Casual Sex 1/3

autor: Haylzee, cynical_terror

Dnešní překlad jednodílky z roku 2010 pro vás připravila Vanity Blair 🙂 Vybrala si povídku od osvědčených autorek, takže k tomu není třeba nic dodávat, jen snad, že je tak hrozně dlouhá, že jsem ji musela rozdělit do tří postupných článků. Hezky se bavte, J. :o)

Bill zasténal a prohnul se v zádech, když ruka na jeho penisu zkušeně zatahala, otočila se těsně za jeho špičkou a přetáhla dolů předkožku. Bill zasyčel, když jej stejná ruka pohladila po celé délce až ke koulím a jemně je tahala, přesně jak to měl Bill rád.

Ta ruka znala Billův penis dokonce lépe než Bill sám. Věděla o všech Billových citlivých místech a o všech tricích, které Billa přiměly udělat se rychle a tvrdě.
A ta ruka byla připoutána k Billovu dvojčeti Tomovi.
V ten samý moment byla i Billova dlaň spojena s Tomovým penisem. Tom byl na Billem shrbený a honil ho a Bill mu jeho laskavost oplácel. Byla noc po jejich velké show, oba byli ve svých pyžamech (jen předek jejich boxerek byl stažený pro lepší přístup) a oni tiše vklouzli na Tomovu palandu v tourbusu. Psi byli na noc ve své vlastní místnosti a bratři se tak soustředili jen na jednu ze svých oblíbených volnočasových aktivit.

„Jsi blízko?“ zabručel Bill a zvedal boky do Tomových doteků. Tom přikývl. Ne, že by se Bill skutečně musel ptát; znal všechny příznaky – dvojčata tohle prováděla prakticky od doby, kdy zjistila, co to je. „Já taky,“ zašeptal Bill roztřeseně, skousl si ret, když jej Tom chytl u kořene a jemně stiskl. Byla to chvíle jako tato, kdy se Bill cítil o poznání šťastnější, že má dvojče a že jeho dvojče je Tom, a že se Tom cítí stejně dobře jako Bill ohledně jejich nekonvenčního způsobu masturbace. Nebyla to romantická věc, dokonce ani sexuální věc, protože to by bylo divné. Byla to jen cesta, jak dvojčata uspokojovala své potřeby. Bylo to něco, co většina lidí dělala sama sobě, ale Bill a Tom měli jeden druhého. Takhle si navzájem pomáhali od doby, kdy měli první erekci, roky a roky zpátky, a zdálo se správné prožít to společně, stejně jako společně prožívali všechno ostatní. I teď jako dospělým jim to připadalo správné a mnohem lepší, než když to dělali sami.

Tom přerušovaně zasténal a prudce posunul boky dolů, jeho dlaň na Billově penisu nepředvídatelně škubala. Bill poznal, že je Tom hotový, ještě předtím, než se udělal do jeho ruky. „Kurva.“ Tom zamručel a zhroutil se vedle Billa, jejich nohy smotané dohromady s Tomovým zmuchlaným povlečením.

Bill, který nechtěl být opomenut, se netrpělivě kroutil a vypustil ze sebe malý povzdech, ale Tomova ruka omotaná kolem jeho penisu nikdy neztratila rytmus. O několik pevných tahů dlaní později se Bill prudce otočil k Tomovi a tiše se udělal přes celé břicho, zatímco Tomův dech jej hřál ve tváři.
Když byli oba hotoví, Tom se natáhl pro krabici kapesníčků, kterou měl vždycky poblíž, nabídl jich pár Billovi, takže se oba mohli očistit. Bill se utřel, jak nejlépe dokázal, než odhodil kapesník na podlahu se slibem, že jej později sebere. Tom si nad ním odfrkl a otevřel posuvné okénko tak, aby si mohl zakouřit.

Bill šťastně zamručel a spokojeně odpočíval na Tomově posteli, zatímco se Tom se svou cigaretou napůl posadil, vydechoval malé kroužky, které byly chyceny a odváty vánkem, jak se noční obloha míhala za oknem kolem nich, rozostřené hvězdy a inkoustově černé skvrny tmavých mraků.

„Sakra,“ řekl Bill a protáhl se na posteli. „Tohle bylo dobré, byl bych schopný tu usnout.“
Tom na něj pohlédl se žhavou cigaretou mezi prsty a usmál se. „Klidně můžeš, ale ne, že mi ukradneš peřinu jako vždycky.“
Bill protočil oči a vklouzl pod přikrývku, zachumlal se do ní a spokojeně zavzdychal. „Zítra nás čeká hotel,“ řekl nepřítomně. „Bude fajn mít prostor, kde se můžeme skutečně protáhnout.“
Tom típl cigaretu o skleněnou výplň okna. „Jo a taky prostor na opravdu slušné vyhonění. Mám pocit, že jsem tady minule dostal křeč.“ Hodil po Billovi pobaveným pohledem a Bill se usmál a uvelebil se na zádech.

Ano, velký hotelový pokoj byl fajn z mnoha různých důvodů. Pěkná vana, do které se mohl položit, místo pro psy, kde si mohli protáhnout nohy, pohodlná postel na spaní, ale více prostoru na vyhonění? Bill se nad tím zamračil a otočil se na bok, na opačnou stranu, než byl jeho bratr. Nechtěl, aby Tom viděl, jak se točí všechna kolečka v jeho mysli. Stačil by jeden pohled a jeho bratr by znal polovinu věcí, na které myslel.
Bill byl Tomem poněkud zneklidněn. Jen trochu. Přestože tahle tour byla Billovou zatím nejoblíbenější, hlavně kvůli kontrole nad veškerou hudbou a sety, musel přemýšlet, jestli se něco s jeho bratrem neděje. Obvykle by už Tom měl v posteli minimálně hrstku fanynek a noci v hotelech by byly rezervovány právě pro tyto účely. Velká postel by byla dobrá pro slušný šuk, ne vyhonění. Ale Tom na této tour s žádnou fanynkou nespal. Bill si chtěl myslet, že třeba Tom dospěl a našel určitý respekt k ženám, nebo možná chtěl počkat na lásku jako Bill.

Ale bylo toho víc. Nebylo to jen na tour…

Tom nebyl s žádnou dívkou od toho incidentu se stalkery a Bill měl pocit, že Tom je z toho víc zničený, než si připouštěl. Bill miloval zvýšenou pozornost od svého bratra (jeho libido ji milovalo taky) to nemohl popřít, ale věděl, že je něco špatně. Tom už dívky ani nesledoval, natož aby s nimi spal.
„Měli bychom jít zítra večer ven.“ Řekl Bill najednou. „Možná konečně zaskóruješ.“ Bill cítil, jak se za ním Tom vrtí, aby se uvelebil pod přikrývkou.
„Možná.“
Bill si zamyšleně skousl ret. Možná Tom prostě potřeboval trochu popostrčit, nějaké ujištění, že ne všechny díky jsou děsivé mrchy, které potřebují pozornost tak moc, že klidně ublíží ostatním, aby to dostaly.

***

„Je hezká.“

„Hmm?“
Bill strčil loktem do Tomova boku, jak se mačkali v zadním rohu rušného klubu, a kývl směrem k vysoké blondýnce, která tančila přímo u mixážního boxu DJe.
„Ona. Koukni na ní, je žhavá. Nemyslíš?“
Tom sotva dívce věnoval pohled, než se vrátil k zírání na drink ve své ruce. „Viděl jsem lepší.“
Bill protočil oči a znovu si dívku prohlédl. „Jo, pravda.“ Byla to pravděpodobně nejpřitažlivější dívka, jakou Bill v poslední době viděl, a viděl jich hodně. Přestože Bill rád nosil spoustu makeupu na tváři, preferoval, když dívky vypadaly přirozeněji, a tahle dívka vypadala, že si dala něco třpytivého na víčka, přetřela rty leskem a vyrazila, a Billovi se to fakt líbilo. Pořád vypadala nádherně a on nemohl přijít na to, proč už Tom není na cestě ve svých obřích kalhotách přímo k ní, aby si s ní popovídal, jako by to udělal před rokem nebo dvěma.

Bill byl v pokušení jít za tou dívkou sám, ale pak si připomněl, že je tu hlavně proto, aby dopřál Tomovi pořádné uvolnění. Zrovna když si pohrával s myšlenkou, že za ní stejně půjde, uviděl Bill vedle dívky atraktivního mladíka, který ji objal kolem pasu a políbil na krk, čímž ji přiměl se zachichotat. Bill si povzdychl a sledoval, jak se její tvář rozzářila. To bylo to, co chtěl; někoho, kdo jej udělá šťastným, a někoho, jehož oči se rozzáří jen při pohledu na něj, a nejen proto, že to bude nějaká posedlá fanynka, ale proto, že jej bude milovat, opravdu milovat. S dalším povzdechem zíral na ten pár a odtrhl od nich pohled jen proto, že Tom položil ruku na jeho paži. „Co?“ zeptal se Bill, otočil se a našel jej, jak se na něj s obavami dívá.

„Jsi v pořádku?“ zeptal se Tom. Jeho ruka několikrát přejela po jeho paži nahoru a dolů.
„V pohodě.“ Řekl Bill a rychle se napil. Hned na to nasadil oslňující úsměv, nechtěl, aby se konverzace proměnila ve smuteční oslavu jeho milostného života. Bill si pořádně neužil dokonce ještě déle než Tom, naposledy se svým přítelem někdy před rokem. Billova hruď se sevřela pokaždé, když pomyslel na milého, krásného muže, který jej odkopl kvůli stabilnějšímu, normálnímu vztahu.

Ale musel ty myšlenky ze sebe setřást, snažil se soustředit na Toma, ne na sebe. Tom neměl ty samé sny o lásce a romantice jako Bill, ale Bill znal bratrovy potřeby. Potřeby, které vyžadovaly víc než jen tu a tam nějaké vyhonění. Bill svého bratra zbožňoval, a pro mnohé to bylo až téměř nezdravé (viděl Tomův penis až příliš často, aby se jejich vztah dal považovat za normální) a měl o něj strach. Už měsíce se snažil odsunout ty obavy stranou, a dokonce si užívat bratrovu pozornost těch prvních pár týdnů od incidentu se stalkery. Rád si myslel, že on je všechno, co jeho bratr potřebuje, a že se o něj může postarat, takže tu nově nalezenou blízkost miloval. Ale netrvalo dlouho, než si Bill uvědomil, že je něco s jeho bratrem jinak.

„Kdy jsi měl naposledy sex?“ zeptal se jej Bill otevřeně.
Toma ta otázka překvapila. „Nevím, proč?“
„Myslím, že se potřebuješ uvolnit.“ Řekl Bill rozhodně. „Vypadáš napjatě.“
Tom se na něj podivně podíval a trochu se pousmál. „Nejsem napjatý, jsem v pohodě. Pokud tu někdo potřebuje sex, jsi to ty – kdy jsi měl naposledy sex?“

Bill se zamračil, tohle nebyla konverzace, do které se chtěl pouštět; Bill nepotřeboval ukazovat svůj zjevný nedostatek sexuálního života. Možná, že Tom také ne, ale rozdíl byl v tom, že Bill měl důvod, aby neskočil po všem v dohledu, měl rád skutečné spojení s lidmi, se kterými spal. Tom takové věci nikdy neřešil. Bylo očividné, že to bude chtít víc než jen pár rad, aby se dostal přes cokoliv, co jej trápilo.

Když Tom spatřil, že se Bill mračí, postavil sklenici a poplácal jej po koleni. „Hele, chceš odsud vypadnout?“
„Vždyť jsme teprve přišli.“ Poznamenal Bill. „Kde jsou ostatní?“ podíval se kolem a snažil se zahlédnout Georga s Gustavem.
„Myslím, že říkali něco o hraní kulečníku nebo tak.“ Řekl Tom s pokrčením ramen. Vypadal opravdu znuděně.
„Ty chceš vážně odejít?“ zeptal se Bill. „Není tu kolem moc dalších věcí, které můžeme dělat.“
„Můžeme se prostě vrátit do hotelu.“ Řekl Tom a jeho ruka stiskla Billovo koleno.
„Ale to je k smrti nudné.“ Řekl Bill a trochu sebou trhl, když Tom znovu stiskl jeho koleno. Odehnal jeho ruku pryč.
„Já se s tebou nikdy nenudím.“ Pokrčil Tom rameny.

Bill si nemohl pomoc, ale usmál se, přestože plán na získání dívky pro Toma nefungoval. „Hádám, že si můžeme objednat pokojovou službu a skouknout nějaký film nebo tak.“ Řekl.

Tomovy oči se nad jeho nápadem rozjasnily a svůj drink dopil na jeden zátah. „Tak jdeme.“ Řekl a vyklouzl z boxu. Jen co se Bill také postavil, dvě vysoké blondýnky s širokými úsměvy a velkými výstřihy mířily k jejich boxu. Nebyly Billův typ, ale věděl, že blonďaté vlasy, úzký pas a velká prsa jsou to pravé pro jeho bratra.
„Ahoj,“ řekla jedna z dívek s chichotáním, zatímco druhá se naklonila přes stůl a nabídla tak Billovi štědrou podívanou na její dekolt.
Tom na dívky kývnul a omluvným hlasem řekl: „Omluvte nás, ale jsem na odchodu.“ Dívky se zamračily, a když se Tom otočil na svého bratra, který stále postával v boxu, zamračil se také. „Bille? Myslím, že holky si chtějí sednout.“
„Oh, ale ne bez vás.“ Řekla druhá z dívek. „Jste si jistí, že musíte jít?“
„Nemusíme, vlastně jsme teprve dorazili.“ Řekl Bill. Ve skutečnosti se nezajímal ani o jednu z dívek, ale byl ochotný obětovat se pro tým a prohodit pár slov s blondýnkou, která si ho vybere, a dopřát Tomovi pořádné uvolnění.

Bill se natáhl, popadl Toma za ruku, aby jej zatáhl zpět do boxu. Ale jeho ruku setřásl a omluvně se na dívky usmál. „Někdy jindy, Bill a já máme plány.“ Podíval se dolů na Billa s podivným teplem v očích, a poprvé za několik let Bill nedokázal ve svém bratrovi číst.

Stál tam, místo aby se zeptal Toma a omluvil se děvčatům, a než si to uvědomil, byl vyveden ven z klubu do auta, které tam na ně čekalo, aby je odvezlo do hotelu. Na zadním sedadle elegantního vozu měl Tom stále omotanou dlaň kolem Billova zápěstí, jak jej v podstatě vytáhl z klubu pryč.
„O co tam šlo?“ zeptal se Bill, když auto vyjelo od obrubníku.
Tom sevřel jeho zápěstí. „Měli jsme plány, ne?“
Jejich oči se setkaly a Bill ucítil, jak mu tělem projela horká vlna vzrušení.
„Oh,“ řekl Bill a sklopil pohled. Tom měl plány. Večeře, film a malá speciální dvojčecí chvilka. Bill věděl, že skončí na zádech v Tomově posteli, Tom se bude sklánět nad ním, ruce propletené mezi jejich zpocenými těly a všechen nepořádek bude na hotelových přikrývkách. Odkdy dával Tom přednost honění před sexem? Bill se podíval z okna a přes vzrušení, které se mu usadilo v břiše, cítil hrozný strach. Cítil, že je Tom poničený a on mu jen pomáhal, aby se dál ničil místo toho, aby ty jednotlivé kousky seskládal opět dohromady.

***

Bill se chystal Toma napravit, i kdyby to měla být ta poslední věc, kterou udělá. Přestože si jejich blízkost moc užíval, nechtěl, aby bylo s jeho dvojčetem něco špatně, nechtěl, aby byl Tom nešťastný nebo vyděšený nebo zmatený. Vždycky tu bylo pravidlo, velmi přísné pravidlo, které zavedl sám Bill, a to, že žádné dívky nemají povolený přístup do autobusu. Dříve, když byli namačkaní do jednoho jediného autobusu, jakékoliv skotačení s fanynkami uprostřed noci bylo definitivně zakázáno; dívky byly příliš hlasité se svým chichotáním a kvílením, a žádný z kluků nechtěl poslouchat kluka na vedlejší palandě s holkou, zatímco on sám měl jako společnici svou ruku. A co víc, narušovalo to Billův spánek, a to bylo neodpustitelné. Pro dnešní večer bylo toto pravidlo vyhozeno z okna, vše ve jménu vrácení Toma do starých kolejí. Bill si uvědomil, že od té doby, co mají více hotelových pokojů a soukromí v jejich autobuse, teď když jej obývají jen oni dva a jejich psi, jedna noc plná kvílení a čehokoliv, co mělo následovat, ho nezabije.

Plán byl prostý – dámskou společnost pro dnešní večer už měl zajištěnou, dvě dívky vybral sám Bill na setkání s fanoušky ještě před začátkem show. Byly třešničkou na dortu a Bill byl přesvědčený, že Tom jim neodolá, když už je pro něj vybral, zvlášť potom, co se Tom rozzářil, když na něj jedna z nich mrkla předtím, než byla vytlačena ze dveří spolu se zbytkem malé skupiny fanoušků. Ta dívka a jedna z jejích kamarádek bude přepravena k jejich autobusu, až se do něj kluci po show vrátí, a pak si uspořádají malou párty. Bill neměl v úmyslu vyzradit svůj mistrovský plán Tomovi, všechno, co Tom směl vědět, bylo, že se Bill nudil a chtěl kolem sebe nějaké dívky, které pozval do autobusu na drink. Bill doufal, že až se díky alkoholu trochu uvolní a možná spolu budou i flirtovat, Tom bude mít šanci vidět, že jsou to normální zábavné dívky, a přestane být tolik ostražitý, uvidí své potřeby a vezme jednu z dívek k sobě do postele. Samozřejmě, že Bill neplánoval spát s tou druhou dívkou, ale to neznamenalo, že si nemůže užít trochu toho flirtování a lehké konverzace, která nebude zatížena kapelou a věcmi týkajícími se jejich tour, což bylo to, o čem se v poslední době bavili neustále.

Bill byl více než jen trochu nervózní, když po koncertě uslyšel klepnutí na autobusové dveře. Tom byl rozvalený na zádech na jednom z velkých gaučů, dvě chlupaté štěněčí hlavy na klíně, a vypadalo to, že totálně ignoruje klepání na dveře. Zíral na plochou obrazovku televize umístěné na protější straně, zjevně jej zaujala reklama na kočkolit.

„Jdu ke dveřím.“ Řekl Bill a Tom v odpovědi zabručel. Věděl, že mají dívky dorazit, ale neudělal víc, než že na sebe nalil trochu kolínské. Dříve měl Tom komplikovaný rituál, když šel na rande nebo někam ven, znamenalo to zahlcení svých kamarádů z kapely spoustou kolínské a časem v koupelně navíc, který nepotřeboval dokonce ani Bill. Bill si nikdy nebyl jistý, co tam Tom vlastně dělal, ale věděl, že jeho rituál je dávno pasé. Od té doby, co dorazili do autobusu, se nepohnul, dokonce si ani nepřevlékl propocené oblečení, ve kterém vystupoval. Možná Tom prostě potřeboval trochu alkoholu v krvi a nějakou dobrou společnost, aby si připomněl své dřívější laškování.

Bill dívky přivítal s velkým úsměvem, byl si jistý, že vybral dobře. Lisa, Bill doufal, že to bude ona, kdo přiláká Toma zpět do země jednonočních potěšení, byla dlouhonohá blondýnka se zářivým úsměvem a ještě zářivějšíma modrýma očima. Ta další dívka, Sophie, byla trochu menší, ale ne méně hezká se svými tmavými vlnitými vlasy a přátelskou tváří, která Billa upoutala, už když ji viděl poprvé. Zavedl je dál do autobusu, kde byl Tom, aby mu je představil.

„Tome, tohle je Lisa a Sophie.“ Řekl Bill a doufal, že si Tom alespoň pořádně sedne a řekne ahoj. „Tohle je můj bratr Tom.“ Dodal Bill zbytečně.
Lisa a Sophie se nervózně usmály a Tom se posadil, tvářil se poněkud zaraženě. Pousmál se a věnoval děvčatům mávnutí. Bill odvedl psy do své postele, ne protože by je nechtěl mít kolem, ale proto, že byl příliš ochranářský, a přestože dívky byly opravdu hezké, stále byly cizí.

„Dá si někdo drink?“ zeptal se, když se vrátil, všiml si, že tu dívky stále nemotorně stojí a Tom sedí a hraje si s palci.

„Ano.“ Odpověděly dívky a Tom jen pokrčil rameny.
„Jo, dobře.“ Řekl. No, alespoň nebyl nepříjemný. Tom Billovi pomohl vyndat nějaké skleničky a pár lahví na stůl v jejich autobusovém salonku a Bill naznačil dívkám, aby se posadily. Jemně postrčil Toma, aby se posadil vedle Lisy, a postavil před oba dva plné skleničky.
Konverzace zpočátku trochu vázla, Bill býval schopný se jen a jen smát, když Tom předváděl své ne až tak jemné pokusy o flirtování a svádění, když byli obklopeni dívkami. Tom býval za své komentáře odměňován jejich chichotáním a vystavováním jejich hrudníků, když na něj pomrkávaly, ale teď byl neobvykle tichý, takže Bill musel sám iniciovat celý rozhovor.
Čím více alkoholu vypili, tím se věci stávaly lepšími, vyšlo najevo, že ani Lisa ani Sophie neměly v hlavě úplně vymeteno, jak to v některých případech bylo; po několika drincích klábosily téměř bez přestání a po většinu času si to Bill opravdu užíval. S trochou jemného podněcování a povzbuzování od Billa začal dokonce Tom i trochu mluvit a Bill se ujistil, aby v pravidelných intervalech doplnil jeho skleničku.

„No, a pak nějaká stará dáma vystavila svoje prsa!“ řekl Bill a dívky vybouchly smíchy. Tom se zasmál také a Bill jej rád viděl, jak se vedle Lisy směje. „Ty věci visely přímo na zem.“

„Oh můj bože.“ Řekla Lisa a naklonila se k Tomovi. „Vsadím se, že po tobě jdou ti nejdivnější lidi, hm?“ Tohle byla otázka čistě pro Toma a Bill byl nadšený, když se Tom naklonil k Lise a položil paži kolem jejích ramen.
„Jo,“ řekl Tom. „Nejhorší byly ty šílený stalkerky s maskama.“
„Ale ani zdaleka tak odporné jako ta dáma.“ Řekl Bill rychle, nechtěl, aby je téma stalkerek stáhlo dolů. Vedli si s těmi dívkami dobře a Bill nechtěl, aby se Tom dostal do své nálady. Tom se setkal s Billovým pohledem a Bill cítil podivné bodnutí hořkosti, které jím projelo, když Tom Lisu objal těsněji.

Bill zatřásl hlavou, říkal si, že už nejspíš vypil příliš mnoho drinků, a s úsměvem se podíval na Sophii. „Sophie, chtěla by ses seznámit s našimi štěňaty?“ Bill ve skutečnosti nechtěl vystavovat jejich milované psy na odiv, ale myslel si, že je to dobrý způsob, jak nechat Toma a Lisu o samotě.

„Bille,“ řekl Tom a narovnal se, čelo zamračené v obavách. „Já nevím…“
„Oh, bude to v pohodě.“ Trval na svém Bill a nabídl Sophii ruku. „Psi budou v pořádku.“
Sophie jej chytila, Bill se ohlédl přes rameno tam, kde seděl Tom s rukou omotanou kolem Lisiných ramen, a jeho hruď se stáhla. Možná to nakonec nebyl tak dobrý nápad. Bylo vážně tak špatné, že už Tom nespal se všemi kolem? Bylo tak špatné, že se Tom cítil naprosto šťastný se svým malým povyražením s Billem a dosáhl tak uvolnění jejich honícími schůzkami?
„Takže, kde jsou?“ zeptala se Sophie, a Bill obrátil svou pozornost zpět k její usměvavé tváři.
„V mém pokoji,“ řekl Bill a zatahal ji za ruku. „Následuj mě.“ Bez dalšího pohledu na Toma Bill vytáhl Sophii z místnosti a vedl ji chodbičkou k jejich odděleným pokojům.
„Máš svůj vlastní pokoj?“ zeptala se Sophie.
„Není to moc, ale jo.“ Řekl Bill. Zatlačil do dveří, aby je otevřel a setkal se s nadšenými štěňaty. Byli to hodní psi, takže neskákali ani na Billa ani na jeho hosta, ale čenichali kolem Billových nohou a rukou. Sophie oba psy poplácala po hlavě, a v Billovi to vyvolalo stejně trpký pocit, jaký už cítil.

Zavedl ji k posteli mimo dosah psů a posadili se. Sophie se na matraci trochu zhoupla a zasmála se. „Pěkné.“

„Jo,“ řekl. Teď, když jeho plán fungoval, cítil se nepříjemně. Přemýšlel, jestli si Tom vede dobře, jestli už má tu dívku ve svém vlastním pokoji.
„Jak se jmenují?“ zeptala se Sophie, poklepala si na koleno a přilákala tak jednoho psa k sobě.
Bill si skousl ret, a místo aby odpověděl, přitáhl si ji k sobě a políbil ji na ústa. Zalapala po dechu, ale políbila jej nazpět, její ústa se horce otevřela. Už to bylo dlouho, co se Bill naposledy líbal, že téměř zapomněl, jak dobré je cítit teplý jazyk, jak se tlačí proti jeho vlastnímu, a měkké rty, které dychtivě sají ty jeho.
Odtrhli se od sebe, sotva popadali dech, a Sophie nevěřícně vykulila oči.
„Wow,“ řekla. „Tohle jsem opravdu nečekala.“
Bill se zasmál. „Promiň.“ Řekl. „To bylo… normálně tohle nedělám, přísahám.“
Sophie se k němu přiblížila a očima visela na jeho rtech. „To je v pořádku.“ Zapředla. „Nevadí mi to.“ Naklonila se, aby jej znovu políbila, ale Bill ji zastavil.
„Jen aby mezi námi bylo jasno,“ řekl. „Nic se nestane, teda, líbání je v pohodě, ale…“
Sophie přikývla, nevypadala rozzlobeně. „Ani já tohle normálně nedělám.“ Řekla vážně. „Nenechala bych tě, takže nepanikař.“

Bill se zakřenil; ukázalo se, že je Sophie ještě lepší, než očekával. Byla někdo, s kým se mohl bez námahy bavit bez nějakých očekávání, a pokud zabavování Sophie pomůže Tomovi, tím lépe. Bill se přitiskl tváří k Sophiině, a pak ji jemně políbil. Po dlouhé minuty si vyměňovali teplé, pomalé polibky a Bill téměř zapomněl, proč se tu muchluje s dívkou, kterou sotva zná (tak moc si ty polibky užíval), když se dveře do jeho pokoje vrzavě otevřely.

Sophie a Bill vzhlédli a uviděli Lisu, červenou ve tváři a poněkud pomačkanou, jak stojí ve dveřích. „Uh, Sophie.“ Řekla Lisa a snažila se uhladit si vlasy. „Musíme jít.“
Sophie se zamračila a Bill také. „Kde je Tom?“ zeptal se.
Lisa zkřížila ruce. „Stále vzadu. Sophie?“
„Ale…“ Sophie si povzdechla a postavila se. „Fajn.“
Autobus byl velice tichý, když dívky mířily ven s Billem v zádech; otevřel dveře a ujistil se, že je tam někdo, kdo na ně čeká, aby jim dovolil projít. „Díky, že jste přišly.“ Řekl a chtěl se nakopnout hned, jakmile ta slova opustila jeho pusu. Taková ubohá blbost!
„Díky za pozvání.“ Zašklebila se Sophie nazpět, vypadala okouzleně, zatímco Lisa jen kývla, chytila Sophii kolem ruky a táhla ji pryč.

pokračování

2 thoughts on “Casual Sex 1/3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics