Never!!!

autor: Backy
betaread: Janule
Takže mám tu pro vás první příběh, který se mi zdál nedávno.
Vím, že vám asi přijde divné, jak se někomu něco takového může zdát, ale já sem v tomto případě velice neuvěřitelný člověk XD. Backy

ÁÁÁÁ!!! BILÉÉÉ!!!!! Ozvalo se z koupelny.
Tom se skláněl nad umývadlem a nemohl věřit vlastním očím.
Přiběhl do bratrova pokoje, kde viděl spícího černovlasého andílka. Na jeho nočním stolku našel onu věc, která mu tolik vadila, naháněla strach a starost o bratra.
Tom ten nápor už nemohl vydržet a začal brečet. Padnul na kolena k Billově tajné skříňce pod postelí (která byla zamčená). Tom hned věděl, kde najít klíč. Otevřel skříňku, kde měl Bill různé cetky a také balík „těch věcí“ a běžel s nimi pryč, daleko pryč, aby ho Bill už nenašel a aby na ty věci zapomněl. Když však utíkal, stoupnul si a podíval se na tvář, která se mu už tak dlouho líbila a kterou tak hrozně miloval. To neměl dělat, brečel, takže jedna z jeho slz ukápla Billovi přímo do obličeje, avšak Tom to stačil zpozorovat a rychle odběhl pryč.
Tom utíkal do místnosti, do které se s Billem zavírali, když byli malí. Třeba když hráli na schovávanou nebo když byla bouřka, jelikož Bill z hromů má bobky a to i doteď.
Dredatý ubrečený kluk tu právě seděl na zemi, slzy se mu koulely po tvářích a vedle něj ležely věci, kterých se neuvěřitelným způsobem bál a štítil.
Bill sem jen taktak doběhl, viděl sedícího bratra na zemi, skrývajícího nějaký balíček, který mu nechtěl za žádnou cenu ukázat.

Bill si k Tomovi sednul a schoulil se k němu jak kotě ke kočce. „Co se ti stalo??“ zeptal se Bill tak jemně, až Toma píchlo u srdce. Avšak najednou uslyšel Toma vyjeknout. „Auu!!“ Bill se nehorázně leknul a podíval se co bratra tak vyrušilo. Tom si sednul na jednu vyndanou žiletku (nejspíš použitou), která se záhadným způsobem přetočila. Když to Bill viděl, zrudnul, ale zároveň zezelenal hrůzou, už konečně věděl co Toma tak rozrušilo, kvůli čemu tak brečel, věděl odpovědi na všechny otázky, které se mu honily hlavou, když přemýšlel, co se s bráškou děje.
Bille… to mi dělat nemůžeš!!! Ozval se po chvilce Tom velmi slabým hláskem. Už to nikdy neuděláš!! Slib mi to!! Bojím se o tebe, Bille, hrozně moc se o tebe bojím!
Když to dořekl, dal Billovi jemnou pusinku na tvář. Billovi, jelikož byl slabý a jemný, se začaly koulet slzy z očí. Tom je začal pomalu olizovat.
Najednou se Tom dotkl Billovy poraněné ruky, ze které ještě pořád crčela krev. Přitáhl ji ke svým ústům a začal krev pomalu slízávat. Při tom pořád říkal: „Tohle mi už nesmíš dělat!! Přestaň s tím!!! Už to nikdy nedělej!! Nikdy!!“ Po tomhle Billa píchlo u srdce a pomalu mu docházelo, že to co se děje právě teď mezi ním a Tomem, není normální bratrský cit. Miluje ho, ale nedokáže si to přiznat. Tomovi probíhalo hlavou úplně to stejné, jakoby měli spojené myšlenky.
Když se Tom konečně odvážil mu to říci, ozvalo se: CZRR!! BUCH!!
ÁÁÁÁ!!!! Bouřka!!! Billovi se celé tělo přilepilo na Toma a za žádnou cenu se ho nehodlal pustit! „Bille… dusíš mě…“ ale ani po tomto Bill sevření nehodlal povolit.
Po dalších 5ti zahřměních to Toma už přestalo bavit a odnesl Billa do své postele, do které se spolu s ním uložil, zrovna Tomovi to nedělalo velké obtíže.
Po chvilce zahřmělo znovu a Bill sevřel Toma ještě víc než předtím, ale to už se Tomovi chtělo na WC. Bille… vypravil ze sebe, ale už se ani nesnažil něco říci, věděl, že ho bratr stejně nepustí, prostě se mu vytrhl. Bill vykvíkl a Tom se posadil.
„Neopouštěj mě, miláčku!!!“ Zakřičel vystrašený Bill, že to museli slyšet i sousedi. Zrovna něco takového Tom nečekal. Bill ho stáhl za krk a bouřka nebouřka začal Toma líbat. Byl tak něžný. Později se začal zapojovat i Tom, líbali se dost dlouho, skončili s bouřkou. Bill už pomalu usínal a Tomovi se chtělo na záchod. Tak tedy odnesl spícího černovlasého anděla k němu do postele a cestou zpět se „konečně“ zastavil i v koupelně.
Šel si lehnout se slovy: „Miluji tě, Bille“ a s těmi slovy také usínal.
Když se ráno probudil, byl Bill opět v koupelně. Tom už na nic nečekal, vtrhnul dovnitř, stačil jeden pohled na Billovu zakrvácenou ruku, aby se mu spustily slzy. BILL SI OPĚT HRÁL S ŽILETKAMI. Proč to dělá???
Vtom Tom zpozoroval velmi neobvyklou věc. Když se přišoural k pořezanému chlapci ve spodním prádle, pevně ho objal a neměl zrovna v plánu ho pustit. Krev z ruky si Bill rychle opláchl a asi po 20 minutách krev přestala téct úplně. Tom se podíval na pořezanou ruku a nevěřil vlastním očím. Na ruce nebyla pouze jedna čára řízlá jen tak příčně, ale těch čár tam bylo více, Tom z toho dokázal zpozorovat i co vlastně na té ruce bylo…
TOM + BILL 4EVER

autor: Backy

14 thoughts on “Never!!!

  1. Uff.. Krásný!! Ale je mi hrozně mocinky Billíška líto, když si čtu nějaký ffky, kde si Billí ubližuje.. (= Ale mocinky pěkný (=

  2. Mno..já to radši číst nebudu…začala jsem číst ten začátek..a pak jsem si přečetla komenty..tohle bude chtít zvláštní náladu…a na to teď nemám..stejnou náladu,jakou budu muset mít při čtení Lov na Billa..

  3. Takový… divný, jako asi dobrej nápad, ale moc narychlo psaný, jak už někdo říkal uspěchaný… Určo by to šlo líp, jen piš dál 😉

  4. woooow….velmi rozporuplná povídka….plná strachu…citu…zklamání… i naděje… mně se líbíla moc a její délka mi nevadí x))) někdy se to může totiž zbytečně překombinovat…takto je to akorát :DD

  5. tyjoooo ten konec byl úplně DO-KO-NA-LEJ!!!! jj holky, máte prqavdu, myslím, že by to šlo ještě trošku rozepsat, ale i takhle je to OK 🙂 Každopádně mě dostal ten konec, ten poslední odstavec a hlavně ta poslední věta, se kterou bych tu povídku označila prostě jako SKVĚLOU! Vždycky, když někde někdo píše o žiletkách, tak je to že někdo někoho nemiluje a ten druhej se proto pořezává…ale tohle je naopak, a to se mi LÍBÍ!!!! ;))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics