Afterparty

autor: Vanity

Konečně máme zase volno. Bože jak já tohle miluju. Už se těším, až se budem jen tak nečinně válet na pláži x) Jen tak, nic nedělat. Už ani nevím jak to vypadá, když člověk nic nedělá. Asi se nedočkám zítřka. To totiž odlítáme.

„Billééééé,“ zavolám na něj do koupelny, kde už zase tráví hodiny x), stejně mu to vždycky hrozně sluší. No jo, čtete dobře. Já, Tom Kaulitz, vyhlášenej sukničkář, se rozplývám nad dokonalostí svýho brášky. Je to až zvrhlý, ale já v tom nic špatnýho nevidím. Jsme spolu od narození a já ho potřebuju. Je moje druhá půlka, ta krásnější a křehčí. Miluju, jak mu vlajou vlásky ve větru, jak roztomile krčí nosík, když se mu něco nelíbí, jak se směje, jak dýchá… Miluju jeho. Celým svým srdcem.

„Hotovo. Tak co? Jdeme?“ vyruší mě z přemýšlení Bill. Otočím se k němu a zůstanu na něj koukat v němém úžasu. Má úzký tmavě modrý jeany, černý tričko, přesto černobílou proužkatou mikinu a bílý adidasky. Dneska si nechal vlasy podél obličeje a ani líčení nijak nepřeháněl. Jen lehké linky a řasenka. Je nádhernej.

„Když se něčemu divíš, zavři papulu,“ zasměje se a popostrčí mě ke dveřím. Jen se na něj ušklíbnu a společně vyrazíme do baru v hotelu, kde se koná poslední afterparty, jako zakončení tohohle tour. Jakmile dojdeme do baru, všimnu si, že tady nejsou žádní fotografové ani novináři. Takže se Davidovi podařilo je odtud vystrnadit x) Ale i tak je tu lidí poměrně dost. Vlezeme si s Billem do posledního volnýho boxu úplně vzadu v rohu, takže sem nedopadá moc světla a ani se tu neochomýtá moc lidí. To mi vyhovuje, pomyslím si.

„Chceš něco k pití? Skočím pro to,“ zeptám se brášky a mrknu na něj. Olízne si rtíky a sladce se na mě usměje.

„Redbull s vodkou, prosím.“ OOOhhh, bože bráško nepros. Jsi tak sladký… Vzpamatuju se ze zírání na něj a odejdu k baru a objednám. Rozhlédnu se po ostatních a hledám někoho známýho. Gustava zastihnu, jak se zaujatě o něčem baví s Davidem. Když si mě všimnou mávnou mi. Pozdrav jim oplatím a dál se rozhlížím. Pak narazím na Georga ve vášnivém objetí s jednou místní fanynkou. Hmmmm… a pak že si s fanynkama začínám jenom já, ušklíbnu se sám pro sebe. Pohledem doputuju k Billovi a zjistím, že mě s úsměvem sleduje. Ještě že je tu docela tma, začínám rudnout, jak kdyby mě nachytal bůhví při čem x) Mezitím mi na pultu přistanou dva drinky. Vezmu je a štráduju si to zase k bráškovi.

„Tak, tady to je,“ podám mu pití a usměju se. S díky si to ode mě vezme a napije se. Zalezu si úplně do rohu a pozoruju okolí. Z ničeho nic se mi v zorném poli objeví bráška se zvláštním výrazem v obličeji.

„Copak?“ zeptám se ho.

„To bych se měl ptát já. Co je s tebou, Tomi, hm? Celý dny děláš, jako když mě neznáš a v noci mě pozoruješ, když si myslíš, že spím. Co se s tebou děje?“

Vyrazil mi dech! On to ví, ví, že ho po nocích pozoruju. Bože! Co teď?!

„No… já… to je jedno, Bille, nech to plavat, ano?“

„Ne to teda ne. Možná si to ani neuvědomuješ, ale hrozně mi svým chováním ubližuješ. Dřív jsme si říkali všechno, co se stalo, že teď už mi nevěříš?“ zeptá se plačtivě. Ale ne, nechci aby plakal, navíc ne kvůli mě.

„Věřím ti, Billí, opravdu ti věřím, bráško, přísahám, ale já…“ odmlčím se, nevím jak mám pokračovat.

„Máš mě vůbec ještě rád?“ zeptá se smutně a poulí na mě smutná očka. Co ho to proboha napadlo?!?!?

„Samozřejmě, že tě mám rád Bille, co tě to napadlo?“

„Tak mi to dokaž, jakkoli mi to dokaž,“ zaprosí zoufale.

„Jakkoli?“

„Ano, jakkoli.“

Doufám, že to pochopíš, Billí. Přitáhnu si tě k sobě a obejmu tě. Prstama ti jemně přejíždím po páteři. Odfouknu ti vlásky z ramena a rty se lehce otřu o tvůj krk. Zachvěl jsi se? Opravdu? Zkusím to po druhé. Tentokrát přidám jazyk a lehce polechtám tepnu. Napneš krček a já se ti na něj přisaju rtíky a saju tvoji kůži. Občas ji vezmu mezi zuby a lehce skousnu, takže ti tam zůstávají zarudlé flíčky. Najednou se zvedneš a rozhlédneš se. Nechápavě na tebe koukám a čekám, co uděláš.

„Pojď se mnou,“ řekneš a natáhneš ke mě packu. Bez otálení se tě chytnu a nechám se tebou odvést do tvého pokoje. Jakmile se za náma zavřou dveře, vrhneš se mi do náručí a začneš mě líbat na krku. Jen se pousměju a lehce ti nazdvihnu hlavu. Kouknu se ti do oček a jemně tě políbím na rty.

„Tomi, miluj se se mnou,“ špitneš mi těsně u ucha. Jen co to vyslovíš, přeběhne mi mráz po zádech.

„Billí, jsi si jistý?“ zašeptám s obavami. Tvou odpovědí je horlivé přikyvování. Znovu s tebou spojím rty ve vášnivém, ale jemném polibku a dostrkám se k posteli. Opatrně tě do ní položím a zpola na tebe dolehnu. Nechci ti nijak ublížit. Rty se přesunu k oušku a začnu ti žužlat ušní lalůček.

„Chci tě, Tomi, tak moc tě chci,“ šeptáš neustále dokola a hladíš mě po zádech. Prstíkama zabloudíš až k lemu mého trička a nedočkavě mi ho přetáhneš přes hlavu. Ruce si položíš na můj hrudník a jemně po něm přejíždíš. Políbím tě na nosík a vyhrnu tvoje tričko. Začnu tě líbat na bříšku a postupuju výš. Zastavím se na tvé bradavce a začnu ji zpracovávat jazykem. Jakmile pod návalem náhlého vlhka ztvrdne, přetáhnu ti tričko přes hlavu, čímž tě rozcuchám. Usmíváš se. Musím tě znovu políbit. Ruce pomalu přesouvám k tvým kalhotám. Rozepnu ti pásek a následně i kalhoty. Rychle ti je stáhnu a dlaní přejedu po tvém napnutém klíně. Stoupnu si vedle postele. Musím se usmát nad tvým zmateným výrazem. Úsměv mi opětuješ v okamžiku, když si začnu taky stahovat kalhoty. Ale já je shodím i s trenkama. Celý nahý se vrátím k tobě. Políbím tě na rtíky a pak se začnu pomalu sunout níž a níž. Zastavím se u lemu tvých boxerek. Nesnesitelně pomalu ti je začnu stahovat, až jsou úplně dole. Odhodím je k ostatnímu oblečení na zemi. Roztáhnu ti nožky a položím se mezi ně. Motýlími polibky ti začnu zasypávat vnitřní stranu stehen. Jazykem přejedu po celé délce tvého vzrušení.

„Bože, Tomi, Tomi, chci tě, v sobě , Tomi chci… chci tě, Tomi…“ špitáš neustále.

Roztáhnu ti nohy ještě trošičku víc a začnu ti lízat prdelku. Jazykem kroužím okolo tvého otvůrku a občas malinko zajedu dovnitř. Zvednu k tobě pohled a vidím jak se škrábeš na bříšku a druhou ruku cítím ve svých vlasech. Prstíkama ti roztáhnu půlky víc od sebe a jazykem do tebe zajedu.

„Tomi, lásko…“ vykřikneš.

Nepřestávám v tobě kmitat jazykem. Druhou rukou tě začnu dráždit na varlatech.

„Bože lásko, já už to… nevy… nevydržíííííím,“ zaúpíš a prohneš se v zádech.

Opatrně jazyk vytáhnu a políbím tě na špičku tvého penisu.

„Lásko, prosím…“

Vyšplhám se k tobě a políbím tě. Přitiskneš si mě k sobě. Chceš mě. Rukou vedu svůj penis k tvému otvůrku. Lehce se ti otřu o zadeček. Vzdychneš. Nasměruju svůj penis a opatrně do tebe vniknu.

„Aaaaa….“ vyhekneš.

„Šššš… klid, maličký… to je v pořádku, zlatíčko,“ konejším tě.

Nic nedělám, čekám, až si zvykneš na mou přítomnost v sobě. Po chvilce ucítím pohyb proti mně. Odvážím se a lehce do tebe přirazím. Vzdychneš. Vypadá to, že tě to nebolí. Políbím tě a následně opět přirazím.

„Víc, Tomi… víc,“ šeptáš a tiskneš se ke mně. Poslechnu tě a začnu přirážet víc. Prostrčím svou ruku mezi našimi těly a obemknu prsty tvé vzrušení. Zasténáš. Začnu tě uspokojovat a sám přirážím do tvého zadečku.

„Tomi, rychleji…“ vydechneš…

Zrychlím své pohyby rukou i v tobě. Cítím, že se blíží můj vrchol. Ještě nepatrně zrychlím a v zápětí se ocitnu ve slastné křeči. I ve své ruce cítím teplo. Dosáhl jsi vrcholu ve stejnou chvíli jako já. Zůstanu v tobě a políbím tě.

„Tomi…“ špitneš s obavami v očích.

Vím, z čeho máš strach, ale ty se bát nemusíš. Tobě bych nikdy neublížil, maličký.

„Miluju tě,“ řeknu a usměju se na tebe.

Se šťastným úsměvem mě obejmeš a tiskneš se ke mně. Tak na tuhle dovolenou se těším snad 100krát víc než odpoledne. x)

autor: Vanity
betaread: Janule

13 thoughts on “Afterparty

  1. pěkný,ale takový tuctový,podobnýcn sem četal hafo,ale stejně je to pěkný i když míváš lepšé ff…nebuděš něco jako pokračování 7hříchů?:-)

  2. Musím souhlasit s Empty, připadají mi poslední tvé práce nějak plytké. Jako by to nepsala ta samá Vanity. Možná jsou tohle tvoje prvotiny, nebo jsi změnila osobnost:-)

    Na můj vkus je tam příliš mnoho zdrobnělin ve chvílích, kdy se nehodí je použít. Zápletka neexistuje. Vím, že jednodílovky k tomu stahují, psát pouze sex, ale ani tohle se ti tady moc nepovedlo, promiň.

    Osobně zastávám názor, že i když se jedná o jednodílnou povídku, měla by obsahovat alespoň nějakou zápletku a nebo hodně kvalitní a žhavý sex. Trénuj psaní, určitě to bude lepši 🙂

  3. Píšeš krásně!!! tohle jsou prostě klasické povídky které se mi moc líbí!!! jednoduché žádné složité zápletky a tak…..jo je fajn a hezké si přečíst na zápletky složitou povídku ráda to dělám…ale tyhle povídky jako je tahle sou pro mě prostě odreagování!!! Je to skvělé!!!

  4. Je to úžasný 🙂 Akorát.. Malilinko bych vytkla to s tím jazykem a zadkem, to mi přišlo trochu nechutný… Ale je to jen můj názor, jinak je to bomba!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics