Be my Bad Boy, Be My Bitch

autor: MußiQ-May

Tom jako každý čtvrtek došel domů z hodiny Hip Hopu, a jako vždy se šel hned osprchovat. Ve své malé koupelně měl jako vždy perfektně uklizeno. Neuklízel on, ale jeho mladší bratr Bill. Tom ho nijak nevyužíval, jen Billovi se nelíbilo, že si tam Tom neumí udělat pořádek, tak jako všude, kam se hne. Tomovi moc nepořádek nevadí, cítí se pak více uvolněný, ale rozhodně okolo sebe nerozhazuje zbytky jídla nebo špinavé spodní prádlo. Na tohle je Tom moc háklivý.
Vytáhl ze své malé bílé skříňky pod zrcadlem sprchový gel a položil ho na okraj vany. Svlíkl si nejdříve své natáhlé tričko a potom své velké kalhoty, stáhnuté páskem, spolu s boxerkami. Těžce vydechnul a vlezl do vany, která byla spojena i se sprchovým koutem. Pustil na sebe vlažnou vodu, jako po každém tréninku, ale i když se sprchoval ráno. Nejdříve se celý opláchnul jen vodou a potom si do rukou dal trochu, tedy trochu víc, svého sprchového gelu. Při sprchování, hlavně tedy, když si začal mydlit celé tělo, myslel na bratra. Někdy si připadal jako nějaký uchyl. Vlastně to byla taková jeho úchylka! Bill samozřejmě nic nevěděl. Tom si to nechával pro sebe. Nikomu se s tímhle, a vlastně ani s ničím jiným, nesvěřoval. Byl v poslední době velmi uzavřený, někdy skoro jako jeho bratr. Dřív byl takový veselý extrovert, ale v poslední době to s ním šlo tak nějak z kopce. Stále myslel jen na něj. Jak on si přál, aby byl Bill jeho děvka! Už mockrát se mu o tom zdálo, už mockrát si ho představoval, když uspokojoval sám sebe.

Tom nemá rád stálé vztahy, nevěří na pravou lásku. Je přesný opak jeho bratra, ale to mu nebrání si z něj tu děvku udělat. Už byl skoro připraven si s ním užít, ať by Bill chtěl nebo ne! Už nechce jen svou ruku, jen úchylné sny a představy! Chce jeho, Billa! Vypnul sprchu a okolo pasu si omotal osušku. Vylezl z vany a skočil do svých modrých papučí. Důkladně se prohlížel, aby náhodou nějaká skvrna nebo pupínek nekazily jeho pleť, a přetřel si celý obličej nějakou vodičkou. Usmál se na sebe do zrcadla a odkráčel do pokoje. Tom věděl, že ho Bill miluje, ale on ho nemiloval. Vždy ho jen neskutečně sváděl. Jeho zadeček, nohy… Tom ho chtěl jen využít párkrát na sex, nic víc! Věděl moc dobře, že se s ním Bill vyspí, miloval ho přece! Ale Tom myslí jen na jedno… Jen na ty tři písmena. Bill je ještě panic a chce svůj první sex prožít s opravdovou láskou, která je podle něj Tom. Tom nic takového nevěděl, myslel, že už to má dávno za sebou jako on. Přece jen by se mu asi vysmál. Vždyť už mu bude skoro dvacet, a ještě si nikdy s žádnou kočkou, nebo aspoň šlapkou neužil? Tohle je Tomova každodenní činnost. Tak jako si Bill každý den tajně „půjčuje“ z Tomova pokoje jeho tričko, které nosí, když je doma. Pere si ho každý týden, a už za jeden den dokáže tak nádherně nasáknout Tomovou vůní. To Bill to triko vždy pral. Jen Bill. Tom shodil osušku na zem a sáhl ze skříně na čisté boxerky. Nic jiného na sobě neměl a vydal se do Billova pokoje. Bill si zrovna četl časopis. Tom opatrně zaklepal.

„Tome?“ Ozval se tichounký jemný hlas z pokoje.
„Pustíš mě?“ Usmál se hraně Tom, i když věděl, že to Bill nevidí, v jeho hlase to musel poznat!
„Jasně, počkej, už jdu!“ Bill otevřel dveře. Podíval se rozzářeně jako sluníčko na Toma. Tom se nesnažil usmívat, jen nahodil takový ten bezvýznamný úsměv, něco jako „Nic pro mě neznamenáš“…
„T-Tome? Kde-Kde jsi nechal oblečení?“ Bill se trochu polekal, vzrušoval ho pohled na bratrovo svalnaté, dokonalé tělo.
„No, v pokoji, můžu už jít dál?“ Opět se lacině usmál.
„P-Pojď…“ Vykoktal ze sebe Bill a posadil se na postel. Tom se posadil těsně k Billovi. Nejdříve ho chtěl trošku provokovat, věděl, co to s ním dělá. Nenápadně se začal dotýkat Billova zadečku, když se zapřel o ruce. Billova tvář nabrala narůžovělý odstín, i když si myslel, že to bylo jen náhodou.
„Tak, tak co potřebuješ, Tome?“ Zeptal se ho Bill, aby řeč, kterou vlastně ani nezačali, nestála.
„No, já myslím, že víš…“ Usmál se na Billa svůdně Tom.
„O-o čem to mluvíš?“ Bill se na něj nechápavě podíval, i když věděl, co chce, nebo si to aspoň myslel. Tom Billa něžně políbil. Snažil se hrát to divadýlko, dokud se mu Bill úplně nepoddá. Nemusel čekat dlouho a Bill se vrhnul do Tomových boxerek, které mu stáhnul. Tom neváhal. Začal z Billa oblečení doslova trhat! Když už ho zbavil posledního kousku oblečení, položil ho na bříško.

„T-Tomy?“ písknul Bill. Měl strach, velký strach.
„Mlč!“ Okřikl ho Tom. Bill se ho začal bát, tak nějak si ho i zprotivil. Byl na něj zlý! Ale stále ho nepřestává milovat. Tom nelítostně a bez ohledu na Billovy prosby do něj vnikne. Bill zaskučí bolestí. S Tomem to ani nehne.
„Tome! Nech mě být! Prosím!“ křičel Bill. Brečel, naříkal, vzlykal, prosil… Tom se věnoval jen jeho zadečku.
„Tome! Nech mě být! To bolí!“ Billa ta bolest vyčerpávala. Ze zadečku mu začala téct proudem krev.
„Kurva, drž už tu hubu!“ Začal na něj řvát Tom. Bill raději mlčel. Tom přirážel stále rychleji. Bill se nemohl ani hnout, a už vůbec se Tomovi nemohl nijak ubránit. Neubránil by se, ani kdyby měl sílu.
„Řekni, že seš moje děvka, dělej!“ Bill se jen rozplakal. Nic z něj nevypadlo. Toma to moc naštvalo, a tak Billa uhodil do zad sklenicí, co byla na Billově nočním stolku. Sklenice se robila a Bill začal krvácet i na zádech. Malé střípky se mu zaryly do kůže, a tekutina, co byla původně ve sklenici, ho strašně štípala v krvavých ránách. Zapískal bolestí, ale nebylo mu to nic platné. Tom stále rychleji a tvrději přirážel. Bill už neměl sílu a zadeček ho moc bolel.
„Nech mě už být! To ti nestačilo? Tome, nech mě!“ Začal z posledních sil řvát na svého bratra.
„Řekni to a nechám tě být!“ Odpověděl mu Tom s úderem pěstí do stehna!
„Auuu!“ Pípl Bill. Neměl už ani sílu plakat.
„Řekneš to nebo ne?“ Tom ho udeřil znovu.
„Raději chcípnu!“ Tom se po těch Billových slovech ještě více rozzuřil. Udeřil ho pořádnou ránou do hlavy. Bill se složil na postel. Tom z něj konečně vyšel.
„V noci jsem zpět, ať seš umytej, a hlavně ready!“ Tom si oblékl boxerky, a odešel zpět do svého pokoje.

Bill tam hodinu, možná i dvě, ležel bez jakéhokoli pohybu. Sotva dýchal. Dýchal velmi těžce. Neměl žádnou sílu. Když se zvednul, snažil se postavit na nohy. Okamžitě spadl na zem. Když se chytil za místo, na které ho Tom udeřil, měl ruku celou od krve. Viděl rozmazaně, hlava ho otřesně bolela. Jakýkoli pohyb mu působil velkou bolest.
„Ne, ne… Tak daleko to nemělo zajít! Tome, já tě stále miluji. Jsem schopný ti odpustit, ale bolí to. Udělal bych cokoliv, abys byl šťastný, každý den bych to trpěl. Ale nemám sílu. Promiň…“ Říkal si sám pro sebe. Ano, opravdu mu chtěl Bill odpustit! Ale nedokázal překonat tu bolest.

V noci se Tom vypravil do Billova pokoje. Bylo asi jedenáct a Bill ještě nemohl spát. A i kdyby, Tom by ho hned vzbudil. Otevřel dveře.
„Bille, tohle na mě nehraj…“ Uchechtnul se. Kopl tvrdě do Billova bříška. Na zemi leželo Billovo bezvládné a chladné tělo. Z pořezaných žilek na jeho ruce tekly cestičky krve. V druhé ruce Bill držel jeden ze střepů sklenice, co o něj rozbil Tom. Střep byl celý od krve a Tomovi už bylo jasné, co se vlastně stalo. Znovu do něj kopl. Naklonil se k němu a pošeptal mu do ucha: „Stejně si byl jen děvka!“

autor: MußiQ-May
betaread: Janule

28 thoughts on “Be my Bad Boy, Be My Bitch

  1. už jsem si myslela,že to bdue ta jedna z hezčích děvkovských povídek :((
    tohle mě fakt nasralo,,proč děláte z Toma takovýho hajzla x((
    Vždycky on x//
    Vždyť ho ale Tom měl taky přece jen rád ne? Na začátku to tak vypadalo.Ale ke konci?Zmátlo mě to..
    Je to tak smutný,,ach jo!! Zrovn apo Vánocích takový deprese xD

  2. Och né, to bylo zlý, a hnusný… (I když já mám co říkat xD)
    Ale že i po Billovi smrti by to s ním nid neudělalo? Ošklivej Tomík!

    Jinak povídka byla dobrá x)

  3. Bože, Tom je v  téhle povídce tak odporný, hnusný, zku*vený hajzl!!!!  Úplně nervy… chudák Bill :/
    Ale jinak super povídka, jsem ráda, že jsou i takový bez happyendu =) Je to zas něco jiného…
    Jo a někdo tu psal, proč vždycky Tom je takový hajzl… těším se, až někdo napíše povídku, kde bude hajzl Bill :D:D Nějak si to nedokážu představit, a tím nechci říct nic proti Tomovi… 🙂 Můžete mě opravit, jestli už taková povídka napsaná byla :D, ráda si ji přečtu 🙂

  4. Já nechci jako hajzla ani Billa,ani Toma.Bill má být ten,co trpí a tak,a Tomi má být ten,co ho vždycky zachrání!!!!Tak je to nejlepší xD

  5. Já si myslím, že je to povedená povídka 🙂
    Hezky napsaný, je fakt, že jsem se v tom chvílemi trošku ztrácela ale jinak to bylo určitě zajímavý.
    Né každá FFká má happy-end.
    Chválím 🙂

  6. Mně se takové povídky náhodou líbí. Jenom mě štve, že ten špatný je vždycky Tom. Přitom to bývá on, kdo se na fotkách culí jako sluníčko a Bill háže svý sexy pózy… Všichni si ho tak naivně představujou jako nevinnýho a hodnýho chlapce… Tsss… xD I když – sama musím uznat, že ta role drsňáka mi na Toma pasuje líp. Jako pro většinu.
    Povídka byla taková… až moc bezcitná, ten konec bych trochu pozměnila. Aspoň nějakou lítost mohl Tom projevit… x)) Jinak hezké…

  7. Super povídka. Vůbec bych neřešila, kdo je špatný a kdo ne. To je přeci úplně jedno, je to krásně procítěné. Opravdu to má švih, je to jiné.

  8. chudinka Bill:-( on takovej bezbranej měl Toma rád a on na něj tohle:-( ale jinak zajímavá povíídka taková jiná takových tu moc neni:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics