Sedm smrtelných hříchů 7. – Envy (konec)

autor: Vanity
betaread: Janule
Achooojky… Tak se konečně hlásím s posledním díle 7 smrtelných hříchů. Musím se přiznat, že jsem se na poslední díl hrozně těšila. Závist je totiž opět maličko perverznější 🙂 Tady by měl být sice špatný Bill a taky je… závist je jeho vlastnost, ale zvrhlejší v tomto díle je Tom. Tak snad se bude líbit… 🙂
S takovou podporou, co jsem se setkala se 7 smrtelnými hříchy se mi psalo moc hezky a jsem ráda, za každičký komentář.
Děkuju mooooc 🙂 Vaše Vanity 🙂
ENVY – ZÁVIST

Závist… Co vlastně může člověk závidět? Krásu, peníze, lásku nebo snad pouhý sex? Ale co když vám sex závidí vlastní dvojče? Bill se už odmalička cítil utlačován svým vlastním bratrem… Záviděl mu jeho postavení v partě, záviděl mu tu spoustu kamarádů, kterou Tom měl. Nechtěl se smířit s myšlenkou, že je horší. Nechtěl být jen někdo, o kom se nemluví.
Celé dětství se snažil ovládnout svou urputnou závist a žárlivost, kterou vůči bratrovi cítil. Dařilo se mu to celkem bravurně. Skoro nikdo, kdo Billa znal, by na něm nepoznal, že je něco v nepořádku. Ovšem i Bill měl své slabé chvilky, kdy dal svým pocitům volnost a nechal je náležitě se projevit.
Dveře od hlavního vchodu hlasitě bouchly a černovlasý mladík zamířil do bratrova pokoje. Bez vyzvání rozrazil dveře, polepené všemi možnými fotkami a plakáty hoperů a spatřil bratra, spokojeně se rozvalujícího v péřových přikrývkách.
„Další děvka, Tome?“ otázal se a založil své dlouhé štíhlé ruce na prsou. Žádné odpovědi se nedočkal, ale jeho domněnku potvrdil Tomův samolibý úsměv a pohlazení po zpocené hrudi.
„Co tě na tom tak přitahuje?“ zazněla další z nezodpovězených otázek. Tom se jen beze slova zvedl z postele a nahý přistoupil k zrcadlu.
„Vážně si myslíš, že jsi tak neodolatelný?“ Bill upřeně pozoroval bratrův odraz v zrcadle. Chtě nechtě se pohledem zastavil na jeho opět vzrušeném klínu.
„Závidíš, Bille? Pověz, co závidíš víc? To, že si já zašukám, kdykoliv si vzpomenu a ty držíš celibát? Nebo to, že to chceš být ty, koho budu šukat?“
Bill, oči upřené na Tomově chloubě, se usmál.
„Ano, Tome, máš pravdu, chci s tebou šukat,“ řekl naplno a k jeho vlastnímu úžasu naprosto beze studu.
Tom, otřesen bratrovou upřímností, najednou ztratil řeč. Pak se ale ušklíbl a otočil se čelem k Billovi. Jazykem si olízl spodní ret a dvěma prsty pravé ruky pohladil své vzrušení.
„Stačí říct, jsem nahý a tvrdý.“
Bill se dlouho nerozmýšlel. V domnění, že Tom to chce okamžitě si začal vysvlékat tričko, aby mu usnadnil práci.
„Počkej, počkej, tohle udělám já sám…“
Tom k němu přešel a přetáhl mu tričko přes hlavu. Ukazováčkem sjel po linii Billova krku na hrudník, kde obkroužil obě bradavky a poté mu prstem vjel do pupíku, přičemž se Bill ošil.
„Jsem lechtivý,“ zasmál se.
Tom se pousmál a tentokrát celou cestičku zopakoval jazykem. Na krku polechtal tepnu, olízl klíční kost, obkroužil jazykem bradavku, kterou lehce skousnul, aby následně pokračoval k té druhé a zakončil cestu v mělkém pupíku, přičemž se Bill opět ošil a rozesmál.
„Tome…“ zakňučel Bill, jako by chtěl bratra pokárat.
Ten si před bratra klekl a prsty zahákl za poslední kousek oblečení, který kryl Billa před nahotou. Bill vyhledal bratrův pohled a neznatelně kývl na souhlas. Tom tedy bratrovi stáhl černé boxerky.
„Co všechno těm holkám závidíš, Bille?“ Tomova ústa se sotva pohnula a i přesto z nich vyšla otázka takovým tónem, pod kterým se Billovi podlamovala kolena.
„Tvojí pusu… Tady…“ řekl Bill zastřeným hlasem a rukou ukázal, kam přesně má Tom přiložit své rty. Na jeho penis.
Tom dlouho neváhal. Rukou bratrův penis polaskal a pak jej uchopil silně u samého kořene. Ústa přiložil ke špičce a dýchl na ni teplý vzduch. Druhou rukou si pohrával s Billovými varlaty. Vystrčil špičku jazyka a oblízl sametový vrcholek bratrova tvrdého vzrušení, načež jej do úst pohltil celého. Bill začal do bratrových úst samovolně přirážet. Potřeboval uvolnit to strašné napětí, které sužovalo jeho tělo. A Tom neprotestoval, nechal jej, aby ukojil svou touhu. Dobře věděl, že bráška není lakomý a bude chtít i Tomovi dopřát pořádné uspokojení.
Netrvalo dlouho a Tom v ústech ucítil chuť Billova sperma. Trochu nahořklé. Ještě chvíli sál bratrův penis, dokud nebyl kompletně udělaný. Pevně jej objal okolo pasu, cítil třas jeho kolen a nechtěl dopustit, aby Bill po tak krásném uvolnění upadl a snad si i ublížil. Tom dovedl Billa k posteli a opatrně jej do ní položil. Hladil jej po hrudi, dokud se úplně neuklidnil.
„Co ještě jim závidíš, Bille?“
„Tvoje prsty… tady…“ Bill doširoka roztáhl nohy od sebe a navedl Tomovu ruku ke svému zadečku.
Tom rukou neuhnul. Prstem kroužil okolo úzkého otvoru do Billova těla, zatímco druhou rukou šmátral po bílé tubičce s kluzkým gelem. Hned, jakmile ji držel v ruce, odšrouboval víčko a vymáčkl si trochu do dlaně. Trochu gelu rozetřel Billovi kolem vstupu a sobě pokryl prsty. Jedním z nich zatlačil proti otvoru a lehce do něj pronikl. Nepřestával sledovat Billovu tvář, která se při průniku Tomových prstů zkřivila soustředěním. Bill se snažil Tomův ukazováček pohltit co možná nejhlouběji do svého těla. Tom svým prstem kroužil v Billově zadečku, roztahujíc jej natolik, aby do něj mohl bez problému proniknout svým tvrdým penisem. Když byl Bill dostatečně uvolněný, opatrně prst vyndal. Jednou rukou si natíral gel na penis a druhou rukou hladil Billa po bříšku.
„Závidíš ještě něco, Billy?“
„Tvůj penis… hluboko ve mně…“
Bill si nebyl jist, jestli to skutečně vyslovil, nebo si to jen pomyslel. Ani Tom nevěděl, jestli to slyšel doopravdy nebo jen ve své mysli. Přisunul se k Billovi mnohem blíž k jeho klínu a zvedl si Billův zadeček k sobě na kolena. Obmotal si jeho nohy kolem svých boků, čímž způsobil, že se špičkou svého vzrušení dotýkal Billova vstupu. Levou rukou stiskl Billovu pravou a svou pravou rukou uchopil svůj penis. Se silnějším stiskem bratrovy ruky, přirazil boky proti jeho pánvi a pronikl do něj.
„Au, au, Tome…“ zakňučel Bill a po tvářích se mu začaly kutálet slzy. Podvědomě od sebe bratra tlačil dál. Chtěl, aby ta nesnesitelná bolest ustala.
„Tome, to bolí…“
Tom se neodvažoval k sebemenšímu pohybu. Nechtěl mu způsobovat větší bolest, ale zároveň nechtěl přestat. Volnou rukou jej konejšivě hladil po bříšku nebo stíral z tváří slzičky.
„Ššš… to bude dobrý, zlatíčko… Jen chvilku vydrž…“
Bill se snažil všemožně se vykroutit. Snažil se dostat zadečkem, co možná nejdál od Toma. Ovšem ani si neuvědomil, že kroucením se okolo Toma dokonale uvolnil a bolest ustala. Oběma to došlo až ve chvíli, kdy se Bill svezl až ke kořeni Tomova penisu a procítěně zavzdychal. Tom Billa objal okolo pasu a vyzvedl si jej na sebe.
„Ty nemusíš závidět. Vždycky jsem tu pro tebe.“
Billovi z oka vyklouzla malinká slzička dojetí. Nevěděl, že i Tom dokáže být citlivý víc než opuštěný pařez.
Tom slzu slíbl a poprvé svého brášku políbil na rty…
Snad začátek něčeho nového???
konec
autor: Vanity

21 thoughts on “Sedm smrtelných hříchů 7. – Envy (konec)

  1. Moj nazor uz asi poznas….=)) fakt najkrajsie hriechy ake som kedy citala :D:D <333 a skoda ze je koniec….

    Mohla by si vymysliet dalsie hriechy…:D

  2. úžasné…každý jeden dielik sa mi neskutočne páčil….takýchto vecí by tu bolo treba viac…ale konkrétne k tomuto dieliku….zbožnujem keď sa pri TOM rozprávajú….je to potom oveľa dráždivejšie…také…mno vlasne ani neviem aké ale mocinky sa mi to páči…je to pecka=)

  3. jeeeeeeeee to je kráásnéé.. takové perverzní i trochu citlivé… no krásné prostě… a furt v tšch povídkách byl sex.. to je doost dobré ;).. všechny díly byly naprotso dokonalé… i když byl v nich špatněj vždycky Bill.. ale i taj dokonalé… škoda že těch hříchů není víc….

  4. jééé mooooc hezký zakončení tokeevej hříšnej povídkyxDxDxD….. hele ale byla hezká jako jedna z mála jsem ji přečetla celou jako :))))xD…. a ty obrázky jsou taky hezký :)))))…. už ase tešim na dlaší povídky

  5. Mnu tak jsem teď zhltla všechny díly. Páč jsem o týhle povídce neměla vůbec ponětí. Až když mě Samara upozornila. No jsem z toho totálně v kolenou. Jeden díl lepší než druhej. Vanity nechápu jak to děláš, ale tvoje povídky mě vždycky pohltí.

  6. mám ráda konce, kde je začátek. 🙂 je to prostě..ta naděje na něco úžasného, nového. vždycky mě to celou rozculí. 😀
    musím uznat, že tenhle díl byl nejlepší. 🙂 Tomiho řečičky ve stylu..copak tě ještě vzrušuje Billi.. uh, rozpalovalo to i mě. 😀
    už kdysi jsme měla takový nápad jako ty, sepsat něco podle sedmi hříchů. všechny mi jsou až moc blízké a skončím v pekle, pokud opravdu něco takového existuje. 🙂 (ale budu tajně doufat, že se tam někde potkám i s našimi hřešícími twins :D) ale tvoje verze se mi moc líbí, dát hřešení především Billovi byl určitě dobrý tah. 🙂
    děkuji za možnost si něco takového přečíst. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics