Když ty, já taky!

autor: Bogey

V hotelovém pokoji se hádají dva chlapci se stejnými rysy. Řvou po sobě pro ně samé urážlivé nadávky. Pro ostatní smrtelníky velice vtipné.
„Jsi jenom hubený prase.“ 
„Ne, nejsem. Zato ty, ty jsi jedna ošklivá chlupatá mořská houba se smradlavejma vlasama.“
„Náhodou Spongebob je dobrej!“ 
„No to sice je, ale není na rozdíl od tebe chlupatej!“ 
„Když já nejsem chlupatej! To bys musel být taky!“ 
„Já jsem vzdělanec, znám něco jako voskové pásky na nohy a třísla, též intimní partie.“
„Lepší jsou žiletky, voskový pásky používaj jenom teplouši a ty jsi jenom zasranej teplouš!“
„Tome,“ zaúpěl plačtivě mladší z chlapců. Jmenovanému Tomovi došlo, že toto přehnal, měla to být jenom bratrská hádka o poslední snickersku. Nechtěl Billa urazit, nechtěl ranit jeho srdce, ale hlavně ho nechtěl rozplakat. Měl vážit slov. Když jen on věděl, že i když Bill měl několik chlapů (přesný počet raději vědět nechtěl), pořád ho zraňovala označení na 3 písmena a další daleko horší slova ho zraňovala. „Bi…“ chtěl mu navrhnout, ať si tu snickersku vezme, že mu jich koupí klidně milion, jen aby neplakal.

 „Ani se neopovažuj na mě mluvit! Jen ty to víš, a víš, že jsem se s tím ještě  nesmířil a hned to na mě vytahuješ! Děláš mi bolest!“  Bill začínal být hysterický.

„Bille,“ začne Tom objímat bratra, aby ho uklidnil. Svého bratra znal až moc dobře a věděl, že po této hysterii začne něco daleko horšího. Tom to nazýval ,SIRÉNA, a měl oprávněně strach o celý spící hotel. Bill se tiskl k Tomovi a pomalu se uklidňoval. Tom si ani neuvědomoval, že se mu blízkost bratra strašně líbí, a že si svého bratra k sobě tiskne víc a víc.
„Tomi?“ Tom na své jméno nereagoval. „Tomi, já jsem tady ten, kdo má být naštvanej! Ty ne! Takže se mnou laskavě komunikuj, nebo já taky nebudu komunikovat. A jako!“ mluvilo černovlasé stvoření, kterému ale Tom neodpovídal. Neustále. Jeho hlava si jen uvědomovala, že blízkost jeho bratra je mu moc příjemná, a dokonce ho nejspíš lehce vzrušuje. „Tomi, ale já jsem jako už fakt naštvanej a nebavím se s tebou.“
„Hej, Tome! Slyšíš? Já se s tebou nebavím! Nebavím se s tebou, tak slyšíš?“ Bill je bohužel upovídané stvoření, takže to, že se se svým bratrem nebaví, vydrželo asi půl sekundy.
 „Když ty, já  taky!“ 
„Tomi, ale já tě nechápu.“ 
„Jsme dvojčata, dvě těla, jedna duše.“

„No Tomi, ale to já všechno vím, ale co teď myslíš, že máme…“ dále to už nestihl doříct, jelikož jeho ústa pohltila ústa jeho bratra. Tomovi se zatměla mysl, neuvažoval co je správné a co ne. Konal jen to, co měl kdesi vzadu v hlavě, ani nevěděl, že takové místo v mozku má. Políbil svého bratra.  
Bill byl zaskočen, absolutně  nevěděl, co si má myslet. Věděl jen to, že je to šíleně zvrhlé a šíleně se mu to líbí. Bill začal v polibku spolupracovat. V pokoji už nebyla žádná postel, žádná televize. Byl tam jen souboj dvou jazyků. Tom se líbal se spoustou dívek, ale nikdo nelíbal jako jeho bratr. Tak intenzivně, tak něžně a vášnivě zároveň. Z dravých polibků se stávaly mučivě pomalé polibky a naopak. Na chvíli se od sebe odtáhli. Tom se už nemohl dočkat chvíle, kdy zase okusí bratrovy rty. Ale Bill měl jiné plány. Zabořil hlavu do Tomova krku. Což způsobilo náhlé naběhnutí husí kůže po jeho těle. Bill se nad tímto jevem jen pousmál.  
Jemně kousl bratra do krku a připadal si jak pod vlivem nějaké drogy. Dobré drogy. Silné a dobré drogy. Vůně jemu tak podobná, známá, ale přitom tak jiná. Působila na Billův mozek, tak opojně jako nějaký moc dobrý kvalitní sekt. Bill nikdy neuměl pít. Z Tomových úst se ozval krátký vzdech, který přiměl Billa k dalšímu okusování lehce opálené kůže, která se pod Billovými zuby stávala nejdříve lehce růžovou. Když zčervenala, Bill se posunul útočit o kousek níž. On sám nemá rád bolest, a proto ji nechtěl působit ani jeho bratrovi. Kdyby tu byl místo jeho bratra kdokoliv jiný, nezajímalo by ho tolik, jestli ho to bolí. Dostal se až k bradavkám. Shodil Toma do postele. Tom se probral z transu, do kterého ho dostal jeho bratr svými kousavými polibky. Nenechal Billa na sebe posadit. Nechtěl být jediný vzrušený, jak si naivně myslel. (Bill byl vzrušený daleko dříve než on.)

Sedl si bratrovi na břicho a chvíli pozoroval ten zázrak pod ním. Nikdy si nevšiml, jak je jeho bratr krásný. Kontrast bílé a černé. Anděl. Anděl jemnosti, ani ty kousky kovu Toma neodradily, aby takhle uvažoval. Nejvíce ho ale dostávala Billova propíchlá bradavka. Chvíli uvažoval nad tím, jestli má Billa políbit, nebo jestli se má okamžitě pustit do jeho bradavky. Billova pootevřená ústa vyhrála. Tom začal Billa lehce líbat. Bratrova ústa by mohl líbat neustále, klidně by se v nich nechal udusit. Chutnala tak zatraceně dobře. Klidně by v líbání jeho úst pokračoval celou noc, ale v jeho mysli se objevila bradavka. Odjakživa byl úchylný na prsa, bradavky obzvlášť.  
Rozpojil jejich sladké  spojení. Sice se to Billovi moc nelíbilo, jelikož si chtěl hrát s bratrovým jazykem, ale nic neříkal. Věděl, že Tom má v plánu něco, co se mu bude hodně líbit. Tom přejel jazykem po Billově krku. Zakousl se do jeho ušního lalůčku. Bill se lehce prohnul v zádech. Jsou tak stejní. Tom přejel prstem po jedné z bradavek. Bill ještě víc pootevřel ústa. Druhou bradavku vzal do pusy. Jazykem si hrál s bradavkou a šíleně moc se mu to líbilo. Bavilo ho otáčet ten kovovej kroužek. Nechtěl raději ani pomyslet, co všechno je ještě na jeho bratrovi úžasné. Dostal se zatím jen k bradavkám, a už by byl schopný hrát si s jeho tělem neustále. Bill se nacházel v extázi z bratrových rtů. Ani mu nijak nevadilo, že občas přestane mnout druhou bradavku. Vlastně si toho mnohdy ani nevšiml. Jeho ústa byla za několik šikovných prstů. Jelikož dokázaly to, že jsou mu trošku těsné boxerky. Moc těsné. Přímo šíleně těsné, až skoro bolestivě těsné. Z Billových úst se přes vzdechy slasti ozvalo i mírné tiché bolestné vydechnutí. Tom zvedl hlavu a ustaraně se podíval na Billa.
„Děje se něco?“ otázal se Tom. Bill měl na tváři velice nadržený výraz. Tom se spletl, Bill není anděl jemnosti. Bill je přímo bůh rozkoše. Zmiňovaný se nadrženě usmál, roztáhl nohy a ukázal na své narvané spodní prádlo. Tom se lišácky usmál „Teda,“ pronesl a uvědomil si, že je na tom vlastně úplně stejně. Váhavě se podíval na Billa, který ho úsměvem povzbudil.

Podruhé v životě si Tom připadl nezkušený. Bill to nejspíš poznal. Přitáhl si k sobě Toma a začal ho líbat. Hladil ho po krku a rukou jel níž po zádech, až narazil na trenky. Zajel pod ně prsty a zkušeným pohybem je stáhl. Lehce se usmál nad odhaleným přirozením. Přejel po něm rukou. Tom vydal táhlý sten. Palcem přejel po špičce. Přiklekl si k němu a olízl ho po celé délce. Tom právě přestal kontrolovat své steny. Vzal ho do pusy. Nejdřív jen špičku, potom co se do pusy vlezlo. Tom začal nekontrolovaně přirážet proti Billově puse. Billova ústa opustil Tomův penis.  
„Uklidni se! Nechci mít znovu operovanou cystu.“ Tom vykulil oči. Vždycky si myslel, že to bylo kvůli tomu, jak moc zpíval. Právě to ranilo Tomovy city. On mu to neřekl a Tom se měsíc nebavil s Davidem zbytečně. „Tome, to vážně bylo zpěvem, to jen říkal ten doktor, že to nemám přehánět s orálním sexem. Nepamatuješ si, jak jsi vyfackoval toho doktora, protože jsi mu tvrdil, že nejsem ehm gay?“ Tomovy oči se uklidnily. Uvědomil si, že všechno tohle bylo absolutně zbytečný a on už dávno mohl vidět ohňostroj. Tom ani netušil, jaký ohňostroj ho čeká. Bill se cítil dotčen a tak nehodlal zatím pokračovat. Tom vsadil na osvědčenou cestu. Políbil Billa jedním z jeho oslnivých polibků, kdyby byl holka měl by ty polibky očíslované, tento by měl vysoké číslo.  
Rozhodl se zbavit Billa oblečení. Přejel nejdříve dlaní po napnutých boxerkách a sledoval Billův výraz, který mu pak dodal odvahu. Ani nevěděl jak, a Bill měl, vlastně neměl, na sobě nic. Pozoroval Billův úd. Byl tak stejný jako ten jeho. Tom se právě nacházel v koncích. Žádná holka neměla to, co Bill a on nevěděl, co má dělat. Šel na to logikou, jejich učitelka matematiky by byla šťastná, že ji konečně našel. Zkusí to, co se líbí jemu.
Vzal ho do ruky. Začal jí  pomalu pohybovat. Billovy steny byly jeho pohánědlem dál. Jenže Bill Toma odstrčil a odešel někam pryč. Tom absolutně nic nechápal. Za chvíli Bill přišel s nějakou tubou v ruce. Lubrikační gel?! Bill došel k Tomovi. Dal si trochu gelu na prst, lehl si na postel, roztáhl nohy a zasunul do sebe jeden prst. Tomovi začalo cukat v penisu. Naivně si o Billovi myslel, že je to anděl a bůh, ale trochu se spletl. Bill je totiž ďábel. Bill narazil do své prostaty, vytřeštil oči a začal velmi hlasitě vzdychat. Tom se na toho provokatéra nemohl koukat. Dal si na prsty gel. Odstrčil Billovu ruku a strčil do něj jeden prst. Tak zasraně těsné!  
„Přidej prst!“ zakňučel Bill.
„Nepoučovat!“ zavrčel na oplátku Tom. Strčil do Billa o dva prsty víc a narazil rovnou na jakýsi pahorek. Bill přímo ječel. Tom pochopil, že to Billovi působí slast, a tak kroutil všemožně prsty, aby ten bod znovu našel. Najížděl prsty na ten bod, pod kterým se Bill svíjel slastí. Bill věděl, že už to dlouho nevydrží. „To ach mi, Tomi,“ Billovi nebylo rozumět, jelikož jeho dech byl šíleně rychlý. „Tomi, vyndej to.“ Tom jako robot poslechl svého pána. Bill si klekl na čtyři, doplazil se k šuplíku a ze své kosmetické tašky vytáhl vroubkovaný kondom. Po čtyřech jako dravá šelma došel k Tomovi a chtěl mu natáhnout kondom.
„Myslíš si, že jsem nakaženej?“ 
„Tomi,“ Bill si vzal Tomovu špičku do pusy. „Mmgh Vážně si to mmgh myslíš?“ Bill jen zvedl k Tomovi oči. „Tomi, ty chutnáš tak dobře, a ještě líp vypadáš!“ Bill se usmál, vzal si do ruky lubrikant a potřel jím Tomův penis.
„Egoisto, vždyť jsi úplně stejnej.“ Tom Billa políbil. Do toho polibku dal spoustu vášně. Pomalu Billa položil na postel, Bill roztáhl nohy a Toma oddaně líbal.

Tom neoddělil jejich ústa a pronikl do Billa. „Egrh ah do prdele, tak těsný.“
Umm kurva, Tomi agh…“ Tom nikdy nic tak úžasného necítil. Bylo to tak zasraně dobrý, že se Tom bál, aby se každým přírazem neudělal. Bill začal uspokojovat sám sebe, ale raději to přenechal Tomovi a věnoval se dělání škrábanců na Tomových zádech. Jejich těla do sebe ukrutně zapadala. Na začátku se Tom bál Billovy sirény, ale v životě neslyšel nic hlasitějšího, než to, co právě slyšel. Bill byl na nejvyšším vrcholu ze všech vrcholů, na kterých dosud byl. Tom si pohrával s Billovými varlaty a přitom do něj ukrutně přirážel. Udělali se ve stejnou chvíli jako ten druhý. Byl to Tomův druhý nejkratší sex, ale zato nejlepší.  
Chvíli vedle sebe leželi a čekali, až popadnou dech. Tom i po 5 minutách viděl větší ohňostroj, než jaký je na čínských slavnostech. Byli neustále spojení, Bill se přitulil k Tomovi a nasával jeho vůni. „Co teď?“ promluvil Bill do jejich výdechů.
„Myslím, že bychom si měli tu snickersku rozpůlit.“ 
Oba se začali smát. A co bylo dál? Vědí jen oni dva.

autor: Bogey
betaread: Janule

8 thoughts on “Když ty, já taky!

  1. Tady názorně vidíme, co může způsobit obyčejná Snickerska…xDDD Myslím, že od teď si budou tímhle způsobem dělit všechny sladkosti xD

  2. tá hádka na začiatku, super XD….. idem do mesta a asi si kúpim snikersku, počkám než u mňa bude niekto pekný a wohoooo XDXD

  3. Wow, to bylo dobrý 🙂
    Prej: "Šel na to logikou, jejich učitelka matematiky by byla šťastná, že ji konečně našel." Vidět je matikářka(vlastně asi kdokoliv :D), tak si na čísla a nějakou logiku ani nevzpomene 😀 😀 a to s tou operací mě dostalo tak, že sem chvíli vůbec nemohla číst dál 😀 😀

  4. Tak tohle byla skvělá povídka….ta hádka a jak to nakonec všechno dopadlo, klidně by se to dalo rozepsat i do vícedílky, ale i takhle to bylo krásné 😀

  5. tak tato povídka mě přesvědčila, že v blízkosti svého bratra nemám vytahovat žádné sladkosti, jelikož už mi z mého milovaného twincestu jednou hráblo…xD (prosím vás, tohle radši neřešte…xD)…super povídka, super originální téma a super příklad toho, jak se i z takové mini zápetky dá vytvořit bezva povídka…=) u mě rozhodně palec nahoru…=)

  6. tak tahle povídka mě dostala už je oba vidim uplně živě jak tam stojí a jeden druhému nadávají do všeho možnýho.Každopádně povídka se moc povedla…=)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics