Billův sen

autor: Becs
„No tak, Bille, pohni, nebo tam budeme zase poslední.“ Volal Tom na svoje dvojče. Měli sraz s klukama a Davidem dole v baru, a jelikož si Bill dával záležet na svém líčení, trvalo mu to jako obvykle dlouho.
„Neboj, už jenom chviličku.“ Prošel Bill kolem Toma a při tom se o něj nenápadně otřel. Hodil na něj významný pohled a zase zapadl v koupelně. Tom nechápal, co se to s jeho bráchou děje. Takhle se v poslední době choval pořád a Tom z toho měl zvláštní pocit. Pořád na něj házel takové pohledy. Při každé příležitosti se ho nenápadně dotkl. Kdyby si to Tom dokázal připustit, řekl by, že ho Bill balí. „Hotovo. Jak vypadám?“ Zeptal se Bill a zářivě se usmál.
Tom se na něj podíval a rozpačitě řekl. „Do-dobře.“ Bill se rozzářil ještě víc.
„Tak jdeme.“ Řekl, chytil Toma za zápěstí a táhl ho ke dveřím. Tom se totálně vyděsil a už chtěl něco říct, ale Bill ho za chvilku pustil a do baru došli bez jakýchkoliv dalších incidentů.
Když vešli do baru, kluci i David už tam byli.
„No kde jste tak dlouho?“ Zeptal se Gustav. Tom jen kývnul směrem k Billovi.
„Bille? Ty máš nějakou podezřele dobrou náladu, ne?“ Zeptal se Georg. „Kdybych tě neznal, řekl bych, že jsi zamilovaný.“ Dodal.
„To se ti zdá.“ Odpověděl a zase se usmál. Nenápadně při tom mrkl na Toma tak, že to postřehl jen on. Tom vypadal vážně vyděšeně. Co se to dělo?
Večer ubíhal a kluci se skvěle bavili a popíjeli drinky. V tomhle klubu je znala spousta lidí, takže je pořád někdo zval na panáka. Tom seděl sám u stolu a přemýšlel o tom, co se děje s Billem. Pak se najednou zvedl a odešel na záchod.
Vykonal svou potřebu, umyl si ruce a chvíli pohledem setrval na zrcadle. Alkohol už mu stoupl do hlavy, takže se mu trochu zatočila hlava. Málem upadl, tak tak se stihl chytit umyvadla. Nabral si do dlaní hrst vody a opláchl si obličej, to ho aspoň částečně probralo. Vtom z jedné kabinky vyšel Bill.
„Jé, Tome, myslel jsem, že jsi to ty.“ Usmál se na něj a umýval si ruce. Pak přistoupil k Tomovi. Tom se k němu otočil čelem, chvilku si tak hleděli do očí. „Tome jsi v pohodě? Vypadáš vyčerpaně.“ Řekl Bill a pohladil Toma po tváři. Tom se lekl a couvl o krok dozadu. Bill si k němu stoupl blíž. Tom udělal ještě jeden krok a narazil do chladné zdi za sebou. Bill k němu přišel ještě blíž a opřel se rukama o zeď u Tomovy hlavy.
Tom mu upřeně hleděl do očí, potom sjel pohledem na jeho rty. Vypadaly tak perfektně. Celý Billův obličej vypadal úžasně. I jeho tělo, a hlavně jeho perfektní zadeček. Proboha. Co se mi to honí hlavou? Napadlo Toma. Pak už to ale nevydržel, hladově se k Billovi naklonil a začal ho líbat. Nejdřív jen opatrně. Nevěděl, jak Bill zareaguje, ale když viděl, že mu polibky oplácí, přidal na intenzitě a vyhledal Billův jazyk. Když se dotkl jeho piercingu, celým tělem mu proběhla vlna vzrušení. Za chvilku se Tom odtrhl a znova se podíval do těch nejnádhernějších čokoládových očí. Tolikrát se do nich díval, ale nikdy ho nenapadlo jak jsou dokonalé.
„Bille, je to tak správně?“ Zeptal se roztřeseně. Bill se pousmál.
„Já nevím. Ale vím, že je to to jediné, co už dlouhou dobu chci.“ Tom se na něj opět vrhl. Chytil ho kolem pasu a tiskl ho k sobě, jak nejvíc to šlo. Stejně měl pořád pocit, že je strašně daleko. Bill mu zajížděl prsty do dredů a naplno si užíval bratrových polibků. Potom se ale odtrhl. Šibalsky se pousmál, pustil Toma a odešel pryč.
Nechal ho tam stát úplně zmateného, ať se s tím vypořádá sám. Tom si musel srovnat myšlenky. Bylo toho na něj moc. Ne, to ne. To se nesmí stát. Je to můj brácha. Říkal si v duchu. Ale vlastně. Proč ne? Billa znám ze všech lidí na světě nejvíc. A mám ho taky nejradši. Nejen to. Já ho miluju. Konečně si to uvědomil. Teď už necítil strach, ale radost. Na tváři se mu objevil široký úsměv.
Vyšel ven ze záchodu a šel hledat Billa. Ten už zase seděl se všemi u stolu. Když uviděl, jak se Tom usmívá, pusa se mu roztáhla do úsměvu taky. Tom se posadil naproti Billovi. Chtěl mu naznačit, aby s ním šel nahoru na pokoj. Bill to zaregistroval, ale ještě se mu nechtělo. Chtěl bratra trochu potrápit. Nenápadně si vyzul botu a sunul nohu Tomovi od kolena stále výš. Přejížděl mu po stehně a moc se mu líbilo, jak se u toho Tom tváří. Tom slastně vydechl, až se po něm Gustav ohlídl.
„Tome, jsi v pohodě? Najednou jsi nějak zrudnul.“ Řekl.
„Jo, jen je tu strašné hor-rko.“ Snažil se zachovat chladnou hlavu. Střelil po Billovi naštvaným pohledem, ale to Billovi vůbec nevadilo. Naopak. Zajel nohou ještě blíž k Tomovu rozkroku. Tom se snažil dýchat a nedat na sobě nic znát. Díval se na Billovu perfektní tvář a měl co dělat, aby po něm neskočil hned tady. V ruce si pohrával s víčkem od lahve, až mu spadlo na zem a někam se zakutálelo. „Sakra.“ Sykl Tom a vlezl si pod stůl. Hodlal to Billovi pěkně oplatit. Oběma rukama ho začal hladit po stehnech, a jelikož byl zkušenější než Bill, znal ta správná místa kam šáhnout.
Aby to nebylo nápadné, rychle vylezl zpod stolu a dělal, jakože nic. Uspokojil ho pohled na Billa, který teď zhluboka oddechoval. Bill už honem vymýšlel, jak by to bratrovi oplatil. Vytáhl jednu ledovou kostku ze svého drinku a začal si s ní jemně přejíždět přes rty. Tom bráchu sledoval a občas se musel kousnout do rtu, aby mu neřekl, jak strašně ho vzrušuje.
Už to nevydržel. Vstal a řekl. „Jsem nějaký unavený, ta vodka mi asi stoupla do hlavy. Půjdu už na pokoj.“ Při posledních slovech se významně díval na Billa. Ten však zůstal chladný.
„Tak dobrou noc, bráško.“ Usmál se. Tom doufal, že řekne něco, jakože je taky unavený a půjde s ním, ale on zůstal sedět. Tom si jen povzdechl a odešel. Vyběhl schody a zavřel se u sebe na pokoji. Znaveně si sedl na postel a složil si hlavu do dlaní. Proboha, co se to děje? Opakoval si. Pět minut tam seděl absolutně bez hnutí. Říkal si, že Bill už stejně nepřijde. Svlekl si tričko a lehl si na nerozestlanou postel. Chvilku se jen díval do stropu.
Pak se najednou otevřely dveře a v nich stál Bill. Tom se opřel o lokty a díval se na něj. Bill zavřel a opřel se o dveře. Oba dva se na sebe dívali. Bill sjel Toma od hlavy až k patě. Pohled na jeho odhalený hrudník ho nenechával chladným. Otočil klíčem v zámku a rozběhl se k posteli.
Rychle si vylezl na postel a obkročmo si na Toma sedl. Sklonil se k němu a začal ho líbat.
Toma šimraly jeho vlasy do obličeje. Rychle vyhledal Billův jazyk a lačně jej začal laskat. Položil se zpátky a nechal Billa, ať si s ním dělá, co chce. Ani jeden nepromluvil ani slovo. Měli strach, že by porušili tu atmosféru, která mezi nima byla. Ani jeden to nechtěl pokazit. Tom rychle sundal Billovi tričko a přitiskl ho na sebe. Chtěl Billa cítit na každé části svého těla. Jeho horkost a jak mu bije srdce.
Bill pod svým zadečkem cítil, jak se Tomův rozkrok napjal. On na tom byl podobně. Rychle začal Tomovi rozepínat kalhoty, ale ještě než mu je stáhl, lehl si na něj a zašeptal mu do ucha. „Tome… miluju tě… a chci tě… strašně moc.“ Při tom zhluboka dýchal. Tomovi to přivedlo novou neuvěřitelnou vlnu slasti.
„Já tebe taky.“ Zašeptal. Bill ho začal líbat na krku a pak postupně sjížděl dolů. Snažil se, aby se Toma na holé kůži dotýkal taky svým piercingem. Tom hlasitě zasténal. Začal zhluboka dýchat a prsty zarývat do prostěradla.
V tom se ozvalo hlasité bouchání na dveře.
„Hej Tome? Bille? Jste tam? Noční koupání. Dělejte, jdeme do bazénu.“ Slyšeli, jak na ně volá Georg.
„My nepůjdeme.“ Zavolal Tom ztěžka.
„To nás nezajímá. Dělejte. Proč se vůbec zamykáte?“ Ozval se zase.
„Asi bychom měli jít.“ Řekl Bill. Tom přikývl a nechal Billa, ať z něj sleze. Oblékli si trička a došli až ke dveřím. Než však Bill odemkl, naklonil se k Tomovi, políbil ho a zašeptal. „Můžeme to dokončit až se vrátíme, jestli chceš.“
Tom se na něj upřeně podíval, pak se usmál a řekl. „Chci.“ Bill mu úsměv oplatil a znova ho políbil. Pak odemkli dveře, za kterými stáli Gustav a Georg.
„Co jste tam, proboha, dělali?“ Zeptal se Gustav.
„Nic,“ odpověděli oba. Pak na sebe krátce pohlédli, usmáli se a společně s Gustavem a Georgem se vydali k bazénu.
„Počkej večer.“ Zašeptal ještě Tom Billovi do ucha…
autor: Becs
betaread: Verushka

3 thoughts on “Billův sen

  1. [1]: Ty zvrhliku :DDD Tak jako "zacatek" si myslim, ze to bylo az az:D
    Ja konkretne treba vylozene detaily orgii nevyhledavam nebo takhle, nutne nepotrebuji cist:) Libi se mi vic prave takovehle naznaky, postuchovani, psychologie mezi nimi…:D Tady konkretne byla uplne dokonala scena s vickem, to bylo zakerne, Tome (ale at, Bill si nemel zacinat:D)
    Btw. Dost by me zajimalo, A TO JAKO JO!, jake by to bylo v tok bazenu, co mi predstirali pred Geckama a jaka by to byla sranda, haha 😀 To by se mohli skadlit jeste vic treba po vodou, ehm..^^:D
    Fajn povidka – opet: vidim vyznamny rozdil v soucasne tve tvorbe a je to nadhera, pozorovat, jak rostes, Becs…:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics