Pravda nebo jen slash? (1/2)

Hey Leute…tak jsem teda zplodila další slashík…snažila jsem se teda aby to bylo na způsob Potají. Mno, je snad nejdelší, co jsem kdy napsala, takže bude na víc dílů. Ale nebojte se, nenechám Vás čekat… všechny díly tu budete mít najednou… já jsem se sama nemohla dočkat až to dopíšu, protože jen jsem si to představovala, tak jsem se skoro udělala:-)))) takže nechci, abyste na to museli čekat dlouho. Takže viel Spaß damit!!!!!
A napište mi prosím komentíky, jak se vám to líbilo…..jestli jsem trumfla Potají a nebo jestli se budu muset ještě víc posnažit :-)))))
…“Ach… Tome… Tome… prosím…“ křičel svíjející se Bill pod Tomovými doteky.
„Prosím… už to dýl nevydržím…“
Tom už pět minut v kuse dráždil Billovy bradavky svým jazykem a pohupoval se na jeho rozkroku. „Tome… udělej mi to už… prosím,“ prosil Bill a jeho slova přerušovaly vzrušené vzdechy. Toma bavilo takhle bratra přivádět k šílenství. Ještě pěkně dlouho neměl v úmyslu se přesunout k bratrovu rozkroku, měl rád pocit, že přivádí svého bratra každým svým dotekem do nesnesitelné extáze. Začal Billovy bradavky laskat ještě intenzivněji. Pro Billa to byla naprosto nesnesitelná slast. Jediné, na co se už jen mezi svými vzdechy zmohl, bylo slovo „prosím“, které opakoval jako v horečce.
Konečně Tom uznal, že už není třeba bratra déle trápit, rychlým pohybem mu svlékl boxerky a vložil si jeho penis do úst. Začal se pohybovat nahoru a dolů a občas si pomohl rukou. Až nečekaně rychle mu Bill zaplnil ústa s posledním dlouhým vydechnutím. Tom se položil vedle něho a zadíval se mu do očí.
Bill na něj omámeně pohlédl:“Ach Tome… děkuju.“
„Pche… to snad není možný,“ zaklel Bill a nabručeně odvrátil tvář od monitoru, ve kterém právě dočetl slash o sobě a o svém bratrovi. Od té doby, co jejich vztah přerostl ve víc než jen bratrskou lásku, se kluci rádi čas od času podívali na internetu na nějaké svoje fotomontáže, které vytvořili fans a nebo si přečetli nějaký slash. Dělali to jen pro pobavení, ale už mnohokrát zjistili,že spousta slashů jako by byla napsána přímo z jejich života. Překvapovalo je, že fans si představují mnohokrát přesně to, co spolu kluci opravdu dělají. Mnohdy ale i koukali, jak bujnou fantazii někteří fans mají.
Kolikrát jeden z nich u některé pasáže prohodil z legrace: „No teda brácha… tohle bych chtěl s tebou dělat…“, ale nijak zvlášť nepřikládali těm slashům velký význam.
Tenhle slash ale Billa pěkně dopálil. „Jediné, na co se zmohl, bylo Prosím…“ zopakoval znechuceně pasáž z právě přečteného slashe. Podíval se na Toma tázavým pohledem, aby zjistil, co si o tom myslí on.
Ten však jen spokojeně seděl vedle něj, oči stále upřené na obrazovku a vítězně se usmíval.
Billa to pobouřilo. „Co se tak směješ? Tobě se to jako líbilo, jo?“
„No a proč ne?“ prohodil ledabyle Tom a konečně odvrátil oči od obrazovky.
„Proč ne? Vždyť tam o mě píšou, jako bych byl nějakej zoufalec, kterej tě musí prosit, abys mi to konečně a laskavě udělal…“
Tom se pobaveně usmíval. „Tak tohle tě rozčiluje? Že v tý povídce nešílím já z tebe, ale ty ze mě?“
Bill neodpověděl. Jen zamračeně na bratra upíral svůj pohled. Ano, právě tohle ho rozčilovalo. Tom to ihned poznal.
„Ježíš, Bille, tak se kvůli tomu nemusíš hned naštvat… stejně je to podle pravdy.“
„Podle pravdy??!“ vyštěkl Bill
„No nepamatuješ si? Kolikrát si mě prosil…“ řekl Tom už normálním, neprovokativním tónem. „No… ale…ale… na tom přece nic není. Já tě taky už prosil…“
U Billa se teď projevila jeho malá neřest – egoismus. Spustil z plna hrdla:
„No tak dobře… párkrát jsem tě poprosil… ale ne jako to je tady vypsaný… to teda ne… se na to koukni… prej že mě to přivádělo k šílenství, že jsem byl v nesnesitelné extázi, že jsem opakoval ´Prosím´ jako v horečce… to teda ne… já nejsem tak snadno k mání… jako kdybys mě měl úplně omotanýho kolem prstu…“
Toma trochu zabolela Billova slova, znělo to pro něj, jako kdyby mu chtěl bratr říct, že mu vlastně dovoluje ho uspokojovat. Zmlknul a odvrátil od Billa obličej.
Bill takovou reakci nečekal. Myslel, že se s ním bratr začne hádat a ne že pokorně zmlkne. Došlo mu, že to asi přehnal… ale nechtěl uznat chybu. Zas ten egoismus. Sám v duchu si přikazoval, ať řekne bratrovi, že se omlouvá, že to přehnal, ale když už se nadechnul, že to řekne, Tom se k němu najednou opět otočil.
„Tak ty si myslíš, že nebudeš prosit? Ty si myslíš, že s tebou nedokážu udělat to, co v té povídce?“ spustil Tom útočně.
Billa Tomova náhlá bojovná nálada znovu pobouřila, a proto řekl prostě: „Ne.“
„Vážně si to myslíš? Fakt seš si tak jistej?“ dorážel Tom
„Jo. Jsem si jistej. A vůbec… co to zkoušíš? Myslíš si, že jsi nějakej borec, co dostane každýho do kolen?“
„Hmm… tak když seš si tak jistej, tak mi to dokaž. Nemyslím si, že jsem nějakej borec, jenom mě štve, jak tady ze sebe děláš pana nedobytnýho,“ vyštěkl naštvaně Tom. Mrzelo ho Billovo chování a jeho řeči. On mu přece taky přiznal, že z něj šílí a že už kolikrát prosil…
Billa rozčiloval Tomův zvýšený hlas…“No tak dobře. Tak mi ukaž, jak mě přivedeš do extáze….“
„Tak si lehni do postele,“ řekl Tom s odhodláním v hlase. Byl rozhodnutý Billovi dokázat svou pravdu.
Bill volným krokem došel k posteli, lehl si na záda a nasadil výraz ve tváři, říkající: Se klidně snaž, ale stejně to je ztráta času. Ve skutečnosti se ale trošku bál, věděl, jaké pocity mu dokáže Tom navodit. Tom k němu přistoupil… z nočního stolku vzal budík se slovy: „Podívej se pořádně, kolik je hodin.“
Bill nechápal. „Je přesně osm. A co má jako bejt?“
„Nic,“ řekl Tom suše a položil budík zpátky na noční stolek. Poté se na Billa obkročmo posadil. Oběma rukama zajel Billovi pod tričko, dlaněmi zajel až k jeho bradavkám a pak se zase vrátil zpátky. Chytil lem Billova trička a začal mu ho stahovat. Bill se automaticky nadzvedl a zvedl ruce… nijak se nebránil. Ochotně si nechal sundat tričko a položil se zpátky na záda. Zatím absolutně necítil žádné známky vzrušení. Tom se poté sesunul z Billa trošku níž, rozepnul mu pásek a začal mu stahovat kalhoty. I v tomhle Bill ochotně spolupracoval.
Bill zůstal jen v boxerkách a Tom si sám sundal kalhoty a posadil se znovu na Billa. Zavrtěl se na něm tak, aby svým rozkrokem dosedl přesně na to místo, kam potřeboval, a pak se začal na Billovi pomalu pohupovat a třít svůj rozkrok o ten jeho. Přitom se Billovi upřeně díval do očí. Bill začal pociťovat slabé vzrušení, ale stále se dokázal plně ovládat, aby ze sebe nevydal jeden jediný vzrušený sten. Tomovy pohyby mu byly příjemné, ale rozhodl se, že se jim nepoddá. Svýma očima se také vpil do těch Tomových… na tváři lehký úsměv. Vedli spolu takový malý boj. Tom se na něm ještě chvíli jemně pohupoval a pak znenadání chytnul Billovy ruce, které jen tak ležely podél jeho těla, prudce mu je semknul za hlavu a o poznání přidal na intenzitě. Billa to trochu zaskočilo a rázem mu tělem projela vlna vzrušení. Rychle se kousnul do rtu, aby zabránil zasténání. Bratr si toho všiml a přidal ještě víc na rychlosti, síle a intenzitě. I jím každou chvíli projela prudká vlna vzrušení, narozdíl od Billa se ale nijak nebránil vzrušeným vydechnutím. Bill začal cítit šimrání v podbřišku. Po chvíli ucítil, jak je Tomův rozkrok napjatý. Šimrání v břiše začalo být intenzivnější a neustávající. I jeho rozkrok byl brzy napjatý. Na tohle Tom čekal. Okamžitě se vpil do bratrových úst a svým jazykem vyhledal ten jeho. Bill mu vášnivé polibky oplácel, měl pocit, že tím ze sebe dostává ven ty prudké návaly vášně. Tom si začal hrát s jeho rty. Lehce je bral mezi zuby, laskal je špičkou jazyka a pak se zase vpustil Billův jazyk do svých úst. Přitom se stále dráždivě o Billa třel a držel jeho ruce za hlavou. Pak ze svého pohupovaní přešel na opravdové silné dorážení. Bill se pod ním začal prohýbat a každou chvíli mu uniklo tlumené zasténání. Tom musel Billovy ruce držet ještě pevněji než předtím, neboť začal cítit jejich odpor, jak se snaží vyprostit z toho sevření a mezi svými prsty se snaží drtit přikrývku. Věděl, že Bill je už velmi vzrušený a nepředstavitelně ho dráždilo, jak se to snaží skrýt. Začal slastně sténat a čím hlasitěji sténal, tím častěji uniklo i Billovi slabé zasténání. Začal přirážet krapet silněji a když Bill nechtěně zavzdychal hlasitěji než doposud, lehl si rychlým pohybem vedle něj, jednou rukou mu zajel pod boxerky a druhou stále přidržoval jeho ruce. Okamžitě obemknul své prsty okolo Billova ztopořeného penisu a velmi rychle a razantně začal rukou pohybovat nahoru a dolů. Bill už nemohl přes tohle intenzivní dráždění skrývat své emoce. Vykašlal se na nějaké skrývání sténání… vždyť přece neprosí… takže vlastně vyhrál… plně se oddal Tomovu laskání, jeho tělem projížděla jedna silnější vlna vzrušení než druhá, začínal cítit to známé teplo… jeho spokojené sténání naplnilo celý pokoj… Tom ještě přidal a Bill cítil, jak se mu pomalu napínají svaly, jak se dostává do oné slastné křeče… už cítil, že brzy ho naplní ten příjemný pocit…
Tom náhle vytáhnul ruku z Billových boxerek, položil se na Billa celou svou vahou, jednou rukou mu začal hladit bok a druhou mu stále držel ruce. Svými rty se vpil do Billova krku.
Bill cítil, jak se jeho vrchol opět oddaluje, ale jeho vydrážděnost se začala stupňovat. Poznal Tomův plán. Ano, to přesně měl Tom v plánu… v nejlepším přestat a pak začít znovu od začátku. Bill cítil, jak jím stále proudí vlny vzrušení. Tom sál kůži na jeho krku, svým jazykem Billa šimral na ušním lalůčku, něžně a zároveň vášnivě ho skousával a zasypával jeho krk lechtivými polibky. Chvílemi nechal své rty jen tak klouzat po celé délce Billova krku a dotekem svého piercingu způsoboval Billovi husí kůži. Při tom všem šmátral volnou rukou na Billově boku a svými štíhlými prsty občas zajel pod lem bratrových boxerek, hladil jeho podbřišek, ale nikdy nezajel níž. Svou tváří se letmo dotýkal té Billovy a cítil každý záškub v jeho obličeji, každé slastné svraštění obličeje… nasával vůni jeho kůže. Vychutnával si bratra každým douškem. Cítil, jak se pod ním bratr nepatrně chvěje a jeho vzdechy byly pro jeho uši ta nejkrásnější hudba. Z předchozí razance teď přešel k naprosto čisté něžnosti. Věděl, že tohle Bill nejvíc miluje. Věděl, že tím Billa zbaví jeho bojovné nálady. Pokaždé když nadzvedl svou tvář, aby se podíval na bratrův výraz, spatřil jak má něžně přivřené oči, jak se mu chvějou řasy, jak má lehce pootevřené rty… Věděl, že už je bratr jeho.
Rozhodl se se svými polibky přesunout níž. Svými rty začal zpracovávat jednu Billovu bradavku, konečně uvolnil jeho ruce a mezi svými prsty třel tu druhou.
Billovo sténání teď nabylo ještě vyšších tónů. Bradavky byly Billovy velmi citlivé erotogenní zóny. Tom věděl, jak bratrovi navodit tu pravou rozkoš. Jemně jeho bradavku líbal, šimral špičkou jazyka, třel o ni svůj piercing… lehounce ji skousával…Bill měl pocit, jako by mu v břiše poletovalo hejno motýlů a svými křídly ho hladily zevnitř..Zajel dlaněmi do Tomových dredů, nechal si je klouzat mezi prsty, vášnivě Toma hladil… Tom přitlačil kolenem na Billův stále napjatý rozkrok. Bill se automaticky snažil sesunout níž, cítit víc bratrův dotek. Tom začal Billovy bradavky dráždit divočeji a pokaždé, když cítil, jak se jeho bratr snaží třít o jeho nohu, nepatrně uhnul. Bral Billovu bradavku do úst a začal ji jemně sát. Bill začal sténat tak hlasitě, že ho Tom musel chvílemi tišit hlubokými polibky. Už téměř bez přestání vyhledával svým rozkrokem bratrovo koleno, třel se o něj, ale Tom bez přestání uhýbal. Bill to už nemohl vydržet. Prudce vztáhl ruce k bratrovým nohám a přitlačil si ho, tam kam chtěl. Konečně docílil toho, o co se už nejmíň pět minut snažil a přitom hlasitě zasténal a zaklonil hlavu.
Tom mu okamžitě strhnul ruce k tělu, pevně mu je tam přidržel a odsunul se, jak nejníž mohl.
Bill nedočkavě vydechl a kousnul se do rtu. Už to pro něj začínala být slastná muka.

autor: Alcha
betaread: Michelle M.

2 thoughts on “Pravda nebo jen slash? (1/2)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics