PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 19.

autor: ZoE
betaread: Janule
(Jsi-li TWINCESTNÍ fans z ČR, potom se tahle povídka týká i TEBE, jsi její součástí :DD )
„Budu na tebe dávat pozor ve dne v noci, bráško.“ Řeknu si sám pro sebe.
„A jestli chceš, Tomi, tak ti slíbím ještě něco?“
„Hm…“ řeknu nejistě a se zvednutým obočím napjatě čekám perlu, která se zrodila v Billově vychytané hlavičce.
„Já už ti budu zahýbat jen… jen s tebou!“ šťastně mi oznámí a hodí po mně ten svůj dětský naivní kukuč.
„To bych ti radil, jinak se tě už ani nedotknu, ty přísavko!“

* ° * ° *
Bill si hověl asi hodinu ve vaně. Ležel si na bříšku, počítal bublinky, kterých neustále ubývalo a ubývalo. Dokonce si se zvonem i povídal. No, povídal. Spíš mu nadával a různě vyhrožoval, jak jsem slyšel. Já jsem mezitím lítal po bytě a jen tak ledabyle uklízel. Víte co jsem nikdy nepochopil? Proč u Billa v pokoji je vždycky tolik drobků? Jíme přece v kuchyni, ale jeho pokoj je plný menších i větších kusů, asi rohlíků nebo čeho, jako by tím chtěl krmit slepice. Nejzvláštnější na tom je fakt, že i když to teď uklidím, zítra to tady bude znova. A to po celém pokoji. Dokonce, a tam je jich vždy nejvíc, i v posteli. Denně si k sobě odnese tak deset rohlíků, ale vím jistě, že je nejí, ale co s nimi teda dělá a proč je tady vždycky takový bordel to fakt nechápu. Občas najdu nějaké to ‚rohlíkové‘ torzo i dole pod jeho oknem. A párkrát jsem nachytal sousedčina slepého gay psa, jak ty rozcupované zbytky rohlíků nadšeně žere. Chápete to někdo? Pes a žere suché rohlíky! On je asi fakt slepý a ke všemu myslím, že je ještě úplně hluchý, blbý, bez chuti a bez čichu. Nebo jsou ti gay psi celý nějací porouchaní, nebo co já vím.
„Billí, už? Chceš pomoct nebo to zvládneš?“ houknu směr koupelna.
„Se mi přisááál!“ zahuláká na mě.
„Ježiši už zas?“ klid, Tome, klid, nenech se vyprovokovat, představ si jaké to je ‚mít zvon v prdeli‘ a hned bude líp, snažím se uklidnit a přitom pomalu kráčím ke koupacímu pokoji.
„Bille, za tebou nemůžu lítat každé dvě minuty a odsávat tě! Jak to, že ses zase, sakra, přisál, hm??“ řeknu, co ještě ani nepřekročím práh.
„Panenko Marie Podsrpenská, vidíš to? Řekni, že to co vidím, se mi jen zdá!!!“ Že tam to kopyto nesedí napíchnutý na ten zvon a nevypadá jako zmoklá negramotná slepice, která si vlezla do vany i ve své černo-růžové sukýncééé!!!“ zahromburácí zoufale můj hlas, který se ještě několikrát odrazí od stěn koupelny.
„Ale… ale to já schválně, Tomi… se dívej… takhle jsem ho přisál ‚ffft‘ pěkně na dno a… a teď musím opatrně, abych mu ještě víc neublížil,“ sotva funí Bill, když se snaží uvolnit zvon ze svého dvouhodinového prdelního sevření. Zamračím se a přistihnu se, jak trošičku žárlím. Přeci jen dvě hodiny v Billově těle, jsou dvě hodiny v Billově těle! Já jsem si tam neohřál ještě ani prstíček a zvon tam tráví svou dovolenou. On si tam prostě v klidu a v teple prohlíží Billovu tajnou uličku a já tady kmitám jak magor. To je nějaká spravedlnost?
„… on… zvon… si tam jen tak stál a já jsem ho vlastně nedobrovolně úplně zneužil! Neprovokoval mě, byl v klidu, to já jsem si na něj nased a znásilnil, Tomi!“ dořekne Bill se slzou v oku.
??????… před očima mám milion hvězdiček a můj labilní výraz v obličeji připomíná nejméně zhulenou kobru, která se rázem postavila na zadní a vydala se směr Olympiáda Peking… tak on ten zvon zneužil, on ho znásilnil, on ho prostě rovnou odpanil nebo odzvonil či jak se tomu u zvonu říká… chudák náš ‚podělaný‘ gumo zvon, a to doslova.
„Sssss… ááá… mmmm… už, už to budéé… ale jsme si na sebe trošku zvykli, víš, Tomi?“ jako úplný debil s pootevřenou pusou stojím a poslouchám, co mi Bill právě říká. No jestli chce, si ho v té černé díře může klidně nechat.
„Tak to teda ne! Já se o tebe s nějakou násadou dělit nebudu! Dvakrát šedesát minut mu muselo stačit!! Vyber si! Buď já nebo zvon! Oba naráz nás tam mít nemůžeš!“ razantně pronesu. Bill na mě koulí očičky, ale spíš proto, jak se milimetr za milimetrem blíží k vytouženému cíli se opět osamostatnit.
„Zvona tam máš už víc jak dvě hodiny, pomalu tady s ním skáčeš šipky do vany a dokonce se mi snažíš namluvit, že jste si na sebe už zvykli?! Tos teda přehnal, Bille! Jdu do lékárny!!! Potřebuji něco silného na hlavu! Oprava! Jdu do hospody!!! Potřebuji něco silného do hlavy!!!“ naštvaně hučím.
„Úúúúúúúúúúúúúúž… SVOBODÁÁÁÁÁ!!!“ zaječí Bill poskakujíc ve studené vodě, jednou packou si drží opuštěný zadeček a druhou mi mává před očima jeho počmáranou rukou s nápisem ‚Freiheit 89‘.
Ehm… násada vypadá značně ‚použitě‘, že…
A řeklo se, že jakmile toho hajzla, co mi dělá do Billa, vytáhneme, tak ho okamžitě vyhodíme oknem z baráku. A taky že jo. Ho vyrvu z té vany, ‚ffft… neffft‘, bránil se marně a utíkám k nejbližšímu oknu.
„Ach… můj… Bože!!“ lámaně ze sebe dostanu, když zvon prohodím oknem a sleduji jeho letovou dráhu, také tu brzdnou a v neposlední řadě jeho měkké přistání.
„Waúúúúúúú…!!“ ozve se silné zavytí, když zvon tvrdě dopadne do měkkého. Pro změnu, psího gay análu. Sousedka mě zabije. Náš zvon ji přefik to porouchané zvířecí zařízení, kterému říká Pes. Ještěže to neviděl Bill. By nejspíš vyběhl z baráku a někam toho Psa přisál… ‚ffft‘.
„A mimochodem… už tři díly chci jít ven! Už tři díly se chci jít někam najíííst!!! Ale copak můžu? Buď mě Bill rajcuje tak, že mnou mé péro smýká doprava doleva nebo Bill dělá mega hovadiny a já abych ho pořád zachraňoval.
Nešel by se mnou někdo na večeři?“
autor: ZoE

35 thoughts on “PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 19.

  1. Žárlí na zvon, nééé, tohle opravdu není možný !!!!! To je teda masakr, ZoUško, tohle je super,  nikdy netušíme, co bude dál, protože to se  opravdu odhadnout nedá :))))))))))) Chudák zvon, ten tedy docestoval ….

  2. Warning zatím nebude, nenapadá mě vhodná kritika

    Tom: já s tebou půjdu ráda a dobrovolně :o) Ale Billa nech doma, nechci křenovat … nebo ho vezmi a pro mě přines rohlík :o)

    Něco mi říká, že ten zvon je pěkně teplej úchyl na anály a ještě to nějak zařizuje, aby to vypadalo jako nehody :o) A z Toma by mohl být oštěpař, tak dobře nehází ani Železný :o) Víc takových hodů a gay pes přejde na celibát :o) Ono přece jenom taková násada od zvonu není nejmenší a to je dělaná, aby jí používali lidi … a psi ještě o něco menší :o)

  3. to je fakt luxus…fttt…..a klidně s tebou Tomí půjdu na večeři…mě fakt nevadí že to možná někdy v příštích dílech budeš dělat s (naprosto natvrdlým a roztomilým) Billem<3

  4. ty voleeee já tu povídku…….to je nejvíc ošukatelná povídka toto!!! já ci další ddddídídííííííííííddídídídídídíůlllllllllllllllll xDDDDD

  5. ou xDDDD OMG xDD panebožééééé xDD

    lidi kam na ty nápady ta ZoE chodí xDDD

    to není možné xDD fft nefft xDD chcípám xDD

    "Tak to teda ne! Já se o tebe s nějakou násadou dělit nebudu! Dvakrát šedesát minut mu muselo stačit!! Vyber si! Buď já nebo zvon! Oba naráz nás tam mít nemůžeš!"

    OUUUU xDDD prostě nemůžu xDD nemůžuuuu xDD

    rette mich xDDD

  6. já!! já cu na věčeří!!!:D:D:D:D:D…

    "Já jsem si tam neohřál ještě ani prstíček a zvon tam tráví svou dovolenou." sem se malem utopila v bramborové kaši xD… psycho.. Zouíí, já tě řeru… *MŇAM*

  7. Zoenko, ty šílenej človíčku xDDD Tahle povídka mě jednou zabije! Ale fakt.. Tvá představivost je neuvěřitelná x))) Billa jsem si představovala v prdeli už s kdečím, ale se zvonem… xDDDD bože xD

    Gay pes.. Prej gay pes! V ŽIVOTĚ by mně to nenapadlo… xD

    Bože, kde ty na to chodíš xD Že by vlastní zkušenosti?… ty, tvoje úchylnost, zvon… Fajn, já už nekomentuji xD nemůžu xD seš dokonaláá xD A rychle piš dál x)))

  8. Merline xD xD Merline xD dusím se xD

    teď se budu rozmýšlet, s kým jít na večeři xD jestli s vyřízeným Tomím nebo úchylným Billím xD

    tohle je naprosto briliantní povídka xD

  9. Nó, tak psa bychom měli, a co teď?!?!?

    Jo a docela jsem si zvykla na dvojici Bill a zvon, tak kdyby se Tom pořád k ničemu neměl, může Bill zaskočit do drogerie nebo kde se vlastně takovéhle pomůcky obstarávají 🙂

    Ovšem, kdoví, co se přihodí venku :)))

  10. LIDI JÁ CHCÍPNU,TAKOVÁ MEGA DÁVKA HUMORU V JEDNÉ FFFFT XD FFCE JE FAKT SUPER!PROSÍMTĚ KDE NA TAKOVÍ SMĚŠNÝ HLÁŠKY BO CO HOVADINY CHODÍŠ?JE TO UPE BEST!!

  11. jááá jáá ci na večeři s tomanem :D:D:D jááá! JÁÁÁÁ.:D já se hlasím!! sím síím!:D(taková lákavá nabídka že?):D:D: třeba by mě toman pak seznámil s jeho uchylným bratříčkeem:D:D:D..mno nic ale honem dááál!!!!:D

  12. Bill který vypadá ´ jako zmoklá negramotná slepice, která si vlezla do vany i ve své černo-růžové sukýncééé!!!´ xD xD…. no z toho sem dostala málem infarkt… a ještě jak si chudák Billí myslí, že znásilnil ten zvon a tim ho vlastně ´odzvonil´ xD xD … no já sem už fakticky mrtvá a dalšííího dííílu se asi nedožiju … =´( xD xD xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics