Sám? To se ještě uvidí

Hey Leute!
Jelikož mě zachvátila chřipka a celý dny trčím doma, tak jsem měla čásek vymyslet pro vás další slashík. Jelikož jsem se v anketce dozvěděla, že se vám hodně líbilo POTAJÍ,, tak tady máte něco na ten způsob. Viel Spaß!!!!
Párty je v plném proudu. Bill a Tom společně s ostatními členy kapely a se svým týmem sedí u jednoho stolu, popíjejí jeden drink za druhým a oslavují další vydařený koncert. Všichni si to náležitě užívají, protože takovou afterparty už dlouho nezažili. Hudba hraje naplno, každý kolem sebe hází úsměvy a všeobecně panuje veselá, pařící nálada.
Dvojčata jsou obzvlášť v dobrém rozpoložení. Nemálo skleniček alkoholu v nich probouzí hravou náladu.
Bill sedí naproti Tomovi, svádivě si hraje s brčkem a pod stolem se nohou snaží potají provokovat Toma. Tahle hra je velmi vzrušuje, protože se musí před ostatními krotit a skrývat, aby nikomu nepřišlo nic divné. Jejich oči na sobě visí každou chvíli jako dva magnety. Téměř každou minutu si vymění významný pohled…
Bill si usrkne trochu koktejlu a pak si začne jako by nic olizovat rty. Baví ho takhle Toma zlobit. Ví přesně, co na něj působí. Aby účinek svého počínání ještě zvýšil, namočí si malíček do drinku a pak z něj začne pomalu sát sladkou tekutinu… přitom stále pozoruje Toma.
Tom cítí, jak se mu valí horko do hlavy. Rychle se musí nějak uklidnit, jinak by musel na Billa v tu ránu skočit. Vytáhne z kapsy krabičku zlatých Marlborek a mírně se třesoucíma rukama si zapálí cigaretu. Potřebuje si trošku otupit smysly, aby tak intenzivně nevnímal bratrovo provokativní chování. Bill ale nemá v plánu přestat. Znovu a znovu si namáčí malíček do drinku a znovu a znovu si ho přikládá ke svým sladkým rtům. Tom už to nevydrží a záměrně upustí cigaretu na zem. A ještě ji nenápadně nohou skopne víc pod stůl.
„Sakra,“ zakleje filmovaně a už leze pod stůl a loví tam cigaretu. Než ji ale zvedne, stiskne Billovi pod stolem stehno, a to až nebezpečně blízko Billova rozkroku.
Pak se zase rychle posadí, aby nevzbudil podezření, proč je pod stolem tak dlouho. Billa Tomův silný dotek rozpálil na maximum.
Najednou se ale za Tomem objeví nějací známí a už táhnou Toma k baru na panáka. Bill se také okamžitě zvedne a rychle a nahlas zadrmolí, aby to stačil i odcházející bratr postřehnout:
„No, už jsem nějaký unavený… půjdu si už lehnout na pokoj.“
Nikdo mu v tom nebrání, protože celý tým je už zvyklý na to, že Bill opouští večírky vždy jako první, díky svým melancholickým náladám. Dnes má jeho odchod ale zcela jiný účel.
Bill není ani v nejmenším unavený. Pomalu dojde ze suterénu po schodech až ke svému pokoji, odemkne a ihned zamíří do koupelny k zrcadlu.
„Já teda vypadám,“ zhodnotí svůj vzhled a hned sahá do skříňky pro černou tužku na oči, hřeben a lak na vlasy. Chce se přece Tomovi dnes líbit.
Když je se svým vzhledem spokojený, vrátí se do pokoje a posadí se na postel. Tom by tu měl být už každou chvíli. Bill bloudí očima po temném pokoji a každou chvíli mu pohled sjede na nástěnné hodiny.
Po čtvrt hodině ho čekání už přestává bavit. Že by Tom zapomněl? Ne, to ne… byl přece stejně nažhavený jako on… Nebo že by mu nedošlo, že Bill odešel, protože čekal, až za ním přijde a mohli být spolu sami? Ne, tak slepý přece není, aby mu to nedošlo. Rozhodne se ještě chvíli počkat. Nedočkavě přechází po pokoji sem a tam, každou chvíli přikládá ucho na dveře, jestli neuslyší známé kroky… ale pořád nic. Uběhne dalších 15 minut.
Bill začne být rozladěný. Přemíra alkoholu v něm vzbudila silné sexuální choutky, nejradši by teď dováděl se svým dvojčetem v posteli a místo toho tady jak hlupák trčí už půl hodiny a hormony se mu hrnou do hlavy.
Chvíli ještě roztěkaně chodí po pokoji sem a tam, ale pak sám pro sebe konstatuje, že přes půl hodiny už je moc a že Tom už zřejmě nepřijde. Naštvaně ze sebe shodí všechno oblečení a zůstane jen v boxerkách. Zhasne všechna světla a zaleze si do postele. Nemá ani chuť se sprchovat, udělá to zítra. Alkohol mu ale nedovolí usnout. Stále upřeně pozoruje strop a přemýšlí nad tím, jak se teď dole všichni skvěle baví. Ach jo… tak strašně moc teď touží po Tomovi… má smíšené pocity… napůl je na Toma naštvaný, ale na druhou stranu, kdyby se tu teď objevil, tak by po něm vášnivě skočil…
Pak ho něco napadne… když ho dneska neuspokojí Tom, tak se uspokojí sám… dříve to přece dělal pořád. Sundá si tedy boxerky a vykopne je z postele ven… Pravou rukou si zajede do rozkroku a levou si začne osahávat hrudník a přejíždět svými štíhlými prsty přes bradavky. Rukou začne s velkou razancí pohybovat nahoru a dolů… jeho dech se začne zrychlovat… začíná cítit v břiše hejno motýlů… pevně zavře oči a představuje si, že mu tuhle slast způsobuje Tom… mezi tlumenými vzdechy začne šeptat Tomovo jméno…
„Ach… Tome… ach…“
Jeho svaly se začnou napínat… cítí, že už brzo dosáhne vrcholu… přidá ještě víc na rychlosti a intenzitě a druhou rukou si začne nevědomky zarývat nehty do svého hladkého břicha…
Cítí, jak se mu hrne horko do hlavy… jeho dech už snad nemůže být rychlejší…
Náhle jako by v něm explodovala sopka. Všechno to, co se v něm celý večer hromadilo, se najednou začne rozlévat do celého jeho těla. Bill se s posledním pohybem a posledním vzrušením jako v křeči vymrští do sedu… ve tváři blažený výraz… poté skloní hlavu ke kolenům a pomalu se vydýchává… když dozní poslední mravenčení, zvedne hlavu a otře si upocené čelo… náhle ale jako by zkameněl…
Jeho pohled utkvěl na bratrovi, stojícím přímo před jeho postelí, s výrazem naprostého zaskočení…
Ani jeden nemají slov. Bill neví, co má říct, aby se ještě víc neztrapnil a Tom zas neví, jak by omluvil svůj vpád a taky svůj napjatý rozkrok.
Bill si toho okamžitě všimne a promluví jako první: „Jak… jak dlouho už tady stojíš?“
„Moc dlouho ne…“
„Jak přesně dlouho?“
„Tak… p… pět minut.“
Billovi téměř spadne čelist… pomalu ze sebe vysouká: „P… p… pět minut? Tak… takže ty jsi viděl všechno?“
Tom sklopí oči a přikývne.
Billovi už nemohlo být víc trapně. Nevadí mu být vzrušený před svým bratrem, když ho uspokojuje on sám… ale vědomí, že ho bratr sledoval celou dobu, co na sebe sám sahal a volal jeho jméno… Cítí, jak rudne ve tváři.
Tom si toho všimne. Nechtěl Billa přivést do rozpaků, ale pohled na ukájejícího se bratra volající jeho jméno ho tak odzbrojil, že se v tu chvíli nedokázal ani pohnout. Chtěl to vidět až do konce… Začne se cítit trochu provinile… opatrně si přisedne k Billovi na pohovku.
„Já… já… se omlouvám… ale… nemusíš se stydět nebo tak… koukej, co to se mnou udělalo…“ a ukáže na svůj stále napjatý rozkrok.
Bill se chabě usměje. „A proč jsi nepřišel dřív? Víš, jak dlouho jsem tady čekal?“
„Já chtěl přijít, ale oni mě pořád nechtěli pustit. Říkal jsem jim, že už jdu taky spát, ale oni pořád ať si dám ještě panáka a pak zas za mnou chodili jiný lidi… Ale jestli chceš, tak… noc ještě nekončí…“
„Pro tebe možná ne… ale jestli sis nevšiml, já už jsem hotovej,“ prohodí Bill ironicky.
„Mě to mrzí… já… tak mi řekni, jak ti to mám vynahradit…“
Billovi se najednou zablýskne v očích a šibalsky se na Toma usměje.
„Mno… ty jsi viděl mě… tak teď se budu dívat já.“
„Cože?“
„Jo… a pak tě možná pustím k sobě do postele, když se mi to bude líbit.“
Tom nevěřil svým uším.
„Ty chceš, abych si to před tebou sám udělal?“
„Jo, přesně to chci,“ řekl Bill a pobaveně se usmíval.
Tom chvíli váhal. „No… tak dobře… ale… ale…“
Bill ho sladce políbil. „Tak do toho… Neboj, nebudu se ti smát…“ sundal Tomovi čepici a nechal jeho dlouhé dredy, aby mu spadly na ramena.
Tom se na něj ještě jednou nejistě podíval. Billovi připadal najednou tak roztomilý. Ještě jednou ho povzbudivě políbil se slovy, že to moc chce vidět.
Tom si teda sundal tričko. Bill Toma položil na záda a obmotal kolem sebe peřinu a posadil se vedle něj. Tom si rozepnul kalhoty a stáhnul je roztřesenýma rukama i s trenkama.
Rukou si nejistě zajel do rozkroku… Bill začínal cítit v břiše šimrání. Tom uchopil svůj penis a začal rukou pohybovat nahoru a dolu.
Billa to rozhodně nenechávalo chladným. Teď trošku začínal rozumět bratrovi, proč předtím stál tak tiše a neodvážil se Billa přerušit. Ke svému údivu cítil, že se mu napíná rozkrok.
Bill si přisednul k Tomovi blíž a políbil ho. Tom mu polibek hladově oplatil. Přestal cítit stud. Zavřel oči a představoval si, že se ho dotýká Bill.
„Ach… Bille!“ Bill nemohl odolat, potřeboval se Toma dotýkat. Začal mu hladit jeho ploché bříško. Tom se začal prohýbat slastí. Bill mu začal ústy zpracovávat bradavky. Tom začal hlasitě sténat. Cítil návaly horka, které zaplavovaly jeho tělo. „Bille, prosím…“
Bill věděl, o co Tom žádá. Sám byl už natolik z Toma vydrážděný, že už ani nechtěl, aby se dotýkal sám sebe. Sklonil hlavu k Tomovu rozkroku a začal Toma laskat svým jazykem. Pak si vložil jeho vzrušení do úst a začal Toma intenzivními pohyby přivádět k orgasmu. Tom byl Billovi vděčný, že ho nenechal dokončit to sám. Když ucítil jeho teplá ústa, v břiše jako kdyby mu začalo poletovat hejno motýlů. S hlasitým sténáním volal Billovo jméno a prohýbal se a svíjel pod tím vzrušujícím nátlakem. Jeho dech se stále zrychloval, Bill si začal pomáhat rukou. Tom byl jako v horečce. Náhle jím projela vlna horka a na okamžik měl pocit, jako by každý Billův pohyb byl milionkrát intenzivnější. S prudkým výdechem pevně sevřel mezi svými prsty polštář a pak už jen cítil, jak do každé částečky jeho těla prostupuje ten známý, uvolňující pocit. Bill si k němu lehnul a pošeptal mu do ucha. „Byl jsi moc vzrušující… škoda, že už asi nemáš sílu… Myslím, že nejsem ještě docela hotovej.“
Tom k němu otočil svou tvář: „Tak to mě ještě neznáš!“ A v mžiku zmizel pod peřinou, s hlavou v bratrově rozkroku…

autor: Alcha
betaread: Michelle M.

2 thoughts on “Sám? To se ještě uvidí

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics