„Merry“ Christmas story

autor: beepinka

Ahoj twincesťáci. Jsem tady s další povídkou. Je vánoční. Dvojčátkům je tady 17.

Prosím komentujte, budu vděčná za každý komentář.
Co ještě napsat… no… snad jen… šťastné a veselé! x) beepinka
Berlín, 08:47

TOM

Tak a je to tady. Tak moc jsem se nemohl tohohle dne dočkat. Konečně nastal. Miluju tohle období, kdy je rodina pohromadě, dává si dárky, peče se cukroví, poslouchají se koledy, zdobí se stromeček… kdy prostě můžete jen tak sedět v pokoji u krbu, kochat se pohledem na plápolající oheň a vychutnávat si tu vánoční pohodu tak, jako to teď dělám já. Sedím u nás doma v obývacím pokoji před krbem a sleduji, jak si oheň pohrává s kusy dřeva. Ale já to mám obohacené ještě tím, že tu nesedím sám. Vedle mě sedí pro mě nejdůležitější osoba na celém světě.

„Bille?“ Vyslovím jméno člověka, kterého tak moc miluji, který je mi vším. Podívám se na něj. Bill sebou lehce trhne, odvrátí pohled od tančících plamenů a upře na mě svá čokoládová kukadla.

„Co?“
„Taky se tolik nemůžeš dočkat dnešního večera?“ zeptám se ho. Pořád na mě upírá svůj pohled.
„Jo, dnešní večer bude dokonalej,“ odpoví mi a dál se na mě kouká. Pozoruji ho. Vypadá, jako by o něčem přemýšlel. Chvíli je mezi námi ticho, které narušuje jenom plápolání ohně…
„Víš, Tomi, já vím, že jsme si řekli, že si nic nebudeme dávat, ale co kdybychom udělali výjimku. Aspoň tyhle Vánoce.“ Zamrká a kouká se na mě tak prosebným pohledem, který umí vykouzlit jenom on.
„Já nevím, Bille,“ odpovím. Nechci, aby mi něco dával… aby mi něco kupoval nebo tak. Sice je to nespravedlivé, protože já pro něj dárek mám, i když jsme si jasně řekli, že si nic dávat nebudeme, ale nemohl jsem si prostě pomoct, když jsem ve výloze jednoho zlatnictví viděl stříbrný prstýnek s kamínkem veprostřed, hned jsem si ho představil, jak zdobí Billovu ručku. Nešlo prostě odejít a nechat ho tam někomu jinému. Nemůžu se dočkat Billova úsměvu, až dárek ode mě rozbalí, protože pro ten úsměv bych vraždil.

„Ty pro mě snad něco máš? Vždyť…“ nestihnu doříct větu, protože mi do toho Bill okamžitě skočí.
„No… jo, mám. Přemýšlel jsem o tom dlouho. Je to takový speciální dárek.“ Znovu nastane ticho. Dumám nad tím, co by to mohlo být. „Tomi?“ prolomí to ticho Bill a přisune se ke mně po zemi blíž. O hodně blíž, že se dotýkáme stehny. Nahne se k mému uchu, až mi přeběhne mráz po zádech a zašeptá: „Ten dárek jsem já. Dám ti sebe.“ …a já z toho málem omdlím.
„Počkej, Bille jako… jako…“ Bill jenom přikývne. Můžu vidět, jak se celý červená. To jsem opravdu nečekal. Vůbec nevím, co mu na to mám odpovědět. Vím, že je Bill celkem nedotčený. Něco jsme spolu už měli, ale až takhle daleko jsme nikdy nezašli. Bill ještě nebyl připravený, a teď mi tady říká, že už je a že by chtěl. Bože… mně se plní sen. Hlavou mi teď lítá jedna nemravná myšlenka za druhou. Musím na to přestat myslet, nebo se neudržím. Otočím pohled na Billa. „To jako vážně? Myslíš to vážně, Bille? Jsi si jistý? Opravdu chceš to… em…“
„Jo, moc si to přeju. Dneska v noci si mě budeš moct rozbalit, Tomi,“ pošeptá mi znovu to, co mě opravdu nenechává chladným. Jenom hlasitě polknu. On mi opravdu chce dát sám sebe. Myslím, že teď nejsou potřeba slova na to, abych vyjádřil, jak moc jsem rád a jak moc si toho vážím. Opatrně se k Billovi nahnu a spojím naše rty do krásného procítěného polibku. Potom si ho ještě víc přitáhnu k sobě a obejmu. Objímáme se navzájem. „Miluji tě.“
„Já tebe taky.“

Tak nějak cítím, že tyhle Vánoce budou opravdu nezapomenutelné…

13:35

Po obědě si zalezu do svýho pokoje. Bill je ještě dole s mamkou a Gordonem. Lehnu si na postel a znovu se pokouším zpracovat to, co jsem se od Billa dozvěděl. On mi opravdu chce dnes v noci dát sám sebe. Dokonce se nám to i hodí, protože mamka s Gordonem jdou potom večer k naší babičce, aby nebyla na svátky sama. Možná tam i přespí, ale každopádně tady budeme s Billem nějakou dobu sami… úplně sami. Bože tolikrát se mi o tom zdálo, tolikrát jsem o tom snil a dneska se to stane skutečností. Bill opravdu chce, sám mi to nabídl.

Z přemýšlení mě vytrhne zapípání mého mobilu. Kouknu se na display, píše mi Andy. No jo vlastně, já na to úplně zapomněl. Už mám půlhodinový zpoždění. Měl jsem k němu jít a strávit u něj odpoledne. Kéž bych nebyl takový sklerotik. Seběhnu dolů do kuchyně a vidím mamku a Billa, jak poklízejí nádobí po obědě. „Prosím tě, mami, psal mi Andy, jestli bych se u něj mohl teď stavit. Vrátím se do sedmi, jo?“

„Dobře, ale opravdu do sedmi buď doma. Ať se stihneš připravit na večeři. Dneska budeme večeřet trochu dřív, protože my pak jdeme k tý babičce, tak abychom to všechno tak nějak v klidu stihli,“ řekne mi a věnuje mi úsměv.
„Jo jasný, neboj,“ odpovím, a ještě než opustím kuchyň, se povídám na Billa. Na rtech mu pohrává záludný úsměv. Musím nad tím zakroutit hlavou. Na co asi myslí. Je mi to jasný.

Rychle se zase vrátím do reality a s myšlenkou na Billův úsměv vyběhnu schody a skočím po mobilu, který se válí na mé posteli. Rychle Andymu odepíšu, že se už chystám, zaklapnu mobil a už letím ze svýho pokoje po schodech dolů do předsíně, kde visí na věšáku moje bunda. Oblíknu si ji. Ještě šálu, čepici, rukavice a můžu vyrazit. Všechno to na sebe naházím, vezmu klíče a už už chytám kliku od dveří a otevírám, když v tom mě v pohybu zarazí Bill, který dveře znovu zabouchne. Podívá se okolo, jestli nikdo v předsíni není, a pak se ke mně přiblíží.

„Už se nemůžu dočkat večera,“ pošeptá a políbí mě. Začnu hned spolupracovat. Jeho rty jsou moje droga. Po chvilce se od něj ale odtrhnu, protože mi dochází kyslík.
„Těším se,“ zamumlám a znovu ho políbím.
„Já taky.“ Po chvíli se od sebe odtáhneme, protože oba zaznamenáme kroky směřující z kuchyně. Otevřu dveře a vyjdu ven před dům. Musím se usmívat. Jsem opravdu šťastný a dneska se mi ke všemu splní to, o čem jsem tak dlouho snil. Ještě se otočím na Billa, zamávám mu a s přetrvávajícím úsměvem na rtech odcházím…

18:06

BILL

Momentálně sedím v otevřeném okně ve svém pokoji. Je to úplně v přízemí domu. Vždycky se mi tady dobře přemýšlí. Už je dávno tma a já sleduju, jak se venku sněhové vločky třpytí ve svitu lamp a dopadají na zem, a jak krásně září ulice celá vyzdobená vánočními světýlky. Je to nádherný pohled. Po chvíli se však moje myšlenky začnou ubírat jistým směrem. Tak moc se nemůžu dočkat. Tak dlouho jsme s Tomem čekali, až to k tomu bude. Jsem mu vděčný, že počkal. Že na mě netlačil, i když jsem na něm mnohokrát viděl, že by chtěl zajít dál. Už zbývá jen pár hodin, než mamka s Gordonem půjdou navštívit babičku. Bože, jsem tak nervózní. Snad nic nepokazím. Tom je v tomhle zkušenější než já. Před tím, než jsme si uvědomili, co k sobě cítíme, měl pár holek. On už to zažil, dokonce mi o tom i párkrát vyprávěl. Ale zažil to s holkou. Co když s klukem se mu to líbit nebude? Mám nervy na dranc. Moje to bude poprvé a pro něj to bude poprvé v tom smyslu, že to bude s klukem… Pro oba to bude svým způsobem nové a určitě výjimečné. Zavřu oči a zasněně se usměju. Jsem opravdu šťastný.

„Áááááá!“

… … … … … … … …

Aniž bych si toho všiml, se v okně objeví něčí ruka. Uchopí mě za límec mikiny a v ten moment otevřu vyděšeně oči. Vykřiknu! Přede mnou stojí nějaký muž. Je celý zahalený, přes hlavu má kapucu a jeho obličej je zarostlý vousy. Celkově vypadá tak… zanedbaně a odpudivě. Pořád mě drží. Po chvíli se konečně trochu vzpamatuju. Pokusím se znovu zakřičet o pomoc, ale on mi přiloží druhou ruku na pusu. Z výkřiku o pomoc vyjde jenom pouhé zamumlání do té odporné ruky. Dívám se na něj vyděšenýma očima.

„Pššššššt,“ přitiskne mi ruku na pusu ještě víc. Celý se třesu. Bože, co ode mě chce???! On se pouze uchechtne a pohne rukou, kterou mi svírá mikinu dopředu tak, že mě stáhne dolů z okna. Okamžitě spadnu na břicho. Chci vstát, ale nejde to, sedí na mě celou jeho vahou! Znovu mi přitiskne ruku na ústa. Za chvíli už mám kolem pusy obmotanou zřejmě jeho šálu. Zmítám se pod ním a vydávám tlumené výkřiky. Po chvíli se ze mě konečně zvedne. Stojí za mnou, cítím jeho blízkost. Otočím na něj hlavu. Čekám, co přijde. Neskutečně se bojím. Prosím, ať mi někdo pomůže. Přece musí jít někdo po ulici. No… nežijeme v centru… žijeme na okraji města, tak se není čemu divit, že tady není ani noha. Všichni jsou zalezlí doma v teple a užívaj si tu vánoční atmosféru.

Z myšlenek na beznadějnou záchranu mě vytrhne dotek dvou silných paží na mých bocích. Ten chlap mě zvedne za země a hodí si mě na ramena. Panebože, POMOC!!! Rozejde se rychlým krokem od našeho domu někam pryč. Kam mě to nese???!! Mlátím ho do zad, do hlavy, škrábu… dělám všechno možný, abych se dostal z jeho sevření, ale ten hajzl mě drží sakra pevně! Po nějaké chvíli si v záchvatu paniky stihnu všimnout, že místo, kde se teď nacházíme, je výrazně méně osvětlené. Nacházíme se v jakési uličce. Tady jsem ještě nikdy nebyl. No, ani se nedivím proč. Vypadá to tady tak strašidelně. Ucítím zesílení stisku jeho rukou a rázem tvrdě dopadnu na zem… jau, moje hlava… ošklivě jsem se praštil. Celý tělo mě bolí. A ke všemu mi je šílená zima. Mám na sobě jenom kalhoty, přes triko mikinu a kolem krku šátek. Joooo, kdybych věděl, že mě unese z mýho okna nějakej magor, tak se asi líp oblíknu. Obdivuju sám sebe, že i v takovýhle situaci mě napadne taková věc. Ihned se proberu, když se ke mně skloní.

„Tak co, chlapečku? Dneska je výjimečný den. Jak ho spolu oslavíme?“ Zase se tak hnusně usměje a dlaní mi prohrábne vlasy a zmáčkne je u kořínků. JAU! Druhou rukou mi drží obě ruce na hrudi. Mám takový strach. Přes šálu zamumlám něco ve smyslu, ať mě nechá. Přejede mi rukou po tváři. Ten dotek je tak nechutnej. Úplně se otřesu. Tomi… Tomi, Tomi… pomoz mi! Tak moc bych si přál být s ním. Aby mě držel v náručí. Najednou cítím jeho ruku na mém bříšku. Hodím sebou, ale on mě drží tak pevně! Odvrátím pohled. Ne, tohle se mi vůbec nelíbí. Můj pohled teď zaregistruje kontejner na suť postavený kousek od nás. Pěkně špinavý kontejner. Fuj. Čím dál tím víc pociťuju chlad. Taky aby ne. Ležím ve sněhu, komu by nebyla zima. Cítím, jak mi vyhrnuje mikinu zároveň s tričkem nahoru. Sehne se blíž k mému bříšku a jazykem obkrouží pupík a přesune se na hvězdičku.

„Pomozte mi někdo!!!“ zakřičím, ale přes tu blbou šálu je to jenom divné a celkem tiché zamumlání. Najednou už necítím horký dech a jazyk na mém těle. Uleví se mi. Ale něco mi říká, že to zdaleka nekončí. Že mě jen tak nenechá jít si domů. Kéž bych se mýlil. Jeho ruce teď putují po mém krku. Dává mi tam mokré polibky. Je to tak hnusný! Nepřestávám se bránit, ale stejně se mi nedaří vykroutit z jeho sevření. Po chvíli toho nechá a do rukou chytne můj šátek. Sundá mi ho a nadzvedne moje ruce, které až do téhle doby držel. Sváže mi je ním. Znovu mě pohladí po tváři.

„Myslím, že bych věděl, jak dnešní výjimečný den oslavit.“ Kouknu se mu do očí. Zatímco v mých je plno slz, v jeho je vidět… ooooo ne! Ne! Touha! To se mi snad zdá. Usadí se mi na klíně. Vrtím se pod ním, co to jde, ale je mi to na nic. Tome, Tome, pomoz mi, bože, prosím pomoc! Pokouším se vysílat telepatické signály, i když mi je jasné, že ani tohle mě s největší pravděpodobností nezachrání. Jeho slizké ruce přejedou ještě jednou po mém odhaleném bříšku. Nekoukám se na to, nechci. Posouvají se níž a níž. Doslova vyjeknu a z očí se mi spustí další proudy slz, když mi jeho ruka zmáčkne rozkrok. Zmítám se pod ním, ale nemá to vůbec žádnou cenu. Rozepne mi knoflík a následně poklopec. Ne, to ne! Jenom tohle ne!

„Tak se na to podíváme, co říkáš?“ Z očí mi tečou proudy slz. Tak moc se bojím. Tam se mě smí dotýkat jenom on. Jenom můj Tom, nikdo jiný! Hned se vrhne na stahování mých kalhot. Stáhne mi je ke kolenům a rukou přejede po mém rozkroku. Zděšeně vyjeknu. Oční stíny musím mít už totálně rozmazané. „Pššššt… Budeš hodná kurvička?“ uchechtne se a znovu mi přejede dlaní přes rozkrok. Nemůžu se na to koukat, odvrátím pohled. Mám pocit, že tady snad umrznu, je mi neskutečná zima. Náhle jeho prsty ucítím na lemu boxerek. Neubráním se dalšímu vyjeknutí, když mi je surově stáhne až ke kolenům. Klepu se zimou a strachem. Nevím, co mi způsobuje husí kůži víc. Co se mnou chce dělat?!! Tak moc chci pryč. Tam se nesmí dotýkat. To může jenom Tom!!! Jakmile mi tahle myšlenka proletí hlavou, cítím jeho prsty, jak mi přejedou po celé mé délce. Je to tak odporný dotek. Uchopí můj penis do své ruky a párkrát zapohybuje. Pak se ke mně skloní. Cítím jeho dech u mého ucha. Zatřesu se. Znovu začne pohybovat rukou a funí mi při tom do ucha. Je to tak odporný. Neustále se kroutím v naději, že ho ze sebe setřesu. „Jsi tak sexy… mmmmmm,“ olízne mi ucho. „Hlavně takhle bezmocný.“

Najednou ze mě vstane a já se Cítím konečně volnější. Ne nadlouho. Chytne mě za límec mikiny a vytáhne mě ze země. Postavím se na nohy. On mě chytne za ruce a prudce se mnou praští o zeď domu.

„Pomoc!!!!!!“ Opírám se zády o zeď. Přistoupí ke mně ještě blíž a dotkne se mě na mém penisu. Kroutím se, ale jeho stisk je pevný. Pláču. Co chce dělat??!! Pak mě prudce otočí. Jednou dlaní mi tlačí na záda, a tak mě drží u chladné zdi. Druhou dlaní sjede z mého boku na můj zadeček. Mám neskutečný strach a celý se klepu. Snažím se nemyslet na to nejhorší. Když však ucítím prst na mé dírce, vyjeknu. „Tome!“ zakřičím přes šálu. Tak moc chci být s ním, v bezpečí.

„Mmmmm, jsi tak dokonalý, hezčí prdelku jsem ještě neviděl,“ pronese tím úchylným tónem. Hladí mojí dírku a já vřískám jak smyslů zbavený. Tohle ne! Jenom tohle ne! Prosím!! „Tak a teď hezky zakřič, děvko, bude tě to totiž bolet.“ Ne, co chce dělat?! Nejednou ucítím tlak na mé dírce. Bože, to tak bolí. Prostupuje do mě prstem. Párkrát zapohybuje dovnitř a pak přidá druhý. Obličej mám zkřivený bolestí a stékají mi po něm nové a nové slzy. Sem smí jenom Tom. „Tak jak se ti to líbí, hm? Neslyším tě křičet!“ Zatáhne mě za vlasy a zakloní mi hlavu dozadu. Drží mě tak a začne ve mně svými prsty pohybovat rychleji a tvrději. Pak je vyndá a nasliní. Poté je do mě znovu vrazí. Přidá další prst. „Uuumm!“ Mám pocit, že to nevydržím. Tak moc to bolí. „Jen křič, kurvičko,“ zasměje se. Stojím se zakloněnou hlavou dozadu a snáším tu bolest, kterou mi způsobuje. Nemá cenu se bránit, nepřemohl bych ho. Proti němu nemám šanci. Po nějaké době pohyb ustane. Vyndá ze mě prsty a prudce trhne rukou, kterou svírá mé vlasy. Stojí přede mnou a nechutně se usmívá. Mám šílený strach. Ať už to skončí…

18:4

SIMONE

Gordone, miláčku, zabalil jsi už ty dárky pro kluky? Tom za chvíli přijde, tak jenom, jestli je to už hotové,“ zeptám se ho.

„Jo, všechno zabaleno a připraveno,“ přijde ke mně a obejme mě.
„Tak to je dobře. No tak já půjdu prostřít stůl na večeři,“ řeknu a Gordon přikývne.
„Tyhle Vánoce budou skvělé. Těším se, až kluci ty dárky najdou pod stromečkem. Myslím, že hlavně ty brusle na led se jim budou líbit. Tak dlouho o nich básnili,“ zasměje se.
„To určitě jo,“ usměju se a políbím ho. Pak jdu chystat večeři.

19:05

Po dvaceti pěti minutách už netrpělivě sedím u prostřeného stolu spolu s Gordonem a vyčkávám, kdy uslyším klapnutí dveří, které mi oznámí Tomův příchod. Ne, ten kluk nemůže nikdy přijít včas. Zakroutím nad tím hlavou. Dojdu aspoň pro Billa.

„Jdu pro Billa,třeba mezitím Tom dorazí,“ řeknu a vstanu ze židle. Mířím k Billovu pokoji. Zastavím se před dveřma a zaklepu. Nic. Určitě má zase sluchátka v uších a neslyší. Úplně to vidím. Nad tou myšlenkou se usměju. Otevřu dveře a nakouknu dovnitř. Porozhlédnu se po celém pokoji, ale Billa nikde nevidím. Není tu. Oklepu se. Má tu šílenou zimu. To musí to okno nechávat tak dlouho otevřené? Napadne mě se podívat ještě jinam. Že by byl v koupelně? Dojdu ke koupelně a zaklepu. Nic se neozývá, a tak otevřu dveře do koupelny. „Bille?“ Ani tady není. Podívám se do obývacího pokoje, jestli tajně nesedí pod stromečkem a neochmatává dárky, ale ani tam ho nenajdu. Nemám dobrý pocit. Začne mi prudce tlouct srdce. Kde je??!! Dojdu do kuchyně za Gordonem.

„Neviděl jsi Billa?“

„Ne. Není u sebe?“
„Ne a prošla jsem celej dům a nemůžu ho prostě najít,“ pohodím rukama. Tohle se mi nelíbí. Gordon vstane, obejde mě a začne chodit po celým domě. Oba voláme jeho jméno. Znova jdu do Billova pokoje a napadne mě mu zavolat. Pokud někam šel, musel si vzít mobil. Vyndám mobil z kapsy a vytočím Billovo číslo. Mobil začne zvonit pár metrů ode mě na nočním stolku. Ale vždyť Bill si vždycky bere mobil s sebou! Tohle se mi nelíbí. Mám strach. V očích cítím slzy. Tohle není Bill, aby odešel a ani neřekl, kam jde, a ke všemu tady nechal mobil. Slzy mi stékají po tváři. Hovor típnu a znova prolítnu pokoj očima. Pohled mi padne na dokořán otevřené okno. Popojdu k němu blíž a vyhlídnu ven. Naskytne se mi pohled na nádherně zasněženou ulici. Kde je můj chlapeček? Shlédnu dolů. Něco mě zaujme. Je to rozhrabané místo ve sněhu. Ne! Tohle se mi vůbec nelíbí! Třeba to nic neznamená, ale co když jo?! Kde je?!!

S pláčem se sesunu na podlahu. Za sebou uslyším Gordonův roztřesený hlas.

„Prošel jsem dům asi padesátkrát, ale nikde jsem ho nenašel. Sakra, kde může bejt?“ Přijde ke mně a položí mi ruce na ramena. Vytáhne mě za ně na nohy a stulí si mě k sobě. „Neplač drahoušku, to bude dobrý. Třeba šel ven a nic nám neřekl, což je špatný, ale určitě mu nic není.“
„Ne, volala jsem mu. Mobil má tady a… Bill si vždycky bere mobil, když někam jde,“ zavzlykám a přitulím se k němu víc. Jeho stisk zesílí.
„Musí tu přece někde…“
„Okno… To okno,“ vydám ze sebe…
„Co když…?“ mezi vzlyky nejsem schopná dokončit větu. Gordon to však pochopí. „Co budeme dělat?“ zašeptám.
„Zavoláme policii.“

19:05

(mezitím)

BILL

Hnusně se na mě podívá a ušklíbne se. Za vlasy mě táhne ke kontejneru. Zakopávám o svoje vlastní kalhoty, které mám spolu s boxerkami spadlé až ke kotníkům. Vykřiknu, když mě otočí zády k sobě a tvrdě mě na něj hodí.

„Au!“ zakřičím.
„Jenom křič, kurvičko, já ti teď ukážu, co je to bolest. Mmmm, už se na tu tvojí prdelku vážně těším,“ řekne a chytne mě za nohy. Házím sebou na kontejneru a snažím se odplazit z jeho blízkosti, ale nijak se mi to nedaří, protože si mě vždycky přitáhne. „Drž sakra!“ zařve a znova mě k sobě přitáhne. Jednou rukou mi drží nohy a druhou mi stahuje kalhoty rovnou s boxerkama. Já tady umrznu. Ten plech šíleně studí. Když mi spodní části mého oblečení sundá, chytne mě oběma rukama za nohy a stáhne mě dolů na zem. Zezadu se na mě natlačí a ohne mě přes kontejner. Cítím jeho bouli v kalhotách. Začne se o mě otírat. Nemůžu nic dělat. Jsem svázaný, promrzlý a proti němu naprosto bezmocný. Roztáhne mi nohy od sebe. NE! Pomoc! Tohle ne. Já tohle nechci. Ještě nikdy jsem to nedělal. Tohle je věc, kterou smí udělat jen Tom. Nikdo jiný. Tohle je Tomův dárek k Vánocům. Jsem Toma, nikoho jinýho! Stáhnu nohy co nejvíc k sobě, abych se nějak uchránil.

„Ts ts ts, zlobivá kurvička,“ zamrouská. Kolenem mi nohy od sebe zase roztáhne. Slyším rozepínání zipu a následné spadnutí kalhot na zem. „Och to je zima. Musíme se hezky zahřát.“ Přejede mi rukou po zadečku. Kroutím se, ale nemá to cenu. Znovu stáhnu nohy k sobě. To ho naštve a chytne mě za vlasy. Zvrátí mi hlavu dozadu. „Tak ty nechceš poslouchat? Hezky mi tady podržíš, chlapečku!“ řekne a hrubě mi odstrčí nohy od sebe. Přejede mi prstem po vstupu. Pustí mi vlasy a otočí si moji tvář na sebe. Je tak odporný. Druhou rukou si sjede do klína a začne s ní pohybovat. Chci odvrátit pohled. Je mi z toho zle. On však moji tvář stiskne a natočí tak, abych se na to musel koukat. Ten stisk tak bolí. Začne u toho vydávat nechutné vzdechy. „Oh… oh.“ Po nějaké chvíli mi tvář pustí a přistoupí blíž ke mně. Ještě víc se roztřesu. Drží mě natisknutého na kontejneru. Otře se penisem o moji dírku… „Šťastné a veselé!“ zachechtá se a já rázem ucítím bolest, která prostupuje celým mým tělem.

19:15

TOM

Sakriš, mám čtvrthodinový zpoždění. Snad nebudou rodiče moc naštvaný. Mamka fakt chtěla, abych přišel do sedmi. To jsem zvoral. No, ale musím říct, že jsem si to u Andyho opravdu užil. Hráli jsme hry na playstationu a prostě jsme pařili. Bylo to super. Ale… já byl myšlenkama stejně pořád u dnešního večera. Jak já se těším, až Bill rozbalí ten dárek, co pro něj mám. A co teprve, až zůstaneme doma sami a já si bude smět rozbalit Billa. Bože… Tohle budou dokonalé Vánoce.

Svoje myšlenky utnu, když se ocitnu před dveřmi do našeho domu. V kapse u kalhot nahmatám klíč a vrazím jej do zámku. Otočím jím a otevřu dveře. Jdu dovnitř.
„Jsem doma,“ zakřičím v chodbě, ale nic se neozývá. To je divný, čekal bych, že se mamka přiřítí a seřve mě za to, kde jsem tak dlouho. „Jsem doma,“ zopakuju a rozejdu se chodbou do kuchyně. Když však vejdu do místnosti, zarazím se. „Mami????.“ vidím mamku, jak brečí a Gordon ji objímá. Vypadá velmi bledě. „Co se stalo?“ pohledem je oba přelétnu. Ani jeden mi neodpoví. To mě znervózní. „Tak co se stalo?“ Mamka ke mně vzhlédne. V jejích očích je vidět tolik bolesti a strach… A mně to dojde.
„Kde… kde je B-Bill???“

19:15

(mezitím)

BILL

„Hmmm,“ zavrní, když do mě začne pronikat. Řvu, kroutím se, ale nic z toho nemá cenu. Tvrdě do mě přiráží a já doslova jezdím bříškem po kontejneru. Šíleně to bolí. Palčivá bolest prochází celým mým tělem. Oči se mi protáčejí nahoru, div že z nich není vidět jenom bělmo a ne obvyklá barva čokolády. „Jo oh, tak se mi to líbí,“ zavzdychá. Je mi na zvracení. Už tak moc chci konec nebo aspoň, abych to nevnímal. On dál přiráží jako smyslů zbavený. Je jak nějaký šukací stroj. Bože, to je bolest. Oči mám opuchlé, líčení celé rozmazané. Slzy dál stékají v proudech po mé tváři. „Tak jak se ti to líbí, ty kurvo? No? Ještě přitvrdíme, co říkáš?“

„Uuumm,“ vydám ze sebe. To se nedá vydržet. Jednou rukou mi začne mačkat půlku. „Ummm… Tome!!!“ zaječím. Z dálky sem doléhá zpívání vánočních koled… „We wish you a Merry Christmas,“ se nese vzduchem. Když o tom přemýšlím, za normálních okolností bych to poslouchal rád, ale teď mi to akorát dává za pravdu, že je všechno jinak, než by mělo být. Proč? Proč se tohle muselo stát zrovna mně?! Teď jsem měl být doma a večeřet, pak jsme si měli dávat dárky a pak… jsem mu chtěl dát jeho dárek. To on si mě měl rozbalit. Neměl jsem být odcizený a neměl ze mě být balicí papír přímo serván. Proč?!! Tahle otázka mi pořád běhá v hlavě.

Po nějaké době se jeho dech začne zkracovat. To je aspoň znamení, že by to mohlo konečně skončit. „Oh… uh, uh.“ To sténání je tak nechutné. Je mi fakt na blití. Jsem na pokraji svých sil. Už se to nedá vydržet. Začnu upadat do vytoužených mdlob. Za pár minut ucítím, jak mi zadeček plní jeho sperma. Pak za mě vyjde, a když už to vypadá, že upadnu do stavu nevědomosti, chytne mě za vlasy a shodí na zem ke kontejneru.

„Sss.“ Tolik to bolí. Sehne se ke mně a za svázané ruce mě posadí. Strhne mi šálu a já zaječím, ale v tu ránu mi pusu ucpe jeho nechutným penisem. „Tak a teď se do tebe hezky dostříkám.“ Tvrdě přiráží do mé pusy. Vzdychá. „Tak dělej! Kuř!“ zakřičí a chytne mě za hlavu. Pohybuje mi s ní a přiráží mi do pusy. Dusím se. Po chvíli ode mě odstoupí a přimáčkne mi dlaň na ústa. „A dělej, kurvičko, hezky všechno spolykat.“ Nechci to udělat, je mi zle. Budu zvracet. „Řekl jsem, dělej!“ Já to neudělám! On mi ale chytne nos tak, že nemůžu dýchat. Ruku má pořád na mé puse. Nakonec to musím spolknout, protože bych se jinak udusil. Snažím se vstát. Musím utéct! Ale nemám vůbec sílu. Celé tělo mě šíleně bolí. „No vidíš, tak se mi to líbí,“ usměje se, poplácá mě po tváři, zaváže mi znovu šálu kolem pusy a povalí mě zpátky do sněhu.

19:35

TOM

Tohle se nemělo stát. Kde jenom může být? Sedím v Billově pokoji na jeho posteli a pláču. „Bille…“ zašeptám do ticha, které v místnosti panuje. Narušují ho jen moje vzlyky. „Lásko, kde jsi?“ ptám se s nadějí, že mi dá někdo odpověď. Rodiče volali na policii. Vylíčili situaci a policie po něm již pátrá. Někdo od nich k nám má brzy přijít a probrat s námi ještě nějaké věci ohledně Billova zmizení. Snad ho najdou, snad mu nic není a je v pořádku. Je to moje vina. Neměl jsem chodit za Andym. Měl jsem být tady. Nic takového by se nestalo, kdybych tu byl. Ne, nestalo, vím to! Jsem takový idiot! S hlasitými vzlyky si lehnu na Billovu postel a v rukou sevřu jeho polštář. Bille, prosím, vrať se mi! Lásko, vrať se! Takhle jsem si letošní Vánoce nepředstavoval…

19:35

(mezitím)

BILL

Jsem tak… vysílený. Už… dost… už… nemůžu. Prosím, ať už mě nechá. Ležím ve sněhu téměř nahý. Je mi ukrutná zima, sníh šíleně studí a tělo mám celé rozbolavělé. V zadečku cítím jeho sperma, které mi vytéká na stehna. Vůbec bych se nedivil, kdybych i krvácel. Chytne mě za boky a surově mě otočí na záda. Je pořád nahý. Cítím se zneuctěný, pošpiněný. Zavřu oči, přetočím se na bok a snažím se nějak zakrýt. Po chvíli oči otevřu, když uslyším zapínání zipu. „Taky je ti taková zima?“ ušklíbne se. Vyděšeně na něj koukám. Sehne se ke mně a znovu mě prudce převalí na záda. Rázem v okolí, a hlavně na penisu cítím strašný chlad. Kopnul na mě várku sněhu. Zavřu oči, tak moc to studí! Mám pocit, že umrznu. „No vidíš, jak jsme si to krásně oslavili,“ zasměje se a skloní se ke mně, „ale všechno jednou končí,“ znovu ten úsměv. Koukám vyděšeně do jeho očí. Nevydržím to a rychle je zavřu. Najednou ucítím silný stisk okolo mého krku. Okamžitě otevřu oči. „TOME!“ Začnu sípat. On mě dusí! Proboha, on mě dusí! „P-po… mo-c!“ vydám ze sebe, ale přes tu šálu z toho vzejde zase jenom pouhé zamumlání. Kouknu se mu do očí. Pohrává v nich ten úšklebek, ta radost ubližovat. „Po… em… po…“

19:47

TOM

Hystericky se na Billově posteli rozbrečím. „Bille miluju tě, slyšíš??! Miluju tě! Kde jsi??!“

19:47

(mezitím)

BILL

„We wish you a Merry Christmas,“ slyším ho zpívat. „Tom… To…“ Oči se mi protáčí. Je mi jasné, že tohle je konec. Nemám sílu po tom všem, co mi udělal, se ubránit. Oči se zavírají a já vyslovuju poslední slova určená jen jemu… „To… m… To… Milu… miluj-u… t-tě…“

… … … … … … … … … … …

druhý den ráno 07:13

TOM

Leknutím sebou trhnu a probudím se. Samým vyčerpáním jsem usnul na Billově posteli. V rukou stále svírám jeho polštář. Přejedu po něm dlaní a zvednu si ho k obličeji. Přivoním k jeho vůni. Je stejná jako Bill. Jak já ji miluji. Jak miluji jeho. Do očí se mi zase derou slzy. Z přemýšlení mě vytrhne neznámý ženský hlas. Možná tu jsou ti od policie, třeba už něco zjistili! Rychle vstanu z postele. Položím polštářek na Billovu postel. Ještě jednou ho pohladím, otevřu dveře a přímo se rozběhnu do kuchyně, odkud vycházejí hlasy. Po chvíli se ale zastavím, protože uslyším něco, co mě zarazí. „Paní a pane Trümperovi. Je mi to velmi líto, ale je mou povinností vám oznámit, že dnes v hodinách ranních jsme nalezli tělo přibližně sedmnáctiletého chlapce. Doba smrti se odhaduje na včerejší večer přibližně okolo osmé, deváté hodiny. Neměl u sebe doklady, které by prokázaly jeho totožnost, a proto bychom potřebovali, abyste se dostavili kvůli identifikaci.“ V tu chvíli se mi všechno zhroutí. S pláčem vtrhnu do místnosti. „B-Bill je… mrtvý?“

další den ráno 6:30

Po identifikaci se potvrdilo, že jde skutečně o tělo mého bratra. Vše mi s ním odešlo. Nic mi zde nezůstalo. Celý svět se mi zhroutil. Prý byl zavražděn a předtím… znásilněn. Jeho vraha ještě nenašli. Do očí se mi nahrnou další slzy, když si představím, jak musel šíleně trpět a já mu nemohl pomoct. Proč zrovna on?! Sedím teď na jeho posteli a moje slzy smáčí jím provoněný polštář. V dlani svírám stříbrný prstýnek a ptám se sám sebe… „Jak budu žít dál?“

6:30

(mezitím)

Televize-zprávy

„Předevčírem večer utekl z Berlínské psychiatrické léčebny třiapadesátiletý muž. V léčebně byl kvůli silným násilnickým sklonům. Jeho útěk si hned vyžádal oběť. Sedmnáctiletý chlapec byl v den jeho útěku znásilněn a brutálně zavražděn. Rodina chlapce se k případu nevyjádřila. Doktoři a policisté varují, že muž je velmi nebezpečný a radí nezdržovat se velmi dlouho v ulicích.
Zde je fotka muže. Pokud ho někdo poznáte, nesnažte se ho zadržet, ale kontaktuje policii na číslo 158.“

„Přejeme vám všem příjemné prožití vánočních svátků.“

autor: beepinka

betaread: Janule

15 thoughts on “„Merry“ Christmas story

  1. hej Chudak Bill….. tohle je moc bulim to jak harant….. proc ho nemohl nechat jit :'(

  2. Ty jo, já čekala nějakou těžkou romantiku, když už jsou ty Vánoce a ještě ten název..úplně se mi chcě z toho brečet, takový horory hrozný. 🙁 Jinak povídka je dobrá, ale..smutná.

  3. Proboha, to je tak smutný.. Chudák Bill 🙁 úžasná povídka, i když s takovým smutným koncem..

  4. Ehm no nevvim no . Je mi Billa upřímně hodně líto ,myslela sem že to bude veselá povídka když už jsou ty vánoce a ne smnutná :/ .. Hmmm , no nevadí . Hezky  ..

  5. No teda holka ty mi dáváš 😀 Nechápu, proč ses tak strachovala, že by tě kdo podezíral z toho, že jsi psychopat =)) Podle mě je to dobrá povídka, i když ne nijak extra příjemná 😀 Ale jako, tak jak jsem ti na začátku psala, že mám strašnou potřebu smát se, tak na konci jsem brečela jak nevím co 😀 Jen by mě zajímalo, že tou představou Bushida trpěl i někdo jinej než já 😀 Rozhodně v psaní pokračuj a koukej napsat konečně nějakou vícedílku! 😀

  6. Čekala jsem už podle názvu "Merry" že to nebude nic s happy-endem.. No.. co k tomu říct.. Je mi celkem líto Toma, chudák.. :/ .. pěkně napsané :), ale až takové bad-endy, nemusím..

  7. Je to veľmi dobre napísané, ale je mi ľúto, že som neprestala čítať hneď ako ho uniesol. Dúfala som, že ho zachránia 🙁 nemám rada takéto konce nie nie.

  8. Ach beepinko – to je tak šíleně smutné !!! Bože, je to hodně silné, život není jen o příjemných věcech a ty jsi tady dala tu krutou realitu. Moc smutné, chudinka Bill, to je strašné, co musel prožít, stejně tak Tom, že s tím bude muset do konce života žít a vyrovnávat se s tím…
    Nádherné, silné, dokonalá povídka, i když šíleně smutná…
    A beepi – píšeš krásně, takže příště bych prosila za nás za všechny něco s dobrým koncem – a ať si "to"(lásku) užijí oba a spolu 😉

  9. Ne… to bylo tak smutný… Chudáček Bill, chudáček Tom… ten večer měl být jen a jen jejich. :'( Pořád tomu nějak nemůžu uvěřit, že Billa ten chlap vážně zabil…

  10. Tak to boli skutočne Vianoce na ho*no….chúďa Bill…a aj Tom..Id*ot starý….Kebyže existuje, tak by zomrel pekne škaredou smrťou!!

  11. Nenenenenenene tohle se nikdy nemelo dostat k mym ocim … Nesnasim povidky se spatnym koncem a kdyz se v nich doctu jeste tohle???? To neni mozny, chtela sem to prestat cist uz jak ho odvlekl nekam k te popelnici, ale porad sem si rikala 'nekdo prijde a pomuze mu' a ono prdlacky…. No teda .. Pri cteni me bolelo na hrudi a bojovala sem se slzama … Jak si tohle mohla Billovi udelat??! chuditkovi.

    Nadech, vydech …. Povidka je dobre napsana a mozna proto me to tak dostalo. Ale je to i poucny – nikdy nevime, kdy utece nejakej maniak a ublizi nam. Takze na sebe musime davat pozor.
    No a mozna je i lepsi ze Billa zavrazdil .. Z tehle skusenosti byse dosti spatne vzpamatovaval-teda aspon beru to podle sebe, ja bych se s tim asi nikdy nesrovnala…

  12. Moc vám všem děkuju za komentáře!Šíleně mě potěšily. Je mi jasné,že to nebylo nic pozitivního..Chtěla jsem prostě poukázat na to,že se dějou i špatné věci a né vždy skončí dobře. Svět je velmi kruté místo..
    [6]: 😀 😀 dávám ti,jo..:D hah 😀 S tou vícedílkou uvidim,možná někdy jo..=)
    [9]: děkuju moc Ilon =o) Dobře,pokusím se příště napsat něco s dobrým koncem..:Dkdyž jak já zjišťuji,tak mě jdou spíš ty smutné a špatné konce..ještě jsem vlastně nic s dobrym koncem nenapsala 🙂 Ale pokusim se,to slibuji! Tak snad příště:)
    [12]:Jj,to máš pravdu,musíme na sebe prostě dávat pozor…nikdy nevíme,co se nám může stát. A jo..to jo..taky si myslím,že je to lepší..,protože já bych se s tim taky nejspíš nevyrovnala. Děkuju 🙂

  13. Páni, hned jak jsem spatřila ten obrázek, říkám si, že to bude nějaký krásný romantický Vánoční příběh o tom, jak se kluci milují a něco takového…Ale TOHLE??? mě naprosto dostalo, tolik jsem se do toho začetla, že nemůžu ani popadnout dech a kapesníkem sotva stíhám utírat slzy…. 🙁 Krásně napsaný příběh a působí tak autenticky, že mi z toho pějížděl mráz po zádech…:-( Nemohla jsem tomu uvěřit jak to dopadlo..:-( pořád jsem si myslela, že to dopadne dobře a Tomi Billa najde a bude to dobré, ale ten chlap to zničil…:-(
    Opravdu tak kvalitní jednodílka…:-) Moc se mi to líbilo, i když tam byl takový hoooooooooooodně smutný konec a díky nemu mám žaludek jako na vodě…:-(
    No ale je to dobré jako takové varování na to, co se nám může stát…

    No ale přeci jen doufám, že napíšeš další takovýhle skvost a už s dobrým koncem…:-)
    Krááása..:-) I když jsem z toho smutná, ale opravdu píšeš hodně dobře…:-) Skvělé♥

  14. [14]: Christine,chci ti neskutečně moc poděkovat za tvůj komentář. Komentář od tebe mě vždycky tam moc potěší. U Znamení mě šíleně potěšil ,tady…opravdu ti děkuju:)♥! Neskutečně si tvých slov vážim. Abych byla upřímná,chtěla jsem,aby jsi si tohle přečetla a napsala mi svůj názor,jakýkoliv. děkuju ti za to.:)!
    Můžu říct,že mě u psaní téhle povídky mráz po zádech přejížděl taky. Bylo hodně silné to psát..
    Pokusim se příště napsat něco pozitivního..nebo aspoň ..pozitivnějšího..:) Pokusim se,slibuji!:)
    Děkuju,šíleně děkuju!:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics