Nejlepší narozeniny Toma Kaulitze

autor: Anett483

Ahojky,  
vím, že dvojčata měla narozeniny téměř před měsícem, ale snad nevadí, že tuhle ´narozeninovou´ jednodílovku posílám až teď :c) Anett483

„Tome, notak! Budou to tvoje nejlepší narozeniny, slibuju!“ Georg se před Tomem div neplazil po kolenou a škemral, aby Tom jeho skvělý nápad odsouhlasil. 
„Já nevím, Georgu…“ Tom se zahleděl na svoje rozvázané tkaničky a všemožně se snažil vyhnout tomu škemrajícímu pohledu, který na něj Georg upíral. 
„Říkal jsem ti, že je to blbost..“ Georg zavadil pohledem o Gustava a jemně mu rukou naznačil, aby se do jejich debaty nemíchal. 
„Není to blbost jen… co tomu řeknou ostatní?“ Tom po dlouhé době zvedl svůj pohled ke Georgovi a hledal v jeho očích odpověď. 
„Co by měli říkat? Nic jim do toho není, a navíc o tobě už stejně každej ví, že jsi gay.“ 
„Díky, Geo.“ Tom se ironicky usmál a položil si hlavu na opěradlo křesla.  
Gustav Georga sežehnul pohledem a zamumlal něco ve stylu, že by si měl dávat pozor na pusu a dřív myslet než mluvit. 
„Tome, řekni, že s tím souhlasíš… Alex říkal, že je to super. Taky měl něco podobnýho na oslavě a básnil o tom ještě další měsíc…“ 
„Dobře, tak fajn. Ale jestli to bude průser, tak… tě zabiju, Georgu…“ 


*************** 
Tom postával v rohu místnosti a díval se na lidi kolem sebe. Občas k němu přišel ještě někdo, kdo mu nestihnul pogratulovat. Zbytek se skvěle bavil i bez něj. A to přitom on byl hlavní postavou večera, on měl narozeniny, on si měl tenhle den užít ze všech nejvíc…  
Měl pocit, že tohle je ta nejhorší narozeninová oslava, jakou kdy zažil. Zdálo se, že ´hosté´ nepřišli kvůli němu, ale spíš jen kvůli zábavě a možnosti se opít.  

„Tak co, Tome? Jsi připravený?“ Tom sebou polekaně trhl, když mu Georg položil ruku na rameno. Nejistě přikývl a v duchu by si nejradši nafackoval,  že s něčím takovým vůbec souhlasil.  
Georg nečekal na další reakci a ze zadní kapsy svých kalhot vytáhl červený šátek.  
„Georgu, já… nikdy jsem nic podobnýho… nezažil… a…“ Tom nesmyslně koktal a snažil se dát dohromady alespoň jednu souvislou větu.  
„Notak, Tome. Teď už nemůžeš couvnout. Nic podobnýho si možná nezažil, ale kdy jindy bude lepší příležitost, než právě na narozeniny?“ Georg opatrně utáhl uzel na šátku a ujistil se, že Tom nic nevidí.  
„Fajn. Chyť se mě.“ Georg svému kamarádovi ochotně nabídl svou paži, a když měl jistotu, že se ho Tom drží, pomalu s ním šel doprostřed místnosti.  

Tom se zhluboka nadechl, když díky svým uším zaregistroval, že všechno v místnosti utichlo. I když měl přes oči šátek, docela barvitě si dokázal představit, jak na něj všichni jeho kamarádi civí a čekají, co se stane.  
Tom lehce nakračoval a neochotně pustil kamarádovu paži, když mu Georg šeptnul do ucha, že před ním je židle, a že si má sednout a v žádném případě si nemá sundávat ten šátek z očí.  
Tom nejistě nahmatal opěradlo židle a pomalu se na ni posadil.  

Ticho

Hrobové ticho, které občas přerušovalo švitoření okolo stojících lidí, ho silně znervózňovalo.  

Rozbušilo se mu srdce. 
Trhaně se nadechl, když se z reproduktorů začala ozývat ohlušující hudba a lidé začali povzbudivě pískat. Zmateně otáčel hlavu a snažil se zachytit alespoň nějakou indicii, která by mu napověděla, co se kolem něj právě odehrává.  
Z jeho úst se prodral hlasitý vzdych, který stejně lidé okolo přes hlasitou hudbu nemohli slyšet. Osoba, která si na něj obkročmo sedla a uvelebila na jeho klíně, nejspíš dobře věděla, jak dostat kluka jako je Tom do varu.  

Tom nejistě vztáhl obě ruce a položil je na štíhlá stehna toho kluka, který se neposedně vrtěl na jeho klíně. Tom zlehka zkoumal studenou látku na chlapcových stehnech a oněměle otevřel pusu, aby vypustil do místnosti další sten. 
Jemná vůně parfému dráždila jeho nos a šmátravé ruce toho ´tajemného´ chlapce, které se dostaly pod Tomovo tričko, dráždily Tomův rozkrok, který sebou pod návalem všeho toho vzrušení nebezpečně škubl.  

Překvapeně otevřel pusu, když se k němu chlapec ještě více naklonil a zašeptal mu, tím nejsladším a nejsvádivějším hlasem, do ucha: „Všechno nejlepší k narozením, Tome.“  

Tom, trhl hlavou, když ucítil, jak mu jemné ruce opatrně rozvazují šátek.  

Párkrát zamrkal, než  si zvyknul, že ´zase´ vidí. V hlavě si vytvořil jasný obraz o tom, jak dotyčný asi vypadá, ale jeho představy se okamžitě rozplynuly, když před sebou uviděl to nejkrásnější stvoření s tím nejsvůdnějším pohledem.  

Jeho oči v davu vyhledaly Georga, který mu s úsměvem a se vztyčenými pěstmi dodával odvahy. 

Tom se zaměřil na chlapce před sebou.  
Byl celý v černém. Měl na sobě úzké kožené kalhoty a podivnou, též koženou, vestičku, která měla zapínání vzadu. K dokonalosti oblečku přispělo výrazné líčení a jako bonus plyšová kočičí ouška.  

Tom nasucho polkl, když se k němu jeho ´překvapení´ znovu přiblížilo blíž a nabádalo ho, aby mu tu upnutou vestičku hezky knoflíček po knoflíčku rozepl, aby ji následně mohl za vydatného pískotu diváků odhodit někam do rohu místnosti.  

Oněměle sledoval ´kočičí tanec´ a poprvé zatoužil být s tím ´kocourkem´ o samotě.  
Sledoval, jak chlapec až nebezpečně pomalu stahoval své upnuté kožené kalhoty, aby následně svojí štíhlou nožku opřel a opěradlo židle. Tom sjel pohledem z chlapcovy tváře na jeho rozkrok, který se v tu chvíli ocitl přímo před jeho obličejem. Křečovitě sevřel víčka a zhluboka se nadechl. Tenhle kluk ho vzrušil, a to se ho ani pořádně nedotkl.  

Tom pootevřel oči a ošil se, když si před něj jeho ´překvapení´ kleklo a dalo mu nohy od sebe. I přes drsnou látku svých kalhot cítil, jak mu nenechavé ruce rejdí od kolenou přes jeho stehna. Mučivě zaskučel, když jedna z ruček přejela přes jeho napnutý rozkrok.  

Tohle neskutečné ´mučení´ trvalo dalších deset minut. Poté se zhasla světla.  
Poslední, co Tom ucítil, byl lehký závan dechu na jeho tváři, když mu ´kocourek´ lehce skousl ušní lalůček.  

Světla se opět za vydatného aplausu rozsvítila. Tom v davu pískajících a poskakujících lidí marně hledal tu osůbku v černém oblečku….   

*************** 

„Ehm… ahoj…“ Tom nejistě přisedl ke svému ´překvapení´, které si právě po dobře odvedené práci sedlo k baru s úmyslem dát si pořádně vychlazenou colu.  
„Oh, ahoj.“ chlapec se na Toma zářivě usmál a vzal do pusy brčko, aby následně nasál dobře vychlazenou colu do svých úst. „Bavil si se? Doufám, že se ti to aspoň trochu líbilo..“ 

Kdyby jen líbilo…

„Jo, bylo to vážně…“ Tom luskl prsty a marně hledal slova, která by dokázala přesně popsat jeho pocity z divokého tanečku. 
„Super? Skvělý?“ 
„Jo, jo… přesně tak.“  
„To jsem rád. Nikdy předtím jsem na takovéhle akci nebyl a vážně jsem z toho měl docela strach.“  
„Já taky ne. Moc se mi to líbilo… ehm…“ 
„Bill, jmenuju se Bill. Bože, jsem z toho tak rozklepanej, že jsem se ani nepředstavil.“ Bill se pousmál a opět se napil coly. 

„Nevypadalo to, že bys tohle dělal poprvé…“ Tom přejížděl pohledem po Billově štíhlém těle. Každý Billův pohyb v něm rozpoutával další a další vlnu vzrušení. 
„Beru to jako kompliment.“ Bill na Toma mrkl a dál se věnoval své skleničce s colou, do které jemně bubnoval svými černě nalakovanými nehty. „Nerad to říkám, ale už bych měl jít…“ Bill brčkem vysál poslední kapky coly ze sklenice a pomale se zvednul.  
„Už?“ Tom se snažil nedat najevo, že ho Billovo rozhodnutí mírně mrzí. 
„Moje práce tady už skončila, domů to nemám zrovna nejblíž, a navíc… docela mě z toho rámusu tady už bolí hlava,“ řekl Bill a na důkaz svého tvrzení si promnul spánky. 

„Nahoře je jeden volný pokoj, jestli máš zájem. Je už dost pozdě, a jestli jsi unavený, můžeš tu zůstat…“ Tom lehce zčervenal, když se na něj Bill usmál.  
„To myslíš vážně? Jsem úplně cizí, mohl bych vám tady něco ukrást…“ 

Jedině moje srdce.

„Nejsi…“ 

„Jestli s tím nemáš problém, budu rád. Upřímně, asi bych tu cestu domů nepřežil a usnul bych za volantem.“ 

Bill se vděčně usmál, když mu Tom rukou pokynul ke schodům a vedl ho do pokoje.  

*************** 

Bill otevřel dveře pokoje a nesměle nahlédnul dovnitř. Když jej Tom trochu popostrčil, vešel dovnitř a rozsvítil malou lampičku na nočním stolku. Rozhlédl se po prostorném pokoji. Stěny pokoje byly vymalovány do světle červené barvy.  

„Tady se bude spát jako v ráji. Mám rád červenou barvu.“  
„A černou?“ Tom si lehce skousl spodní ret a nespouštěl z Billa oči. Bill odvrátil svůj pohled od stěn pokoje a zadíval se na Toma.  
„A ty?“  
„Baví tě, když odpovídáš otázkou?“ 
„Hmm, jo. Takže?“ 
„Miluju černou barvu. Je taková… svůdná a… hříšná.“ Bill sklopil hlavu, aby se ujistil, že jeho obleček obsahuje opravdu jen černou barvu a usmál se. Pomale se připlížil k Tomovi a konečně odlepil svůj pohled od země.  

Jejich pohledy se setkaly. 

Tom se naklonil k Billovi a lehce jej políbil na rty. Než Bill stačil jakkoli zareagovat, rychle se odtáhl. 
„Omlouvám se.“ Tom na Billa upřel vyplašený pohled, jako by snad právě udělal něco strašného a neodpustitelného. Billovu reakci však nečekal.  

„Budu to brát, jako odměnu za dobře odvedenou práci.“  
Tentokrát to byl Bill, kdo se k Tomovi naklonil a jemně se otřel o jeho rty. Tom chvíli nečinně stál a po chvíli konečně zavřel oči a ochotně s Billem začal spolupracovat.  

Billova ústa se po chvíli trochu pootevřela a Tom ihned vsunul svůj zvědavý jazyk do jeho úst.  

Tom se ošil, když se jejich jazyky líně proplétaly a rozpoutaly spolu vášnivou hru. Zaklonil hlavu a zavřel oči, když se Bill začal věnovat jeho krku. Nechával vlhké stopy na jeho krku a po chvíli jej začal pomalu směrovat k posteli v rohu pokoje.  
Tom dokázal vnímal jen jeho teplý jazyk a jemné ruce pod svým tričkem. Prudce otevřel oči, když narazil na postel a spadl na ni.  

Překvapeně vydechl, když se k němu Bill otočil zády a znovu ho vyzval, aby mu jeho koženou vestičku rozepl. Tom vestu s rozechvělými prsty rozepínal knoflíček po knoflíčku a poté ji odhodil na druhý konec postele. Přitáhl si Billa k sobě a začal jemně líbat jeho nahá zády. Ruce nechal na Billových bocích, které jemně třel. Donutil Billa, aby se otočil čelem k němu. Bill se jako na povel otočil a sklopil hlavu, aby na Toma viděl.  

Tom stále třel Billovy boky a líbal vytetovanou hvězdičku na Billově plochém bříšku, která ho lákala už při jeho ´vystoupení´. Před spoustou lidí se ovšem neodvážil. Věděl, že kdyby jen trochu povolil uzdu svého chtíče a dotkl se Billa, už by nedokázal přestat. Teď se ničeho nebál.  

Jeho ruce se z boků pomalu přesunuly na Billův zadeček. Bill nedočkavě zamručel, když ucítil stisk Tomových dlaní na svém drobném zadečku. Nehodlal už ani vteřinu čekat, a proto zatlačil do Tomovy hrudi a donutil ho, aby si lehl na záda. Obkročmo si na něj sedl a sundal jeho dlouhé tričko, které hodil neznámo kam. Zavrtěl se na jeho vzrušeném klíně.  
Tom omámeně přivřel víčka a souhlasně zamručel, když jej Bill začal líbat na jeho vypracované hrudi.  

Zanechával na Tomově hrudi vlhké stopy svého jazyka. Vzal do úst jednu z Tomových bradavek a jemně skousnul. Polibky se přesunul na Tomovo bříško. Mezitím svými štíhlými prsty rozepínal Tomovy kalhoty. Sám pro sebe se usmál, když se mu podařilo kalhoty rychle rozepnout a s Tomovou pomocí sundat. Zahákl svoje prsty za okraj Tomových boxerek a začal je nebezpečně pomalu stahovat dolů. Tom zaskučel, když se jeho penis uvolnil z napnutých boxerek.  
Zalapal po dechu, když na špičce svého penisu ucítil Billův mrštný jazýček. Zavřel oči a zabořil hlavu do polštáře. Billovy štíhlé prsty silně obejmuly Tomův penis. Párkrát zapohyboval svojí rukou a ochotně vsál Tomův penis hluboko do svých úst. Tom se neovládl a přirazil do jeho úst. Teprve Billovo nesouhlasné zamručení ho donutilo přikovat své boky k posteli a nechat ´pracovat´ pouze Billa. Ten lačně sál jeho penis a spokojeně zavrněl, když ucítil Tomovy ruce ve svých vlasech.  

Překvapeně vypískl, když se najednou ocitl pod Tomem. Zaklonil hlavu a nechal Toma, aby důkladně prozkoumal svým jazykem jeho krk. Hladil Tomova vypracovaná ramena a nedočkavě sledoval, jak se Tom snaží rozepnout jeho pásek. Nedočkavě odsunul jeho ruce a sám se toho proklatého pásku zbavil. Nechal Toma, aby z něj stáhl i kalhoty. V tu chvíli byl Bill úplně nahý. Lehce se začervenal, když si Tom s úžasem prohlížel jeho nádherné nahé tělo.  

„Jsi nádherný…“ Tom se natáhl k nočnímu stolku, zašmátral v šuplíku a vytáhl malou stříbrnou tubičku. Klekl si mezi Billovy roztažené nohy a vymáčkl chladivý gel na své štíhlé prsty. Jednu ruku položil na Billovo koleno a druhou rukou opatrně sunul k Billovu zadečku.  
Bill zaskučel, když se Tomovy dlouhé prsty, obdařené dávkou lubrikantu, dotkly jeho vstupu. Mírně zvedl boky a nespouštěl z Toma oči. Fascinovaně sledoval, jeho soustředěný výraz a tiše vzdychnul, když ucítil, že do něj Tom jedním prstem pronikl. Tom se pekelně soustředil a zapohyboval prstem, aby se jeho ukazovaček ještě více ponořil do Billova těla. Neubránil se a vzrušeně vydechl, když střelil pohledem, aby zkontroloval, jestli se Billovi jeho činnost aspoň trochu líbí.  

Bill zaklonil hlavu a souhlasně zamručel, když se Tom poprvé dotkl jeho prostaty. 
„Přesně tam…“ 
Tom neváhal a vsunul do Billa i druhý prst a následně potom i třetí. Jeho penis sebou nebezpečně cukl a dožadoval se chvíle, kdy konečně okusí úzkost Billova těla. Pomalu pohyboval svými prsty uvnitř Billa a spokojeně sledoval jeho výraz.  

Bill otevřel oči, když ucítil, že z něj Tom své prsty vytáhnul. Tom vyhledal jeho pohled a ujistil se, že si Bill svoje rozhodnutí nerozmyslel.  

Chytil Billa za boky a přitáhnul si ho blíž k sobě. Nasměroval svůj penis k jeho vstupu a zatlačil. Oba naráz zavzdychali, když špička Tomova penisu pronikla do Billova těla. Tom se naklonil nad Billa, zapřel se rukama vedle Billovy hlavu a pomalu do ně pronikl celý. Bill souhlasně zamručel a dal své nohy, co možná nejdál od sebe. Tom na nic nečekal a pomalu se v Billovi začal pohybovat. Bill se snažil nevzdychat nahlas. Drtil v ruce polštář a usykl, když Tomův penis poprvé narazil na jeho prostatu. Otevřel oči ve stejnou chvíli jako Tom a jejich pohledy se opět střetly.  

Tempo Tomových přírazů se zrychlilo a Bill se neubránil hlasitému zasténání. Zvedl nohy do výšky a položil je na Tomova ramena.  
Billovo sténání Toma nutilo přidávat na tempu.  

Bill sundal svoje štíhlé nohy z Tomových ramen a dal je kolem jeho boků, ve snaze si Toma přimknout co nejblíž to jen šlo. Jeho černě nalakované nehty se Tomovi zaryly do zad a přesně mu ukazovaly, jak se stupňuje jeho vzrušení.  
Tom držel tempo a jednou rukou uchopil Billův penis. Ve chvíli, kdy do Billa přirazil, jeho penis silně stiskl. Billovy zorničky se rázem rozšířily a hlasitost jeho vzdychů se znásobila, když Tom začal ve stejném tempu pohybovat zápěstím. Bill měl pocit, že už déle nevydrží. To, jak Tom neustále přirážel na jeho prostatu a pohyby jeho zápěstí, ho nutily křičet slastí a svíjet se pod ním jako klubíčko hadů.  

Netrvalo dlouho a Tom ucítil na svém břiše Billovo sperma. Pohled na Billovo tělo, které se třáslo vlnou odeznívajícího orgasmu a jeho silně stažené svaly, ho jen nutily ještě více zrychlit tempo přírazů. Ještě jednou přirazil, pevně semknul víčka a zaklonil hlavu. Pomalu se i on vzpamatovával z odeznívajícího orgasmu a sklonil se k Billovi, aby jej mohl políbit na jeho orosené čelo. 

Pomalu z Billa vystoupil a lehl si vedle něj. Ihned se kolem jeho pasu omotaly dvě štíhlé ruce. Sáhl po přikrývce a oba je přikryl. Ještě dlouho sledoval toho černovlasého andílka vedle sebe. Jemně  rukou čechral Billovy černé vlásky a sledoval jeho klidný spánek. Po chvíli ho přemohla únava a i on se propadl do říše snů… 

*************** 
Paprsky podzimního slunce se přes okna opíraly do Tomova obličeje. Tom se přetočil na druhý bok a natáhl ruku vedle sebe v domnění, že si k sobě přitáhne to roztomilé stvoření, se kterým strávil nádhernou noc. Překvapeně otevřel oči, když zjistil, že postel vedle něj je prázdná.  

Posadil se a zmateně se rozhlížel po pokoji. Přepadla ho myšlenka, že se mu všechno zdálo, že to byl jen nádherný sen, ze kterého se právě vzbudil. Nechtěl si tenhle fakt připustit a… 

Pousmál se, když na nočním stolku uviděl malý papírek s telefonním číslem a plyšová kočičí ouška…

autor: Anett483
betaread: Janule 

22 thoughts on “Nejlepší narozeniny Toma Kaulitze

  1. Úžasný x)) Takové překvapení chci taky xD Nejvíc mě dostal ten konec..jak mu tam nechal ouška :-*

  2. krásný . upa bestovní umím si představit Billa v tich kočičích .. ouškách ..:DDD nádhernej dárek .. to se GEORGOVI povedlo ;)))

  3. Ten konec byl naprosto ňuňankovsky sladkej 🙂 … a celý se mi to líbilo bylo to krasný i když by mě zajimalo jak by to pokračovalo tak se mito líbí jako jednodilka ptrotože některe povidky mají prostě skončit jednodílnou prací jinak to bylo moc hezké libilo se mi to a doufám že Tom stravil narozeniny v podobném duchu 😀 s BIllem 😀

  4. najkrajšia jednodielka, akú som kedy čítala. Veľmi sa mi páčil opis sexu s Billom, to ako si Billa vykreslila (s mačacími uškami musel vyzerať naozaj roztomilo) a ten koniec … DOKONALOSŤ! No na kolená ma dostal až koniec. Musím priznať, že som si myslela, že keď sa Tom zobudí, tak Bill bude navždy preč. Našťastie, som sa mýlila 😉 a on mu nechal číslo a ušká … roztomilé.

  5. jééé to bylo dobrý!! Fakt že jo! A nejlepší bylo:"To myslíš vážně? Jsem úplně cizí, mohl bych vám tady něco ukrást…"

    Jedině moje srdce.

  6. mno tak na tuhle povídku nevím co říct byla absolutně úžasná sladká a já nevim co ještě prostě dokonalá

  7. Tak tohle se mi mooooc líbilo 🙂
    jsem ráda, že mu Bill nechal svoje číslo a jen tak se neztratil 🙂 Navíc jak mu nechal ty ouška, to bylo roztomilé 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics