Aféra prsa

autor: Bogey

Je to moje první  jednodilovka, a první twincest. Tak se omlouvám, když to nebude dobrý, ale aspoň jsem to zkusila x). Snad se to bude líbit x)
Budík ukazoval 3 hodiny ráno. Z obývajícího pokoje jednoho z luxusních hotelů se ozýval šílený křik. Tento křik probudil spoluobyvatele apartmá. Rozespale se šli podívat, co to ten, kdo je probudil, provádí. Dívali se ještě rozespale, ale moc dobře rozeznali jejich kamaráda, který seděl na gauči, na kterém nejspíš usnul, objímal polštář a měl smrt v očích.
„Panebože Georgu, co to zase vyvádíš?“ zeptal se polekaný Gustav, který si myslel, že hoří, protože měl panický strach z ohně. Možná to byl jeden z důvodů, proč nekouřil a jako malý byl dobrovolným hasičem.
„Já já já já měl zlej sen,“ rozfňukala se tázaná osoba.
„Tak to můžu jít zas spát, někdo Georgovi vysvětlete, že si ho tady žádnej velkej plyšovej zajíc nenajde,“ mávl nad tím Tom rukou a chtěl se odebrat do postele. Georgovi se rozšířily ještě víc zorničky, protože na zajíce ani nepomyslel
„Dneska to to to nebyl zajíc, mně se zdálo, že že mi narostly prsa,“ řekl a pohladil si svou plouchou hruď.

„A ty víš jak prsa vypadají?“ zeptal se Bill, který dosud nemluvil, ale nebylo ho slyšet, protože Tom chytl takový záchvat smíchu, že se málem počůral.
„Ty seš vážně Hagen,“ smál se mu.
„Říkali to v televizi, že když to… když piješ pivo, že ti potom narostou prsa.“

Tom se rozesmál ještě  víc, tak hodně se ještě nesmál, Georga měl rád, ale někdy se až moc choval jako idiot a dítě dohromady.
„A neříkali náhodou, že ženskejm potom narostou prsa?“ zeptal se Gustav, který každou chvíli chtěl vyprsknout smíchy. Jen Georgovi a Billovi to nepřišlo vtipné. Georg se otřásal při představě, že by chodil po pláži v bermudách a krásném dámském vršku od plavek, taky jak by to vypadalo na koncertě, když by chtěl hrát bez trička, a mohl by s tím vůbec hrát? Určitě se to zasekává o baskytaru.  
Bill zas záviděl Georgovi jeho sen, chtěl by něco, v čem by se Tomovi líbil, ale ženská prsa ještě nikdy neviděl, teda jako na živo. Tom těch obrázků s prsama má, ale Bill nechápe, co se mu na tom líbí, když je to jen kopec. Když byli Bill s Tomem na Maledivách, Bill si udělal takový dva kopce s písku a Tom mu řekl, že kdyby je měl, že by se s ním vyspal asi na místě. Od té doby Bill ty prsa chce, protože chce Toma. Chtěl by se od Toma učit všechny ty dospělácký věci, co viděl na jednom videu, o kterém Tom řekl, že je to prasárna. Billovi se to ale líbilo daleko víc, než náký dva kopce, který při těch dospěláckejch věcech skákaly. Líbilo se mu gay porno, ale nikomu to neřekl a radši se koukal s klukama na ty kopce, i když ho vlastně vzrušoval jen Tomův nabušený klín.

„Já nevím, co tam říkali, já u toho skoro spal, ale víte, jakej by to byl hendikep? Bych třeba nemohl hrát pořádně na baskytaru,“ řekl rozechvělý Georg, který asi už pochopil, že se smějí zas a jen zas jemu.
„Jo, jasný, na baskytaru bys nemohl hrát,“ směje se Gustav a pokračuje, „ty asi neznáš žádný dámský kapely, že?“ pokračuje dál se smíchem Gustav.
„Chlape, ty si marnej, nevím jak vy, ale já odcházím spát,“ řekl Tom a vydal se směr jeho postel.
Bill jak odevzdaný ocásek jej pronásledoval a ulehl do postele, která byla hned vedle té  Tomovy. Gustav to taky zabalil, protože včera měli velký koncert a bolely ho všechny svaly, a právě po fyzických vyčerpáních mívá Georg sny, za které by ho ostatní zabili.
Georg si šel také lehnout, protože v televizi dávaj jen samé věci, kterých se on bojí, o dětských pořadech nemluvě. Moc dobře si pamatuje na obrovského plyšového králíka, který mu rozmlátil všechny jeho baskytary a o chvíli později ho chtěl udusit. Lehl si do postele, otočil se, zachrochtal a spal jako dudek.  
Bill poslouchal chrápání  z vedlejšího pokoje, on se jenom převaloval, věděl, že Tom nespí, protože po Georgových snech nemůže nikdy usnout smíchy
„Tome?“ tiše zašeptal. Tom se posadil na znamení toho, že Billa poslouchá. „Já bych chtěl prsa,“ oznámil naprosto vážně Bill. Tom se chtěl začít smát, ale jak viděl Billovu vážnou tvář, smích ho přešel. Nechápal, proč by chtěl mít prsa. Na co to vlastně je? Jo, vzrušujou ho, o tom žádná, ale o prsou to není, i holka s nulama ho někdy dokáže udělat daleko líp než ňáká prsatice, která ho při sexu ještě těma dudama bouchá do ksichtu.
Nikdy by se nevzdal jeho kamaráda, nikdy by si do sebe nenechal nic strčit, miloval ten pocit, když bylo všude kolem těsno… na co být holka, nikdy nechtěl být holka, uplně mu stačilo, že si musí strkat tyčinku do uší, když si je jde čistit.
Nebo že by chtěl Bill dítě? A chtěl by kojit? Nebo že by měl Bill problém s autoerotikou a připadal si neatraktivní při sexu s někým, kdo má prsa, a on prsa nemá? Tom si absolutně nedovedl představit, na co Bill ty prsa chtěl.  
„Na co chceš ty prsa?“ zeptal se ho přímo. Billa otázka zaskočila, nadechl se a rozhodl se to tedy Tomovi říct. Je to jeho dvojče, nemohl by ho nenávidět za to, že ho prostě vzrušuje. Bill o sobě věděl, že je krásný, ale o Tomově kopii jeho těla si přímo myslel, že je přenádherný.
„Abys mě chtěl ojet na místě, jen co mě uvidíš.“  
Tom přestal na okamžik dýchat. To to nečekal, opravdu ne, několikrát myslel na sex se svým bratrem, na sex na jednu noc s někým, kdo je podobný jemu, bylo by to něco jako masturbace, jen by to dělal někdo jiný, a moc Tomovi podobný.
„K tomu nepotřebuješ prsa,“ odpověděl mu hned, jak začal znovu volně dýchat. Bill čekal nadávky, smích, pár dní uraženýho Toma, ale tohle nečekal. Nečekal, že by se třeba jeho mokrý sen mohl stát skutečností. Že by třeba někdy se stal Bill taky dospělým.  
„Co teda k tomu potřebuju, když né prsa?“ zeptal se zvědavě, protože cítil, že brzo bude dospělej, že brzo nebude panic, že o to přijde se svým druhým já.
„Opít mě, a teď dobrou noc,“ řekl Billovi a otočil se k němu zády, nesmí za žádnou cenu vědět, že je vzrušený a ojel by ho na místě.
„Dobrou noc,“ řekl Bill a plánoval si na další den pořádnou kalbu. Při myšlenkách na to, co všechno Tomovi koupí, aby se opil, usnul. Dlouho potom, co Bill usnul, se podařilo usnout Tomovi, s pocitem dobře udělané práce.
autor: Bogey
betaread: Janule

23 thoughts on “Aféra prsa

  1. nápad dobrý, stylisticky špatný … takový popisný, popisuješ dění, místo, postavy, hrozně suchý, určitě je ještě spoustu prostoru pro zdokonalování se

  2. To je dóst dobré, originální nápad, sice krátké, ale vážně dobré. Ty bys měla pokračovat ve psaní!! 🙂

  3. Haha, tak to je fakt supeer 😀 strašne som sa pri tom nasmiala 😀 len škoda, že nič nebolo 🙁 mohlo by byť aj pokračovanie 🙂 😀 Inak ten Geo je ale hovado 😀 LOL

    [2]: Hm, mne sa to náhodou páčilo 🙂 aj ten štýl písania bol dobrý ….no každý má svoj názor :)…

  4. Mě se to taky líbilo. N první povídku určitě. Ale ještě víc by se mi to líbilo i s pokračováním 🙂

  5. to je úžasný 😀 skvělej styl psaní, to jsou hlášky 😀 úžasný, bill takovej přímej, ale vyplatilo se mu to 😀 a jakože mohlo by být pokračování! 😀

  6. bwahaha 😀
    …uplně mu stačilo, že si musí strkat tyčinku do uší…
    bože, bože, fakt jsem se pobavila

  7. Mockrát děkuju za pochvalu i kritiku x). Takovýhle ohlas sem nečekala x). Mockrát děkuju ještě jednou x).

  8. YÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁY to se mi líbí!!!! Jenom je to STRAŠNÁ škoda,že je to jednorázovka xD

  9. [6]:no, každý má svůj názor a stejně má někdo potřebu oponovat názoru druhého … 😀 mě to prostě dobrý nepřišlo 😀 určitě by autorkám stálo za přečtení Profíci radí (kurz tvůrčího psaní) 😀

  10. jejej 😀 to bylo krasne :)) na první twc naprostá bombovka :)) docela pěkný smysl pro humor a ten konec.. ? happy end, ale ne příný 😀 super 😀 moc pěkný :))

  11. Bože:D u věty: "Já bych chtěl prsa" sem se zasekla a asi dvacet minut se tlemila jako pitomá:D fakt celkem vtipný si to představit naživo

  12. mě se to strašně líbilo, trochu jako zahraniční ffky na THF – myslím tím stylem, jak je to napsaný. Pěkné, pokračuj

  13. To je jednou zase kokotina,ale myslím to v dobrým, jak kluci vždycky řešej nějakej hlod, hej no smíchy jsem až brečela..krásná povídka.. opravdu..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics