PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 18.

autor: ZoE
betaread: Janule
(Jsi-li TWINCESTNÍ fans z ČR, potom se tahle povídka týká i TEBE, jsi její součástí :DD )„Né a komu? No jo, tady je ale najednou tolik věcí, kterým by ses mohl smát, že a zrovna teď, když se mi stal takový úraz?“ rozpřahuje se Bill ručičkama a přitom nepatrně vrtí i svým novým dráždidlem.
„Vidíš a já jsem si myslel, že zase trénuješ…“ dostávám ze sebe během dalšího záchvatu.
„NETRÉNUJU!“ naštvaně zapiští.
„Takže mi zahýbáš?“

* ° * ° *
„Hm… když tě to pobaví ještě víc, tak ti zahýbám, ty Tominisko jedno. Rozdal jsem si to se zvonem, abys žárlil!! Spokojený?“ rozdrážděně vyprskne a drží si zvon, aby ho zbytečně nestimuloval.
„Já už jsem se kvůli tobě intimně sžil s většinou našeho domácího vybavení, kdybys to nevěděl. Takže o zvon míň nebo víc… to je mi už fakt šumák. Se mrknu po něčem dalším, abych tě pobavil a sebe skoro přizabil. Jsem fakt rád, jak mou snahu dokážeš ocenit…!“ začne Billí plačtivě natahovat.
„Ale Billíku, musíš to pochopit… ještě spolu nejsme ani den, zatím mezi námi nic nebylo a ty už si místo mě najdeš náhražku? Víš, jak mi je?“ snažím se hrát na Billovy city.
„A víš jak je mně?“ fňukne. „S tímhle zařízením v prdeli?“ jejda, ono nám to hroubne, ten zvon má na Billa ale velmi vulgární vliv. Musí ven.
(pozn. autora: Bill vyspěl mnohem dříve než jeho starší bráška Tom, tedy pohlavně vyspěl dříve, že. Brzy mu nestačilo střídat jen pravou a levou ruku, potřeboval víc. Věděl, že musí zasunout a také naprosto přesně věděl kam, bohužel také naprosto přesně věděl, že se to nesmí. Zadeček jeho brášky nebylo nejvhodnější místo na hraní. Ne tedy pro sourozence. Tak si Bill musel opatřil jinou alternativu. Vlastně opatřil si jich desítky, ano desítky, myslím že stovkovou hranici zatím ještě nepokořil, ale určitě už není daleko. Jeho nejoblíbenější náhražkou se stal rohlík nabodnutý na horkém kovovém ohřívači, který sloužil k výrobě párků v ‚rohlíku‘. Rohlíček byl vždy teplý, úzký, poddajný a bylo v něm tolik prostoru pro miliony neposedných spermií, které díky tomu nelítaly po celém pokoji. Ano rohlíčky, Billova tajná zbraň. Denně jich kupoval kolem třiceti. Nějaké na jídlo, ale většinu k milování. Jen výjimečně se stávalo, že na ně byl hrubý a drobky a kusy pečiva lítaly metr vysoko, když se Bill nemohl udělat a rohlík se mu v zápalu vášně rozpadal pod rukama. Ano, Billova úchylka vůči potravinám, rybičkám a různým předmětům nemá hranic. Hlavně se do nich vždy zamiloval, na to jsem skoro zapomněla. Jediný, kdo by ho mohl vyléčit, je Tom, ale ten jak řekl před chvíli: „Ještě není čas…“.
Roztomilé stvoření jménem Bill sice vypadá, že trpí nějakým duševním problém a možná tomu tak i je, ale co se erotiky týká, už teď je mnohem dál, než kam se kdy dostal kterýkoliv člen jejich rodiny, vy nebo já.)
„Lehni si, miláčku a já ti toho parchanta ze zadečku opatrně vytáhnu, ano?“ říkám zcela vážně a ukazuji Billovi, aby si lehl na postel. Pomaličku se k ní dobelhá, položí se, a když se dotknu násady, začne bolestivě syčet. Najednou je mi jasné, že takhle to nepůjde.
„Bille, musíš na záchod. Prostě si sedneš a ten zvon vytlačíš, OK?“ lítostivě na něj mrknu. Už si to opět belhá směr koupelna, ale když dosedne na mísu, jaksi chybí prostor, kam ten zvon vytlačit. Začnu si otírat rosící se čelo. Už to mám!! Vana.
„Napustím ti vanu… tááák… přidám různé esence, olejíčky a uvolňovadla… ty si tam pěkně vlezeš a až budeš úplně rozmočený a vláčný, tak toho lumpíka vytáhnem a vyhodíme ho z baráku, vobšourníka jednoho vilného!!!“ otočím se směrem k Billovi a přidávám do koupele všechny možné přísady, co na polici najdu. Ten mne jen nedočkavě sleduje, přešlapuje bosýma nohama na ledových dlaždicích sem a tam a pacinkama si stále drží toho nezvaného análního návštěvníka.
„T-Tomi… děkuju.“ Vděčně špitne.
„Nemáš zač, miláčku, hlavně si už neubližuj, slibuješ?“ dodám s prosebným výrazem v obličeji.
„Slibuju…“ tiše kuňkne a pevně sevře rtíky. Natáhne se na mne, aby mi dal pusinku, ale nebyl by to Bill, aby se během čekání na vanu plnou bublin zády neopřel o krásné hladké kachličky, neudělalo to ‚ffft… ffft… ffft‘ a on se opět přisál svým análním přítelem na stěnu za ním. Zhluboka vydechnu, nechápavě zakroutím hlavou a znova jej vysvobodím. Už je mi to jasné, proč jsem se narodil. Jsem sudičkou i jeho dobrou vílou současně. Musím na něj dávat pozor, aby se mu nikdy nic zlého nestalo. Ten zvon mě v tom jen utvrdil.
„Budu na tebe dávat pozor ve dne v noci, bráško.“ Řeknu si sám pro sebe.
„A jestli chceš, Tomi, tak ti slíbím ještě něco?“
„Hm…“ řeknu nejistě a se zvednutým obočím napjatě čekám perlu, která se zrodila v Billově vychytané hlavičce.
„Já už ti budu zahýbat jen… jen s tebou!“ šťastně mi oznámí a hodí po mě ten svůj dětský naivní kukuč.
„To bych ti radil, jinak se tě už ani nedotknu, ty přísavko!“
autor: ZoE

31 thoughts on “PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 18.

  1. ow, zase celý tři dny jsem na to čekala!a ono se to vyplatilo, to bylo perfektní!aspin něco mi zvedlo náladu, díky…puzzle nezklame nikdy

  2. ua to je slaďoučkéé.. já ho miluju!.. oBa!!!.. aji Billa, aji ten.. zvon xD… neee to jsem napsat nechtěla xD.. miluju rohlíky!!:D:.jo to je pravda ale to taky ne:D. Toma a Billa miluju!!:-* ale ani jednoho tolik jako tuhle povídku ta je prostě dokonalá!:D

  3. Božíííí žííí žííí! Kam na ty nápady chodíš? To doma přebíráš veškré nářadí a jídlo a říkaš si, co by s tím Bill mohl dělat? 😀 hlavně dej z jeho dosahu nože a hřebíky, jo? Já za něho prosím 😀 Oh bože, já tě miluju! To je totálně skvělá bláznivina 😉 nemůžu se dočkat pokráčka :)))

  4. Áááá xD My všichni co chodíme na tenhle blog máme jednu velkou společnou sexuální úchylku, nic si z toho nedělej, Billi :D:D

  5. já už ti budu zahýbat jen s tebou:D:D:D téda, to me dostalo:D i kdyz me dostává každá veta týhle vychytaný povídky:D

  6. Horším autorům se viditelné chyby ignorují, u lepších se hledají chyby neviditelné, aby byli zviditelněny :o), ber to jako pochvalu :o) našla sem drobnou nesrovnalost v tvojí poznámce, konkrétně v tom, že Bill věděl, kam má zasunout … možná se pletu, možná určitě, ale stejně mi to nedá … echm … neptal se Bill v některém předchozím díle, kam si to strkají bráškové? :o) (Takhle to dopadá, když někdo (já) neví co napsat, ale určitě ví, že něco napsat chce, promiň) A mimochodem díky za .. jak se řekne, když se někdo při jezení určité potraviny začne hihňat? … dalšího jídla, jestli to takhle bude pokračovat, tak se ze mě stane anorektička :o)

  7. ZoE, ale už fakt dost!!! Nejen že se v obchodě usmívám na banány, se zájmem pozoruji vlastní peněženku a dokonce jsem doma obhlížela i křečka, jestli by se s ním jako třeba nedalo dělat něco zajímavého, ale já už dokonce nemůžu ani pro rohlíky!!!!!!!

    Panebože, ať už Bill nechá na pokoji potraviny, domácí zvířectvo i hygienické potřeby a věnuje se vlastní rodině!!!!! Prosííííííím!!!!!!!!!!!!

  8. kaska x)) kaskoooooooo :D:D:D no konečně, jsem se už bála, že se po tobě slehla zem a Kattys je na tom určo podobně :)))

    a mimochodem, klidně rypkej, s nedostatky se setkáš hlavně v následujících dílech, protože ani moje hlava neudrží tolik informací najednou a zvláště tehdy, má-li dále plodit pakoňoviny tohodle typu dál :))

    ale… tady to není jako chyba… on věděl, že zadeček slouží klukům jako skvělá schovka, to jo, ale taky vědět, že bráškové jsou něco jiného, a proto si musel najít jinou alternativu, a proto také nevěděl, tak si to bráškové vlastně strkají, když zrovna 'tam' to mají zakázané :)))

    jsem ráda, že jsi zpět :D:D:D:D:D a z drobných chybek v následujících dílech tě možná šlehne… sama se tam za se pak omlouvám x)))

    a pravdou je, že nezůstane jen u ovoce a pečiva, protože děj se pohne směrem z domu… doporučuji vám se oprostit od spojení této povídky a různých potravin x))) nerada bych někde v obchodech nacházela znehodnocené a sešrotované banány s tím, že to mám na svědomí :DDD

    Kattys :DD vydrž x)) všechno přijde, ale přiznávám, že už mě napadl i ten Tvůj křeček… ten koment mě pobavil asi zatím nejvíc, jak nenacpat Billa k vám do klece ke křečkovi x))) ale neboj, zatím je v bezpečí… ten váš křeček xDD

  9. ZoE: néééééé, křečka néééé, to bych nezvládla!!!!

    Jéžíííš, ty mě děsíš, tak hoši budou expandovat do prostoru?!? To bude jistě životu nebezpečné!!! A potravinám zvlášť :-)))))

    kaska: ty seš teda vodvážná, šťourat do autorky, co když se naštve a schválně to nedopíše!!!!!! Jak budeme dál žít, bez toho, aniž bychom tušili, co Bill udělá třebááááá… s koblihou ;)))))))

    Ne, to je blbej nápad, to by byl upatlanej od marmelády… tak třeba…. no já ten výběr potravin nechám radši na Zouíííí :-))))

  10. Tak teď sem zhltla i komentáe,protože už mi asi nedošlo,že ta povídka má taky konec x))…každopádně Kattys s křečkem vede to je fakt 😀

    …A JÁ ABYCH ZAS ČEKALA DALŠÍ TŘI DNY!!!….:-/

  11. xD proč vždycky když vidím banán si vzpomenu na Puzzle? xD Prostě bestovní povídka, krásně se u ní vždy uvolním, zasměju xD krása, dokonalost sama xD

  12. Kattys :DD čím více vašich postřehů a rypečků v komentech, tím více se bavím a upadám do své prdlé tvořivé nálady, kdy mohu psát jedině tuhle nejinteligentnější povídku na světě :))) hele, zatím jsem byla pouze u rybiček a teď u psa… co Billa napadne dál, ví jen on sám 😀

  13. ZoE: Jéžišmarjá, jakej zase pes, co bude Bill dělat se psem???? No já to radši nechci vědět :-)))

    Jo a jak to že v komentu č. 13 píšeš o své povídce jako o ´pakoňovinách´, no to bych si vyprosila, takovéhle dílo, jsem se urazila za tebe :-)))))

  14. Kattys :)) tys nezaznamenala toho slepého gay hafana od sousedky?? ale to bys měla… v příštích asi dvou dílech bude mít jednu z klíčových rolí a asi tě trošku uklídním nebo právě naopak, tentokrát to bude Tom… Billova svatozář bude projednou netknuta :DD jó, oni v sobě dvojčata nezapřou…

    No přece by si po mně nechtěla, abych to nazývala něčím realnějším než pakoňovinou :DD o tom, že to jsou všechno jen fakta a ne pouhá fikce raději pomlčíííím :D:D:D

  15. ZoUííí: tak tenhle dílek mě už konečně dokopal k napsání komentáře. Musím říct, že větší "ptákovinu" jsem snad ještě nečetla. Samosebou krásnou ptákovinu. Panebože ta představa Billa sedícího uprostřed svinčíku z drobků z rohlíků, do kterých se zamiloval, a létajících spermií mě naprosto dostala. Tvoje fantazie zřejmě nezná hranic.Už se těším na jejich erotické dobrodružství mimo dům, protože dle tvých komentů to teprve bude síla viz. slepý gay pes od sousedky. Tak šupky hupky rychle pokráčko.

  16. Nééé… E-de-ne :D:D:D tomu nevěřím :))) jsem ráda, že i tenhle šneček se vyloupl ze své ulitky a zavítal do Puzzle světa mezi nás xDDD budeš mít své čestné místo na banánu :DD

    a pokud někdo občas prskáte smíchy, což jsem maximálně happyyyyyyyyyyy :DD:DD a nechcete, tak k tomu čtení přikusujte třeba cibuli, oni wás ty blbiny pak přejdnou :))) a přísahám na holý pupek, že hřebíkům, nožům , žiletkám, snad i sekačkám na trávu dá Bill pokoj x))

  17. ZoE: Těsně vedle, neslehla se po mě zem, jenom jsem byla kdesi hluboko v temný díře, zřejmě po granátu, protože tam bylo dosti mrtvo. Nicméně jsem zpátky, živá, zdravá a připravená komentovat/kritizovat z čehož mám největší radost :o) (a ty taky jak tak pozoruju :o)). Vysvětlení přijímám, i když to vypadá, že se to snažíš zakecat a udělat v tom ještě větší bordel, aby sem si myslela, jak sem nechápavá :o) Nepovedlo se, pochopila jsem to :o) Dobrej způsob jak přinutit někoho číst některý díly znova :o) A věř, že mě z drobných chybek nešlěhne, jsem dušička škodolibá, takže se v nich budu maximálně vyžívat :o) Opustí dům? ONI dva opustí dům? Nebudou náhodou pronásledovat zvon, který maj v úmyslu vyhodit z okna? To by bylo Kaulitz 11 :o) Ale stejně to bude asi pořádně drsný, mám se začít bát? A mám se začít bát o ně, aby neskončili na psychiatrii, nebo spíš o jejich okolí? A nebo úplně nejlíp: o slepého gay psa, kterýho lituju už teď, protože je slepej, takže třeba ani neví o tom, že je gay :o) ?

    Kattys: OK, příště dám na začátek komentáře warning ve stylu TV Prima – „kaska upozorňuje, že tento komentář není vhodný pro děti, mladistvé, ZoE a Kattys“ – ne že by vás to snad odradilo, ale třeba se tak vyhnu hrazení výdajů za protialkoalkoholickou léčbu jedné z vás :o) P.S.: Kobliha není blbej nápad, koblihy já ráda, jenom si nejsem jistá, jestli kobliha splňuje požadavky ke zneužití (konkrétně nemá tvar banánu, rohlíku, apod. a taky má malou dírku :o))

  18. ZoE: Jasně že jsem zaznamenala slepého psa!!! Zaznamenala, ale nezapamatovala 🙂 Koukám, že to byla vážně chyba, pro příště se pokusím všechnu tu zvěř zvládnout !!! Takže na Toma taky dojde??? Ale chudáček, a já už si tak zvykla na Billovy tréninkové aktivity :-)))

    kaska: no to jsem ráda, že ses vrátila tam, kam patříš, už mi scházely tvoje komentáře. Neboj, já se na alkohol nedám, to bych se pak třeba nedozvěděla, jak tahle skládačka dopadne:-))) Jo a ta kobliha, no to jsem si jen tak v duchu probírala sortiment pečiva v místním obchůdku a kromě rohlíků a koblih už tam mají jen tvarohové šátečky a to nevím, jak by s nimi Bill poradil :-))

    Edene: no to jsem ráda, že ses chytla drápkem, ZoE prostě dokáže zázraky :-)))

  19. ZoUííí, četla jsem to už včera, je to naprosto perfektní, ale jsem ve fázi, kdy mě nenapadají slova, kterými bych vše vyjádřila, hlavně když už to je všechno psáno předemnou….. Miluju Puzzlátka, ty to víš :))))

  20. ilonko :DD vím x)) a já miluji tebe :DD psát komenty není povinnost x))) klidně si užij dílek i bez komentu… nerada bych, aby měl někdo trauma z toho, že neví co napsat x))) tohle je zábava… pro všechny… takže až bude co, určo to napíšete :DD tak jako já… nejsem robotek ani na povídky ani na komenty… jedu na solární a twincestní pohon :DD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics