Hotelové noci

autor: Ainikki
betaread: Janule
Pohodlně jsem se rozvalil na široké posteli, zaposlouchal se do šumění vody, vycházející ze sprchového kouta a čekal, až můj bratr dokončí svoji večerní očistu těla. A proč bych měl vlastně čekat? Vyštrachal jsem se zpátky na nohy a dvěma plavnými skoky jsem se přemístil ke dveřím koupelny. Potichounku jsem stiskl kliku a nakoukl dovnitř. Jeho nahé tělo se rýsovalo za poloprůsvitným sklem sprchového koutu a já jednoduše neodolal.
Kdybyste se mě dnes zeptali, kdy přesně se můj vztah s Billem stal tak trochu netradičním, asi bych vám na to nedokázal odpovědět. Můj bratr mi odjakživa připadal krásný a přitažlivý. Jen tu pomyslnou hranici jsme překročili asi před rokem na nějaké afterparty. Večer se začal rozvíjet velice slibně a já už se těšil, až si jednu z těch prvotřídních roštěnek, kterou jsem si vyhlídl, odvedu na pokoj. Řízení osudu tomu chtělo ale zřejmě jinak a veškeré moje plány na vášnivou noc s tou prsatou blondýnou se překazily v momentě, kdy jsem z přemíry vypitého alkoholu skončil s hlavou v záchodové míse, Bill mi pečovatelsky přidržoval dredy, aby je snad nezasáhl některý z přívalů mých žaludečních šťáv, a rozkošná dlouhonohá společnice se mi mezitím někam vytratila.


Můj hodný starostlivý bráška potom musel celou cestu na hotel poslouchat mé opilecké žvatlání o tom, jak dnes večer nezasunu, a že je to pomalu tragedie, rovnající se pádu Newyorských dvojčat.
„Nechápu, proč se tak vztekáš. Jako kdyby na tom záleželo. Každou noc tam máš jinou, tak snad jednou můžeš vynechat? Stejně by se ti v tomhle stavu ani nepostavil!“ Vyjel na mě již podrážděný bratr a já si doteď vzpomínám, jak silně se tenkrát tahle jeho věta dotkla mého ega. Jak si vůbec někdo mohl dovolit říct, že já, Tom Kaulitz, bych mohl v nějaké situaci zklamat v posteli?

Ani si nevzpomínám, jak se mi ho tenkrát povedlo přesvědčit, aby se mnou chvíli zůstal v mém pokoji a já mu tak mohl dokázat, že mi stojí v jakékoli situaci a stavu. Vlastně si ani nepamatuji, co přesně se tu noc odehrálo. Každopádně jsem se ráno probudil s oddechujícím bratrem na svém hrudníku. A od té doby poněkud pominuly snahy velkého lovce, najít vhodnou oběť pro zpestření osamocených chvil, trávených po hotelech. Nebylo proč. Měl jsem svého černovlasého lvíčka a ten mi bohatě stačil.

Kvapně jsem ze sebe shodil oblečení a přikradl se až k plastovým dvířkům, neslyšně jsem je odtáhl a mé nedočkavé ruce se ovinuly kolem pasu mého bezkonkurenčního milence. Úlekem sebou škubl, ale ihned pochopil, kdo je narušitelem jeho soukromí. Otočil se, pobaveně se na mě usmál a v další vteřině už jeho jazyk hbitě proplouval hlubinami mých úst. Oh, jak tohle stvoření umělo skvěle líbat a nejen to. Hladově jsme se do sebe vpíjeli a pomalu jsme začali rukama putovat po těle toho druhého.

Nechal jsem proud horké vody, aby mu spláchla z hrudi poslední zbytky bublinek a začal jsem se věnovat jeho malým vyzývavě čnějícím bradavkách. Líně jsem je hnětl a stiskával mezi prsty. Svoje ústa jsem přesunul na jeho krk a vášnivě jsem sál a jemně kousal tu hebkou kůži, dokud se z hrdla mého brášky nevydraly první tlumené vzdychy přibývajícího vzrušení.

Moje rty opustily jeho krk a vydaly se na línou pouť směrem na jih. Neopomněly zvláštní péči věnovat každé jeho bradavce a pečlivě ji přimět k tomu, aby se stala ještě citlivější a dováděla tak svého majitele blíže k vrcholu jeho spokojenosti. Když jsem usoudil, že dost bylo laskání těchto dvou malých výstupků, pokračoval jsem ve své cestě dál k jeho pupíku. Jazykem jsem zajel dovnitř, ale nezdržel jsem se dlouho. Lákalo mě úplně něco jiného a sám Bill začínal být netrpělivý a mírným tlakem na temeno hlavy mi dával najevo, co by si přál.

Vyhověl jsem mu. Uchopil jsem jeho chloubu do ruky a pevně stisknul. Billovi se z hrdla vydral slastný sten a já pokračoval v tomhle nadmíru příjemném mučení. Jazykem jsem obkroužil jeho ztmavlý vrcholek a začal si ho pomalu zasouvat hluboko do úst. Když jsem cítil, že už to dál nepůjde, začal jsem ho pomalu vysunovat a mocně sát. Jen co jsem se dostal k jeho špičce, začal jsem opakovat stejný pohyb a užíval jsem si bratrovy stále hlasitější projevy lásky. Nezůstalo ale jen u toho. Rukou jsem hladil jeho zadeček a čím dál častěji nějaký můj nezbedný prstík zajel mezi jeho půlky. Očividně se mu to zamlouvalo. Vystrkoval zadek proti mojí ruce a nepřestával vzdychat.

Jemně jsem prstem zatlačil proti jeho vstupu. Billem projela mocná vlna vzrušení. Chytl mě za hlavu a začal přirážet, až jsem měl chvilku pocit, že se začnu dusit. Takového jsem ho ale miloval nejvíce. Roztouženého a divokého, když ztrácel veškeré zábrany. Cítil jsem kolem svého prstu stahy jeho zadečku a přitlačil jsem ještě víc, dokud můj prst celý nezmizel v něm. Bill začal být jako smyslů zbavený. Třásl se a přirážel vepředu i vzadu. Postupně jsem přidal další dva prsty a ochotně jsem držel a nechal jsem jeho naběhlý penis pohybovat se v teple mých úst. Netrvalo dlouho a jeho poslední táhlý výkřik mě ujistil o tom, že dosáhl svého vrcholu. Spolykal jsem všechno, co mi nabídl a přidržel jsem jeho vášní zesláblé tělo ve svém náručí.

„Billí, no tak,“ snažil jsem se ho probrat k životu a zasypával jsem jeho tváře drobnými polibky. „Nemysli si, že se uděláš a odpadneš.“ Řekl jsem na oko výhružně, ale hned jsem se, přeochotně a na usmířenou, vpil do jeho úst. Bill se neubránil smíchu.
„Už jsem snad někdy něco podobného udělal? Jdeme ale do postele.“ Vytáhl mě můj zmáčený bráška ze sprchy. Chvatně jsme se usušili a už jsme se převalovali v příjemně měkkých peřinách hotelového pokoje a pokračovali jsme v nenasytném dráždění toho druhého.

„Pojď už… pojď už do mě.“ Dostal ze sebe Bill udýchaně, otočil se na břicho a vyzývavě na mě vystrčil zadek. Hmátl jsem na noční stolek po stříbrné tubě a pár kapek lubrikantu jsem si vymáčknul na prsty. Jedním z nich jsem opět pronikl do Billa a začal jsem si ho velice pečlivě připravovat na svůj vpád. Není to tak dlouho, co mi povolil se s ním milovat a já si toho patřičně cenil. Navíc jsem si uvědomil, že svého bratra skutečně miluji a nikdy bych mu neublížil.

Oparrně jsem pronikal do jeho vstupu a přidával postupně další prsty, dokud nebyl připravený mě přijmout. Uchopil jsem svůj penis do ruky a nasměroval ho k jeho vstupu. Velice snadno jsem do něj pronikl a neubránil jsem se hlasitému stenu. To spojení bylo dokonalé. Horké a těsné. Bill mi okamžitě protipohybem vyšel vstříc.
„Oh, ty máš ale nadrženej zadeček.“ Vydechl jsem, pohladil ho po zádech a začal jsem pomalu přirážet.
„Ano, Tomi. Rychleji, prosím. Ach. Děláš to perfektně. Ještě, ještě.“ Neuvěřitelně mě vždycky vzrušovalo, když mě bráška začal povzbuzovat nejen svými vzdechy, ale i slovy mi dával najevo, jak moc se mu milování se mnou líbí, takže orgasmus na sebe nenechal dlouho čekat.

Těsně před koncem jsem ale Billa vytáhl do kleku a uchopil jsem do ruky jeho vzrušení. „Chci, aby ses udělal se mnou.“ Měl jsem potřebu mu objasnit svoje počínání a začal jsem pohybovat zápěstím v rytmu svých přírazů. Bill začal sténat o to hlasitěji a za pár okamžiků se naše těla vzepjala v extázi rozkoše a my jen vyčerpaně padli jeden vedle druhého.

Bill se na mě vděčně usmál a v dalším okamžiku už bylo slyšet jen jeho pravidelné oddechování. Ani já se nevydržel spánku bránit dlouho. Přitáhl jsem si to jeho drobné tělíčko blíž do své náruče a usnul.

autor: Ainikki

19 thoughts on “Hotelové noci

  1. Panebože panebože… KYSLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaah… OMG… ((= Nádherrnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!!! K tomu nemám slow…. Wůůůbec!!!!! Oh… ((= Fúúúúúúúúúúúúúúú!!! Klíííííííd… =D Mno.. Nádherně nadržený!!! ((=

  2. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee……

    To bylo kráásnéééé ;)… faktis žeo 😉

  3. To zní jako pěkně sexy kapitola z Tomova nemravného deníčku :)) Vyloženě jsem si to užila. Přestože to nemělo klasickou zápletku s dramatickými prvky, co udržují napětí, neuvěřitelně snadno mě to vtáhlo. Bylo to opravdu vzrušující a zároveň milé, rozhodně bych uvítala něco dalšího z tvé dílny ;))

  4. Páááni, to je nádherné. Potrebujem… sa nadýchnuť, alebo niečo na upokojenie. Je to úžasné. Prečo ich tu nie je od Teba viac?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics