Cat Hats and Jealousy

autor: Haylzee
Další povídka od Haylzee, kterou pro vás přeložila Larkys, trochu krátká, ale roztomilá, tak vzhůru do čtení. J. :o)
Tom sundal svou těžkou bundu a zabořil se do hotelové postele. V uších mu stále ještě trochu zvonilo od vystoupení, které jim před chvíli skončilo, a to se jen zdůrazňovalo tím, jak byla místnost naprosto tichá. Zamračil se, musel mít v oknech dvojitá skla, protože byl zvyklý ve svém pokoji slýchat rušné ulice, a myslel si, že New York by měl být extra rušný.
Zakašlal, nezvyklý na ticho, místnost musel nějakým druhem zvuku vyplnit. Když nedokázal přestat kašlat, tak se posadil a mnul si hrudník, čekal, až se to hrubé svědění vydere z jeho hrdla. Bolest nakonec ustoupila a on rychle popadl láhev z nočního stolku a pil tak dlouho, dokud láhev nebyla prázdná.
Ztuhnul, když se otevřely dveře. Ihned se ale uklidnil, když uviděl, že tam stojí jeho dvojče. Tom byl po koncertu trochu na hraně, fanoušci se zdáli být agresivnější než obvykle, a přestože věděl, že je to hloupé, byl ustaraný, že jejich ochranka je tu více laxní. Oni věřili, že nejsou nutná stejná opatření jako v Evropě.
Tom si otřel ústa od vody, která mu unikla, a usmál se na svého bratra. Bill pro něj pózoval, boky vystrčil do téměř nemravného úhlu. Jeho pěstěné ruce lehce hladily vytetovanou hvězdu a měl poněkud samolibý úsměv.
Co však zajímalo Toma nejvíce, byla pokrývka hlavy, který měl jeho bratr na sobě, černá čepička, podobná některým jeho. Seděla perfektně na hlavě a zachytávala jeho volně vlající vlasy za ušima. Jedna věc, která ji dělala odlišnou od všech ostatních Billových, byla kočičí ouška přišitá na vrchu čepice, vytvářející vzhled šelmy.

„Kdes to vzal?“ Zeptal se Tom.
„Ta holka mi to dala, pamatuješ?“ Řekl Bill. „Myslím, že je to roztomilé.“
„Oh, správně, jo,“ odpověděl Tom, ušklíbnul se a tiše zasmál.
„Oh, drž hubu,“ zafňukal Bill, vstoupil do místnosti a zavřel za sebou dveře. „Jen žárlíš, protože ti jednu taky nedala.“
Tom se uculil. Jeho bratr se domníval, že si z něj Tom jen dělá srandu, ale on si ve skutečnosti opravdu myslel, že vypadá až příliš rozkošně. Nechtěl to říkat nahlas, ne v dohledné době. Vstal.
„Oh, ona mi dala něco mnohem lepšího než tohle.“ Lovil v hluboké kapse svých kalhot, dokud prsty nezachytil papírek.
„Co je to?“ Zeptal se Bill a podezřele přimhouřil oči.
„Její telefonní číslo,“ odpověděl Tom ledabyle a zvedl mobil z nočního stolku.
„Co to děláš?“ Zeptal se Bill rychle.
Tom se na něj podíval, když si přidával telefonní číslo do svého mimořádně dlouhého seznamu kontaktů. Jeden pohled na Billa mu řekl, že pokud by se ty uši o sebe mohly propíchnout, udělaly by to. Tahle kočička nerada sdílela své hračky.
„Ukládám číslo,“ řekl Tom hladce.
Zavřel telefon a stále ho měl v ruce, když se na něj Bill prakticky vrhnul. Tom se zasmál do teplých rtů, když jeho ústa napadaly Billovy zoufalé polibky, nízce mu zavrčelo v hrdle. Tom cítil ruku na své a než si to stačil uvědomit, Bill vytrhnul telefon z jeho rukou a hodil ho na podlahu.
Tom se znovu zasmál, prohloubil jejich polibek a třel se proti němu. Bill uměl být panovačný, manipulativní malý intrikán, ale Tom věděl, jak se s tímhle poprat. Nikdy nepoznal nikoho, kdo by si tak hlídal své území, jako to dělal jeho bratr. Tomovi se ale líbilo, jak byl Bill vůči němu sobecký. To dělalo jeho hry mnohem zábavnější.
Povzdechl si, když ho Bill tlačil zpátky na postel. Bill vylezl nahoru, rozkročil se nad ním a zatahal zuřivě za opasek, který držel Tomovy kalhoty od toho, aby spadly na zem. Nedodělal to do chvíle, než Tom nadzvedl boky a Bill mu stáhl kalhoty. Doufal, že Bill nebude chtít, aby šukali, protože říct, že je vyčerpaný, je jen slabé slovo. Pak se ale musel ptát sám sebe, co si vlastně myslel, když si začal dělat srandu; nikdy by nebyl schopen Billovi odolat.
Bill ho kompletně osvobodil a malé zachvění proběhlo celým Tomovým tělem, když prsty tak znalecky přejížděly po špičce jeho penisu. Bill ho škádlil, škrábal jej nehty tak lehce přes jeho citlivé tělo, dokud jeho penis nezačal reagovat na všechnu tu pozornost.
Bill se na něj usmál a olíznul si rty, velmi slibné znamení. Tomův dech se okamžitě zrychlil a zazubil se zpět.
„Měl by sis to nechat,“ zamumlal a ukázal na čepici, kterou měl Bill stále na sobě.
„Oh neboj se, nechám,“ slíbil Bill a jeho oči neopustily ty Tomovy, když se oddaloval, dokud nebyl z postele téměř pryč. Sklonil hlavu a drsně přejel jazykem po spodní části Tomovy délky.
Tom se zakroutil a nedůstojně vypísknul, byla to reakce, kterou z něj mohl dostat jedině Bill. Bill škádlivě lízal a tisknul se k jeho ztvrdlému penisu, dokud se Tomovi nezačaly kroutit prsty ze snahy zůstat klidný. Málem vykřikl, když ho Bill zlehka sál rty a předl.
Billův jazyk vibroval proti jeho špičce a Tom si myslel, že omdlí. Chytil se za sebou pelesti postele a držel se jí, když si s ním Bill hrál, olizoval jej jazykem a předl. Tom sotva udržel své boky a začal se chvět, když Bill lehce zatínal své nehty do Tomova břicha, podobně jako kočka. Lízal, sál a předl.
„Bille, Bille,“ Tom zoufale sténal, když bylo všech těch pocitů moc.
Bill přestal, ale nedával svá ústa pryč. Podíval se na Toma.
„Jen… mě saj, proosíím,“ prosil udýchaně. Měl dost toho dráždění a hraní, chtěl, aby to Bill dokončil.   
Bill se na něj usmál a k Tomově úlevě sklouznul dolů, obemknul ústa kolem Tomova penisu a důkladně jej sál.
„Oh… oh, kurva, ano,“ sykl Tom. Sevřel pevně pelest postele a sledoval bratrovy rty, které se neustále pohybovaly nahoru a dolů po jeho délce.
Bill ještě lehce zatínal nehty do jeho kůže a Tom ho roztřeseně hladil za ušima kočičí čepice, obdržel za svou snahu hlasité zasténání svého dvojčete.
„Hodná kočička,“ zašeptal Tom.
Bill zavrněl okolo jeho penisu a začal Toma sát tvrději. Tom zasténal, když Bill jeho penis polykal znovu a znovu, přičemž ho bral hluboko do horkých, mokrých úst.
„Kurva, kurva,“ naříkal znovu a znovu. Cítil, jak se jeho koule napínají a tlak kolem jeho penisu zvýšil, Bill zřejmě vycítil, že je Tom blízko.
S konečným výkřikem Tom zavřel oči, škubnul svými boky dopředu a udělal se do Billova krku. Bill držel, sál a polykal, dokud se ještě Tom chvěl citlivostí.
Tom lapal po dechu a zavrčel, když Bill sklouznul vedle něj a políbil jej na nos.
„Už jsem se zmínil,“ řekl Tom a lapal po dechu. „Jak kurevsky moc miluju, když tohle děláš?“ Cítil se jako nejšťastnější člověk na světě, má Billa jako svého bratra, jako svou spřízněnou duši.
Bill se tiše zasmál. „Možná párkrát.“
Tom se usmál a lehce přejel prstem po čele, kde se pod jeho čepičkou začal tvořit pot.
„Měl bys ji nosit pořád,“ zašeptal.
Bill se stočil proti němu a usmál se, vypadal se úplně jako kočka, která dostala smetanu.
autor: Haylzee
překlad: Larkys
betaread: Janule
  
       
  

18 thoughts on “Cat Hats and Jealousy

  1. Aaaw. ^^ Miluju Haylzee, protože umí brilantně uspokojit moje oblíbené požadavky pro jednodílnou povídku, což je smyslný sex, protkaný dvojčecími něžnůstkami. A kočička je bezpochyby to nejvýstižnější zvířátko, k jakému by šel Billi připodobnit. Děkuji za skvělý zážitek. 🙂

  2. Dokážu si představit, že Bill je ve skutečnosti takový jako v této povídce – sobecký a majetnický pokud se jedná o Toma.
    Skvělá povídka.

  3. To bylo úžasné ♥
    Bill jako malá, ale divoká kočička, nebo spíše kocourek =)
    Vtipná a smyslná povídka, moc se mi líbila =)
    Mimochodem, strašně bych chtěla slyšet Billa, jak přede =)♥
    Samozřejmě děkuju Larkys za přeložení ♥

  4. Bylo to úžasné! Četla jsem to už dřív v angličtině, ale přeložené je to tak mnohem lepší a a člověk si to o hodně víc užije:) Haylzee je prostě geniální, díky za překlad Larkys je skvělý♥♥♥

  5. sakra… Bill jako kočička mi přijde neobvykle sexy… 😀 když si ho jen představím 😀 povídka byla super, i když trochu kratší, stejně byla úžasně napsaná a myslím, že jí vůbec nic nechybělo… opravdu skvělá práce… 🙂 a samozřejmě děkuji za dokonalý překlad 🙂

  6. Hezké to bylo, hezké:), jako ostatně všechno od této autorky, jediné co mě po přečtení napadá, že to bylo tak úžasně roztomilé:)

  7. Aaw, sladká to slast ke čtení xD bylo to roztomilý, žhavý, sexy, vtipný… líbilo se mi to. Chci tu čepičku vidět 😀 A poznámka o tom, jakoby dostal smetanu byla nejvíc dobrá xD

  8. Přiznám se toto už jsem četla a není to tak dávno… mám ráda když je tom trochu sprostší… I když krátké učel to splnilo 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics