Casual Sex 2/3

pokračování

Jakmile byl Bill uvnitř, zamkl dveře a šel hledat Toma. Jeho bratr už nebyl v salonku, takže se Bill vypravil do jeho pokoje, kde jej našel, jak leží tváří dolů na své posteli, ruka mu visela přes okraj a poklepávala na rám jeho lůžka. „Takže, co se stalo?“ Bill se posadil na kraj postele a Tom se automaticky posunul, aby mu udělal místo.

„Co myslíš?“
„S Lisou.“ Odpověděl Bill a ostře jej dloubl do zad.
„Nic moc,“ řekl Tom nonšalantně. „Co ty a ta druhá holka?“
„Sophie.“ Řekl Bill. „Líbali jsme se a tak, a bylo to fajn, dokud tam nevpadla Lisa a netrvala na tom, že musí odejít.“ Tom se s povzdechem přetočil a Bill mohl vidět, jak unaveně a znuděně jeho dvojče vypadá.
„Chtěla šukat a já ne.“ Vysvětlil Tom a založil si ruce za hlavou.
Bill byl ohromený. „Proč ne?“ tvrdě udeřil Toma do holeně, naštvaný, že Tom propásl perfektní příležitost, aby si udělal dobře, zvlášť po všech těch trablích, kterými si Bill prošel, když všechno zařizoval. „Byla sexy!“
„A?“ bránil se Tom. „Prostě jsem nechtěl. Nemohl jsem… ty víš. Nedělala to pro mě.“
Chvíli trvalo, než Bill pochopil, jak to Tom myslel, a překvapeně zvedl obočí. „Vážně? Protože všechno, co musela udělat, je…“ Natáhl se a přitiskl dlaň do Tomova rozkroku, a cítil, jak pod tím dotekem Tom okamžitě tvrdne.
Tom odstrčil Billovu ruku stranou, vypadal rozpačitě.
„Oh,“ Bill schoval ruce mezi svá stehna a podíval se na zem. Možná nebyl dobrý nápad sahat Tomovi do klína, když to nedělají. „No, zdá se, že funguje normálně, takže nechápu, kde je problém.“
„Bille, můžeš toho prostě nechat? Přestaň tlačit, ok?“ Tom se otočil tváří ke zdi. „Nech mě o samotě.“

Bill byl zmatený, unavený a stále trochu opilý, a tak bez jediného slova opustil Tomův pokoj a zamířil do koupelny, aby se připravil do postele. Když si umýval obličej a čistil zuby, přemýšlel, jak divný Tom byl, jak netomovsky se v poslední době choval. Bylo to, jako by nějaký mimozemšťan převzal vládu nad jeho dvojčetem; dost frigidní mimozemšťan, aby byl přesný. Bylo jasné, že Tom má pořád problémy s děvčaty, možná to bude chtít víc, než jen mu do náruče hodit nějakou kočku, dokonce i po několika drincích.
Místo toho, aby šel do svého pokoje, šel Bill zpátky do Tomova; chtěl se omluvit a ujistit se, že je Tom v pohodě a nezlobí se na něj, nebo alespoň zkontrolovat, jestli mu někde nerostou zelená chapadla, kterých si dříve nevšiml.
Hned, jakmile vešel do místnosti, dokonce i v té tmě, dokázal rozeznat štíhlé tělo svého bratra, jak kompletně nahý leží na posteli a pomalu se hladí. Bill cítil při tom pohledu ostrou, horkou, bodavou bolest hluboko v břiše, byla to směsice vzrušení a ublíženosti, ublíženosti z toho, že se Tom dotýká sám sebe, bez Billa. Tohle dělali, jen když možnost dělat to společně byla nepraktická nebo zcela nemožná.

Jeho potřeba omluvit se se vypařila a Bill se zlostí škubl páskem, aby jej rozepl.

„Ok, mohl jsi mi říct, že máš chuť.“ Zamumlal, když jeho kalhoty a boxerky dopadly na podlahu. Vystoupil z nich a vyhoupl se na lůžko, ale Tom se nepohnul.
„Sundej si tričko.“ Naváděl jej Tom a Bill zmateně zamrkal.
„Proč? Koho to zajímá?“
„Ale já jsem nahý.“ Zakňoural Tom. „Prostě ho sundej.“ Nebylo to tak, že by jeden druhého nikdy neviděli nahého, ale přesto se Bill cítil divně, když se vysvlékl a stál vedle postele dočista nahý. Nemohl si vzpomenout, jestli už někdy byli společně nazí jako teď. Kdykoliv si to navzájem dělali, byl to téměř zběsilý závod, aby se udělali, a nebyl čas, aby se úplně vysvlékali. Dokonce i když to dělali v poněkud umírněnějším tempu, obvykle zůstávali víceméně oblečení, jen si stáhli kalhoty, aby se oddali své životabudící chvilce. „Pojď sem.“ Řekl Tom, ale stále se nepohnul, aby nechal Billovi místo vedle sebe. Billovy ruce sklouzly po jeho hrudi dolů přes břicho až do klína, vzal se do dlaně a sevřel, cítil, jak jeho penis rychle v dlani tvrdne. Tentokrát bylo něco jiné, něco bylo víc vzrušující, temnější, dokonce nebezpečnější.

S jemným povzdechem se Bill vyšplhal přímo nad Toma. Jejich nahé nohy a boky po sobě sklouzly a Tom zasténal, pustil svou erekci a prohnul se proti Billovi. Jeho penis šťouchl Billa mezi nohy a zdálo se, že to bylo Tomovým cílem. Tom už se sám sebe nedotýkal, ani to nevypadalo, že se bude dotýkat Billa, jako už tolikrát předtím. Znovu se prohnul a sklouzl svým vzrušením na místo, kterému Bill už více než rok nevěnoval pozornost. Tomův penis jej znovu a znovu šťouchal do jeho záhybu, a vlhkost na jeho špičce zůstávala na Billovi a nutila jej se chvět a kňučet, jak na Tomovi seděl. Tohle bylo jiné.

Tohle nebylo honění, bylo to…
Tohle byla sexuální věc, ale ještě nikdy to nebyla sexuální věc a Bill nevěděl, co má dělat. Všechno, co věděl, bylo, že sedí obkročmo na Tomovi, takže se mohl naklonit tak, aby se svým zadkem otíral o jeho penis, a Tom nevypadal, že by mu to vadilo.
Bill se tam sebe už nějakou dobu nedotýkal; vibrátory byly příliš neosobní, příliš plastové a prstění sebe sama byla příliš velká fuška, takže pocit horkého, tvrdého penisu, dráždícího jeho dírku bylo téměř příliš, aby se to dalo vydržet.

Tom se na něj díval, jeho oči byly tmavé a leskly se něčím, co Bill nedokázala rozeznat, ale pomyslel si, že by mohl hádat. Byl to chtíč, čistý a jednoduchý. Bill by se vsadil, že kdyby byl schopný dostat Lisu zpět do autobusu, Tom by neměl žádný problém ji ojet, byl tak tvrdý a připravený, ale Bill byl rád, že odešla. Kdyby neodešla, nebyl by tady. Nahý a prakticky ojíždějící svého bratra.

Bill byl odhodlaný Tomovi dopřát pořádné uvolnění a možná, že se to ještě může uskutečnit. Bill se pokusil setřást ze sebe opar chtíče, který se usadil kolem nich, aby si mohl utřídit myšlenky. Kdyby to dokázal a přiměl Toma, aby jej ojel, možná by si Tom vzpomněl, jak moc miluje sex a mohl by se vrátit ke svému normálnímu já. Možná, že to neznělo logicky, ale Bill byl opilý pocitem Tomovy nahé kůže na jeho, a drinky, které dříve vypil, mu také zrovna nepomáhaly. Dokonce ani nepomyslel na to, že to, co dělají, je špatné. Přemýšleli o sobě jako o jedné osobě, takže nebylo šukání jen další formou masturbace? Neměli žádný problém vyhonit jeden druhého, tak proč by tohle mělo být nějak odlišné?

Bill dal ruce dozadu, položil je na Tomova stehna a svezl se dolů proti bratrovu penisu. Tom byl na špičce horký a vlhký, a Bill jej nechal, aby tlačil proti jeho dírce. Tom hlasitě zaklel a sevřel Billovy boky ve svých dlaních, tlačil se nahoru, jako kdyby už skutečně šukali.

„Ty chceš…?“ zeptal se Bill a prohnul se v zádech tak, že jeho boky vyšly naproti jeho bratrovi. Tom přikývl, posunul ruce nahoru po Billových napjatých stehnech na břicho. Jemně Billa hladil a ten pocit způsobil, že se něco v Billově hrudi zatřepotalo.
„Potřebuju.“ Řekl Tom. Jejich oči se spojily a Tom se prudce vyklenul nahoru a špička jeho penisu téměř prorazila do Billova těla. Tom znovu zaklel a Bill mohl odpovědět jen trhaným zasténáním. Pálilo to, ale chtěl to strašně moc. Tak moc, že nějaká příprava mu vůbec nepřišla na mysl, myslel jen na to, jaké má štěstí, když je na Tomovi. Tom stáhl Billa dolů na postel, položil jej na záda a usadil se mezi jeho nohama. Tohle byla dobře známá pozice, dělali to takhle spolu docela často. Ale teď Tom hladil jeho hruď, měl rozšířené oči a rudé tváře. „Promiň.“ Řekl rychle. „Nechtěl jsem, jen… ublížil jsem ti?“
Bill se upřímně usmál, cítil se opilý celou touhle situací. „Ne,“ řekl a zavrtěl hlavou ze strany na stranu. Tom však pořád vypadal, že o tom pochybuje, tak Bill popadl jeho ruku, která jej hladila po břiše, a přiložil si Tomovy prsty ke svým ústům. „Tady,“ vsál dva prsty do svých úst a sledoval, jak se Tomovy oči ještě více rozšířily. Jeho ústa sebou trochu trhla, když Tom vydal divný zvuk.

Jakmile byly Tomovy prsty pěkně mokré, Bill propustil jeho ruku a věnoval mu uklidňující úsměv. Jeho dvojče vypadalo poněkud nervózně, ale více než připravené překročit hranice. Sdíleli společně matčinu dělohu, a pak od té doby všechno; sdíleli spolu celé své životy. Sdílení sebe samých, když bylo jasné, že to potřebují, bylo prostě přirozené, alespoň dle Billova názoru. A když Tom vtlačil své prsty do Billova těla, připadalo mu, že tohle se mělo stát. Bill zasténal, jeho stehna se od sebe oddalovala, jak se do něj jeho bratr tlačil hlouběji. Ten žár byl pořád tady, ale Tom se s ním dokázal perfektně vypořádat. Jeho prsty byly dlouhé a štíhlé, natočené na to správné Billovo místo, jako kdyby to dělaly už mnohokrát předtím.

Bill byl zvyklý, že muži, kteří se jej dříve pokoušeli uspokojit, většinou v několika prvních pokusech nedosáhli úspěchu, ale zdálo se, že Tom je naladěný na Billa takovým způsobem jako ještě nikdo předtím. Hladil Billa uvnitř pomalu, ale pevně, a Bill vykřikoval a natahoval se, aby mohl pevně chytnout Toma za ramena. „Oh můj bože, Tomi.“ Vydechl Bill.
„Kurva, Bille.“ Řekl Tom a sklonil hlavu. Bill věděl, že se Tom dívá dolů, tam, kde se jeho prsty noří hluboko do Billova těla. „Jsi si jistý, že to můžeme udělat?“
„Samozřejmě, že můžeme.“ Vydechl Bill.
„Ale ty jsi tak…“ Tom znovu zkroutil prsty, Bill se napjal a vydal ze sebe tiché zakvílení. „Úzký.“
Billovi se přetočil žaludek a sevřel svaly kolem prstů uvnitř jeho těla. „Bude to tak dobré.“ Slíbil.

Tom přikývl, natáhl se k Billovi, jeho prsty stále zpracovávaly Billa mezi nohama. Bill byl v šoku, když jej Tom najednou políbil; bylo to tak intimní gesto, něco, co se nikdy nestalo za tu dobu, co se dotýkali jeden druhého. Vrátil mu dychtivý, chamtivý polibek, rukama jej chytil kolem zad, když jejich jazyky lahodně bojovaly o převahu. Už to bylo dlouho, kdy byl Bill s někým tímto způsobem, zapomněl na prosté potěšení dvou nahých těl, která se o sebe otírají kůže na kůži, šťastně zasténal, když po jeho dírce Tom přejel a vlny horka se přelévaly mezi nimi.

„Potřebujeme víc…“ zafuněl Tom, odtáhl své rty jen tak daleko, aby mohl mluvit. „Myslím víc než tohle, než budu moct, víš…“
„Máš něco?“ zeptal se Bill a doufal, že má Tom něco připraveného někde blízko, dokonce i kdyby to měl být jen hydratační krém, pokud by neměl pravý lubrikant. Prostě cokoliv, co znamenalo, že se nemusí hýbat, nebo vstát, jen pro případ, že by jeden z nich přišel k rozumu, kdyby se oddělili.
„Možná…“ Tom byl naprosto rozptýlený Billovými ústy, takže místo toho, aby hledal něco, čím by sám sebe namazal, vrátil Billovi tvrdý polibek, zasténal do jeho úst, když mu Bill kolem pasu omotal nohy a tlačil je oba blíž k sobě.

Tom do polibku zanaříkal, jeho prsty neúprosně pracovaly tak tvrdě, že Bill kňučel do bratrových úst. Začalo to být až příliš žhavé; Bill si byl jistý, že se brzy udělá, pokud to bude pokračovat. Lítostivě odtáhl ústa od Tomových. „Tome, už budu.“ Řekl. „Nevydržím, pokud budeš…“ Tom znovu spojil jejich rty dohromady a stejně tak moc, jak chtěl Bill protestovat, nedokázal od sebe Toma odstrčit. Tomův jazyk se dychtivě přitiskl na jeho vlastní a Bill se roztřásl, když cítil horko ve svém břiše. Tomovy prsty uvnitř něj jej zpracovávaly tvrději a tvrději, masírovaly to správné místo a on si byl jistý, že už teď zaneřádil obě jejich břicha svým blížícím se vrcholem. Silně se stáhl kolem Tomových prstů, ten zaklel a vytáhl prsty ven.

„Udělám se, jestli mě budeš tisknout tímhle způsobem.“ Řekl Tom, hlas měl nízko posazený a chraplavý.
Bill se pousmál a vlhce políbil bratrovu bradu. „Jen počkej, dokud to neucítíš kolem svého ptáka, hm?“
Tom otevřel ústa, jako by chtěl něco říct, ale nevydal žádný zvuk. Nakonec zaskřehotal. „Můžu?“
„Jo.“ Odpověděl Bill a mělce dýchal. Srdce mu v hrudi silně bilo, ten zvuk mu duněl v uších.
Tom se posadil, tvářil se zdráhavě. „Nikam nechoď, dobře?“
„Slibuju.“ Řekl Bill a těžce polkl. Tom se odvalil z postele, na malý okamžik se podíval na Billa a pak zmizel z pokoje.

Když osaměl, cítil Bill, jak se do něj vkrádá neklid, zatímco tam ležel vystavený s nohama do široka roztaženýma. Dřív, než začal totálně vyšilovat, Tom se vrátil, rychle vylezl zpátky na lůžko a usadil se mezi jeho nohy.

„Pořád to chceš?“ zeptal se Tom, držel malou lahvičku tak, aby na ni Bill viděl.
Byl to krém na ruce, Bill si ho vzal a znovu omotal nohy kolem Tomových boků. „Prosím,“ řekl jemně v obavách, aby Tom necouvl. „Potřebuješ se uvolnit a pro mě to byly věky.“
„Nepotřebuju se uvolnit.“ Řekl Tom a jeho hlas byl drsný.
Bill se usmál, nechal svou paži sjet dolů na Tomův penis a stiskl jej ve své teplé dlani. Tom zaklel a sklonil se dolů k Billovi, kde spojil jejich ústa v rychlém, spalujícím polibku. „Dobře, možná potřebuju.“ Řekl. „Ale potřebuju to udělat s tebou.“
Bill Toma jemně hladil, snažil se nepůsobit příliš velký tlak. „Okay.“ Řekl a pokusil se ze sebe smést ten pocit, který v něm vyvolala Tomova slova. Možná jej Tom potřeboval tímto způsobem, potřebovali se navzájem i na všechno ostatní. „Taky to potřebuju s tebou.“
Tom se usmál a znovu Billa políbil, tentokrát mnohem pomaleji, jemněji, a Bill uslyšel, jak se víčko na krému s klapnutím otevřelo, a věděl, že je čas, že se to opravdu stane.

Přestože už byl namazaný, zdálo se, že Tom váhá natlačit se do jeho těla, a tak jej Bill musel jemně přimět, slovy i tělem.

„Neublížíš mi, není to moje poprvé.“ Zamumlal, zhoupl se proti svému dvojčeti, takže Tom mohl cítit, jak je Bill horký a připravený. „Dej ho do mě.“
Tom přikývl. „Takhle? Je to pohodlné?“ zeptal se a třásl se mu hlas. Jeho penis byl u Billova otvoru, jen sotva uvnitř.
„Trochu mi zatlač nohy dozadu,“ naváděl jej Bill a ohnul nohy tak, jak to šlo. „Takhle mi ho neskřípneš.“
Tom vyjel rukama nahoru až tam, kde je měl položené Bill, pod koleny. Zatlačil je dozadu ve stejné chvíli, ve které sám vklouzl celou délkou do Billa.
„Oh můj bože,“ zasténal Tom a málem na Billa upadl. Jeho ruce stále tlačily na zadní stranu Billových stehen, svíral jeho jemnou kůži a mazlil se s jeho tváří. „Oh, Bille, kurva.“

Bill se musel přestat snažit Toma uvnitř sebe stiskávat. Chtěl jej stisknout mnohem pevněji, chtěl, aby prosil o víc, ale bál se, že se až příliš rozehřáli, než se dostali sem, tak jej místo toho políbil a odstrčil jej od sebe. „Přece jen mě trochu mačkáš.“ Ušklíbl se.

Tom se ještě maličko víc narovnal a jeho penis se uvnitř Billa pohnul. „Do prdele.“ Řekl a zajel ještě hlouběji. „Zapomněl jsem kondom.“
Bill omotal nohy kolem Tomových boků, tak úžasně plný a roztažený, a zasmál se. „To je jedno.“ Řekl. „Tobě to vadí?“
„Ani ne,“ připustil Tom. „Bylo by to trochu divný.“
Bill souhlasil; představa, že je něco mezi nimi, byla špatná, mimo mísu. Posunul boky vzhůru, aby přiměl Toma k pohybu, užíval si způsob, jakým se Tom třásl a sténal přímo do jeho ucha, jeho dech se odrážel od kůže na Billově krku. Zpočátku se Tom pohyboval pomalu, dával Billovi čas, aby si na něj zvykl, ale Bill byl netrpělivý. Po tak dlouhé době, kdy to nedělal, šílel z penisu, který uvnitř něj dráždil jeho prostatu. Chtěl Tomovi vyždímat mozek a připomenout mu, co mu tak chybělo. Tohle bude dobré pro oba dva, nechá Toma, aby si pěkně tvrdě zašukal, a pak už nebude možné, aby Tom pokračoval se svým divným celibátem, tohle jej napraví, Bill si byl jistý. „Šukej mě.“ Dožadoval se Bill, hladil Toma nahoru a dolů po zádech, než rukama přejel přes jeho široká ramena. Nikdy se takhle svého bratra nedotýkal, ale teď, když byl nahý Tom nad ním s koulema hluboko uvnitř jeho těla, Bill si to užíval.

Tom odpověděl tím, že se pomalu vytáhl téměř celý ven, a pak přirazil tak tvrdě, že se celé Billovo tělo na posteli pohnulo. Zapřel se rukou za sebou proti stěně Tomovy palandy a zasténal tak hlasitě, že se psi za zavřenými dveřmi rozštěkali. Tom se na něj díval, oči úplně černé, držel jeho nohy od sebe a rychle a tvrdě přirážel.

Bill začal sténat s každým přírazem, hlavou házel dozadu a jeho ruka jej sotva dokázala uchránit od narážení do zdi. Bylo mu to jedno, Tom mu to dělal, jako by na tom závisel jeho život, a Bill si prostě užíval tu jízdu. Tom zatnul zuby a vytáhl Billovy nohy nahoru na jeho ramena. Bill vykřikl, ruka, která se držela zdi, spadla dolů a bylo to, jako by se jej Tom pokoušel zabušit přímo do matrace. Byla to strašná poloha pro jeho záda, ale perfektní pro jeho prostatu, a on svíral prostěradlo v dlaních a nestaral se, že jeho hlava uvízla přitisknutá ke zdi.
„Do prdele, sakra…“ bručel Tom, zatřásl hlavou, aby se zbavil copánků v obličeji, a Bill k němu vzhlédl. Jeho bratr byl nádherný. Ne, byl vzrušující. Byl ta nejvíc sexy věc, kterou Bill v životě viděl, a dopřával mu nejlepší šuk jeho života.
V koutcích očí se mu tvořily slzy, z emocí, které jím lomcovaly, z lásky k Tomovi a z potěšení, které prostupovalo jeho tělem. „Ah, kurva, Tome.“ Vydechl. „Ah, ty mě… kurva. Zničíš mě.“

Tom trochu zvolnil, ale ne moc, stále do něj přirážel tvrdě a rychle. „V pohodě?“ zabručel.

„Mmm, jo.“ Zašeptal, zajel rukou dolů a sevřel se do dlaně. Tom se pokusil odtáhnout Billovu ruku, aby ji nahradil svou vlastní, ale Bill mu to nedovolil. „Ne, prostě mě šukej.“ Nařídil, jeho panovačnost vyplouvala na povrch. „Postarám se o to.“ Tom mu to dělal moc dobře, a Bill nechtěl, aby něco narušilo rytmus. Tom se s ním nehádal, pokračoval v tom, co doposud dělal, vyplňoval Billa tak akorát, způsoboval, že byl nateklý a bolavý, ale v ten samý moment se o něj otíral tím správným způsobem.
„Kurva.“ Zasyčel Bill, palce se mu zkroutily, jak se honil v rytmu Tomových pohybů. Jeho břicho bylo napjaté a ztuhlé v očekávání, jako kdyby mělo prasknout, a všechno uvnitř něj bylo stále žhavější a žhavější, dokud si nepomyslel, že jej ten žár pohltí.
„Jsi tak zatraceně dobrý.“ Slyšel Bill Toma zamumlat, a místo odpovědi jej sevřel tak pevně, jak jen byl schopen. „Oh, kurva.“
Tom téměř zdvojnásobil rychlost svých boků, zuřivě do Billa zajížděl. Bill mohl sotva dýchat.
S ostrým nadechnutím celé Billovo tělo ztuhlo a znehybnělo, pak se s hlasitým výkřikem vyklenul proti Tomovi a udělal se tvrdě proti svému břichu, svůj penis stále pevně svíral a mačkal, dokud ze sebe nedostal úplně všechno.

Jeho tělo se pod Tomem uvolnilo a nedokázal dělat nic, jen tam ležet a nechávat se Tomem bořit do matrace. Cítil z Toma zoufalství v potřebě se udělat, tak se natáhl, přitáhl si jej za copánky dolů a spojil jejich ústa dohromady. Tom strčil svým jazykem do Billova a zasténal přímo do jeho úst.

Tom strnul stejně jako Bill, když se udělal, a vzápětí se zhroutil na Billa. „Kurva, kurva, kurva.“ Mumlal Tom proti Billovu hrdlu. Billovi v tu chvíli nevadilo, že jej mačká, omotal kolem svého bratra paže a téměř jej kolébal.
„Dobrý?“ zeptal se Bill a přitiskl se k jeho uchu.
Tom jej pevně stiskl. „Bylo to nejlepší.“
„Vážně jsi to dlouho neměl.“ Řekl Bill, ale jeho hrudník se při těch slovech nadýmal pýchou. „Vidíš, nebylo to tak těžké, že ne? Takže proč jsi to nemohl udělat, když tu byla Lisa?“
Tom mlčel, ale natočil tvář a mrknul na Billa. „Upřímně nevím, jestli by ocenila, kdybych ji tam nechal samotnou, zatímco bych tě bral k sobě, abych tě mohl ošukat.“
Bill protočil oči a cvrnknul Toma do nosu, ale smál se. „Co s tebou jen budu dělat?“
Tom se stále šklebil a Bill by dokázal povědět, co se jeho bratr chystá říct, ještě předtím, než ta slova uslyšel.
„Pár věcí mě napadá.“

pokračování

2 thoughts on “Casual Sex 2/3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics