Past na rodiče 2.

autor: Adella Kaulitz
betaread: Janule
Toma probudilo silné hromobití, které otřáslo snad celou chatkou. Byla bouřka. Nevěnoval jí ani moc pozornosti, bouřky mu nedělaly žádnej problém, pohled mu však spadl na klubíčko, choulící se na zemi. To rozhodně klidné nebylo.
Bill ležel ve spacáku, zabalený až po uši a třásl se po celém těle. Byla mu zima, bolelo ho celé tělo od z tvrdé podlahy a navíc měl strach. Šíleně se bál bouřek. Když jeden blesk udeřil nedaleko jejich chatky do stromu, Bill leknutím hlasitě vyjekl.
,,Ale, ale… modýlek se nám bojí bouřky?“ Tom posměšně hleděl na vystrašeného Billa.
Uvnitř Tomova srdíčka však bylo černovlasého chlapce líto. Nechtěl si to přiznat, ale od prvního okamžiku co Billa poprvé spatřil, se mu chlapec moc líbil. Dokonce ho svým způsobem velice přitahoval. Mnohokrát se přistihl, že na Billa vyjeveně civí, ovšem jakmile si toho Bill všiml, zamaskoval to nějakou urážkou či nadávkou.
Co Tom však nevěděl bylo to, že Bill byl na tom podobně.
Taky se mu Tom strašně líbil, ale mrzelo ho, že je na něj Tom tak zlý. Rád by s ním vycházel v dobrém, ale Tom o to očividně nestál. A Bill se přeci nebude nechávat urážet.

Proto ta válka… i když ji ani jeden z nich nechtěli.
,,Starej se o sebe, Trümpere!“ řekl Bill bojovně, v jeho hlase se ale odrážel strach, který mu způsobovala bouřka.
Tom se tomu zasmál. Spustil nohy na zem a posadil se.
Kaulitz mu připadal strašně roztomile. Ale když už si jednou řekl, že mu bude dělat naschvály, tak taky bude.
Zvedl se a došel až k batůžku, ležícímu na zemi. Vzal si pití a cestou zpátky k posteli Billa ‚nechtěně‘ kopl.
,,Au!… Kurva! To mě nemůžeš nechat bejt ani když spím?!“ zakřičel Bill a vyletěl na nohy.
,,Nevím, o čem to mluvíš.“ Tom se s posměšným úsměvem otočil, úsměv mu však hned ztuhl na rtech, jakmile spatřil Kaulitzovo polonahé tělo v sexy bojovné pozici.
Na vteřinu se mu zatajil dech. Probrala ho až prudká rána na tvář.
,,Myslíš si, že jseš kdoví jakej frajer, Trümpere! Ale jseš jen ubohej stupidní fracek!“
Billovi by se teď vyhnul i rozzuřený býk, Tom však byl stejně tvrdohlavý a hrdý jako Bill, proto se na něj vrhl.
Zase se prali. Tom povalil Billa na zem a ten mu hned vrazil. Bili se jako zvířata. Mlátili se hlava nehlava. Nenávist k tmu druhému z nich sršela a dávali si ji najevo plnými doušky.
Kaulitz se vyprostil z Trümperova pevného a bolestivého sevření a postavil se k posteli, aby mohl alespoň na chvilku nabrat dech. Trümper vstal ze země a rozlíceně po něm skočil, až oba dopadli na postel.
Tom ležel Kaulitzovi mezi lehce roztaženýma nohama a ruce mu držel pevně nad hlavou, aby se už nemohl hýbat, ani nijak bránit.
,,Tak už toho nech!“
,,Pusť mě, Trümpere!!!“ Bill v zoufalém pokusu se ještě osvobodit, kopl nohou, aby Toma ze sebe shodil, docílil však akorát toho, že se tím pádem Tom předklonil a nechtěně se jej dotkl rty.
Bylo to jako šok.
Jako mávnutím kouzelného proutku se v nich veškerá zloba vytratila a nahradila ji z ničeho nic obrovská touha po tom druhém.
Rozbušila se jim srdíčka a jako v tranzu hypnotizovali rty toho druhého. Ještě vydýchávali ten krátký ale nelítostný boj, na který oba rázem zapomněli.
Po nekonečně dlouhé chvíli, co oba těkali pohledem ze rtů do očí, se konečně Tom naklonil k Billově tváři.
,,M-máš hezké oči, Kaulitzi,“ pošeptal a lehce se usmál.
,,T-ty taky, Trümpere…“ oplatil mu a přerušil tu kraťoulinkou vzdálenost v letmém polibku. Cítili, jak se jim po celém těle rozlévá příjemné teplo, které jim proniklo do každičkého nervu.
Znovu si věnovali hluboký pohled do očí.
,,A máš sladké rty…“ prohlásil tentokrát první Bill a Tom mu to hned oplatil.
,,Ty taky…“ a něžně se mu přisál na rty.
Líbali se, nebo se jen tak otírali rtíky… Tom Billovy ruce pustil a ten mu je okamžitě omotal kolem krku.
Hladil Billa po tváři a neustále se mu vpíjel do rtů… Bill rty opatrně pootevřel a nechal Tomův jazyk lehce vklouznou do svých úst. Ten se nejprve lehce dotkl jeho jazyka a když zjistil, že se Bill nebrání, polibek prohloubil. Bill začal lehce spolupracovat. Líbali se vášnivě, ale s takovou něžností, jako by se báli, že toho druhého svými polibky rozdrtí…
Po hodné chvíli se Tom od Billa lehce odtáhnul, aby načerpal další kyslík, a zahleděl se mu hluboce do čokoládových studánek.
,,Jseš krásný, Kaulitzi.“ Krásný?… To Billovi řeklo hodně lidí… byl přeci model… ale Tom to řekl tak… upřímně a… zvláštně… jinak… hezky…
,,Jsem Bill…“ opravil ho a usmál se.
,,Tom…“ usmál se Tom taky a podal mu ruku. Bill mu ji stiskl a oba své prsty propletli a zaneprázdnili své rty polibky…

autor: Adella Kaulitz

20 thoughts on “Past na rodiče 2.

  1. no tak povídka pěkná…..ale já si u toho pořád představuju ten film co se mi nelíbil a kazí mi to dojem…..no já se to odnaučim….slibuju…..

  2. ááá, rozplývám se, nemůžu si odpustit to, abych neřekla, že je to kliošidní, ale to se od takové povídky asi očekává… ale je to sladké, jako medík… cukřík, jako mm, rafaello xD teď jen nasadit svou nepropustnou masku a tvářit se jako že nic xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics