Pusher 2/2

pokračování
„Tak co?“ seděl Bill netrpělivě na patách a vyhlížel kamarádku. Přišlo mu vtipné, že se před pár dny ona ptala jeho úplně stejně.
„Za chvilku přijde,“ zazubila se na něj vesele a sedla si zpátky.
„Jak jsi to dokázala?“ zíral na ni užasle.
„To je prostě kouslo osobnosti,“ pronesla rádoby namyšleně a odhodila si dlouhé vlasy na záda.
„Kdybys nekecala,“ dloubnul do ní Bill, ale usmál se. Popadl svou skleničku a hltavě se napil. Plán jeho kamarádky, ať už byl jakýkoliv, evidentně vycházel. Donutila Toma, aby vylezl ze studia, a to je něco, co se jemu nepodařilo už celé týdny. Snad půjde všechno tak dobře i nadále.
„Já myslím, že nepřijde,“ kousal si zoufale nehet na palci Bill až ho z toho úplně rozbrněl.
„Přestaň s tím,“ pokárala ho Mia a plácla ho přes ruku. „Přijde. Uvidíš.“
Ještě to ani nestihla doříct a už slyšeli hlasité kroky, jak Tom sbíhal po schodech dolů. Vešel do obýváku a zastavil se.
„Pojď, připoj se k nám,“ poplácala dívka místo vedle sebe. Tom vteřinu zaváhal, než se posadil vedle ní. Místnost na chvilku ovládlo tíživé ticho.

„No tak to je trochu trapný,“ uchichtla se Mia a vyskočila na nohy. Ztlumila hlavní světlo a rozsvítila jen dvě lampy. Jednu v rohu místnosti, jedu na hranici s obývacím pokojem a kuchyní. Světla z nočního L. A. zářící skrz prosklenou stěnu vedoucí na terasu, příjemně dokreslovala atmosféru. Zapnula rádio a naladila na něm hudební stanici, pochopitelně tu otcovu.

„Tohohle DJe mám moc ráda. Mixuje svoje věci, ale občas pouští i známější kousky. Otec ho najal už hrozně dávno, ale nikdy ho nechtěl pustit za mix. Teď je pochopitelně rád, že si to rozmyslel,“ švitořila, jak pobíhala po místnosti.
„To je Key-rock?“ zeptal se Tom, když se vedle něj znovu posadila.
„Jo, Kevin Rockfield. Znáš ho?“ otočila se na něj překvapeně.
„Měli jsme s ním spolupracovat, ale nakonec z toho sešlo. Vzpomínáš?“ zalétl pohledem k bratrovi. Bill jen přikývl a usmál se. Tom byl najednou tak jiný. Takhle živého ho neviděl už hrozně dlouhou dobu.
„Je skvělý. Letos by měl být dokonce i na Coachelle. Znáš ten festival?“ zeptala se Mia a podávala mu skleničku s alkoholem. Nemusela ho dvakrát pobízet a Tom okamžitě obrátil tekutinu do sebe.
„Jasně. Loni jsme tam byli, že jo?“ opět obrátil pozornost na Billa.
„Jo, bylo to super,“ zazubil se Bill, nadšený, že jeho bratr komunikuje. Možná byl vážně jen přepracovaný.
„No, není to žádný Calvin Harris, pochopitelně nebude hrát v hlavním čase, ale i tak. Je to Coachella,“ hovořila zapálené Mia. „Chystáte se tam i letos?“
„Já bych rozhodně chtěl,“ kývl Tom a nenuceně přijal další drink.

Konverzace příjemně plynula a Mia k velké spokojenosti zjistila, že mají spoustu společných témat, o kterých mohou debatovat. Ani na vteřinu už nezavládlo ono tíživé ticho jako na začátku. A stejně jak ubíhala jejich konverzace, ubýval i alkohol z lahví. Mia byla tak zvyklá na zasmušilého a zamračeného Toma, že tohohle kluka vůbec nepoznávala. Mnohem víc jí teď připomínal Billa. Když se rozchechtal, vypal úplně jako jeho dvojče.

„A byli jste i na ruském kole?“ hihňala se Mia, jak Tom vyprávěl příhodu z festivalu.

„To víš, že byli,“ kýval hlavou okamžitě Bill. „Sice jsem měl strach, že se po všem tom pití pozvracím, ale myslím, že jsem to zvládl docela obstojně.“
„Jo, zvracel jsi až doma,“ rozřehtal se Tom a držel se za břicho, které ho od smíchu bolelo.
„Měl jsem otravu z jídla,“ ohradil se Bill pobouřeně a pleskl Toma přes paži.
„Byls na šrot,“ oplatil mu plesknutí a nepřestával se hlasitě smát. Mia, ležící na podlaze, se jen potutelně usmívala.
„To není pravda,“ bránil se Bill a málem se polil pitím, které mu zbývalo ve skleničce.
„Musel jsem s tebou pak sedět u záchodu, aby ses trefil do mísy,“ dobíral si jej dál. Bill už na to nereagoval. Líčka se mu zbarvila červení a nasadil nasupený obličej. „Ale no tak, Bille, to není nic, za co by ses musel stydět,“ přisadil si ještě Tom. „Pamatuješ, jak jsem se já opil, když jsme poprvé vyhráli v Německu Comet? Musel jsi mi držet dredy, když jsem venku zvracel do křoví. A Saki odháněl fotografy, aby to nevyfotili.“
Bill jen zakroutil hlavou a zkřížil ruce na prsou. Odmítal se své uraženosti vzdát.
„Jsi tak starostlivý bratříček,“ prohodil Tom a Mia mohla v jeho očích spatřit nekonečnou vlnu lásky.
„Další drink,“ vyskočila vesele z podlahy a znovu oběma nalila.
„Mám takový dojem, že se nás snažíte opít, slečno Mio,“ zamumlal Tom. Alkohol se mu příjemně rozléval žilami a on se cítil tak uvolněně jako už dlouho ne.
„Ale vůbec ne. Jen se bavíme. Bumbej,“ poručila mu, než se vrátila na své místo na koberci.
I Billovi se příjemně točila hlava. Byl tak rád, že se jeho bratr konečně baví. Ten podivný morous, co nahradil jeho milovaného brášku, se mu vůbec nelíbil. Konečně to byl zase on. Miyn plán zkrátka a dobře vyšel na jedničku.
„A jak to máš ty, Tome? Jsi na kluky jako Bill?“ zeptala se bez jakéhokoliv studu nebo rozpaků Mia.
Tom se zakuckal, jak mu do krku skočilo značné množství vodky, nad tou překvapivou otázkou.
„Ne, to nejsem,“ dokázal ze sebe dostat mezi kašláním. „Mám rad holky,“ dodal.
„A chodíš s někým?“ vyslýchala ho dál.
„Ne,“ zakroutil hlavou. „Ty jsi ta nejdrzejší holka, jakou jsem kdy poznal.“
„Och, děkuji,“ mávla Mia rukou potěšeně, přestože to neměla být lichotka.
„Už chápu, proč tě má bráška tak rád,“ zahleděl se Billovi dlouze do očí a usmál se. Bill mu úsměv moc rád oplatil.
„Takže čekáš na pravou lásku jako Bill?“ pokračovala dál Mia.
„Ne tak úplně,“ zakroutil hlavou Tom a bylo vidět, že to nechce dál rozvádět. Mia se však nenechala jen tak odbýt. Doplnila mu poloprázdnou sklenici a pohledem ho vybízela, aby pokračoval. „Hrozná ženská,“ zamumlal Tom a napil se. „Měl jsem období, kdy mi na takových věcech nezáleželo a hodně jsem holky střídal, ale čím je člověk starší, uvědomuje si, že by chtěl něco trvalejšího. Někoho, kdo je tam i ráno po tom. Chápeš?“ zakončil své doznání Tom otázkou.
Bill jen s pootevřenou pusou hleděl na své dvojče. Nenapadlo ho, že to bratr cítí takhle. K Tomovi střídání holek tak nějak patřilo. Bral to jako jeho součást a on už to neřešil. Naprosto ho tímto proslovem dorazil. Už nebyli děti, i Tom dospíval a moudřel.
Mia jen přikývla a nekomentovala to. Skenovala Toma zamyšleným pohledem. V obýváku na pár vteřin zavládl příjemný klid. Nikdo neměl potřebu nic říct. Ticho narušil až Tom.

„Anebo jsem tak nadranej, že nevím, co říkám,“ rozesmál se a svalil se zády na gauč.

„To teda rozhodně,“ přidal se k němu okamžitě Bill a trochu se mu motal jazyk.
„Tak to je nejvyšší čas na hru,“ zašeptala Mia tajemně, zvedla se a posadila se mezi dvojčata.
„Ale nebudu vyvolávat duchy nebo něco podobného, že ne?“ zeptal se ostražitě Bill.
„Bill se totiž hrozně bojí,“ rýpnu si Tom dobrosrdečně.
„Ne, nic takového. Tohle není hra pro děti,“ řekla Mia a její vážný tón okamžitě změnil náladu v pokoji. Najednou byla atmosféra tak nějak napjatá. Z rádia hrála pomalá skladba, která vše dokreslovala.
Mia se otočila na Billa a položila mu ruce na kolena, zahleděla se mu do očí a olízla si rty.
„Mio, co to děláš?“ zeptal se a nervozitu se pokusil zamaskovat zasmáním. Nepovedlo se.
„Věř mi,“ špitla Mia a pomalu se k němu začala naklánět. Ucítila, jak Tomovo tělo za ní ztuhlo. Na krátký okamžik měla strach, že jí Tom zastaví nebo se sebere a odejde pryč. Nic takového se nestalo, takže pokračovala. Úplně zlehka přitiskla rty na ty Billovy, spíš se o ně jen opatrně otřela, než že to byl skutečný polibek.
„Mio, já…“ snažil se Bill protestovat, dívka jej však umlčela ukazováčkem přiloženým k jeho ústům. Znova se na něj přitiskla, tentokrát o poznání důrazněji. Toto už byl skutečný polibek. Zkusmo přejela jazykem po Billově spodním rtu, připravujíc jej tak na to, co mělo přijít. Bill vydechl a pootevřel pusu, Mia neváhala a okamžitě mu vplula jazykem dovnitř. Líně se mazlila s tím Billovým. Byla velmi opatrná, nechtěla jej vyděsit. Odtáhla se od něj a mírně se usmála. Bill si s vykulenýma očima přitiskl konečný prstů na rty. Pohladila jej po tváři a otočila se k Tomovi.

Ten si ji prohlížel zamračeným pohledem. V očích se mu zračila nedůvěra. Tato část byla pro Miu nejtěžší. V tento okamžik mohlo všechno ztroskotat. Položila dlaň opatrně na Tomovo stehno a lehce jej pohladila, aby pochopil, co má v úmyslu. Znovu si olízla rty, ještě na nich cítila Billovy polibky, než se začala naklánět k druhému bratrovi. Tom nepřijal její rty tak rychle jako Bill. Hodnou chvíli seděl nehnutě, s otevřenýma očima a na její dotyky nereagoval. Mia vyslala tichou modlitbu a zatlačila silněji. Ještě pár vteřin trvalo, než Tom rozevřel rty a pustil ji dovnitř. Když to udělal, začal být okamžitě vášnivější. Sám převzal iniciativu a prozkoumával vnitřek Miyných úst. Ruce ji vsunul do vlasů a nastavoval tak správný úhel.

„Dobře,“ šeptla Mia, když se od něj odtáhla. Musela chvilku dýchat, než se jí vrátilo normální uvažování. Oba chlapci seděli a čekali, co bude dál.
„Tak Bille, teď ty,“ kývla na něj. Bill nechápavě zavrtěl hlavou, když se Mia postavila a postrčila ho směrem k bratrovi.
„Mio, to nejde,“ zaprotestoval Bill, ale přisunul se k Tomovi tak blízko, že se kolenem dotýkal jeho stehna. Tohle bylo vážně bláznivé. Jak mohlo Miu napadnout, že na tohle Tom přistoupí. Konečně se jim podařilo prolomit ledy a ona to teď zkazí její hloupou hrou.
„Neboj se,“ zašeptala a jemně jej zatlačila do zad. Bill vzhlédl a zadíval se do Tomovy nečitelné tváře. Napůl čekal, že jej znechuceně odstrčí a odejde.

„No tak. Tom to taky chce,“ pronesla s naprostou jistotou v hlase. Bill zaznamenal, jak Tomovi lehce cuknul koutek. Připadal si jako v šíleném snu. Alkohol proudící mu žilami mu začal mocně hučet v hlavě. Nadechl se a mírně se předklonil dopředu, nejistý, jestli ten pohyb vůbec dokončí. Tom to však vyřešil za něj. Mezeru mezi nimi zrušil jedním rychlým pohybem a hladově přitiskl rty na ty Billovy. Nebyl tak váhavý jako u Miy. Hned se mu začal dobývat do úst a jazykem zkoumal teplo a vlhko Billových úst.

„Pane bože,“ vydechl Bill, když se od sebe oddělili a zhluboka dýchali.
„Pane bože,“ zopakoval po něm Tom. Chytil Billa ve vlasech stejně jako před okamžikem Miu a znovu si jej přitáhl do divokého polibku. Bill zakňučel a omotal mu paže kolem krku. Mia jen seděla a s široce rozevřenýma očima sledovala představení před sebou, úplně zapomněla, jak se dýchá.
Tom popadl Billa za boky a vysadil si jej do klína. Ten bez jakéhokoliv zaváhání omotal nohy kolem bratrova pasu. Bylo znát, že se nemůžou nabažit vzájemných polibků a doteků.
„Myslím, že teď už půjdu,“ zašeptala Mia a zširoka se usmívala, uvědomujíc si, že ji ani jeden z nich nevnímá. Popadla svou tašku a potichu odešla. Před domem se zastavila, zhluboka se nadechla čerstvého nočního vzduchu a zahleděla se na hvězdy. Její plán vyšel dokonale.

Drnčivé zvonění domovního zvonku probudilo Toma ze snu. Posadil se a pátravě se rozhlédl po svém pokoji. Byl trochu otupělý po včerejší konzumaci alkoholu. Usmál se, když pohledem zalétl k nahému tělu svého malého brášky. Jemně jej pohladil po rameni a pak mu přes něj přitáhl přikrývku. Hlavou se mu míhaly vzpomínky na minulou noc. Na divoké polibky, na roztřesené svlékání, na to, jak se s Billem omotaným kolem svého pasu zvedl a odnesl si jej do své postele, na vášnivé milování i něžné mazlení. V břiše mu létaly stovky šťastných motýlů.
„Tome,“ zamumlal Bill jen napůl probuzeně.
„Pššt, spi dál,“ uklidňoval jej Tom. „Někdo zvoní. Zajdu tam.“ Neochotně vylezl z postele a natáhl si boxerky. Cestou sebral tričko, které se válelo u gauče. Chladné dlaždice ho studily na holých nohou, když se dostal až ke vstupním dveřím.

„Ahoj,“ houkla Mia opatrně. „Nechala jsem si tady mobil,“ vysvětlila rychle důvod své brzké návštěvy. Tom na nic nečekal, popadl ji do náruče a mocně ji objal.

„Děkuju,“ zašeptal a vtiskl jí polibek do vlasů.
„Není za co,“ uvolnila se Mia. Měla strach, že večer přece jen nedopadl tak, jak měl. Nebo že budou kluci naštvaní, jak to na ně nastražila. Tuhle reakci nečekala ani náhodou.
„Pojď dál. Mám vzbudit Billa?“ zeptal se, když ji propustil ze sevření paží.
„Nemusíš. Vezmu si ten mobil a půjdu,“ zavrtěla hlavou, když vcházela do obýváku. Všude se povalovaly důkazy jejich včerejší noci. Nedopitá láhev vodky stála mezi zbytky jídla, popelník přímo přetékal nedopalky a všude po místnosti bylo rozházené oblečení.
„Dal jsi mu zabrat?“ rýpla si do Toma pobaveně.
„Jo,“ zčervenal okamžitě. No tohle. Tom Kaulitz a červená se, prolétlo Mie hlavou. To se jen tak nevidí.
„Neřekneš to nikomu, že ne?“ zkusil to opatrně Tom. Dívka však jen zakroutila hlavou, když se shýbala pro svůj mobil zastrčený za jedním z polštářů.
„Neboj se.“
„Vážně si se mnou nedáš ani kafe? Bill bude určitě ještě dlouho vyspávat,“ nabídl jí znovu.
„Opravdu ne. Mám, pro co jsem přišla,“ zvedla ruku s mobilem, než si jej zastrčila do tašky. Obracela se k odchodu, když Tom znovu promluvil.
„Mio, jak jsi to věděla?“ Odmlčel se a zahleděl se jí do tváře. „Jak jsi věděla, že já…“ nedokončil a nervózně přešlápl.
„Jak jsem věděla, že miluješ svého bratra?“ dokončila za něj.
„Jo,“ zvedl hlavu. „Víš, myslel jsem, že jsem dost nenápadný. Nechci, aby to na mně někdo poznal.“
„Toho se nemusíš bát. Myslím, že jsem to viděla jen já. Vždyť ani Bill nevěděl, co se děje,“ uklidňovala ho a přešla za ním do kuchyně k vysokému pultu.
„Ale jak?“ zeptal se znovu Tom. Mia pochopila, že se nenechá jen tak odbýt, takže si povzdychla a posadila se na vysokou židličku.
„Uvař to kafe. Tohle bude na delší vyprávění,“ přikázala mu a kývla ke kávovaru. Tom ji poslechl a za pár okamžiků se posadili naproti sobě, každý s kouřícím šálkem v ruce.
„Tohle málokdo ví, ale mám sestru. Dvojče,“ začala vyprávět.
„Vážně?“ podivil se Tom.
„Jo,“ svěsila ramena Mia a Tom si uvědomil, že teď neuslyší veselý příběh.
„Jmenuje se Blair. A jsme jednovaječná dvojčata jako ty a Bill. S tím rozdílem, že my jsme obě opravdu úplně stejně. Nerozeznal bys nás od sebe. Kdyby přišla Blair a tvrdila ti, že jsem to já nikdy bys nepřišel na to, že to tak není. Byly jsme propojené. Věděla jsem, na co myslí, ani mi to nemusela říct. Tyhle věci jistě taky znáš,“ kývla na Toma.
„Znám,“ odsouhlasil Tom.
„Byly jsme spolu pořád. A čím jsme byly starší, tohle pouto se v nás prohlubovalo víc a víc. Milovala jsem Blair jako nikdy nikoho. Nebyly jsme dva puzzlíky co do sebe zapadnou. My jsme byly jeden rozdělený na půl. Ona byla mnou a já jí. Chápeš?“
Tom krátce přikývl.
„A stejně jako ty a Bill jsme jednou překročily tu hranici. Políbily jsme se. Obě jsme na to myslely už hrozně dlouho dobu. Věděla jsem, že ji to sžírá stejně jako mě, ale kvůli morálním zásadám jsme se tomu bránily. Dokonce jsme o tom ani nemluvily. Nakonec to Blair nevydržela a políbila mě. Nic silnějšího jsem nikdy nezažila. Byly jsme dost staré na to, abychom věděly, co to znamená. A časem to přerostlo v mnohem víc.“ Zhluboka se nadechla a přetřela si obličej dlaní.
„Myslím, že detaily znát nepotřebuješ,“ ušklíbla se na něj drze.
„Klidně se svěř, já ti nebráním,“ zasmál se Tom, okamžitě však znovu nasadil vážný výraz.
„Trvalo to jen pár měsíců. Byly jsme hrozné. Nedokázaly jsme ze sebe sundat ruce. Pořád jsme se líbaly a hladily. Dotýkaly jsme se, i když hrozilo, že nás někdo uvidí. Bylo to šílené. Když si to zpětně promítám, uvědomuju si, jaké jsme měly štěstí,“ ztrácela se Mia ve vzpomínkách. Upila ze svého hrnečku a pokračovala.
„To štěstí netrvalo dlouho. Otec nás přistihl, jak se líbáme, a ztropil hroznou scénu. My jsme mu nakecaly, že si to jen zkoušíme, protože jsme to nikdy nedělaly. Kdyby jen tušil. Blair do té doby stihla vystřídat spousty kluků. V marné snaze držet se ode mě dál,“ uchechtla se nevesele. „Od té doby začala být Blair paranoidní. Během dne se mě prakticky nedotkla a postupně se mi začala vyhýbat. Chodívala za mnou jen v noci, když si byla jistá, že nás nikdo nenachytá, ale bylo to utrpení. Nemoct se jí dotknout, kdykoliv bych chtěla. Začaly jsme z toho šílet obě dvě. Já jsem byla žárlivá, protože jsem si myslela, že už mě nechce. Blair byla pořád naštvaná a odmítala se mnou o čemkoliv mluvit. Dávala si to celé za vinnu, protože ona byla ta, kdo udělal první krok. Nakonec to vyřešila za nás za obě,“ dořekla Mia a odmlčela se.
„Pane bože Mio, to mě mrzí,“ vyhrkl Tom.

Mia na něj vykulila oči a zasmála se.

„Ne, Tome, tak to není. Nezabila se nebo tak něco. Je v pořádku. Ale je pryč. Sbalila se a vydala se objevovat svět. Vždycky jsme to chtěly udělat společně. Nakonec mě s sebou nezvala. Mám dojem, že teď je někde v Indii. Občas volá otci, ale mně jen občas posílá pohledy,“ vysvětlila.
„Na chvilku jsi mě vyděsila,“ oddechl si Tom.
„To jsem nechtěla,“ zavrtěla hlavou.
„Ale tak to je, Tome. Neříkám ti to, abych tě vystrašila, ale aby sis dával pozor. To, co mezi sebou s Billem máte, je hodně křehké. O to víc, že jste slavní a pořád pod dohledem. Nikdy nevíš, kdo se dívá a mohlo by se to zvrhnout v něco hodně ošklivého. Měl by sis dobře rozmyslet, jestli ti to za to stojí,“ pohlédla mu zpříma do očí.
„Stojí.“ Tom nemusel ani vteřinu přemýšlet, než odpověděl.
„Dobře,“ usmála se Mia znovu. „Klidně vám budu dělat zástěrku,“ rozchechtala se.
„Co to?“ zazíral Tom.
„No však víš. Budu předstírat, že s jedním z vás chodím, aby nikdo neměl podezření. Pravděpodobně asi s tebou, vzhledem k tomu, že se Bill hrdě hlásí ke svojí orientaci.“
„To bys udělala?“ povytáhl Tom obočí. „Takhle ale nebude možnost pro jiné kluky.“
„Tome, já miluju Blair. To, že si ona trajdá po Asii a předstírá, že neexistuju, na tom nic nezmění. Opravdu nemám v plánu začínat si s nikým jiným. I když, ty líbáš docela žhavě,“ pokusila se vtipem zmírnit vážnost situace.
„Promiň, jsem zadaný,“ oplatil jí Tom.
„Sakra. A všechno je to moje vinna,“ hrála Mia totální zdrcení a položila si ruce na obličej.
„Budu muset poděkovat tomu, kdo nám tě poslal do života,“ pohlédl na ni s očima plnýma něhy.

Než stačili říct něco dalšího, uslyšeli, jak někdo ťape dolů ze schodů.

„Tome,“ zahučel Bill, než mu vběhl do náručí. Omotal mu své dlouhé paže kolem těla a slastně zamrčel.
„Je mi bez tebe v posteli smutno,“ dodal.
„Ehm, máme návštěvu,“ řekl Tom a pobaveně se ušklíbl, když viděl, jak Bill vyskočil a stáhl z něj paže.
„Oh, to je jen Mia,“ vydechl Bill úlevně a znovu se omotal kolem bratra jako liána.
„No to ti děkuju. Jen Mia,“ pronesla ironicky.
„Kočičko, víš, že takhle jsem to nemyslel,“ pohladil ji něžně po předloktí. „Co tady vlastně děláte?“
„Jen si povídáme,“ odpověděl Tom.
„Ty mi kradeš kamarádku?“ zlobil se na oko.
„Nic takového,“ zavrtěla hlavou Mia. „Teď už vážně půjdu. A ty se příště líp rozhlédni, když někam vejdeš. Nemusela bych to být pokaždé jen já,“ pronesla a dala důraz na slovo jen.
„Nemusíš odcházet,“ snažil se ji zastavit Tom.
„Ale jo. Vy dva máte pravděpodobně něco na práci,“ zašklebila se na ně a drze vyplázla jazyk.
„No dovol?“ zatvářil se pohoršeně Bill a doprovázel ji ke dveřím. Políbil ji na obě tváře a tiše šeptl: „Děkuji.“
„Nemáš za co, zlato. Jsem ráda, že jsi šťastný,“ sevřela ho v náručí a otočila se k odchodu.
„Máš hlad?“ zazněla bratrova otázka, když se vrátil zpět do kuchyně.
„Ani ne,“ zazubil se Bill.
„Takže zpátky do postele?“ mrkl na něj svádivě Tom.
„S velkou radostí.“

autor: Becs

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Pusher 2/2

  1. Abych se přiznala, tak když Mia začala s tou její líbací hrou, nevěděla jsem, co dál čekat. V hlavě jsem měla dva scénáře a z toho jeden ten, co se doopravdy stal a druhý takový, že je Mia pěkná potvora a akorát od sebe kluky dostane ještě dál. 😀 Trochu jsem se bála číst dál, protože jeden nikdy neví, jak to všechno nakonec dopadne a rozhodně jsem dnes večer neměla náladu na nějaké smutné povídky. 😉 Ve finále mi bylo líto, že jsem vůbec Miu z něčeho podezřívala, protože je to dokonalá kamarádka! 🙂

    Její příběh se sestrou mě dostal, protože něco takového jsem nečekla. Jednoduše jsem si myslela, že lásku mezu dvojčaty viděla jen díky svému ženskému vnímání, ale že má i osobní zkušenosti, na to bych si nikdy ani netroufala myslet. Budu doufat, že to v závěru dobře dopadne i pro ni, protože si svůj šťastný konec taky rozhodně zaslouží.

    A kluci konečně skončili spolu! 🙂 Bill byl po ránu rozkošný, jak Toma objal! Jen má Mia pravdu, ať si kluci raději dávají trochu majzla. Každopádně jsem strašně ráda, že povídka dopadla krásně a šťastně a škoda, že tady není více chvil mezi dvojčaty. 😉

    Povídka se mi strašně moc líbila. Bezvadně a rychle se četla a neuvěřitelně mě bavila. Mia je šídlo a celé povídce dodávala náboj!
    Rozhodně si se zatí svou tvorbou zařadila mezi moje oblíbené české a slovenské autorky! Moc se těším na Tvou další tvorbu! 🙂

  2. Nádherná povídka! Jen bych si ještě moc přála přečíst Miin šťastný konec. Třeba by ji Tom z vděčnosti mohl její sestru vyhledat a přesvědčit ji, že se lásce nemá bránit…
    Každopádně děkuju za krásný příběh a moc doufám, že budeš psát i dál!

  3. Nádhera. Přesně takové pohlazení jsem potřebovala. Mia je naprosto úžasný človíček, je mi jí moc líto a obdivuju, jaká je, i přesto, čím si prošla.

    No a kluci? To jsou miláčci. Moc se mi líbí, jak byl Bill druhý den přítulný. Žádné zbytečné zdráhání, odmítání nebo výčitky. Pěkně do toho vlítnul a snad Tomovi vynahadí všechno jeho zbytečné trápení.

    Sedím a culím se, opravdu krásné čtení. Moc ti za to děkuji.
    PS: na tvou otázku, jestli kluk, nebo holka 😉 snad tě nezklamu, jsem holka 😉

  4. [5]: Žádné zklamání, jen jsem byla zvědavá. 😉

    Všem vám děkuji za úžasné komentáře. Vaše krásné slova mě zahřály u srdíčka. Jsem moc ráda, že se povídka líbí. 🙂

  5. Vydýchla som si, že Mia len naozaj pomáhala. Je mi ľúto, že ju jej sestra opustila, ale snáď to dlho bez svojej polovičky nevydrží:) Ďakujem aj za túto poviedku:)

  6. Becs, ty me chces totalne citove vysat, vytahnout z moji duse to nejhlubsi, co tam je, ani o tom sama nevim (jde vubec neco takoveho?!:D) Co to je, takhle se mnou mavat, ze se usklibam jeste ted pri psani komentare?!!:D Tvoje pribehy jsou vazne to nejlepsi, co jsem v posledni dobe cetla, a to pocitam i vsechny inspirativni knihy, clanky a podobne. Tvoje fantazie v realite je bezmezna (tohle jako klidne muze byt pravda, pokud jsou kluci v L.A., dokazu si to zive predstavit!) a tvoje napaditost pri utvareni postav me ohromuje. Mia je skutecne vyjimecna! Opravdu jsem necekala ten pribeh s dvojcetem, byla to takova tresnicka na dortu a stahla me zvedavost, jak to nakonec vsechno mohla ona vedet. "Normalni" povidka by skoncila u toho rana, kdy Mia prisla pro mobil a kazdy by si mohl domyslet duvod, proc je takova skvela kamaradka (od jeji postavy by se proste dala predpokladat nezistnost a takova mira intuice, jakou predvedla, uz automaticky:) – ale ona je zkratka takova jeste z jineho duvodu (ktery sverila Tomovi a to me dostalo – prijde mi ale trosku smutne, ze oni dva "muzou" a ta jeji sestra ne…no doufam, ze se treba po letech nekde setkaji a doresi si to!:)

    No, ale zpatky k podstate a detailum, ktere musim jeste zminit;D (jak miluji ty jejich zacatky…vzdycky), Becs, ty vazne asi umis pit, pokud povazujes po pul litru vodky prijemne opileho (ja uz byla asi davno dead:DDD) Ne, to neni kritika, asi jsem mekkejs ja a tohle me desne pobavilo (to uz i minule – "nekde mezi 20 a 30 panakem"xD). No, pochopim, ze toho Tom asi vydrzi hodne!:DD
    A ted jeste k one scene pri svetlech lamp… tohle mi nedelej (cimz chci rict – delej, a vice takovych scen!) 😀 Opet jsem byla dokonale vtazena do deje a stejne jako vsichni tri tam sdilela napeti, ktere primo elektrizovalo mym telem…"Jak to dopadne?", "Sakrs, sakra, co ten Tom?!", "Co kdyz se do ni Tom zabouchne nebo bude chtit jen ji misto Billa?!"…protoze tim polibkem Miinym, tim to mohlo vsechno zacit i skoncit…uf…oddech…:) Krasna, grandiozni gradace!:):DD *mluvi jak tatar, protoze uz fakt nema slov*

    Becs, prave jsi docilila toho, ze se jdu poohlidnout po pismenu B a razeni dle autora. Tvoje tvorba je proste vynikajici! Doufam, ze s psanim budes stale pokracovat!<3
    S uctou, laskou a twincestni zvrhlosti
    Niki:)

    P.S. JANULE, nemas v planu vytvorit nejakou malou anketku autoru (jako rocni hodnoceni od ctenaru nebo tak? Ciste pro tento blog:)) Becs by tam mela muj hlas jisty!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics