Momenty 4.

autor: Dania
betaread: Janule
pairing: Bill/Bushido
Pozoroval, jak si jazykem olizuje rty, jak se vrtí ze strany na stranu, jak se směje, jaká gesta používá. A ten pohled jej rozpaloval do běla. Nedokázal už ani klidně sedět. Cítil třas v celém těle, vzrušení mu pulzovalo žilami. Čekal na vhodnou chvíli, na ten okamžik, kdy bude moci okusit jeho rty. Nikomu by to nepřiznal, ale jeho rty jej lákaly snad nejvíce. Při představě, co všechno by s nimi Bill mohl dělat, mu vstávaly chlupy na těle.
Strávil jeho pozorováním již tři hodiny, sledoval, jak se baví s bratrem a přáteli. Cítil, že jestli ještě jednou uvidí ten růžový jazyk, jak objíždí plné rty, neudrží se. Vstane, dojde si pro něj a na místě, přede všemi, jej přitiskne k sobě a dostatečně prozkoumá jeho rozkošnou pusinku.
Konečně! Díval se, jak se Bill zvedá a odchází směrem k toaletám. Chviličku počkal a následoval jej. Když mu zmizel z očí, zrychlil, vešel do dveří a tiše za sebou zavřel. Opřel se o stěnu a čekal. Po chvíli vyšel Bill z kabiny i s obrovskou taškou. Položil ji na odkládací plochu a díval se do zrcadla. Bavilo jej sledovat Billa, byl schovaný za rohem, takže jeho výhledu nic nebránilo.
Počkal si na tu správnou chvíli. Bill, nic netušíce, procházel kolem něj. Uchopil jej za paži a strhl k sobě. Och bože, málem zasténal, když ucítil chlapcovu vůni. Cítil štíhlé tělo na svém, viděl šok a strach v jeho očích.
„Říkal jsem, že si tě najdu.“
Bill jen otevřel naprázdno pusu a zase ji zavřel. Bushido ovinul paže kolem štíhlého pasu a přitiskl jej pevněji ke svému rozpálenému tělu.
„Sledoval jsem tě celý večer.“

„Já…vím.“ Přišla tichá odpověď. Pozoroval, jak se bílé zuby noří do spodního rtu. Toužil jej konečně líbat. Dlaň zabořil do černých vlasů a prudce přitiskl svoje rty na jeho. Cítil jeho napětí, jeho stud i strach. Ale nenechal se tím ovlivnit. Chtěl ho tak moc, až to bolelo! Donutil jej rozevřít rty, jazykem zajel dovnitř, divoce zkoumal jejich hebkost.
Cítil jeho chuť, vzduch, který dýchal byl prosycen jeho vůní. Dlaní se posunul na štíhlé boky, tiskl jej k sobě tak silně, chtěl jej okamžitě pomilovat. Odtrhl se od sladkých rtů a prudce dýchal. Bill se roztřeseně opřel o Bushidovo silné tělo, nedokázal udržet rovnováhu. Jeho útroby zachvátil plamen vášně. Alkohol mu pomohl překonat ostych. Potřeboval cítit ty silné paže na svém těle, chtěl se tisknout k jeho nahému tělu.
Ucítil horký dech na svém krku.
„Jsi tu ubytovaný?“
„Hmm.“ Zněla tlumená odpověď.
„Ok, počkej na mě u výtahů.“ Bill jen kývnul a snažil se dostat pod kontrolu svůj zběsilý dech.
Stál opřený o stěnu a zíral na zavírající se dveře, ve kterých se ztratila Bushidova záda. Cítil naprostý zmatek, emoce se přelévaly jedna přes druhou, strach, touha, stud, radost. Těšil se a zároveň se děsil okamžiku, kdy se za nimi zavřou dveře jeho pokoje.
Odlepil se od stěny, na vratkých nohou došel až ke stolu.
„Já…, ehm…. už půjdu spát. Tak ahoj zítra.“
„Proč? Není ti dobře?“
„Ale ne, jen jsem unavený. To nic není. Půjdu si lehnout, dobře?“ Usmál se na bratra, mávnul rukou na pozdrav a odešel. Snažil se pohledem zachytit Bushida, jestli je ještě v místnosti, ale neviděl ho. Myslí mu neustále běželo, že za chvíli bude mít sex! Nedokázal tomu uvěřit. Nedokázal uvěřit, že je schopen se takhle „spustit“ s mužem, který se netají svými úmysly jej osouložit. Ale v hloubi duše věděl, že to chce. Chce to už zažít, chce cítit mužské dlaně na svém nahém těle.
S myšlenkami, plnými proplétajících se těl, došel k výtahu. Ještě tam nebyl. Opřel se o stěnu a zavřel oči. Snažil se zhluboka dýchat, uklidnit své splašené smysly. Nechtěl působit jako vyjukaný panic, který nikdy neviděl jiný penis než svůj. V podstatě to byla pravda, Toma nemohl počítat, vypadali nachlup stejně.
Zavřel oči a zhluboka se nadechl.
„Copak, nervózní?“ Slyšel hluboký hlas u ucha. Leknutím tevřel oči, nedokázal si zvyknout, že se Bushido pohybuje jako kočka – neskutečně tiše.
Postavil se, a když se otevřely dveře přivolaného výtahu, odhodlaně vstoupil dovnitř.
****
Opět cítil horké rty na svých, dlaně, drtící jeho boky. Vlasy rozcuchané, rty oteklé. Cítil prsty, zajíždějící pod jeho triko, bříška jemně hladící pokožku. Nevěděl, co čekat. Nevěděl, jestli jejich milování bude něžné, nebo vášnivé, hrubé. Cítil se jako hadrová panenka, vláčný. A ty horké dlaně ne a ne opustit jeho citlivé břicho. Začínal se třást, po páteři mu přejížděla jedna ledová vlna za druhou.
Nechal se vést, cítil, že se pohybují, byl směrován k pohovce. Za celou dobu, co opustili výtah, mezi nimi nepadlo ani slovo. Možná to bylo tím, že se jejich rty rozdělily jen na takový okamžik, stěží stačící k nadechnutí.
Snědé ruce uchopily lem trika a přetáhly jej přes černovlasou hlavu. Bill se díval na muže před sebou a pozoroval žár v jeho očích. Bylo to neskutečné, jako by se díval na nějaký film, nevěděl, že je něčeho takového vůbec schopen. Opět jej ovanul horký dech, cítil jej na krku a vzápětí i rty. Laskaly hebkou pokožku, vytvářely vlhkou cestu směrem ke klíční kosti.
Bill zaklonil hlavu, poskytl mu více prostoru. Z pootevřených rtů mu unikl tichý povzdech. Během okamžiku se s ním zhoupla podlaha a najednou se ocitl na pevných stehnech. Seděl na Bushidovi, stehna tiskl k jeho bokům, paže ovinul kolem horkého těla a přimknul se k němu co nejblíže. Jazykem olizoval spodní ret muže před sebou. Rozechvěle dýchal do pootevřených úst, zajel do nich špičkou jazyka. Bushido se nenechal dvakrát pobízet. Vyrazil mu vstříc, propletl svůj jazyk s Billovým a chvíli si hrál s kovovou ozdobou svého partnera. Bill dlaněmi nahmatal lem Bushidova trika a také mu jej svlékl. Dlaněmi přejížděl po hrudi, kochal se tím pocitem. Zavrtěl se, ucítil erekci pod sebou. Střelil pohledem do mužova rozkroku, zčervenal.
Najednou nevěděl, jak dál. Neměl odvahu svléknout mu kalhoty. Cítil se jako zakřiknutá školačka. Hryzal si spodní ret, v obličeji rudější než zapadající slunce. Bál se zvednout pohled k mužovu obličeji, nechtěl v něm najít posměch. Pevně stiskl zuby, zavřel oči a zhluboka se nadechl. Roztřesenými prsty začal rozepínat Bushidův opasek.
Našel odvahu podívat se mu do očí. Opět sklopil pohled.
„Tys to ještě nikdy nedělal, co?“ Po těch slovech se Bill opět zavrtěl a očima propaloval díru do svých kalhot.
Sebral veškerou svou odvahu a hrdost, podíval se mu zpříma do očí. Pohodil hlavou.
„No a? To vadí?“ zkřížil paže na hrudi.
Bushido se rozesmál. „Neříkej, že jsi ještě panic! Vždyť je ti už osmnáct!“ opět se zasmál. Bill se urazil. Vstal z Bushidova klína, bleskl po něm vražedným pohledem.
„Jestli ses mi přišel vysmívat, tak zase můžeš vypadnout!“ Otáčel se, když jej ocelové sevření kolem paže a následné prudké škubnutí, dopravilo přímo na pohovku. Vykřikl překvapením, vzápětí na něj dolehl Bushido. Cítil jeho jazyk v ústech, dlaně po celém těle. Na stehnech, bocích, na břiše, hrudi, na krku. Nestačil se ani rozkoukat, cítil kalhoty sunoucí se přes jeho stehna. Dlaněmi se zapřel o mužnou hruď, chtěl jej zastavit. Bushido mu nedal příležitost. Než se stačil vzpamatovat, ležel nahý se snědým tělem mezi stehny. Jeho jemnou pokožku dráždilo Bushidovo oblečení, cítil, že je silně vzrušený. Horké rty se posunovaly stále níž, vlhký jazyk obkresloval hvězdu na jeho podbřišku. Zaklonil hlavu a zasténal. Neměl šanci jakkoliv protestovat a ani na to neměl pomyšlení. Ty rty mu způsobovaly neskutečnou slast. Mírně zvednul boky, potřeboval jeho doteky níž. Ucítil dlaně na vnitřní straně stehen. Vzápětí i horký dech na tříslech. Pootevřel ústa, oči třeštil do stropu. Zalapal po dechu. Ještě nikdo se jej tam nedotýkal a najednou je to tady. V okamžiku, kdy jeho bolestně vzrušený penis pohltilo vlhké horko, se prohnul jako luk. Lapal po dechu, vykřikl, když cítil prst u vstupu do svého těla. Roztřásl se. Zvedl boky. Cítil, jak do něj proniká, jak jej hladí.
„Och, tak těsnej!“ Bushido šel za svým cílem. Byl ochoten jej pořádně nažhavit, aby si pak dostatečně užil. Nepočítal, že bude ještě panic.
Prostředníčkem klouzal v tom uzoučkém otvoru, přidal další prst. Nemohl se dočkat, až se do něj ponoří. Slyšel, jak vzdychá, viděl divoce se zvedající hrudník, třesoucí se stehna. Když v něm utopil i třetí prst, začal je roztahovat. Políbil ploché břicho, jazykem laskal stehna. Jeho prsty v něm klouzaly bez většího odporu. Rozepnul si kalhoty, stáhnul je i s boxerkami. Posunul Billa do lepší polohy, uchopil jej pod koleny, zahákl je za své paže a vyhoupl se nad něj. Viděl rudě, při představě, že jej konečně bude šoustat, tu hvězdičku, cítil škubnutí v penisu. Ještě nikdy nebyl tak nadrženej. Silně si naslinil dlaň a pokryl jimi svoje mužství.
Podíval se mu do očí, byly téměř černé. Věděl, že je vzrušený, věděl, že to chce.
Přitiskl své mužství k Billově dírce a přitlačil. Když se kolem něj sevřely pevné svaly, málem to neustál. Ještě nikdy nešoustal nikoho tak těsného! Bylo to téměř bolestivé. Díval se na tvář pod sebou, staženou bolestí. Dal mu chvíli, aby se přizpůsobil. Sklonil se a opět jej políbil. Viděl slzy v koutcích očí.
Když cítil, že se tělo pod ním uvolňuje, mírně se pohnul. Sledoval Billův obličej, silně stisknutá víčka, rty taktéž. Protáhl svoje pohyby, nedokázal se už držet zpátky. Jeho přírazy se stávaly intenzivnějšími, rychlejšími. Bill pod ním usykával, kňučel. Posunul se trošku víc nad něj a opět přirazil. Slyšel hlasitý sten.
„Tam!“ vyrazil Bill bez dechu. Zaklonil hlavu, sténal, lapal po dechu. Bushido při každém pohybu zavadil o jeho prostatu. Nikdy nezažil nic tak fantastického. Bolest šla stranou, jeho tělem se rozlévaly vlny slasti. Stupňovaly se, přelévaly jedna přes druhou. Nepřetržitě sténal, opakoval jeho jméno. Mocné přírazy otřásaly jeho tělem, slyšel, že i jeho partner se blíží ke svému vrcholu. Zatínal dlouhé nehty do milencových zad, cítil, že každou chvíli se přehoupne přes vrchol. Tělo se napnulo, veškeré vzrušení implodovalo do jeho penisu, aby v následující vteřině explodovalo. Vykřikl, hlavu zvrácenou, trup prohnutý, téměř celý zvednutý z pohovky. V zápětí cítil horkost, rozlévající se jeho útrobami, hlasitý výkřik, když se jeho partner vyšplhal na svůj Mount Everest.
Bill ležel na pohovce, malátný, neschopný pohnout byť jen prstem. Jeho kosti se rozpustily pod vlnou slasti, oči se zavíraly únavou. Cítil horké, zpocené tělo na sobě, prudké závany dechu, narážející na jeho přecitlivělou kůži. Aniž by věděl, co dělá, ovinul paže kolem svého milence, kotníky zaháknul za jeho zády. Byl neskutečně unavený. Během pár vteřin usnul s Bushidem v náručí.

autor: Dania

11 thoughts on “Momenty 4.

  1. No fuj, ten Bushido je awe nadrženej xD xD Vůbec se mi nelíbí, jak zachází s Billem x( … xD xD doufám, že se co nejdřív oběví Tom, aby to Bushidovi pěkně vytmavil xD xD … Tak rychle dááááál x))

  2. sweet .-)) neskutečne popsaný .-) až sem si musela dát prestávku jinak jsem neveedla jak bych dopadla 🙂 fakt suepr :)))) nádherně píšeš 😉

  3. Ou, jou … to bylo skvělý, většinou zastávám názor, že na Toma nikdo nemá, ale Bushido z tvé povídky by s Tomem mohl klidně soupeřit a možná by i mohl vyhrát, protože tohohle Bushida mám vážně ráda, je tak … nevím, nemám slov. Mno, prostě je to pořádnej chlap, kterej ví, co chce alias přesně můj typ :o) A vůbec celá tahle povídka je tak smyslná, vášnivá a plná rozporuplných pocitů, že se mi až tají dech :o)

  4. nemohla jsem se dočkat, až bude 18:30! taková radost, když jsem se konečně dočkala 😀 a tento díl byl ještě mnohem lepší, než jsem očekávala!! ^_^ a že jsem mu nedávala malé naděje 😉 ..ah, opět nevím, co říct.. tudíž opět bude muset stačit "skvělé, rychle dál" 🙂

  5. Jj, souhlasím se všeobecným názorem, že to bylo úžasné x)))

    Bushido je strašně vzrušující, mužný, silný. Prostě opravdovej chlap. A to je ten rozdíl. Tom je úplně jiný. Ale oba jsou svým způsobem úžasní. Jeden miluje drsně, druhý s láskou. Miluju tento rozdíl… A tuhle povídku také… Těším se na pokračování. Jsem zvědavá, jak bude reagovat Bushido na Billiho, který na něm usnul x)))

  6. Tak to byla pecka. Nádherný dílek, který předčil všechna moje očekávání. Ten kontrast drsného Bushida a jemného Billa se mi začíná líbit čím dál tím víc. Tahle povídka je přímo nabitá erotičnem a smyslností … čtu to jedním dechem. Píšeš skvěle!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics