Výpadek v hotelu

autor: Asche a Shan
betaread: Helushka
Bylo pondělí odpoledne a skupina Tokio Hotel byla právě na hotelu v Paříži. Za dva dny zde měli pořádat koncert.
Jenomže Tom se už měsíc cítil v blízkosti svého bratra pěkně nesvůj…
Nevěděl, čím to je, ale něco na Billovi ho přímo magicky přitahovalo.Tom za ten měsíc nebyl schopný se ani sejít s nějakou dívkou, nedej bože s ní něco mít. A nejhorší na všem bylo, že Bill a všichni okolo si ničeho ani nevšimli. Jak by taky mohli, když se to tak snažil skrývat. Dokonce chtěl mít samostatný pokoj, protože poblíž bratra by se asi neudržel.
Jenže při představě že zítra s ním bude muset být 3 hodiny na podiu, se mu dělalo snad tisíc motýlků v břiše. Z hrůzostrašné představy ho probudilo až zaklepaní na dveře.
,,Tome, spíš už??? Mně na pokoji vypadla elektřina. Můžu dál???'“
Vpálil mu do obličeje Bill hned, jak mu Tom otevřel dveře. Ani nestačil odpovědět a už viděl, jak jeho milované dvojčátko spokojeně cupitá k Tomovu pelíšku.
,,Nechceš si radši nechat zapnout pojistky a spravit to??“ ptal se Tom.
To ovšem nemohl tušit, co touhle otázkou způsobí.
,,Já ti tu snad vadím, Tomí?“ optal se Bill.

Tom byl jako zaražený, samozřejmě že mu Bill nevadil. Měl ho rád, ne – víc než to. A tak neměl to srdce bratříčka vyhodit a navíc vypadal s polštářem v ruce tak roztomile!
Ačkoliv představa, že Bill bude s ním v jedné posteli byla víc než uspokojivá, zároveň se bál toho nejhoršího. Ovšem Bill očividně tyhle obavy neměl. Natáhl se vedle Toma a přitáhl si kus jeho přikrývky. Tomovi nezbývalo nic jiného, než si vedle Billa lehnout. A samozřejmě k jeho smůle se Billa několikrát dotkl. Jemu to ale vůbec nevadilo, spíš se k Tomovi trochu přitulil. Asi aby nespadl z postele. Billovi to sice přišlo úplně normální, zato Tom se v tom smažil jak topinka. Nemohl Billovi říct, ať se od něj odtáhne aspoň na 20 metrů, a situaci mu neulehčovalo ani to, že se mu tato chvíle začínala líbit a to nemálo.
Bill zavřel svoje krásný hnědý oči a vypadalo to, jako že usnul. A tak se Tom odhodlal a jemně ho políbil na rty, tak jemně, aby se neprobudil. Ale Bill se probudil a to, co viděl, ho vyděsilo. V pokoji zavládlo ticho, které ani jeden z bratrů nechtěl přerušit. V Tomových očích byla vidět naděje, něha a láska. Kdežto v Billových očích byl vidět strach, důvěra a poddanost.
Bill byl nyní dokonale zmatený. Nevěděl, co si má myslet. Opravdu ho Tom políbil? Nikdy ho nenapadlo, že se něco takového stane, ale stalo se.
Tom se bál, co přijde. Ponížení? Bolest? Zavrhnutí? Chvíli dokonce přemýšlel, kam by mohl před Billem utéct, ale k jeho překvapení se stalo něco, o čem už tak dlouho snil a toužil okusit. Bill ho políbil. Ne jemně jako Tom jeho předtím, ale vášnivě, skoro tak, že ho zardousil. Tom polibek opětoval, o tomhle snil už celý měsíc. A teď je to konečně tady! Uvědomil si, že on má na sobě jen trenýrky a Bill tenké pyžamo. Začal ho Billovi rozepínat. Nezapomínal ho při tom jemně líbat a tak Billovi způsoboval snad tu největší slast v jeho životě. Přesouval se níž a níž, až se dostal k Billově černé hvězdě, kterou několikrát obkroužil jazykem. Položil své ruce na bratrovy boky a začal ho líbat ještě níž.
,,Tome, co to děláš?“ ozval se slabý hlásek z Billových úst. Ačkoliv Billův hlas zněl hrozně jemně, vevnitř v něm se něco probouzelo a říkalo, ať to nikdy neskončí.
,,Jen dělám to, po čem už tak dlouho toužím,“ šeptl mu Tom do ucha a v zápětí políbil na ústa, aby do nich mohl proniknout jazykem. To Billa uklidnilo, bylo mu jasné, že dnes dovolí Tomovi, co bude chtít. A to i kdyby mělo dojít dál než jen k polibkům. Iniciativu na chvíli převzal Bill. Všiml si vybouleniny na bratrových trenýrkách a pak… je sundal.
Bill se proto překulil na Toma a jemnými polibky došel až k lemu jeho spodního prádla…
Tom byl v tu chvíli jako v extázi, ale při pomyšlení na to, že on tam leží, jak ho Bůh stvořil, a jeho dvojčátko tam má pořad ještě saténové kalhoty, se šibalsky usmál a překulil Billa pod sebe.
Za chvíli už neměl ani jeden nic na sobě a Tom si lehl tak, že si to teď užívali v 69.
To ovšem pro Toma bylo málo, a tak si Billa vyhoupl na sebe.
,,Nechci ti ublížit, jasné? Jsi pro mě všechno, Bille, takže jestli nechceš, nemusíš.“ Tom Billovi opravdu nechtěl ublížit, o to víc ho překvapilo, když mu Bill do ucha pošeptal:
,,Chci tě cítit v sobě!“
Tom překulil bratra na bříško a lehce ho políbil na šíji, poté do něj pronikl.
V tu chvíli Billovi vyhrkly do očí slzy a z úst mu pronikl sten, který zaplnil celou místnost. ,,Billí, v pohodě? Ž… Žiješ? Nemám pře… přestat?“ Tomova starost byla tak velká, že úplně zapomněl na své uspokojení. V pohodě?! Konečně promluvil Bill:
,,Je… jestli nebu… budeš pokračovat, tak tu asi vybuchnu.“ Tom překvapeně zamrkal a rád dal na příkaz bratra.
První Tomův příraz byl pomalý a bylo v něm poznat, že strach nyní u staršího z dvojčátek převládá. To se ovšem nemohlo říct o Billovi, který na prvotní bolest úplně zapomněl a začal přirážet proti bratrovi. V pokoji se nesly steny, které byly občas smíchané s konejšivými slovy. Tom jakoby se neznal a jeho přírazy byly pořád silnější (chudák Billiík měl celý fialový zadeček 8-D), o to víc Billa překvapilo, když Tom v jedné chvíli z bratra vystoupil, i když nedošel k vrcholu .
,,Co… co se stalo, To…Tome?“ optal se nechápající a zadýchaný Bill. Tom se šibalsky usmál a jemně Billovi pošeptal do ouška:
,,Chci tě při TOM vidět.“ Bill nejdřív absolutně nechápal, na co Tom naráží, ale když si ho Tom vysadil na klín, všechny otázky byly zbytečné. Tom opět pronikl do bratra, který svoje nohy obtočil kolem Tomova pasu. Za okamžik se už jejich těla stala jedním a se vzájemným vyvrcholením oba padli a usnuli v objetí…
Tom otevřel své hnědé oči, do kterých padaly první sluneční paprsky, a začal vedle sebe hledat osobu, s kterou včera zažil tu nejlepší noc ve svém životě.
,,Bille… kde jsi? Kurva to snad..!“ Jenže v Tomově posteli byl jen on, po noci, kterou strávil s Billem, jakoby se zem slehla. Zdálo se mu to snad? Měl halucinaci?? Ne, ta noc byla víc než živá… Ale jak to, že tu teď není? Tom se chytal za hlavu a s pomyšlením na dnešní koncert, včerejší noc a Billa vstoupil do sprchy, kde na sebe nechal vytéct snad všechnu hotelovou vodu. Jestli posledních pár dní měl Tom zkaženou náladu, tak teď se mu zbořil celý svět. Na snídani vůbec nešel, ale jeho plán vyhýbat se ostatním do skonání světa se mu jaksi nepodařil, protože oběd si u Toma David vydupal. Když dorazili do jídelny, Géčka i Bill tam už byli. Tomovi hned hlavou proletěla vzpomínka na včerejší noc… Billovo svíjející se tělo… To, jak v Billovi probudil toho malého ďáblíka, který patřil jen a jen jemu. Celý oběd proběhl až znepokojivě v klidu, a když jim David ještě řekl poslední připomínky k dnešnímu koncertu, šli se balit, aby vůbec za ty dvě hodiny na ten koncert dorazili. Tom přepínal kanály na televizi, protože sbaleno měl už od včerejška. Za okamžik pomalu cvakla klika Tomova pokoje a dovnitř se vplížil Bill, který byl nervózní jak školačka, která jde poprvé do školy. Tom si jeho příchodu ani nevšiml, proto sebou mírně škubl, když Bill začal mluvit.
,,Tome, víš, já… já…“ Nevěděl, co má říct, a vlastně zapomněl, proč sem vůbec chodil. Tom se postavil před své dvojčátko, které bylo v tuto chvíli červené jak rajče a těkalo očima po pokoji.
,,Ty co???“ prolomil jako první ticho Tom.
,,Tome, já… Přišel jsem ti říct… Prostě při dnešním koncertě při BY YOUR SIDE by bylo fajn, kdyby… kdyby si mě následoval, když půjdu dopředu k fanouškům, ano?“ Bill vypálil první blbost, která ho napadla. To, že tohle v plánu říct neměl, poznal i Tom, který se ale snažil vypadat neutrálně, i když uvnitř nechápal bratrovo jednání.
,,Dobře, jak chceš,“ přitakal nápadu Tom.
,,To je všechno, cos mi chtěl?“optal se chladně Tom, až se sám zadivil, jak bezbarvě to znělo.
,,Ne,“ šeptl Bill, otočil se a odcházel pryč, když se ještě těsně u dveří otočil.
,,Tome, děkuji , děkuji že… že… že nejsi na elektřinu, protože ten výpadek proudu bych bez tebe asi nedal.“ Otevřel dveře a utíkal pryč, hlavu plnou toho, co právě řekl. Tom byl mimo. Co to mělo znamenat? Takže to nebyl sen? Sedl si na postel a uvědomil si, co mu vlastně Bill před chvíli řekl. Že… Teda, neřekl to přímo, ale ta noc… ta noc nebyla sen… Tom se usmál, hodil sebou na postel a uvědomil si, že nyní už nic nebude jako dřív.

autor: Asche a Shan

12 thoughts on “Výpadek v hotelu

  1. pylová sezona? tu jsem četla, ale tohle taky! nenávidím blog.cz……..jinak, tahle povídka——–úúúžasnááá!!!!! ostatně, všechny twc povídky jsou nádherný 🙂

  2. Lidičky ty vaše komentáře jsou úžasný vím že by to chtělo víc rozepsat …ale tohle jsme s SHAN psali na ICQ ve 23hodin tkz některý moje mozkový buňky už moc nefungovali … jinak díky budu se MOC snažit splnit vaše PŘEDSTAVY 😉

  3. děkuji že… že… že nejsi na elektřinu – jo, v Tomově případě je eletřtina slabý zdroj :DDD je to tak skvěle napsané, až věřím tomu, že se to určo už někdy stalo a možná že nejen jednou x))) prosím další várku elektrického napětí x))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics