PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 16.

autor: ZoE
betaread: Janule
(Jsi-li TWINCESTNÍ fans z ČR, potom se tahle povídka týká i TEBE, jsi její součástí :DD )
„Sukýnku si nesundávéééj!!“ křiknu za tou černo-růžovou čárou, která kolem mne prosvištěla rychlostí dvounohého pavoučka, neumějíc plynule za sebou poskládat svých zbylých šest končetin. No jo, je vidět, že jsme dóóóst unavení.
„Vzrušuje mě…“ řeknu sám pro sebe z posledních sil, než vstoupím do pokoje. Ta sukýnka na Billovi je neskutečně sexy a vzrušuj mě… a hlavně ta představa… potom…
„Dobrou noc… u příštího dílu se uvidíme. Jsem zvědavý, jestli si ji sundal…“

* ° * ° *
Dveře do pokoje jsou otevřené a mně se tak naskytne obrázek na sedícího Billa uprostřed mé postele. Nohy má skrčené pod sebou a akorát si kolem tělíčka krásně narovnává sukýnku, která tvoří dokonalý kruh. Teď už na ni snad nemůže být oni jeden ohyb, ani jeden sklad, jak ji Bill neustále packama hladí a dokonale rovná. Neubráním se lehkému úsměvu. Kdyby vás tohle čekalo ve vaší posteli, zareagujete stejně. Nebo ne?
Opatrně zaklepu na dveře, abych ho nevyděsil. Bill je tím růžovo-černým kouskem látky doslova fascinován. Kdyby mu dal někdo na výběr, zda já nebo ten hadřík, nejsem si jistý, zda bych tento boj vyhrál. Myslím, že by dlouho váhal.
Krásně se na mě usměje, když zaznamená mé klepání. Packy položí vedle sebe, hlavu nechá pozvolna spadnout na stranu a vyzývavě se kousne do rtu. Očička mu nadšeně září a celý se radostně chvěje. Pomalu k němu přistoupím.
„Smím?“ a ukážu prstem na postel, zda je místo vedle něj volné. Pohotově se nadzvedne na ručkách a přesune své tělíčko o kus dál, aby mi tak uvolnil více místa. Tím pádem si samozřejmě zdeformuje dokonalý sukýnkový kruh, na kterém si dal tak záležet. Jakmile mu to dojde, vytřeští na mě očka, podívá se dolů na suký a zoufale fňukne. Prsty jej uchopím za bradu a něžně ji zvedám, abych se konečně, v úplném klidu mohl vpít do jeho nádherně dětsky nevinných očí. Ale zrovna teď jsou tak smutné, jako dvě čokoládové skleněnky.
„Neplač, Billí… znova sukýnku narovnáme, ano, broučku?“ snažím se jej povzbudit, když si Bill schovává svou tvář do mé ruky a něžně se o ni tře.
„Takže si mě viděl?“ andělsky špitne.
„Hmmm… viděl, lásko. Moc ti to slušelo. A nejvíc ta sukýnka. Byl si roztomilý,“ zašeptám. Bill se ke mně nakloní a bez toho, abychom zavřeli oči, mne políbí. Jen takovou malou nevinnou pusinku. Odtáhne se, sladce zamrká a zhluboka se nadechne.
„Tomi, budeme spolu chodit už navždycky?“ bezelstně zazní jeho otázka. Navždycky? Prožene se mi hlavou. Není to na nějak moc dlouho? Navždycky?
Tentokrát jsem to já, kdo vyhledá Billovy rty, ale polibek o pár sekund protáhnu. „Navždycky!“ řeknu vážným hlasem a zhluboka vydechnu. V ten moment mi Bill věnuje ten nejkrásnější pohled, který jsem kdy viděl, protože se v něm zračila všechna láska tohoto světa. Teď jsem si uvědomil, že bych sukýnku v soutěži porazil. Jsem si jistý, že by si Bill vybral mne.
Kleknu si, oběma rukama jej uchopím v podpaží, nadzvednu ho, aby si mohl narovnat nohy a posunu ho zády ke stěně. Teď je z něj dokonalá mrkačka. Mlčky si na něj obkročmo sednu, tedy spíše kleknu, uchopím jeho nechápavou tvář a naplno se přisaji na jeho jemně naběhlé rty, kterým jsem odolával víc, než je zdrávo. Jsou tak nádherně teplé, vlhké a nedočkavé. Bill hned hladově otvírá pusinku, ale já si zatím stále vychutnávám jeho pevné rtíky, které se nedají přirovnat ani k té nejsladší belgické čokoládě. Bill divoce oddechuje, škrabká mě na žebrech a chce víc. Já však tuhle situaci rozhodně nehodlám uspěchat. Všechno má svůj čas. I když po tom všem možná toužím víc než Bill, ovládnu se a budu to já, kdo bude udávat tempo krůček za krůčkem… polibek za polibkem… dotyk za dotykem…
Na chvíli se od Billa odtáhnu…
„To už mám také natré…“
„OK! OK! OK! Nemusím vědět všechno!!!“ zastavím Billa uprostřed slova, když se mi chystá nejspíš vylíčit nějakou další šílenost.
„…nované“ přeci jen dořekne.
„Zkoušel jsem to s takovou tou starou gumovou peněženkou, je akorát do dlaně a když ji na jednom a druhém konci ukazováčkem a palcem zmáčkneš, tak se otevře… skoro jako opravdová pusa. No a když jsem se do toho líbání s tou peněženkou pořádně opřel, tak jsem zapomněl zmáčknout ten palec a ukazováček a scvakla mi jazyk! Jsem pak asi hodinu nemohl mluvit, jak to bolelo!“ Líčí Bill uprostřed naší první intimní chvilky opět nějaký svůj nepovedený dementní trénink. Jen kvůli vám, se ho nebudu ptát proč to dělá, protože bychom tím strávili nejméně tři další díly. A to vás určitě nezajímá.
„A jsem lepší než ta peněženka, kterou si tak důkladně vylízal?“ rezignovaně se optám. Na odpověď ovšem nečekám. Tentokrát zaútočím i jazykem. Obratně se dostanu mezi Billovy rty a bezmyšlenkovitě plením jeho pusinku. Impulzivně na něj narážím, hladově saji jeho rty i špičku jazýčku, sem tam si také kousnu… a tenhle tvoreček, tvářící se, že neumí do pěti napočítat, mi vše s dvojnásobnou razancí oplácí. Žádný anděl takhle nelíbá, žádný, jen sám ďábel by mu mohl konkurovat a možná ani ten ne. Odtrhnu se od toho nadrženého satánka v rouše Evině a zkoumám jeho velmi žhavý pohled, kterému líbání evidentně nebude stačit…
autor: ZoE

22 thoughts on “PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 16.

  1. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD…Bill a peněženkaxD….úžasný jako vždy!!!;)…. Opět jsem se pobavila…nemůži se dočkat pokráčka!:)

  2. vylízaná peněženka…bože za co mě trestáš?

    *umřetá na křeče v podbřišku z důvodu nedostatku kyslíku při akutním záchvatu smíchu* xDDDDDDD

  3. ty dokážeš vymyslet vždycky nějakou parádní blbůstku která se hodí do tvé povídky viď???

  4. 😀 peněženka ? 😀  mám dost….umírám :D…..tta povídka je tak nereálná a hloupá až je pe neskutečně skvělá 😀 tím hloupá samozdřejmě nechci urazit ….to ne….

  5. tohle je vážně povedená povídka;)) bill je strašně roztomilej:) nadrženej satánek, hehe;))

  6. Tedy Zouííí, jak ty to děláš, mně se dneska líbil Billísek, jak si rovnal sukýnku na postýlce!!!! On je skutečně tak… hmmm… roztomilej 🙂

    A jsem ráda, že má to líbání natrénovaný na peněžence, jeho snaha očividně přinesla ovoce 🙂 Ježíš, ovoce, to mi připomnělo banány, to jsem zvědavá, co všechno má Bill ještě natrénovaný :-))))

  7. líbání mu nebude stačit?to nevadí…protože mě taky ne xDDDD těším se na nějákou pořádnou akci:)

  8. Já si nemůžu pomoct… moje kamarádka si nedávno koupila krásnou károvanou růžovo-černou sukni a já ji na něm teď pořád vidím… asi už mi z toho hrabe 😀 Ten příběh je skvělý…chvíli zábavný, chvíli plný trapasů a chvíli něžný a romantický 🙂 Těším se moc na další díl 🙂

  9. Wow!Super!Nejdřív jsem byla v šoku,že ta povídka je tu moc brzo,ale byla sem blázen když mě to napadlo..brzo nebo pozdě prostě je tu a já můžu jít spát s krásnou představou dalšího dílu..x))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics