Co se děje za zavřenými dveřmi

autor: Cathy

Jedna z dalších mých povídek, snad se bude líbit:-). Pro připomenutí jisté části si pusťte tohle kraťoučký video. Zvlášť na konec;-).
Pa C.
„Inke, musím ti něco povědět. Neuvěříš, co se mi tuhle stalo,“ žena kolem čtyřicítky se pohodlně usadila do malého koženého křesílka a s jikřičkami v očích pohlížela na svou přítelkyni.
„Klaudie, už mě nenapínej. V telefonu si zněla přímo nadšeně, tak?“ Nedočkavý tón v jejím hlase se nedal přehlédnout. Inke měla tuze ráda drby a s její kamarádkou, pokojskou v hotelu La Plaz, si vždycky skvěle, jak s libostí říkala, „vyměnila pár nových informací“. Každý věděl, že to byly obrovské drbny, musela je znát celá Paříž.
„Pamatuješ, jak jsem ti říkala, že tady byli ti… sakra… Tokio Hotel?!“

oOo

Bill ještě jednou obtáhnul své oko černou tužkou, párkrát na sebe zamrkal a s obrovskou spokojeností se nadechl. Dneska má velký večer a byl z toho nervózní víc než před každou show.
Po stém ujištění, že to zvládne, pomalu vzal za kliku a vešel z koupelny do jejich hotelového pokoje.
Tom už seděl připravený na posteli, a jakmile spatřil svého bratra, nasadil zářivý a nedočkavý úsměv.
„Už jsem myslel, že se bojíš,“ zasmál se jemně a s ujištěním v očích vyzval Billa, aby k němu přišel blíž.
„Ne… to ne, jenom, bude to trapný!“ Řekl Bill trochu stydlivě a sklonil hlavu. Tom vzal jeho ruce do svých dlaní a hladil svým palcem hřbet Billovy ruky.
„Ale nebude, hrozně se na to těším!“

Flashback

„Ale Tome, nebuď směšný, jsem si jistý, že je to Tel Aviv!“ Zapištěl Bill na svého bratra, a aby tomu dodal efekt, praštil rukou do malého stolečku.
„Bille, nejsem blbej, je to Jeruzalém, pamatuju si to ze školy, to ty si byl na Zeměpis vždycky poleno, tak radši mlč!“ Oplatil s úsměvem Tom. Snažil se Billa pohledem uklidnit, ale ten si nedal říct a stále si mlel svou.
„Ne, ty ze mě nedělej vola, klidně se s tebou vsadím, o co chceš, že je to Tel Aviv!“ Bill hodil všanc lákavou nabídku, která se prostě neodmítá. Zvlášť Tom ji neodmítá.
„Neříkej dvakrát, brácha,“ hlasitě se zasmál, vstal a obešel stůl. Pohladil Billa po tváři a vložil mu na ni malou pusu.
„Když teď uznáš, že sem měl pravdu, trest tě mine, Bille.“ Cukaly mu koutky a snažil se, aby to na něm Bill nepoznal.
„Nikdy!“ Vypláznul na něj jazyk Bill a už se hnal k notebooku. Do vyhledávače zadal „Izrael“ a čekal. Klikl na první odkaz, a když sjel na stránce až ke kolonce hlavní město, zmrzl mu úsměv na rtech. Hlavním městem byl skutečně Jeruzalém, jak tvrdil Tom.
Jmenovaný se pomalou přišoupal až k Billovi a s potutelným úsměvem již přemýšlel, co si na Billa vymyslí.
„Hříšný tanec, broučku.“
Konec flashbacku

A teď tady Bill stál, nachystaný předvést Tomovi striptýz u písničky z Hříšného tance, a ještě u toho části zpívat. Přišlo mu to neskutečně ponižující, ale na druhou stranu, mohlo by to být přeci zábavné a možná i… rajcovní.

„Nějaký problém, Bille?“ Optal se Tom mile a už se nakláněl k hifi věži, aby zapnul přehrávání. Zmáčknul příslušný knoflík a počkal, než se začnou linout první tóny písně, kdy se Baby plazí po čtyřech po zemi a hází u toho svůdné pohledy.
Jakmile písnička začala hrát, Bill se nadechnul a nesměle se jednou zavrtěl do rytmu. Nevěděl, jak se chovat, jak se hýbat. Vůbec nevěděl, jak by takový striptýz měl dělat. Rozhodl se nechat tomu volný průběh.
První, co udělal, bylo to, že se zbavil gumičky ve svých vlasech. Ty mu spadly na ramena a on, aby tomu tedy dodal trochu na svůdnosti, jimi pohodil zleva doprava a pronikavě se na své dvojče podíval.
Začal si trochu víc věřit a za neustálého svíjení se do tónu písně, si pomalu vysvlékal upnuté tričko. Přetáhl si ho přes hlavu a chvíli přemýšlel, co s ním dělat. Nakonec si s ním přejel po nahé hrudi, u čehož slastně zaklonil hlavu, a z úst vypustil tichý sten. Triko natočil na prst, párkrát zatočil a hodil jej přímo k Tomovi, který jen mírně zaraženě seděl na posteli. Nečekal, že by se Bill takhle odvázal.
Toho musel rozhodně využít.

Bill nezahálel a pokračoval dál ve svých tanečních kreacích. Rukama si přejel po břiše a jel stále dolů. Zároveň s rukama si přidřepl. Zopakoval to ještě dvakrát.
Když se vrátil do své původní pozice ve stoje, olíznul si jeden prst, kterým přejel přes svůj krk až ke své bradavce. Párkrát ji obkroužil. Nezapomněl vydat pár tichých vzdechů. Po očku mrknul na Toma, jestli má úspěch.
Měl.
Tom seděl, mírně v úžasu a s jiskřičkami v očích bratra pozoroval a neměl daleko od omdlení ze všeho nahromaděného vzrušení v jeho těle. Měl nutkání si rukou zajet pod kalhoty, ale přemáhal se. Chtěl tohle přenechat Billovi.
Billovi, který si pomalu a hodně sexy rozepínal pásek od kalhot. Vyvlíknul ho ze všech poutek na kalhotách. Přeložil ho v půlce, chytil za oba konce a udělal s ním zvuk podobný mrskání bičem, až se Tom trochu zacukal.
Bill přešel s páskem blíž k Tomovi a dal mu ho za krk. Přejížděl tam a zpátky.
„Byl Tomi hodný kluk?“ Zašeptal svůdně, naklonil se k jeho uchu a jemně ho políbil. Ucítil jen jemné přikývnutí, a taky to, jak na sucho polknul.
„A jak moc byl Tomi hodný chlapeček?“ Pokračoval Bill dál a svými rty se přemístil na bratrův krk. Skousával jemnou kůžičku a olizoval ji. Zaklonil Tomovi hlavu a zároveň s tím, mu sundal šátek, který měl omotaný přes čelo kolem hlavy. Ohodil ho vedle postele a opět si stoupnul.
„M-moc ho-hodný,“ odvětil zaraženě Tom a čekal, co ještě Bill předvede.

On opravdu nehodlal končit. Pomalu si rozepínal knoflíček na kalhotách, potom i zip. Na rozdíl od všech ostatních kousků oblečení, rifle byly dole rychlostí blesku. A potom přišlo to, co Toma naprosto rozžhavilo, úplně dorazilo.
Bill si kleknul na všechny čtyři, pomalu se plazil k Tomovi a zpíval: „Béééjbéééj, ooou béééjbéééj, ma svít bejbééj, joour d one.“ Přesně jako ve filmu pomyslel si Tom. Bill se s tímhle doplazil až ke svému dvojčeti a nezapomněl u toho párkrát zaklonit hlavu.
Rukama se opřel o Tomova kolena, nadzvedl mu rukou tričko a na odhalené břicho mu vlepil vlhký polibek. Hlavu oddálil, přetáhnul mu jeho velké triko přes hlavu a položil vedle nich. Jazyk se vrátil k Tomovu pupíku a odtud vyjel přes celé břicho až na hruď vlhkou cestičku, kterou ihned pofoukal. Změna tepla a chladu donutila Toma se otřást ještě větším vzrušením. Byl úplně tvrdý a ani jeho velké kalhoty to nedokázaly ukrýt.
Bill Toma vášnivě políbil a opět vstal. Poslední kousek, který ho cudně halil, šel pomalu, ale jistě dolů.
Bill jej stahoval prsty přes svá útlá stehna, přes kolena, až dopadly na zem. Prsty na nohou posloužily jako malý věšáček a Bill si boxerky prudkým pohybem nohy vykopnul do rukou. Přejel jimi po svém dost napnutém penisu a hodil je Tomovi.

Ten je s nadšením chytil, pohladil a položil vedle sebe. Natáhnul k Billovi své ruce na znamení, aby už konečně došel za ním.
Bill před něj pomalu předstoupil. Jeho vzrušení se tyčilo přímo před Tomovýma očima. Stačil malý pohyb, a vsunul by ho bratrovi do pusy, ale neudělal tak. Tom jen rukou přejel přes celou délku nádherně se lesknoucího a pevného Billova penisu a přitáhnul si majitele tohoto ďábelského nástroje pro jeden polibek.
Svými rty se přitiskl k těm jeho a jazykem se dobyl přes bránu jeho zubů až úplně dovnitř jeho krásné pusinky. Ihned se setkal s Billovým jazykem. Pohrával si s jeho piercingem v jazyku a prozkoumával každé místečko Billovy pusy.

Na chvíli se od sebe oddálili. Bill se chopil šance a kleknul si na kolena mezi Tomovy nohy. Rozepnul mu pásek a rychle stáhnul volné kalhoty ke kotníkům. Boxerky šly hned za nimi. Tom oba kousky odkopnul stranou a Bill mu roztáhnul nohy od sebe.
Vlepil Tomovi na vnitřní stranu stehen pár polibků, než se konečně dostal k vytouženému cíli.
Tomovo vzrušení uchopil do jedné ruky a druhou si začal jemně pohrávat s jeho varlaty.
„Och, bože,“ zasténal Tom hlasitě a boky trhnul vzhůru. Bill se usmál a sklonil hlavu níž. Vystrčil jazyk a svou malou lesklou kuličkou zatlačil přímo proti prohlubni na špičce Tomova penisu, aby mohl následně rozetřít pár prvních kapiček „lásky“.
Párkrát po vrcholku ještě zakmital svým hbitým jazykem a potom si celé Tomovo mužství zasunul hluboko do svých úst. Chvíli myslel, že se udusí, protože Tomova výbava nebyla nejmenší, ale nakonec to statečně zvládnul. Rty se dotýkal kořene Tomova penisu a pomalu začal pusou sjíždět nahoru a dolů, přitom si pomáhal i svou volnou rukou.
Druhou se nenápadně přiblížil k Tomovu vstupu a následně jeden prst protlačil hned napoprvé přímo k Tomově prostatě.
„Ach… Bille… to je… úžasný!“ Zalapal Tom po dechu. Nedokázal popsat, co právě prožíval. Bill si ho celého zasouval do své rozkošné pusinky, pomáhal si rukou a ještě jej dráždil přímo uvnitř jeho těla. Vražedná kombinace. Cítil, že už dlouho nevydrží, proto Billa navedl k intenzivnějším pohybům tím, že mu napomáhal lehkými přírazy svých boků.
„Tomi,“ zašeptal Bill něžně a pohladil ho rukou po bříšku. Naposledy si jeho penis zasunul do pusy, až ucítil na patře slanou chuť Tomova spermatu. Všechno spolykal, pečlivě olízal zbytečky, které mu stekly z pusy.
Vylezl si nahoru na postel za Tomem, který se třásl po celém těle. Přitulil se k němu a lehl si mu na břicho. Poslouchal, jak mu tluče srdce, a na to, že je neskutečně tvrdý a vzrušený, naprosto nemyslel.
„No wow, tohle kdyby někdo slyšel,“ špitnul Bill a zasmál se. Opravdu nevěděl, co by se stalo, kdyby někdo slyšel steny, vzdychání a jiné zvuky z pokoje, ve kterém jsou oficiálně dva bratři.
„Jen ať to slyší… lásko,“ poslední slovo doopravdy zakřičel. Beztak tady ani nikdo nechodí. Takhle pozdě v noci, kdo taky?
Tom zajel rukou mezi Billovy nohy a legračně se usmál.
„Ale, ale, copak to tady máme, ty můj malý strip nadrženče.“

oOo

„No a ty zvuky, Inke! Skoro jako v nějakým porno filmu, to ti povim,“ zakývala Klaudie vševědoucně hlavou a napila se černé kávy.
„A nejsi ty náhodou vyšinutá? Ten… Tom, to nebude teplouš, viděla sem ho, a je to docela hezkej kluk,“ mlsně se Inke olízla a opřela se hlouběji do křesla. Poslední dobou se jí Klaudi zdála nějaká divná, ale že bude tvrdit, jak slyšela dva sourozence ze slavné skupiny „mající spolu sex“, jak jí řekla, to si opravdu nemyslela.
„Tss, mysli si co chceš, ale říkám ti Inke, ti da spolu něco mají!“
„Asi tak, jakože ty si za posledních dvacet let měla sto chlapů, ty stará panno.“

autor: Cathy
betaread: Janule

11 thoughts on “Co se děje za zavřenými dveřmi

  1. Páníí…to bylo skvijelí!!!!Opravdu že jo!Takoví pokráčo k tomu bych si nechala líbit….Bill to umí parádně rozjet xD

  2. Miluju drby… Já bych těm ženskejm tohle zbaštila i kdyby mě vzbudily obě o půlnoci… 😀 Dokonalá povídka, hrozně se mi líbilo, jak Tom vykuleně hleděl… 😀

  3. Zpívajícího a plazícího se Billa jen co si představím dostanu výtlem×D Bylo to vtipný nadržený prostě všecko super:-) bombový.

  4. oh… opět si zplodila něco vyjímečně rajcovního… užasny… Bill a striptyz?hmmmm a věta "Ale, Ale copak to tady máme" je moje nejoblíbenější když se jedná o penis xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics