Klip

„Davide nechceš se tak za půl hodinky stavit? Musím s tebou a Tomem něco probrat. Dostal jsem skvělej nápad.“ Černovlasý chlapec tiskne u ucha mobil a hovoří s manažerem jeho skupiny.
„Jo klidně, za půl hodiny jsem u tebe. Zdar.“ A manažer zavěsí.
„Tak pojď dál.“ Bill zve Davida dovnitř.
„Tom je už tady, jak předpokládám, že?“ a prohlédne si mladíka, kterému chybí značná část oblečení.
„Jo“ odpoví a mírně se začervená. „Běž do obýváku. Nechceš kávu nebo něco?“
„Ne díky Bille, ale spěchám. Takže co jsi chtěl?“
„Pojď“ řekne a táhne ho do obýváku. Tam už sedí Tom, David se na něj podívá s otázkou v očích, která zní: Co chce? Tom jen pokrčí rameny. David se posadí vedle něj a Bill začne. „Davide, takže vy všeci ze skupiny víte o našem vztahu s Tomem, že?…….“ David kývne a Bill pokračuje „…. No a znáš pojem twincest-fan?….“ opět souhlasné přikývnutí „.. tak já přemýšlel, že bychom jim udělali radost a natočili pro ně klip.“ Podívá se na oba naproti němu sedící a čeká.
První promluví David „To nemyslíš vážně. Víš co by se mohlo stát, kdyby se to dozvěděl bulvár? Ti by nás roznesli na kopytech. Šli by jste do vězení!“ domluvil David a začal Tom.
„Ale Davide. Já myslím, že je to dobrej nápad. Budeme dávat pozor, ať se ta nahrávka nedostane ven a je to v kapse. Tak co?“ podívala se dvojčata na svého manažera. “ Tak dobře, ale jestli půjdete sedět, tak nespoléhejte na to, že vás z basy dostanu já! Bude to vaše chyba!“
„Díky Davide!“ skočil mu Bill kolem krku a vlepil mu pusu na tvář. „……ale nešlo by to už zítra?“
„Ach jo, vy dva mi dáváte zabrat. Pokusím se to zařídit, ale nic neslibuju“
*-*-* následující den (ráno)*-*-*-*-
Billovi zvoní telefon. Celý otrávený a rozespalý ho jde zvednout.¨
„Prosím?“
„Tady David, zvládnete do hoďky přijít na natáčení?“
„Čeho?“ Nic mu nedochází.
„No toho klipu pro twincest-fans“
„Aha, no jasně za hoďku jsme tam“ řekne a očka mu zaří jako hvězdičky.
Za hodinku už oba stojí před studiem a Tom hledá v hluboké kapse klíče. Přijdou a vše už je nachystané na natáčení, jen chybí dva hlavní aktéři.
„Tak honem svlečte se a dělejte nemáme čas.“ Kluci se začnou vysvlíkat, ale David je zastaví „Ne! Navzájem! A běžte k té posteli a dejte do toho všechno!“
Je to zvláštní, ale milování před štábem klukům nevadí.
Hluboce si pohlédnou do očí a spojí své rty. Pomalinku se začnou zbavovat oblečení, dokud nejsou oba jen v boxerkách. Tom Billa položí na připravenou postel a sedne si na něj obkročmo. Nahne se k němu a začne ho líbat na krku. Jede pořád níž a zanechává na Billové hrudi vlhké cestičky od svého jazyku. Jakmile jazykem dojede až k lemu boxerek, Bill už vzdychá naplno. Jedním pohybem ho zbaví boxerek a vyskytne se mu pohled na Billovo ztopořené přirození. Bill čeká, že už ucítí jeho jazyk na svém penisu, ale nic se neděje. Najednou Tom začne jazykem olizovat jeho koule. Bill vzdychá nahlas a prosí Toma aby ho vzal do úst celého. Tom ho neposlouchá a dál se věnuje jeho varlatům. Bill se pod ním zmítá a na čele má krůpěje potu. Pevně sevře víčka a zase je otevře. Štáb zmizí a Bill leží ve svém pokoji, ale mučivé olizování ne a ne přestat. Zvedne peřinu, podívá se a co nevidí, u jeho rozkroku leží Scotty (A/n kdyby někdo nevěděl tak jejich pes :D) a líže mu ztopořený úd a varlata.

autor: Aduska
betaread: Janule

13 thoughts on “Klip

  1. "Tak honem svlečte se a dělejte nemáme čas." // Tohle je nejlepší xDD

  2. Jako…já nemužu…čekala jsem cokoliv, ale tohle teda ne! XD XD XD XD XD XD XD XD sem MRTVÁÁÁÁÁÁ 😀 Fkt good!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics