Stejně to neuděláš!

autor: _____

„Prosím tě, Bille, stejně bys to neudělal,“ vysmál se mi Tom do očí. Vařila se ve mně krev, ale nedal jsem na sobě nic znát. Cítil jsem jeho dech na své pokožce a slyšel jeho rychle bijící srdce.
„Že ne?“ šeptl jsem, na nic víc jsem se nezmohl. Zakroutil hlavou. Tak teď ti ukážu, pomyslel jsem si. Namáčkl jsem Toma na chladnou zeď a ruce mu omotal kolem pasu. „Stále si myslíš, že bych to neudělal?“ procedil jsem naštvaně mezi zuby. V jeho očích už nebyla ani známka posměšku nebo strachu. Pomalu jsem se přibližoval k jeho obličeji, ke rtům, které jsem chtěl políbit už tak dlouho. Jeho dech se zrychloval a tlukot srdce se rozezníval po celém pokoji. Po celou dobu jsem mu koukal do očí, ze kterých jsem vyčetl snad všechno. Tom se vyděšeně mačkal ještě více na zeď, která ho chladila do zad.

„Snad se nebojíš?“ zvedl jsem provokativně jedno obočí.
„N-ne,“ na sucho polkl. Poznal jsem, že má strach. Na nic jsem nečekal a surově ho políbil. Vychutnával jsem si sladkost jeho rtů. Tom byl chvíli jako socha, ale když si uvědomil, co se děje, ruce mi omotal okolo krku a začal spolupracovat. Moje ruce putovaly po jeho zádech a prozkoumávaly každý kousíček jeho kůže.

„Bille, stop,“ odtrhl se od mých rtů a jemně mě strčil do hrudi.
„Co se stalo?“ zakroutil jsem hlavou a vyhledal si jeho oči.
„Nejde to… Nezlob se…“ chtěl utéct, ale já jsem ho pevně sevřel, neměl šanci utéct. „Bille, no tak! Nebuď jak malé dítě!“ zazoufal.
„Ale Tome, chceš to taky. Tak proč říkáš, že to nejde. Vidím ti to na očích, chceš mě,“ zašeptal jsem a přiblížil se k jeho uchu, které jsem olízl. Tom vzrušeně vydechl a namáčkl svůj rozkrok k tomu mému. Pousmál jsem se a odtáhl se od jeho ucha. Přemístil jsem se na jeho krk, kde jsem ho jemně líbal. Vzal si moji tvář do dlaní a políbil mě na rty.

„Bille, miluji tě,“ zašeptal mezi polibky a podíval se do mých očí.
„Já tebe taky, Tomi,“ usmál jsem se a rukama mu zajel pod tričko. Bříšky jsem mu přejel přes vypracovanou hruď. Tělo mu doslova hořelo. Sám pro sebe jsem se uchechtnul a rukou jel až dolů k lemu kalhot. Opatrně jsem zajel až pod boxerky a sáhl na jeho přirození. Tom tiše zasténal a ruku mi vytáhl ještě dříve, než jsem si s ním začal hrát. Zmateně jsem se na něj podíval.

„Co-“ nestačil jsem ani vyslovit větu, protože mě políbil. Nemohl se nabažit mých polibků. Musel jsem se pousmát. Byl tak sladký. Nikdy jsem si nemyslel, že by mě přitahoval vlastní bratr, který ve mně vzbuzoval touhu, něco, co jsem u nikoho nikdy nepocítil.
Nasál jsem Tomův spodní ret a vychutnával si jeho chuť. Byl jsem tak vzrušený, že jsem už snad nemohl vydržet, ale něco mě brzdilo.

„No tak, Tome. Už mě netrap,“ zakňoural jsem, když se ode mě odtrhl a zadíval se mi do očí. Šibalsky se usmál a než jsem se nadál, měl jsem dole tričko. „Páni,“ řekl jsem překvapeně a nechal se od něj líbat na krku. Pomalu jel jazykem dolů, až si klekl na kolena a stáhl mi kalhoty. Páni, jde na to nějak rychle, pomyslel jsem si, ale byl jsem rád, že to jen tak nevzdal a pokusil se najít v sobě tu touhu.

Dráždil mě jazyk na špičce penisu a já jen tiše sténal. Každý sten se rozléhal po pokoji a ozval se několikrát v malé ozvěně. Víc už mě netrápil, vzal mého kámoše do ruky a začal mě honit. Musel jsem se přidržovat židle, aby se mi nepodlomila kolena, jak to bylo nádherný.
„Ach, Tome…“ zrychleně jsem dýchal a lapal po dechu. Zavřel jsem oči a vychutnával si tenhle okamžik, který může být poslední. Nezbývalo málo a já bych už byl, kdyby Tom náhle nepřestal. Věděl jsem, že teď je řada na mně. Toma jsem zatlačil na hruď a jemně ho shodil na postel. Podepřel se o lokty a sledoval, jak se ke mně přibližuje. Skousnul jsem si ret, abych ho ještě více dráždil a obkročmo si na něj sedl. Jazykem jsem mu přejížděl po bradavkách a jemně je skousával mezi zuby.
Ještě chvíli jsem si hrál s jeho hrudí, až jsem přešel k pupíku, okolo kterého jsem párkrát přejel jazykem. Chvilkami jsem koukal na Toma, jak se mu to líbí. Byl roztomilý, jak se na mě utrápeně koukal. Už toužil po něčem víc.

Rukama jsem mu stáhl boxerky až pod kolena a začal ho kouřit. Jezdil jsem jazykem po jeho délce, olizoval špičku a snažil se Toma co nejvíce vzrušit. Ještě před tím, než se udělal, jsem přestal a podíval se na něj. Zrychleně oddychoval a čekal už jenom na to jedno. Usmál jsem se a sedl si znovu na Toma, tentokrát níže. Uchopil jsem jeho přirození a s jeho pomocí jsem vyhledal vchod do sebe. Když jsem se konečně trefil, opatrně jsem si ho zasunul do sebe, až jsem křikl bolestí. Oči jsem slastí zavřel a pomalu se vrtěl na Tomovi, který mě držel za boky.

Dech mého dvojčete byl tak horký, že jsem ho ucítil na své hrudi. Jemně jsem se opřel o jeho prsa a nechal Toma, ať si se mnou dělá, co chce. Pevněji stiskl moji pánev a začal mě přirážet intenzivněji ke svému klínu. Hlasitě jsem křičel bolestí, ale zároveň jsem pocítil tu vlnu vzrušení. Pohyboval se ve mně stále rychleji a tvrději, dokud nepřišel poslední příraz, načež jsme se oba udělali. Vyčerpaně jsem odpadl vedle něj na postel a ruku si položil na bříško. Ztěžka jsem oddychoval, stejně tak Tom.

„Byl… byl jsi… úžasný…“ řekl zadýchaně a já se musel jen pousmát.
„Jsem rád… že se… že se ti to… líbilo…“
Když jsem byl vydýchaný, zvedl jsem se a odešel na terasu si zapálit. Párkrát jsem si popotáhl a zase zašel dovnitř, ale Tom neležel v mé posteli. Nemělo ani cenu ho hledat, věděl jsem, že utekl a už se nikdy nevrátí. Lehl jsem si na postel, na které se ještě před několika okamžiky odehrálo tolik událostí, a do chvilky jsem usnul.

autor: _____
betaread: Janule

16 thoughts on “Stejně to neuděláš!

  1. To bylo úžasné..tak svůdné a zároveň s duší. Ráda bych vděla jak to je..jestly je to autor co nechce být jmenován a nebo se někdo tohoto úžasného příběhu vzdal a tudíž je bez autora.
    Jinak…ten konec…oh, bože….je úplné jiný a odlišný. POhodář Bill smířený se skutečností, že bratr pro něj udělal to poslednía už se nikdy nevrátí. Vzalo mi to dech a jak jsem psala..tan konec nejvíc. Nádhera ♥♥

  2. zahadny autor a dokonce i povidka:) obsahove skvele,akorat konec smutny a pro me otevreny, protoze to bylo jen z Billova pohledu a i kdyz vztah mezi dvojcaty je to zakazane,tak proc utekl,kdyz se mu to ocividne libilo??:)

  3. Díky všem moc za komentáře a závěr je takový jen z toho důvodu, že se rozhoduji, zda pokračovat a nebo to nechat být 🙂

    A podepisuji se takhle všude, jelikož jsem chtěla něco originálního a navíc jsem nevěděla, jakou přezdívku bych si mohla dát 😀 Tak proto :)) A díky fakt moc 🙂

  4. prej "To jsem už někde četla.." a pak mi to došlo :DDD .. jinak krásný, už se těším na další tvou jednodílku ;))*

  5. WOW!!!Já nemám slov……nádherná povídka!!!!svudná,záhadná,vášnivá a hlavné nádherná!!!!!

  6. jaky utekl??? kam by utikal??? No ale tak….takovy luxusni prubeh a takovy konec?? No ja protestuju….chci pokracko :DD

  7. máš moc pěknou přezdívku :)) to by mě nenapadlo 😀 jinak ten konec je velmi zajímavý, přijde mi to otevřené, takže jestli bude pokráčko, určitě ho budu číst a slibuju, že i komentovat :)) ♥

  8. [14]: Pokráčko bude, až ho holky dají na blog 🙂 Takže se těším na tvůj koment a především i na komentáře ostatních 🙂
    Jinak díky za pochvalu ^^ 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics