Poslední píseň

autor: Antichrist

Tuto povídku bych chtěla věnovat May ^^ Je psána jen a jen pro ní, tak doufám, že se jí bude líbit…^^

Tma. Křik fanoušků. Pódium. Já a Ty. Ty a Já. Vcházíme tam společně. Odpojíš se ode mě a odejdeš i se svou kytarou na své místo. Já jdu k mikrofonu. Fanynky ječí na 100%. Občas mě z nich bolí hlava. Začneš vybrnkávat první tóny písničky. Později se k tobě přidá Gustav i Georg.
Potichu začnu zpívat první slova písničky.
„I hate my life…“ fanynky doslova šílí. Jen jediný reflektor začne svítit. Obkrouží pódium a nastaví se na mě. Můj pohled směřuje někam do davu, ani nevím kam. Vnímám pouze tvou přítomnost a slova písničky vycházející z mých úst.
„I can’t sit still for one more single day. I’ve been here waiting for something…“ psal jsem jí pro nás dva. Jen pro mě a pro tebe.
„To live and die for,“ další věta. Jako náš další rok společně, a přesto odděleně. Našel sis někoho jiného a mě tu nechal. Mě, tvou tehdy největší lásku. Tvé štěstí. Teď je to vše pryč.
„Let’s run and hide. Out of touch. Out of time,“ mimo tebe. Vezmu si mikrofon do ruky a začnu se procházet po pódiu. Světelný reflektor mě následuje.

„Just get lost without a sing. As long as you stand me side.“ Po mém boku… Kde jsou ty časy, kdy jsi byl na mé straně. Kdy jsi stál po mém boku. Jsou pryč. Pryč, jako jsi pryč ty.
„In your shadow I can shine. In your shadow I can shine.
In your shadow I can Shine. Shine…“ Stojím u tebe. Můj pohled směřuje na tvou tvář. Je tak klidná. Bezstarostná. Podíváš se na mě a usměješ se.
„You see my soul. I’m a ningtmare. Out of control,“ položím si na tvé rameno ruku a zpívám dál. Jen pro tebe a pro mě. Pro nás dva.
„I’m crashing into the dark. Into the moon. Into the world of our cocoon.“ Připadám si jako bych byl daleko od tebe, ale přesto jsem tak blízko. Blízko, a přesto daleko. Narážím do temnoty před sebou. Do potemnělého měsíce. Do našeho světa. Hledám je, ale přesto nenacházím. Nejsou tu. Nejsou…
„You’re the sun and I’m a moon.“ Slunce mého života. Mého a teď i její. Jsem sám. Jsem opuštěný a pustý měsíc.
„In your shadow I can shine. In your shadow I can shine. In your shadow I can shine. Shine…“ s námahou od tebe odejdu. Odtrhneš pohled od kytary a zadíváš se na mě. Cítím tvůj pohled na svých zádech. Pálí. Tak moc pálí.
„Don’t let go. Oh, oh No. Don’t you know.“ Neodcházej. Volal jsem za tebou, ale ty jsi odešel. Ptal jsem se tě, jestli nevíš, že tě miluju. Neodpověděl jsi mi a šel dál. Šel jsi za ní.
„In your shadow I can shine. In your shadow I can shine. In your shadow I can shine. Shine, Shine, SHINE…“ postavím se do prostřed pódia a zadívám se na naše fanynky. Zahlédnu transparenty, ale pouze jeden z nich upoutá mou přítomnost. „We love Twincest“ Tolikrát jsem chtěl pochopit, co to slovo znamená. Teď je už na to bohužel pozdě. Mé tělo je pořád těžší a těžší. Mé nohy ho už neunesou. Má hlava je jako v ohni. Konečně. Konečně přichází konec.
„In your shadow I can shine. In your shadow I can shine. In your shadow I can shine. Shine,shin shine. In your shadow I can shine, TOM,“ odzpívám poslední sloku písničky. Naposledy se na tebe usměji. Naposledy se na tebe podívám. Naposledy ti řeknu, že tě miluji. Naposledy… Než spadnu v bezvědomí na pódium. Přiběhneš ke mně, ale už mi nemůžeš pomoci. Už není cesty zpět, Tomi. Už není… Už je pouze Tma…

autor: Antichrist
betaread: Janule

16 thoughts on “Poslední píseň

  1. :´( ou,,to je tak smutný x((
    ale miluju tyhle písničkový povídky..Je to nádherný..<3
    doufám,že tohle se na konzertě nikdy nestane x___X

  2. A já protestuju xD Co takhle další díl, hm? Taková povídka si nezaslouží konec! Ne! Je to krásné! Nádherné! Úžasné!

  3. [9]: Ani nevíš jak!! ^^ Jsem nejšťastnější na světě!!! Je to úžasný človííček… 🙂

    Für Antichrist:
    Zlatíííí, seš skvělá!! 🙂 A vím že asi po… páté? Nevadí… Děkujůůů!! Strašně, srašně moc ďakujii!! 🙂 ♥ MTSMMR!!<33

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics