Stěhování 4.

autor: Evča-Tokiačka
betaread: Helushka
,,To je dobře, Bille, kdyby se ti kdokoliv, KDKOLIV líbil nebo bys někoho měl, řekneš mi to, že jo??“zeptal jsme se. ,,Neboj, Tomi, budeš první, komu bych to řekl.“ ,,To jsem rád,“ objal jsem Billa a vychutnával jsem si ten moment. ,,Dobrou, bráško,“ řekl Bill a lehl si mi na rameno. ,,Dobrou.“ Nespal jsem, pozoroval jsem Billa, jak usíná, a pak jak jsem slyšel jeho pravidelné dýchání, tak jsem taky usnul…
(Bill)
Nevím proč se mě Tom ptal, jestli někoho mám. Mám tebe, Tome. Ale to jsem mu říct nemohl. Usnul jsem na jeho rameni, byl to tak krásný pocit.
Probudil jsem se vedle Toma. Držel jsem ho v objetí. ,,Ježiš ne, musím si lehnout na svou půlku, jinak by mu to přišlo povědomé,“ řekl jsem si. Opatrně jsem vylezl z postele a šel si pro čisté věci k sobě do pokoje. Cestou ke sprše jsem přemýšlel o snu, který se mi zdál.

Usínal jsem ve svém pokoji. Byl jsem unavený po tak namáhavé práci, jako je stěhování.Usnul jsem. Najdenou slyším vrznutí dveří. Nehnutě se podívám, kdo je to. Tom, co tady asi chce? Dělal jsem, že spím. Najednou cítím, jak mi Tom dýchá na tvář. Pomalu, ale jistě se přibližuje k mým rtům a dá mi polibek. Zavrtím se a dělám, jako bych se probudil. ,,Tome? Co tady děláš?“ zeptal jsme se ho. ,,Mno ehm… já, udělal jsem to, co tě probudilo,“ řekl a začervenal se. Takže to není sen, on mě opravdu políbil, pomyslel jsem si. ,,Ale jak to, Tome? Myslel sem si, že ke mně nic necítíš,“ řekl jsem a srdce se mi rozbušilo nervozitou, jestli mu to mám taky říct. ,,Taky že jsem nic necítil do té doby, než jsem začal mít takový divný pocit a začal jsem si tě víc všímat,“ řekl stydlivě. ,,To je zajímavé, protože já to k tobě cítím už 2 roky!“ řekl jsem. Nečekal jsem, že Tom takhle zareaguje.
Povalil mě na postel, sedl si na mě obkročmo a začal mě líbat.
Pomalu mi sundával tričko a přesunul se k mému krku. Potom sjel k bradavkách, které mi dráždil. Pak mi rukou zajel ke sponě od kalhot, kterou šikovně rozepnul. Stáhnul mi rifle i boxerky zároveň. Podíval jsem se na něho, protože jsem cítil strach.,,Můžu?“zeptal se. Kývl jsem, ale bál jsem se jako nikdy. ,,Neboj se, lásko,“ řekl. A v tom jsem se probudil.
,,Bille, huuu, vnímáš mě??“ Vzpamatuju se, otevřu oči a před sebou vidiím NAHÝHO Toma.
Jak jsem šel do koupelny, tak jsem se tak zapřemýšlel nad tím snem, že jsem nevnímal, že je někdo v koupelně a ten někdo je Tom!
,,Ohhh, sorry, Tome, já nevěděl, že seš už vzhůru,“ řek jsem a pohledem jsem sjel celýho Toma a zastavil jsem se, víte kde.
,,Já už půdu,“ozval jsem se už jsem šahal na kliku, ale Tom mě zastavil.
,,Bille, potřebuju ti něco říct.“ Bál jsem se.
(Tom)
To je gut, Bill mi vletí do koupelny a pak nevnímá. Ale jak se začal omlouvat, tak mě zlost přešla! ,,Už půjdu,“ pípl Bill, ale já ho zadržel a řekl mu: ,,Bille, potřebuju ti něco říct.“ Bezvadný, já jsme takovej IDIOT!! Stojím tady nahej, Billa držím za loket a chystám se mu oznámit, že ho miluju. ,,Cos potřeboval, Tome??“ zeptal se mě Bill. Zpanikařil jsem, nemůžu mu to říct, musím z toho vycouvat. ,,Ale nic, můžeš jít.“ ,,Tak ti něco řeknu já! Trvá to už 2 roky! Vím, že mě budeš odsuzovat, zhnusím se ti, ale pochop mě! Já tě miluju Tome!“ řekl Bill a mě tím uplně vyvedl z míry. Vzal jsem ručník, omotal ho kolem pasu a vyběhl z koupely.
Bill, moje láska, po které toužím, mi řekne, že mě už 2 roky miluje?? To není možný, mám mu to taky říct??
autor: Evča-Tokiačka

8 thoughts on “Stěhování 4.

  1. ee…tome ne neříkej mu to on by si to mohl jeste spatne vyložit…TY DEBILE ŘEKNI MU TO! HNED….!  …ehm…jéé..pardon…nechala sem se unést :-)))) užasná povídka,,:))))

  2. jej Tome ty si spadl z postele že? No nic….ale Bill si vybral krásnou chvíli…to má asi z šoku jak se kouknul na nahýho Toma…xD

  3. No máš v tejto časti zopár nezrovnalostí (napr. povedomé – nie skôr podivné alebo podozrivé? ), ale inak fajn.. a ten Tom je blbec. Utečie z kúpeľne a ešte sa aj pýta, či mu to má povedať?!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics