fans z ČR, potom se tahle povídka týká i TEBE, jsi její součástí :DD )

„Takže pokud o mě nemáš jako vážný zájem, jakože mě miluješ a chceš si mě vzít, tak pro mě nejsi ten pravý, chápeš?“ zasvěceně zamudruje.
„A jo ták…“ ušklíbnu se a podrbu se na hlavě. Tak ono to studuje Bravo? Nikdo mně nedokáže tak rychle sebrat pevnou půdu pod nohama, jako právě to úžasné stvoření, které v lůně matčině dostalo do vínku sice více krásy, zato objemnější podíl šedé kůry mozkové jsem do vínku dostal já.
„To si piš, kotě, že mám o tebe vážný zájem, dokonce velmi vážný, miluju tě už osmnáct let a vezmu si tě…“
* ° * ° *
„… dokonce hned několikrát za sebou…“
„Aha, ale jako jak několikrát za sebou? To se jako vezmem a hned rozvedem, vezmem a zase rozvedem? Hm, tak jo. Svatebních dortíčků není nikdy dost. Ale na každou svatbu chci mít jiné šaty, na tom teda trvám.“ Dupne si umíněně Bill.
„Ne, Bille, já si tě vezmu hned teď!“
„Bez šatů? A… bez vlečky?“ kňourne.
„Stoprocentně bez šatů!“ potvrdím kývnutím hlavy.
„A máš prstýnky?“ nejistě špitne.
„Na co prstýnky?“
„No na co asi? Jak si mě chceš vzít bez prstýnků?“ nechápavě kroutí hlavou Billí a na čele se mu dělá roztomilá vráska.
„Jak? Normálně, miláčku.“ Rty se mi vytvarují do sladkého úsměvu. „Vidíš tady tu sedačku? Na ní si tě vezmu. Nebo si tě vysadím na kuchyňskou linku, máš-li zájem? Možná by si dal přednost klasice, takže si to rozdáme na manželské posteli… nebo se mi odevzdáš přímo tady na schodech?“ ušklíbnu se a hlavou kývnu směrem ke schodům.
„Ty si mě chceš vzít jenom na sééx…???“ vyděšeně zamrká očičky, ve kterých vidím náznak slziček.
„Na velmi žhavý sex, ty malá nadržená samice!“ hladově odpovím. Bill jen koulí očima.
„Bille, viděls co je na těch puzzlatech?“ snažím se mu vrátit slova do úst a trochu jej uklidnit, protože tohle téma v jeho poradně zatím asi probírané nebylo.
„Viděl.“
„Viděls co na tom obrázku děláme?“
„Viděl.“
„Vidíš tu moji bouli v teplácích?“
„Vidím.“
„Vidíš, jak se ti začíná zvedat sukýnka?“
„Vidím.“
„A vidíš tady nějakou možnost, co by se s tím dalo dělat?“
„Nevidím!“
Já ho zabiju! Propálím jej zoufalým pohledem. „No tak, Bille…“
„Ja… já… se bojím,“ špitne.
„A čeho? Já ti neublížím!“ nemám nejmenší tušení, co se mu právě honí hlavou. Nejspíš mě opět šokuje nějakým úchvatným postřehem z poradny.
„To já vím…“ klidně odpoví.
„Tak z čeho máš strach, Billi?“
„Mno… z toho, že by se mi to mohlo líbit a… a už bych nechtěl přestat…“ provinile se mi zadívá do očí, jakoby spáchal přinejmenším atentát na své rybičky…
„Tomi, já… já mám totiž sklon k závislostem…“ opatrně prozrazuje Bill své malé choulostivé tajemství, zarývajíc si prst hluboko do stehna. Celé dva milimetry. Pak už je kost. Ou, taková závislost existuje? Tedy když se mu to zalíbí, stane se… závislým? Závislým na… sexu? Bože, to už jsem v nebi?
„A ještě jedna věc, Tomi.“
„A tóóó…?“
„Já když jsem v tom, tak se neznám!“ oznamuje mi lítostivým hláskem.
„Když si v tom, tak se… neznáš?“ řeknu skoro fistulí a v rozkroku mi dnes už poněkolikáté začíná silně škubat. „A kolikrát si byl v tom?“ skoro ani nedořeknu, jak mám sucho v krku. Nutně si musím odkašlat.
„Teď by to bylo podruhé!“
„Už?“
„Nó.“
„A poprvé to bylo kdy?“ mě z něho asi šlehne. „Tolik“ zkušeností jsem opravdu nečekal.
„Včera!“
„???“ cože, včera?
„V koupelně… s banánem… ale moc mi to nechutnalo… já jsem si ho totiž zapomněl oloupat…“
„Aha, tak proto. Já jsem si říkal, co se tomu banánu stalo, že vypadal, jako by ho vyplivla kráva s porouchaným zažíváním… A tos byl ty?!
autor: ZoE

31 thoughts on “PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 10.

  1. Hejky fakticky honem dalši dil…….protože sem na was doooost naštvana ja už se těsila že se k tomu dostanou v tomto dile a zas nic xDDD……………Bille kazíš to!!!!!!! LoL x)))))

  2. *tlemí se pod stolem* hey tak jako z tohohle dílu sem fakt nemohla…prej u toho Bože to už sem v nebi?? sem jako fakt nemohla XD…..rychle dáááááááááááál

  3. tak tohle byl dost dobrej díl…Bill je skvělej hele….chudák Tom mu to bude muset ještě všechno napsat aby to pan Bill pochopil….

  4. Zoe, já tedy nemám ráda, když Bill v povídkách vystupuje jako totální idiot, ale v té tvé je tak roztomile dětinský, že ti snad odpustím i tu sukýnku :-))) Bože, chudinka malá, svatební šaty s vlečkou, to mu asi neprojde… i když… od tebe se dá čekat všechno….;-)))

    Fakt se strašně těším, co si vymyslíš v dalším díle!!!

    Takže ve středu?!?!?!

    K.

  5. Tohle je prostě úžasná povídka =D u každýho dílu se směju a obdivuju zároveň od začátku až do konce. Představa naivního Billa jak studuje Bravo, nosí sukýnku a to všechno ostatní je prostě nepřekonatelná xD Jinak mi ho je líto s těma svatebníma šatama, chudák, když si ho Tom vezme tak jak myslí…tak by tam ty šaty asi opravdu překážely =D

  6. Zoe lásko, to je tak nádherně infantilní, že já se tady válím…. naprosto tuhle povídku miluju, stala se č. 1 a já nevím jak přežiju další 3 dny bez ní… néééé:((((( Já chci hnééééé!!!!!!!

  7. prej … noo šak vy víte co …. no já nemůžu veškerá romantika kterou jsem čekala tu není ale je to feeeest xD

  8. mě asi jebne:D tohle nemá chybu!!!:D umírám:D to je úděsná prdel:D šaty s vlečkou, stříbrem vyšívané:D:D:D

  9. "Na velmi žhavý sex, ty malá nadržená samice!" hladově odpovím. Bill jen koulí očima.

    "V koupelně… s banánem… ale moc mi to nechutnalo… já jsem si ho totiž zapomněl oloupat…"

    "Aha, tak proto. Já jsem si říkal, co se tomu banánu stalo, že vypadal, jako by ho vyplivla kráva s porouchaným zažíváním… A tos byl ty?!

    já tu brečím smíchy xDDD já už se nemůžu ani smát mám křeče v břiše jak se směji dokonalá povídka honém dál aspon ještě 100 dílů xD

  10. Viděl, viděl, vidím, vídím, nevidím xD… prej to už sem v nebi? :D:D:D:D:D … chcípám smíchy xD xD… perfekt a respekt k autorce x) xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics