All about us

autor: Danchen

Milý čtenáři 🙂

Hlásím se tady s další jednodílnou, ale chci Vás hned na začátku upozornit, že nepůjde o sex, ale spíše o takovou romantiku. Ke psaní téhle povídky mě inspirovala písnička. Takže přeju příjemné čtení a nějaký ten komentář neuškodí. Danchen 🙂

Stojíme v dešti naproti sobě a koukáme si do očí. Nevím, co se s tebou v poslední době děje. Tak náhle jsi změnil svoje chování. Pamatuju si dobu, kdy si mě mučil, jak psychicky tak fyzicky, pamatuju si, když jsme nastupovali na střední školu. Nechtěl jsi mít se mnou nic společného. Dokonce jsi odešel i z baráku, kde jsme bydlívali s matkou a s nevlastním otcem. Já i přesto všechno, co jsi mi udělal, jsem tě miloval. Nikdy jsem nepochopil, proč jsi odešel.

*flashback*

„Tome, musím ti něco říct…“ podívám se ti uslzeně do očí. Chytnu jej za ruku a koukám na něj.

„Povídej, co mi chceš říct…“ usměje se tak krásně na mě. Bojím se mu to říct, ale nemůžu už ten pocit déle držet v sobě. Potřebuju, aby to věděl.
„J-já…“ zhluboka se nadechnu a sklopím pohled dolů. „Už dlouho ti chci říct, že tě miluju.“ To poslední slovo spíše zašeptám. Chci zvednout k tobě, pohled, ale místo toho na své tváři ucítím tvou dlaň. Uhodils mě. Dal jsi mi facku, poprvé v životě jsi mě uhodil.
„Zasraný buzerante, zítra nastupujeme do nové školy, tak já budu dělat, že tě neznám a ty dělej to samé.“ Křikne na mě.


Odejde z pokoje a práskne za sebou dveřmi, až nadskočím. Tohle jsem od něj nečekal, myslel jsem si, že bude rád, že jsem konečně zamilovaný, že zrovna do něj, ale jak jsem právě zjistil asi do nesprávné osoby. Od té doby, co jsem mu to řekl, jsem nevěděl, že existuje. Začal se mi, co nejvíce vyhýbat, ve škole mě s ostatníma urážel jako bych byl nula, ale popravdě? Já jsem si tak i připadal, ani před mámou a Gordonem mě nezdravil. Každou noc jsem kvůli němu plakal. Rozhodl jsem se, že na něj postupně zkusím zapomínat. Pomalu se mi to i dařilo.

*konec flashbacku*

Vezmeš mě něžně za ruku. Nechápu, co se děje, ale přeju si, aby to neskončilo. Na tuhle chvíli jsem čekal, tak dlouho. A konečně nastala, ale mám pocit, že jsem ve snu a, že tohle všechno se mi jen zdá. Uchopíš mě jednou rukou okolo pasu.

„Tome …“ chci něco říct, nechápu totiž opravdu nic a potřebuju znát vysvětlení.

„Pššt… Jen poslouchej ten rytmus…“ jen mě umlčíš a začneš se mnou tancovat v rytmu kapek, které dopadají na cestu. Tohle je jen náš okamžik. Patří jen nám a nikomu okolo. Lidi, kteří chodí kolem nás, jen kroutí hlavami. Pomalu mě vedeš, nevím, kde ses tak dobře naučil tancovat, nikdy bych to do tebe neřekl. Usměju se, když už i já znám kroky, které jsem se stihl naučit za tu chvilku s tebou. Říká se, že zamilovaní tancují, když cítí lásku.

„Slyšíš tu písničku?“ nechápavě na něj kouknu, vždyť já nic neslyším. Jen přikývnu. „To je naše píseň, naše zamilovaná píseň.“ Vydechnu úžasem a do očí se mi naženou slzy. Dívám se ti do očí a vidím v nich něco, co jsem nikdy u tebe neviděl.

„Děkuju, za to, žes mě naučil milovat.“ Nestihnu ani nijak reagovat a na svých rtech ucítím ty jeho. Pevně ho obejmu a polibky mu oplácím.

„Miluju tě.“ Vydechnu mu na rty a sám jej začnu líbat. S tebou se mi teď zastavil čas, tančíme pomalu v dešti. Nikdy jsem nic romantičtějšího nezažil a věřím, že už nikdy nezažiju.

„Já tebe taky, ale trvalo mi dlouho, než mi došlo, že bez tebe nemůžu žít. Chtěl bych se vrátit domů, k tobě domů.“ Do očí se mi derou nové a nové slzy. Nikdy jsem nebyl šťastnější. V životě jsem si nepřál nic jiného, než být s mým Tomem. Dneska jsem se toho dočkal. Dnes jsem se stal tím nejšťastnějším člověkem na zemi. Stojíme mokří uprostřed ulice, i když budu nemocný a Tom možná taky. Za tohle mi to opravdu stojí.

autor: Danchen

betaread: Janule

11 thoughts on “All about us

  1. jake sladke. Az me to dojalo. Kdyz si predstavim tu situaci. Ja jsem sice totalni nantiromantik….zazdim vsechno co romantku jen naznacuje a ty to vis, ale tohle se mi fakt libilo. Asi mam nejaky citlivy obdobi. Jelikoz za poslednich par dni mam strasny chute cist a psat jen sladarny. Nejak se u toho uvolnim. A nebo to je dusledek moji zamilovanosti :DDDD kazdopadne se mi to libilo. Usmivala jsem se u toho a zahralo me to.

  2. Mne sa nepáčilo, že Tom zareagoval na vyznanie tak hnusne. A trošku mi chýbalo vysvetlenie ako Tom zmenil názor. Ale tanec v daždi bol úplne nádherný.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics