Pokojová párty

Místnost naplňuje tma. Jediné světlo, které se odráží Billovi a Tomovi na tvářích, pochází z televize, kde právě běží ne příliš zábavná komedie.
Kluci leží vedle sebe na posteli, zády opřeni o zeď a sledují děj filmu, snažíc se najít v něm aspoň něco vtipnýho.
Před pár hodinami dorazili na hotel, teď jsou po večeři a tráví svůj volný večer. Zítra ráno je čeká zas nespočet rozhovorů a poté koncert.
„To nemá cenu,“ řekne Tom otráveně a vypne televizi.
Bill rozsvítí světlo.
„No teda. Jeden z mála volnejch večerů a zrovna taková nuda. Možná bysme měli jít spát, zítra toho máme hodně.“
„Mě se ale nechce… to tady v tomhle městě není žádnej podnik nebo bar?“ prohodí naštvaně Tom.
„Jo, určitě jich je tu spousta… ale David si přeje, abysme zejtra byli fit,“ odpoví znechuceně Bill „Taky bych šel někam pařit, než tohle.“
„Tak víš, co?“ zalesknou se najednou Tomovi oči „Já mám nápad. Počkej tady,“ dořekne a už pádí z pokoje pryč.
Za několik minut je zpátky. Jeho mikina je podivně nafouklá a kalhoty má naplněné něčím tak těžkým, div že je nemá u kotníků.
„Co to máš?“ podiví se Bill
„Když nemůžeme jít nikam kalit, uděláme si soukromou párty tady,“ odpoví Tom a začne z kapes na postel vyhazovat svůj úlovek.
Z jedné kapsy od kalhot vytáhne dva balíčky cigaret, z druhé dvě plechovky Red Bulla. Zpod mikiny vyndá láhev vodky a sektu.
„To jsem šikovnej, co? Zůstalo to všechno dole, když jsme odcházeli z večeře…“ řekne a šibalsky se usměje.
Bill jen ohromeně zírá. „No bezva, brácha! Pustím nějakou hudbu!“
Sáhne po ovladači od hi-fi věže a zapne CD, které si tam dal hned, jak přijeli.
Oba dva se nadšeně pustí do své alko – hostiny. Popelník je za chvíli plný a láhve se rychle vyprazdňují, což má za následek velmi bujarou náladu kluků. Během několika minut už kluci hlučí na celý pokoj a hlasitě se smějí.
Vtom začne hrát Billova nejoblíbenější písnička. Nemalé množství alkoholu v jeho krvi způsobí, že se okamžitě vymrští na nohy, v ruce zmačkanou plechovku od Red Bulla jako mikrofon, poskakuje na posteli a zpívá:
„I walk a lonely road, the only one that I have ever known
Don´t know where it goes, but it´s only me and I walk alone….“
Docela legračně se mu plete jazyk. Oči mu svítí jak malé lampionky. Tom nezůstává sedět. Okamžitě se přidá a začne vedle Billa také poskakovat a vytvářet zajímavé taneční kreace.
„My shadow is only one that walks beside me
My shallow heart is only thing that´s beating…aaaaaaa!!!!“
Tom svou taneční kreaci trošku víc prožil, nemotorně vrazil do Billa, kterému se okamžitě zamotaly nohy a už se oba váleli v rozrytých peřinách….
„Hey, Tome, ty už jsi nějakej opilej!“ směje se Bill a začne ho pošťuchovat.
„Určitě ne víc než ty!“ zakření se Tom a hned Billovi vrací štípance a šťouchance.
Najednou se oba dva perou a řehní se u toho jak malí kluci. Bill začne Toma nesnesitelně lechtat, ale ten sebere všechny svoje síly, celým svým tělem se na Billa položí a odzbrojí ho tím, že mu pevně semkne ruce za hlavu.
Najednou jejich smích ustane. Jejich výrazy ve tváři zvážní. Oba dva si hledí do očí.
„Bille, nechtěl by sis zopakovat to, co se mezi námi stalo nedávno?“ zeptá se Tom. Už delší dobu nad tím opět uvažoval, protože od té osudné noci už uplynulo několik dní a Tomovi opět začínal chybět fyzický kontakt. Neodvážil se ale Billovi nic navrhnout, protože se o tom od té doby spolu ani jednou nebavili. Alkohol mu nyní rozvázal jazyk.
Bill se vpije svýma očima do těch Tomových. „Ty bys chtěl?“ zeptá se svádivě a usměje se. Také už nad tím přemýšlel a Tom mu teď ulehčil situaci tím, že se zeptal první.
„Jo, moc bych chtěl… Jsi totiž teď nehorázně sexy!“ složí Billovi kompliment.
„Tak si mě vezmi!“ řekne Bill vyzývavě.
Tom už neváhá a začne Billa vášnivě líbat. Bill mu polibky oplácí stejnou měrou. V obou dvou se opět probouzí ta známá touha. Jejich jazyky si k sobě okamžitě najdou cestu. Bill se snaží Toma co nejvíc vydráždit svým piercingem. Tom se nemůže Billlových rtů nabažit. Pustí Billovy ruce, které mu ještě stále držel za hlavou a Bill toho okamžitě využije a zajede Tomovi pod tričko. Silně ho hladí po zádech a snaží si ho k sobě co nejvíc přitisknout. Tom se přesune se svými polibky na Billův krk a začne mu tam sát kůži. Občas jemně skousne, za chvíli pod sebou už cítí Billovo vzrušení. Bill stáhne Tomovi tričko a při pohledu na jeho nádherné nahé tělo jím projede vlna vzrušení. Krátce zavzdychá. Tom dostane nápad. Také Billovi stáhne tričko a začne mu svými ústy zpracovávat bradavky. Bill slastně zavře oči a naplno si to užívá. Tom sáhne po nedopité láhvi s vodkou a překvapenému Billovi trochu nalije do pupíku. Skloní své rty a všechen alkohol vysaje. Bill jen zalapá po dechu. Poté se z Billa trochu sesune a rozepne mu kalhoty. Svou rukou začne silně přejíždět po Billových napjatých boxerkách. Bill slastně zajede Tomovi rukama do dredů. Tom mu stáhne boxerky. Svými polibky dráždí Billův podbřišek a pak mu začne sát kůži na vnitřní straně stehen. Bill je na pokraji rozkoše. Tom zavadí lehce rty o Billovo vzrušení a přesune se zpět k Billovým bradavkám. Rukou začne šmátrat v Billově rozkroku a jen občas se letmo dotkne Billova penisu. Opět si nalije trochu vodky do Billova pupíku a vše zase vysaje. Bill už nahlas sténá. Je příliš vydrážděný. Tom pozná, že už to bratr asi déle nevydrží a svým jazykem se od Billova pupíku pomalu přesune k Billovu žaludu. Několikrát ho něžně polaská, přičemž Billovi po těle naskočí husí kůže, a potom ho vezme do úst celého. Začne Billa uspokojovat pravidelnými pohyby a přitom ho pevně drží za boky a občas ho dlaní něžně pohladí pod pupíkem. Bill vzrušením ani nedokáže otevřít oči. Tom začne jemně sát. To už Bill nevydrží a Tomova ústa zaplní slaná tekutina. Když se Bill trochu uklidní, zvedne hlavu a podívá se na Toma, v jehož očích vidí touhu po odčiněné práci.
„Pojď ke mně,“ vyzve Toma.
Tom se na něj položí a začnou se vášnivě líbat. Poté se Bill převalí na Toma a obkročmo se na něj posadí. Vezme láhev do ruky, jako to udělal předtím Tom.
Překvapí Toma: „Napij se.“ Tom se tedy napije a jakmile odtáhne láhev od úst Bill ho zasype dlouhými francouzkými polibky a jemně saje Tomovi rty, snažíc se z nich dostat poslední zbytky alkoholu.
„Od tebe to chutná líp než z láhve,“ usměje se Bill. Poté se začne svým jazykem přesouvat na Tomův hrudník a začne mu dráždit bradavky svým piercingem. Tomovi se napnou kalhoty. Chytne Billa pevně za boky a začne s ním na sobě pohupovat a třít jeho rozkrok o svůj. Bill mu rozepne poklopec a rukou zajede pod trenýrky. Začne Toma hladit a přitom se svými polibky posouvá níž a níž. Tomův dech se stále zrychluje. Bill stáhne Tomovi kalhoty i trenky a začne mu sát kůži těsně nad penisem. To Toma přivádí k šílenství. Pevně zavře oči a začne vydávat slastné steny. Bill opět vezme láhev. Trochu vodky nalije Tomovi na hrudník. Tom se překvapeně nadzvedne a alkohol mu steče po břiše až úplně dolů. Bill začne svým jazykem slízávat každou kapičku na Tomově těle. Přesouvá se níž a níž až se dostane k Tomovu vzrušení. Několikrát ho políbí a pak ho vezme celého do úst. Začne se ústy pohybovat nahoru a dolu a svým piercingem se snaží občas přitlačit na Tomův penis. Tom jen pěstmi sevře prostěradlo a začne hlasitě sténat. Bill si začne pomáhat rukou. Tomovi se začíná točit hlava. Bill svoje tempo stále zrychluje a zrychluje. Tomovi se valí návaly horka do hlavy… Sevře prostěradlo, jak nejvíc dokáže, a v okamžiku, kdy jeho tělo začne naplňovat příjemné teplo a mravenčení, zaplní Billova ústa Tomovo sperma. Tom se chvíli vydýchá. Otevře oči a spatří Billa, jak si vedle něj lehá a přes oba dva přehazuje přikrývku.
„Tak myslím, že jsme si tenhle večer nemohli líp užít,“ usměje se Bill, přitiskne se k Tomovi a oba společně usnou v náruči…

autor: Alcha
betaread: Michelle M.

8 thoughts on “Pokojová párty

  1. akože babenky, nečakala som až niečo takéto keď som to začala čítať xD vy ste asi ešte nemali sex xD to neni tak, že urobíš dve tempá rukou a už "Tomova sperma zaplní Billova ústa" xD noo, dajte mi vedieť, keď dospejete xD

  2. martinka666: tak si nějak nejsem jistá, babenko, jestli umíš číst… vem si tu pasáž ještě jednou, tam o nějakých dvou tempech rukou není řeč…  Zkus něco napsat ty, babenko, uvidíme, jak jsi dobrá, když tak hezky kritizuješ… :o) Budu čekat na tvou povídku…

    Krom toho, když už jsme u toho sexu… vidělas někdy nadrženýho puberťáka? Nevěřila bys možná, ale někdy ty dvě tempa rukou ani udělat nemusíš a je to venku… 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics