Ztratil jsem přítele, ztratil jsem poklad

autor: Geheimnis
betaread: Janule
Jsou to tuším dva měsíce, co se rozpadla skupina Tokio Hotel. Ach ano, je to tak. A vinu za to nesu pouze já, Tom Kaulitz. Asi bych měl začít od začátku.. Dobře, tak jo…
Všechno začalo děsně nevinně. Byly jsme s klukama v bazénu a hráli jsme různý hry, cákali, dělali bordel, zkrátka voloviny. A já… Jsem si všiml, že Bill je naprosto neobyčejný. Je… sladký a kouzelný. Nechápu, že jsem si toho jeho kouzla nevšiml dřív! Byl tak sexy, když po mě cákal… Tak sladký, když prchal před naštvaným Georgem… A teď je všemu konec. Nezbylo mi nic než auto, prázdný byt a fotka mé lásky. Fotka Billa..
Moc dobře si vzpomínám na tu noc, kdy jsme byli donuceni spát s Billem v jednom hotelovém pokoji. Povídali jsme si, škádlili se, a pak se dívali na filmy. Prostě jsme se chovali jako bratři. A já… Já byl tak šťastný, že jsem s ním. Užíval jsem si každou vteřinu s ním! Každý pohled, každý dotyk byť sebemenší… Byl jsem pln lásky a ta ze mě čišela a blyštila se, jako to nejtřpytivější zlato. Byl jsem zamilován. Ano, přiznávám to. Zamiloval jsem se do vlastního bratra.

On však povšiml si mého pohledu na něj. Pousmál se a s jeho nádherným hláskem se mě zeptal, na co tak zírám. Usmál jsem se a spokojeně jsem odvětil, že přece na mého brášku. Jen se tomu nechápavě zasmál a dál sledoval televizi… Druhý večer se opakoval stejný program. A já opět nenasytně pozoroval mého brášku… Opět si toho všiml a znovu se mě zeptal, na co tak pohlížím.. Odpověděl jsem: „Přeci na ten skvost, co sedí vedle mě,“ usmál jsem se. Bill to už ale nebral jako žert. Jen se na mě podíval takovým… zvláštním pohledem. Prohlédl si mě, ale pak se dále věnoval televizi.
Třetí večer byl jiný. Žádné lechtání, žádné honění se po pokoji a ani žádné filmy. Bill seděl s vážnou tváří na posteli a já na křesle. Seděl a hleděl na mě. Měl skrčené nohy, které objímaly jeho slabounké ručky. Tvář měl z polovinou schovanou za pažemi, které objímaly kolena, takže na mě hleděly jen jeho čokoládové oči. Bylo ticho. Dokud ho Bill neprolomil.
„Tome… Co… Co se to děje?“ zeptal se tenkým hlasem. Vytáhl jsem si krabičku cigaret a zapálil jsem si, až pak jsem mu odpověděl.
„Nevím, co tím myslíš,“ ucukával jsem.
„Dobře, tak jinak. Co se to s TEBOU děje?“ řekl a přitvrdil na hlase.
„Já… Jsem se zamiloval,“ řekl jsem. Bill se narovnal. Pak se usmál.
„Tak to gratuluju! A já už měl strach, že…“ nenechal jsem ho dopovědět.
„Do tebe!“ dodal jsem. Bill zůstal překvapeně a vyděšeně stát. Popošel ke mně blíž.
„Co… Cos to řekl?“ zadíval se mi do očí a v jeho očičkách jsem viděl… strach, možná i něco jiného… Nevím, co přesně…
„Že tě miluju…“ zopakoval jsem a políbil jsem ho. Místo naivně očekávaného spontánního polibku ale přišla krutá a bolestivá facka. Sykl jsem bolestí a s nechápavým pohledem jsem usedl zpátky do křesla.
„Ty… Prase!“ křičel Bill a utíkal z pokoje.
„Ale Bille, já tě miluju!“ křičel jsem na oplátku já a běžel jsem za ním.
„A já tě nenávidím, nenávidím, Tome!“ řval přes celou chodbu. Zastavil jsem se a zhroutil jsem se do kolen. Pěstmi jsem mlátil do podlahy a plakal jsem.
„Proč, Bille! Proč?!“ křičel jsem mezi slzami. Nedostalo se mi odpovědi…
Od této noci… Od této osudné noci, už nic nebylo jako dřív. Nejprve se Bill odstěhoval z našeho společného bytu… Pak se odstěhoval z města. A všechno vedlo až k rozpadu skupiny… A jedinej, kdo za tohle všechno… Za tuhle zkázu nese zodpovědnost, jsem já… Já ubožák, co si posral život i kariéru. Ano, řekněte to všem. Tom Kaulitz je ubohý, incestní prase! A právě proto… Právě proto jsem přišel o to nejcennější, co jsem kdy mohl mít. O Billa. O mého bratra a zároveň přítele. O mého Billa.
autor: Geheimnis

20 thoughts on “Ztratil jsem přítele, ztratil jsem poklad

  1. honem dáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááál

  2. Heh, to je jednodílka? oh tak to sorry, já si toho nevšimla, no tak v tom případě bych měla pár výhrad. Na můj vkus to bylepsané. To příliš rychlé, nerozen námět by si zasloužil bohatější příběh než jen: uvědomil jsem si, že ho muluju, políbil jsem ho, nenávidí mě, zavrhnul mě a opusti. Můžu za všechno.

    Myslím, že kdyby sis s tím víc pohrávla, byl by to celkem dost zajímavý příběh.

  3. * shit, zase se mi posunul kurzor: takže ještě jednou: Na můj vkus to bylo příliš rychlé, ten námět by si rozhodně zasloužil bohatější příběh než jen:…….

  4. tkove smutné =´(….Dania má pravdu, dalo by se to víc rozepsat a bylo by to zajímavý :)….ale jednodílky už takový jsou ne?….snad každá by se dala ještě rozepsat :P….no prostě, hezká povídka :)…píšeš krásně <3

  5. děkuju holky :'( A děkuju i Danie.. 🙂 Já jsem to psala dá se říct v afektu.. Čeká vás tu ještě jedna takováhle povídka, jednodílná.. Ovšem ta už dopadne líp;-) A snad se bude zamlouvat i skvělé spisovatelce, jako je Dania 🙂

  6. prosím prosím!!.. napiš něco veselého já pořád jen pláču:'(

    ale je to krásný ale je mi strašně líto incestního prasátka Toma.. chudáček malinký:'(

    a holky maj pravdu.. chtělo by to rozvinout a pak je dát dohromady 😉

  7. Jéžíš, tohle jsem nějak přehlídla!!!!

    Tedy, Geheimnis, já nejsem žádná spisovatelka, vůbec psaní nerozumím, zato jsem nadšená čtenářka  a jako taková prohlašuju, že bych na téhle povídce nic neměnila. Líbí se mi přesně tak jak je!!!!!

    Chudinka Tomí 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics