Autobus

autor: Doris & Ayu

Ahoj miláčikové. To koukáte co?? Nová povídka ode mě 🙂 i když taková kratší. Ale ona není jen ode mě. Ayu je mojí spoluautorkou. Jelikož právě ona mě přivedla k tomuto nápadu a pak mi s tím i pomohla, když jsme na toto téma rozehrály smskovou hru v autobuse ze Strakonic do Písku 😀 Je to jenom jednodílka, ale doufám, že si jí náležitě užijete. Asi tak jako si kluci užijí svojí jízdu autobusem 🙂
Doris a Ayu

Bill znuděně špulil pusu, opírajíc si bradu o Tomovo rameno. Nervózně přešlapoval na místě a vyhlížel autobus. Zapřísáhnul se, že už nikdy na školní výlet nepojede. Jejich třídní učitelka nedokázala vymyslet zábavnější program než výlet do hlavního města. Každý rok to samé a Billa to nudilo. Tom se mu jen v duchu smál. Ne že by on tyhle výlety miloval, ale neremcal tak jako jeho mladší bráška. Viděl v tom i jisté výhody. Například to bylo pořád lepší, než povinná denní výuka, během které si nemohl zapálit. Přesto ale i on úlevně svěsil ramena, když před nimi konečně zastavilo příslušné vozidlo, které je mělo odvést zpátky domů.

„Jdi až dozadu, Tomi… jsem znuděný,“ zašeptal Bill hravě do ucha svému dvojčeti, když za ním vystoupal tři schody. Tom se jen zaculil. Bylo mu to jasné, ale nijak neprotestoval. Jemu samotnému to vyhovovalo. Nerad byl všem na očích. Zvlášť když měl po boku právě Billa.
„Copak máš za lubem?“ Laškovně se pousmál a ležérně se rozvalil na sedačku uzavírající celý autobus. Bill téměř vyjekl nadšením, že celá zadní řada patří jen jim. Sedl si vedle Toma a přitulil se mu k boku. Tomův uvolněný poleh mu krásně umožňoval vklouznout dlaní pod plachetní látku bratrova trika a hladit ho po vypracovaném břiše.

„Chci si hrát. Těším se na to celé odpoledne.“ Zamrouskal Tomovi do ucha a stiskl ho mezi zuby. Nikdo jim naštěstí nevěnoval pozornost. Tom sjel zády trochu níž po sedačce, aby přeci jen zabránil případnému trapnému odhalení.

„Myslel jsem si to.“ Vydechl a olíznul své dvě ocelové kuličky ve rtu. Prsty jezdil po bratrových zádech, až je nechal vjet pod lem kalhot. Prstem zvolna přejížděl po horké kůži černovlasého ďábla. Bill spokojeně zavrněl a rty sjížděl Tomovy krční tepny. Uvnitř se tetelil blahem. Miloval jejich společné chvilky tohoto ražení. Miloval, když ho Tom sváděl, ale ještě víc miloval, když mohl on svádět jeho. Chtivá ruka mu sjížděla po Tomově břiše stále níž, dokud ji nezastavil lem kalhot. Obratně rozepl knoflík i zip a konečkama prstů ho šimral na podbřišku. Zároveň ale prudce vydechl na bratrovu kůži. Tom nikdy nezůstával moc pozadu. Rád oplácel všechno bratrovo snažení. Nechal své prsty vklouznout ještě níž a ukazováčkem přejel přes Billův vstup.

„Chceš mě  snad dráždit v autobuse?“ Zašeptal Bill a zvedl k bratrovi oči plné nezkrotné touhy. Mírně prohnul záda a zadeček tak víc natiskl na Tomův prst. Šoupnul se po sedačce kousek dál od Toma, aby měl více prostoru. Povytáhnul mu triko a vlhkým hádětem klouzal po jeho břiše. Tom blaženě přivřel oči a díval se, jak si ho jeho malý bráška užívá. Vždycky to uměl a Toma rajcoval už jen ten pohled na něj. Zalapal po dechu, když ho Billova dlaň stiskla v rozkroku a jazyk mu zajel pod lem boxerek.

„Uhm, sakra, Bille… nehraj si a vezmi mě do pusy.“ Naklonil hlavu více do strany. Jeho tělem se začaly rozlévat vlny horka. Ty známé vlny doprovázející narůstající vzrušení. Bill se jen spokojeně pousmál a vysvobodil Tomovu erekci. Prsty obemknul kolem kořene a zkusmo přejel jazykem po špičce. Tom zavzdychal. Jediné štěstí bylo, že přes motor autobusu to nikdo nezaslechl. Jen Bill. A tomu to rozhodně nevadilo. Líně zapohyboval rukou a vsál špičku Tomova penisu do úst. Spokojeně zamručel. Tomovi se protočily oči slastí. Sesunul se ještě o kousek níž a kolena roztáhl více od sebe. Naposledy zakroužil kolem Billova vstupu, načež do něj prst zasunul. Bill okamžitě vypustil jeho úd z úst a mocně zalapal po dechu. Nehty mu zatnul do stehna.

„Víc… Tome… víc,“ žadonil šeptem a zadečkem se nastrkoval na Tomovy prsty. Vrtěl se na sedadle a tím dráždil svůj vlastní klín. Chvílemi nakláněl hlavu do stran a tlumeně vzdychal pod náporem slasti. Tom zasunul prst hlouběji a důkladně s ním zakroutil. Druhou rukou vjel Billovi do vlasů a jeho hlavu si tiskl na svůj tyčící se klín. Potřeboval uvolnění. Bill to věděl. Cítil, jak Tomův penis pulsuje v jeho dlani. Pohltil ho do úst, co nejvíc mohl, a rozpohyboval se v pravidelném rytmu. Jazyk tiskl na jeho úd a kladl důraz, aby ho maximálně dráždil svým piercingem.  
Tomovo čelo se rosilo potem a prsty zatínal do Billových havraních vlasů. Tahal za ně a vehementně se snažil svoje vzdechy dusit v sobě. O to hůř se mu ale dýchalo a o to víc se stupňovalo jeho chvění. Nepřestával ale dráždit Billa. Vsunul do něj druhý prst a prudce narazil na jeho prostatu. Bill horečně zafuněl a nehty zatnul Tomovi do stehna ještě silněji. Rozškrábl tak kůži. Tomovi to ale žádný problém nedělalo. Přirazil do Billa znovu. Bill zakňučel. Ani jeden z nich již nebyl schopný hlídat okolí. Spoléhali na to, že je slyšet není a že se nikdo nebude otáčet.  
Billovo upnuté tričko se mu lepilo na záda a jeho tváře chytaly červenou barvu. Byl na pokraji šílenství. Narážel se proti Tomovým prstům, dráždil svůj klín o autobusovou sedačku a vychutnával si úd svého bratra ve svých ústech. Na jazyku se mu rozlila prvotní chuť Tomovy tekutiny. Zavřel spokojeně oči a hlavou pohyboval už jen zvolna. Věděl, že se Tom blíží vrcholu. Stejně jako on. Tomův dech se zkracoval a častěji lapal po novém a novém kyslíku. Naklonil se dopředu a čelo si opřel o sedadlo před sebou. Jeho tělo se napjalo a zaplavila ho vlna orgasmu. Bill všechno chytal do úst a snažil se to polykat. Sám ale byl těsně před vrcholem. Vzdychal a občas mu tak něco vyteklo z úst. Stékalo mu to po bradě a krku, ale dál spokojeně polykal zásobu Tomova spermatu.  
Tom byl jako v tranzu. Naposledy do Billa přirazil svými prsty. Bill se propnul v zádech a on pocítil ten uvolňující pocit, který přináší orgasmus. Ani jeden nebyl schopný se pohnout. Bill bezvládně ležel hlavou v bratrově klíně a Tom s čelem opřeným. Oba se snažili svůj dech co nejrychleji uklidnit do normálu. Po chvíli se Tom odlepil a zády se opět zabořil do svého sedadla. Nadzvedl Billovu hlavu a zapnul si kalhoty. Bill zůstal znaveně opřený o jeho rameno objímaje jeho pas.

„Možná… že na ten výlet přeci jen pojedu i příště.“ Zkonstatoval Bill a zavrtal nos do Tomova krku. Tom se jen pousmál a pevně ho objal kolem ramen.
„Naštěstí nemusíš čekat až do výletu.“ Vtiskl mu polibek do vlasů a zavřel oči rozhodnutý teď pro změnu chvíli spát.

autor: Doris & Ayu
betaread: Janule

8 thoughts on “Autobus

  1. Já mám takový pocit, že na ten výlet jeli sami xDDD
    Nééé, bylo to super, musel to být šílený adrenalin, já si živě představuju, jak si úča všimla, že se Tom tváří nějak divně a v domnění, že je mu špatně se na něj šla podívat xD Asi by ji pak museli křísit xD
    Tomu říkám rajcovní povídka, ať žije autobusová doprava Magdeburg xD♥

  2. Učitelka sice zábavnější program nevymyslela, ale to by nebyli twins, aby na něco sami nepřišli… 😀
    Super!

  3. skvělé..naprosto skvělý nápad..hezky sem si zpestřila hodinu informatiky ve škole 😀
    teda.. teď by mě zajímalo jak Bill půjde ven z autobusu s mokrým flekem na džínách v rozkroku… doufám že mu Tomi půjčí aspoň jeho velkou dlouhou mikinu aby to Billy schoval 😀 😉

  4. Tak to nemalo chybu :D… božeee baby ja teraz kvôli vám vždy keď pôjdem autobusom a budem sedieť vzadu budem myslieť na také prasačiny 😀 a k tomu ja ešte chodím autobusom každý deň 😀 viete si to predstaviť? :D… ale bolo to super fakt 😀 skvelé spestrenie inak nudného výletu xD 😀

  5. Mno chtěla bych vidět, co by na to říkali lidi v autobuse, pokud tam nějací byli.. Moc hezká povídka, bavila jsem se

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics