Tady máte klíče od pokojů

,,Tady máte klíče od pokojů, akorát má to jeden háček! Bohužel už měli pouze dva jednolůžkový pokoje a jeden apartmán, takže se musíte nějak rozdělit a dva z vás budou spát spolu.“ Oznámil jim David, když se vracel z recepce hotelu, kam právě přijeli.
Měli po koncertě, všichni byli pekelně unavený.
Nikdo neměl momentálně náladu na to sáhodlouze řešit, kdo s kým bude, proto Bill automaticky hmátnul po klíči od apartmánu a bylo rozhodnuto.
Tom nic nenamítal, pomalu následoval bratra po hotelové chodbě směrem k jejich společnému pokoji. Koneckonců se od nich očekávalo, že jim to nebude vadit, když jsou dvojčata, takže to vlastně všichni brali jako samozřejmost.
Bill položil svoje příruční zavazadlo vedle obří manželský postele a vyčerpaně se na ní svalil, ani se nenamáhal se svlékáním. Potřeboval si alespoň na chvilku odpočinout. Unaveně zavřel ztěžklá víčka, užíval si příjemného uvolnění, prostupujícím jeho tělem.
Tom se šel mezitím osprchovat, aby mohl bratrovi rychle uvolnit koupelnu a oba se mohli po tak náročném dni konečně pořádně vyspat.
Horká voda ho neuvěřitelně uspávala, proto po chvilce radši vylezl, nebo by snad usnul ve stoje. Oblíknul si čistý trenky a zamířil rovnou do postele.
,,Bille, máš volnou koupelnu!“ sdělil bráškovi po příchodu do ložnice.
,,Jojo, už jdu. Snad neusnu za chůze, sem strašně utahanej!“ Postěžoval si Bill a s námahou se zvedl.
„To mi povídej!“ Reagoval na jeho slova Tom, už téměř v polospánku zachumlanej až po uši do jejich společný peřiny.
Po dvaceti minutách se i Bill dopotácel do postele, snažíc se pro sebe ukořistit alespoň kousek přikrývky, kterou si Tom automaticky celou shrnul pod sebe.
,,Tome, Tomí! Dej mi taky kousek peřiny, prosím!“ Třásl s rozespalým bratrem. Ten se neochotně trochu nadzvedl, takže si Bill mohl vlízt k němu.
Konečně, pomyslel si v duchu, když se spokojeně uvelebil na svojí polovině a zhasl lampičku na nočním stolku. Oba usnuli během několika minut.
O_O
Mohly být tak tři hodiny v noci, když Toma začal někdo, nebo něco, rušit z jeho poklidného snění. Pomalu se probíral, ležel na boku, byl ještě v polospánku, ale čím víc byl při smyslech, tím silněji pociťoval ten tolik známej a příjemnej pocit v podbřišku, kterej spaloval celou dolní polovinu jeho těla. Ano, vzrušení, to bylo to, co mu nedalo spát, ovšem neznal jeho příčinu.
Až když konečně otevřel oči, nemohl uvěřit tomu, co právě vidí.
Bill byl na něj úplně natlačenej, jednu nohu přehozenou přes jeho boky a rytmicky se o něj zezadu třel, přitom nepříčetně vzdychal. Tom zřetelně cítil jeho vzrušenej klín na svým zadku.
Během chvilky si ovšem uvědomil další věc a to, že se bratrova ruka nachází někde pod jeho trenkama, kde jej neomaleně hladí.
Jakmile se trochu probral z toho šoku, rychle otočil hlavu směrem k té Billově.
Jaké bylo jeho překvapení, když zjistil, že Bill spí, nejspíš se mu něco asi zdá a zřejmě o sobě vůbec neví.
Chystal se jej probudit, ale čím prudší pohyby prováděl bratr v jeho klíně, tím míň se mu chtělo tohle ukončit. Ty slastné pocity mu zatemňovaly mozek a on se jim pomalu podvoloval.
Bill neustával ve svým laskání, čímž ho dostával do stále větší extáze, myslel, že už víc nevydrží. Musel slastní zaklonit hlavu, když mu začal dýchat za krk a jemně se o něj rtama otírat.
Už se nedokázal ovládat, prudce se otočil a bez rozmyslu vyhledal Billova ústa, prudce do nich vnikl jazykem. Za boky si jej přitáhnul na sebe a vzrušeně se třel svým klínem o ten jeho.
V ten moment se Bill probral, vůbec nevěděl, co se děje, cítil jenom neuvěřitelný chtíč, který prostupoval celým jeho tělem, i když po chvilce zjistil, že ten, kdo se nenasytně dobývá do jeho úst, je jeho bratr, nedokázal se tomu nijak bránit, začal s ním spolupracovat. Rukama bloudil po jeho štíhlých bocích a zajel až na zadek, za kterej si ho přitlačil ještě víc k sobě, Tom hlasitě zasténal.
Z jeho úst se jazykem přesunul přes krk až k uchu, kde dráždivě skousl Tomův ušní lalůček.
Tom mu mezitím přejížděl rukou po stehně a občas jej jemně stisknul. Oba zrychleně dýchali a za celou dobu nepromluvili ani slovo.
Během pár chvil mysleli, že už to dráždivé tření dál nevydrží, proto si oba současně navzájem zajeli rukou pod prádlo do klína, kde začali rytmicky pohybovat, druhou rukou se mezitím neustále hladili a nenasytně líbali.
Netrvalo dlouho, s posledním hlasitým výkřikem oba současně vyvrcholili, na svých rukou ucítili teplou tekutinu. Vyčerpaně se překulili na záda, kde se snažili alespoň trochu uklidnit.
Ani jeden z nich neměl odvahu cokoliv říct, hlavou jim vířilo tisíce myšlenek, jak se to jen mohlo stát?
V jednom měli jasno, že se to už nesmí opakovat, ovšem někde v hloubi duše jim bylo jasný, že jakmile se naskytne další příležitost, podlehnou znova. A rádi…

autor: Claire
betaread: Janule

8 thoughts on “Tady máte klíče od pokojů

  1. tuhle povídku sem četla už dřív pak sem si nemohla vzpomenout jak se muenuje a strašně dlouho sem jí hledala a konečně sem jí našla!!!!!!!!!! je úplně úžasná!!!!!!!! už je upa vidim…..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics