Můj zlobivej model 30.

autor: B-kay
betaread: Janule
Jeho ouška jakoby poprvé uslyšela tahle slůvka… oči, jež se náhle rozevřely poznáním, rozechvěle bloudily po Billově tváři, která ještě pořád tiše plakala.
„C-cože?“ tohle bylo jediné na, co se zmohl a jediné, co vlastně dokázal říct… Čekal úplně všechno, ale že mu Bill vyzná lásku, tedy opravdu nečekal. Ta dvě slova mu zněla v mysli jako zvuk motýlích křídel a on tomu prostě nemohl uvěřit… Řekl mu to jenom tak… nepotřeboval kvůli tomu zažít divokou noc plnou sexu… řekl mu to proto, že to tak cítil…
Billova očka smutně zamrkala a jeho rty se něžně přitiskly k Tomově bradě, kam vložily nesmělý polibek.
„J-já… je to pravda. Já jsem se do tebe zamiloval, Tome… sice-js-i moje dvojče a já v-vím, že k tobě bych tenhle druh lásky cítit neměl, ale já prostě nemůžu… už víc ne,“ zašeptal a zoufale přivřel víčka pod návalem dalšího pláče. Poté se od Toma pomalounku odsunul a se strachem skrytým hluboko v těch dvou studánkách, se zahleděl Tomovi do očí.
„T-ty… ty mě opravdu miluješ?“ zašeptal Tom a jeho hrudník se zběsile zvedal a poté znovu klesal, jak mu mocně bilo splašené srdíčko. Z Billových rtů utekl jeden tichoučký vzlyk a jeho tvář se nesměle sklonila hned, jak opatrně přikývla.

„Miluju tě,“ vydechl a svůj pohled rozhodně zabodl do dvou duhovek totožné barvy… Tomův žaludek právě udělal salto a jeho myšlenky vířily v nekonečném tornádu. Nevěděl, zdali byl rád nebo na tom byl ještě hůř než předtím. Tohle opravdu nečekal. Jeho očka se tiše zalila slzami, jak dlaně, kterými doteď žmoulal lem trika, nesměle zvedly Billovu tvář do úrovně té své… Billovi vůbec nebylo potřeba slov… Stačil jenom jediný hluboký pohled od těch očí a věděl, že Tom je na tom úplně stejně. V jeho očích se totiž zrcadlila pošlapaná touha, kterou se už tak dlouho snažil ukrývat snad i sám před sebou… jenomže kromě touhy tam bylo nekonečné množství něžné lásky, která pomalounku zrála v srdcích obou dvojčátek. Naposled se mu zahleděl hluboce do očí a poté se mu něžně přitiskl ke rtíkům, které byly mírně slané od Tomových tichých slziček…
Stačila jenom vteřinka, aby se z jejich něžného líbání stalo dravé dobývání úst toho druhého. Tom měl ruku zabořenou do Billových vlasů a jeho tvář si nakláněl do pozice, aby se co nejsnadněji dostal k jeho mazlícímu jazyku.
„Co kdybychom šli zpátky?!“ vydechl Bill tiše hned, jak se od sebe na chvilku odtrhli a vášnivě si skousl spodní ret. Tom jen omámeně sledoval tu nádheru před sebou a v mžiku zavolal na pejska, který je poslušně následoval. Sice malinko nespokojen z krátké procházky, ale už byl také dost unavený a navíc nějak tušil, že dneska bude mít celý gauč zase jenom pro sebe… ou a ještě pro svého králíčka xD…
Tomovy rychlé prstíky naléhavě otevřely dveře a dovnitř jako první vlítl hafan, který nejdřív proběhl všechny zákoutí bytu, až pak se spokojeně uložil na gauč vedle své oblíbené plyšové hračky. Bill zatím vzal Toma prudce za ruku a rychlými krůčky jej vedl po schodech a pak až k Tomově posteli, kam jej opatrně shodil, takže Tom přistál po chvilce v měkkých peřinkách.
Naléhavým pohledem sledoval Billa, který se nesměle postavil před něj a s nevinným výrazem, zabudnutým do jeho očí, se začal svlékat. Tom tlumeně zasténal hned, jak se před ním objevilo Billovo nahé tělo.
„Tohles neměl,“ zašeptal přidušeně, jak zvrátil tvář prudce dozadu a bolestně přivřel víčka. Už teď cítil, že je jeho vzrušení více než patrné, a když se Bill začal po čtyřech plazit přes jeho tělo, věděl, že vzrušení už déle skrývat nedokáže… Jeho reálné uvažování pohaslo v ten moment, co se na něj Bill něžně položil a jeho vzrušený klín opatrně narazil na ten Billův. „Proč mi to děláš?“ zašeptal vášnivě, jak se o něj Bill začal s tichounkým sténáním třít. Pak malinko nadzvedl hlavinku, aby se lépe dostal k Tomovým ouškům.
„Svlékni se… prosím,“ vydechl a zoufale Toma líbnul pod krkem.
„C-co chceš dělat?“ pípl Tom kníkavě a chvějícími se dlaněmi si svlékl obrovské tričko, které hodil zase na chudinku Thomase xD. Ten čuník měl na něj prostě neštěstí xD.
„Chci tě jenom líbat,“ zasténal naléhavě, když uviděl, jak si jeho bráška pomalu svlíkl obrovské džíny, které vzápětí následovaly modré trenky.
„Tak mě líbej,“ vyřkl Tom tiše a samým vzrušením snad hořel. Nevěděl, proč, ale měl takový zvláštní pocit, že dnes už nezůstanou jenom u líbání… Měl pocit, že dneska poprvé pozná, co to znamená milovat se s někým a patřit někomu… a světe div se – vůbec se nezalekl. Byl šťastný… Na tváři mu pohrával spokojený úsměv, jak se pod ním Billovo tělo lehce svíjelo a jeho dlaně jej konejšivě hladily po nahých zádech, zatímco se jeho rty sladce mazlily s těmi Tomovými…
Tom překvapeně zamručel do hloubky Billových rtů hned, jak ucítil, že se jeho ručka nesměle dotkla jeho zadečku, a pak se zase vrátila na své původní místo, což byla jeho záda. Pomalounku upustil tu dokonalost s potřebou kyslíku a zoufalým pohledem sjel Billovo vzrušení, které nevědomky naráželo do toho Tomova při každým prudším polibku.
„T-tohle už je moc,“ vydechl tiše a prudce přivřel svá víčka pod návalem slasti, kterou způsobovala už jenom představa toho, co by se mezi nimi mohlo stát… V mysli viděl docela přesně Billovu tvář zhroucenou rozkoší, když se bude opatrně nořit do jeho těla… A když otevřel oči, uviděl tu samou tvář, která se jej snažila hladově líbat.
„Tome, proč mě pořád odmítáš?“ zaštkal Bill u Tomova ouška, které něžně skousl a poté na něj položil jeden ze svých sladkých polibků. „Proč se mě konečně nedotýkáš?… Proč pořád posloucháš rozum a ne srdce?“ zeptal se a jeho nádherná očka smutně přelítla Tomovy dlaně, které pořád nečinně ležely na matraci. „Copak ty mě nechceš? Netoužíš po tom, abych se s tebou miloval?“ naléhavě zašeptal a dravě líbnul Toma na rameno.
„Bille, mlč už prosím,“ zaúpěl Tom, ale sám věděl, že má jeho dvojčátko pravdu. Měl pravdu v každém slůvku, které vyšlo z těch nádherných rtů. Tak moc po něm toužil… tak strašně jej chtěl cítit… chtěl cítit jeho horký dech, který by mu ovanul tvář hned, jak by se nad něj sklonil… ale ze všeho nejvíc chtěl vidět výraz jeho nádherné tváře, když se poprvé skutečně propojí… Najednou věděl přesně, co má dělat! Na tuhle chvíli čekal tak strašně dlouho… a i když se tohle děje právě s jeho bratrem, už mu to bylo jedno.
Šíleně jej miloval… ba přímo zoufale a chtěl, aby byl jeho… jenom jeho. Chtěl se vzbudit v jeho náručí a jako první chtěl, aby jej vzbudil Billův hlásek a jeho křehké tělíčko, tulící se k tomu jeho… Ano, přesně tohle chtěl! Ted už si byl jist! Miluje jej… šíleně moc a jenom proto, že tohle není dle morálky… vždyť on nikdy nic nedodržoval. Miloval, když dělal věci zakázané… a milovat se s osobou, do které byl blázen, svým způsobem zakázané bylo, když neobejdeme fakt, že tou osobou byl právě Bill.
Teď se konečně podíval na svého bratra, jako na objekt touhy. Bill se dokonce překvapeně usmál, když se Tom svými dlaněmi usídlil na jeho bocích a ty začal něžně třít.
„Chci to, Bille… strašně moc to chci, ale nechci ti způsobit bolest,“ vydechl a něžným pohledem projel jeho odhodlanou tvář.
„O tomhle snad rozhoduju já… a i přesto to chci. Chci, abych patřil poprvé tobě, Tome… j-já se doteď bál, ale teď už ne… protože tobě věřím… a miluju tě… strašně moc,“ vydechl tiše a nechal se Tomem naléhavě políbit.
„Tak dobře,“ šeptl nakonec Tom a posadil se vedle Billa. „J-já to udělám, ale když tě bude něco bolet, Bille, slib mi, že mi to řekneš a já hned přestanu. J-já ti opravdu nechci ublížit,“ špitl, a když na Billově tváři pořád viděl spokojený pohled, věděl, že už není cesty zpátky. Jeho tělo se pomalounku pokládalo na to Billovo a Bill jenom malinko roztáhnul nožky, aby se tam Tom svým tělem vešel. Něžnými polibky mu bloudil po jeho nevinném těle, jakoby jej chtěl tímhle připravit na něco, co se mělo stát za chvíli…
Jejich mazlení bylo nekonečné… byla to jakoby dlouhá sladká předehra k něčemu, co je mělo spojit tím nejpevnějším poutem…
…Oba dva se vznášeli na nádherném obláčku touhy a užívali si toho dokonalého mazlení. Po chvilce však Tom uznal, že je Bill dost připraven a chtěl mu naznačit, aby se otočil, avšak to se střetl s Billovým nesouhlasným zavrtěním tváře.
„J-já nechci ležet na bříšku, Tome… chci tě vidět,“ špitl a s hlubokým výdechem uvolnil Tomovi cestu k jeho nevinnému tělu, které od tohohle momentu mezi ta nevinná a neposkvrněná nepatřilo…
Tomu, co právě dvojčátka prožila, se snad ani nedá říkat milování. Toma překvapila ta něžnost, s jakou se mu Bill oddával a také ta důvěra, kterou mu vkládal do rukou, když se poprvé setkal s jeho tělem… Ze začátku to možná bylo malinko bolestivé, ale po chvilce bolest vystřídala touha… vášeň a ta nádherná přitažlivost, která mezi nimi panovala od začátku… A když Tom naposled přirazil do Billova těla a to se s hlubokým výdechem napnulo, stanul ve vlastním dokonalém uspokojení…
Jejich horká zpocená těla přistála na hromádce měkkých polštářků, kde se k sobě naléhavě tulila a vzájemnými polibky se snažila uklidnit… Ani jeden z nich nedokázal popadnout dech. Ale hůř na tom byl Tom, který poprvé cítil to nádherné uspokojení, po kterým toužil už tak strašně dlouho…

autor: B-kay

16 thoughts on “Můj zlobivej model 30.

  1. náááááááááááááááááááááááááádhernýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

  2. ano, ano, ano, ano, ano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! konečně!! ale když je ještě tolik dílů, ještě se něco špatnýho bude dít:((( to určitě ta p*** Monika!!! ale teď si to užívám!!!!:-*

  3. Nádhera…na tenhle díl jsem celou dobu čekala…dokonalost, opět musím obdivovat autorku, jak nádherně je to napsaný. Krása! Ale jako..jestli se tam bude plést ta kráva Monika tak…jí vlastnoručně zabiju….kdo jde se mnou? xD ne jako prostě nesmí, vždyť teď je to tak nádherný!

  4. tak tohle mi vyrazilo dech! Je to tak…dokonalý! Prostě v tomhle díle nejde najít ani jedinou malinkou chybičku! Silně to na mě zapůsobilo a nechalo to ve mě krásnej pocit♥ Fakt úplně úžasný,u toho čtení sem zapomínala chvílema dejchat xD celý je to prostě neuvěřitelně krásný,tohle se mi jeví jako jedna z nejpovedenějších povídek vůbec:) Obdivuju tě,bylo to vážně nádherný♥

  5. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf…….tak konečně k tomu došlo….nemyslím jenom sex,ale i jejich vyznání lásky….a nemůžu se dočkat dílu,ve kterém mu Tom řekne,že jej taky miluje 🙂

  6. nemůžu se dočkat dílu, kde už nebudou řešit nic jiného, než kde se zrovna pomilují :DDD na tomhle dílečku jsem si zahojila všechny bolístky, které mě trápily x))) i tu, že Lewis dojel až páty x(( ááááách… to bylo tak něžné x))) tady ze mě snad ještě někdo udělá romantika x((

  7. Při čtení téhle povídky uplně ztrácím pojem o realitě vždycky sem fo toho uplně zažraná dokonce sem se nachytala jak se u toho přitrouble usmívám :D….je to prostě nádherná povídka taková něžná 🙂

  8. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach……………….. tohle bylo tak dokonale nádherné… a prosíím ať už i Tom řekne billovi do očí, že ho miluje!……

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics