Jen počkej, bráško!

autor: Chris

Ahoj všichni, tohle je moje první povídka, snad z ní nebudete mít noční můry, hlavně z těch sprostých slov, já normálně sprostě nemluvím, ale nějak mi to sedlo do té povídce… tak ať se vám to líbí a budu moc ráda za komenty, ať vím, jestli mám dále psát, nebo to raději zabalit, na mém blogu se to holkám líbilo, ale to jsou moje blogové kámošky, tak nevím jestli jim můžu věřit:))) Děkuju
….

Jen počkej, bráško!

Můj ty bože, tohle nedám – ležím tady na posteli a dělám, že spím… ale to ani náhodou! Jediné, co dělám je, že tady jako největší úchyl na světě pozoruju svého bráchu, který si ho zrovna mastí a vzdychá tak, že u toho klidně můžu vzdychat i já a sjíždět pro změnu toho svého.
„Bože, bože… kurva,“ šeptám do peřin a při pohledu na jeho výraz nejsem daleko od toho, abych na něj skočil a z fleku mu narval svou vztyčenou chloubu do jeho pusinky… která co? Co to řekl? Kurva, jsem snad špatně slyšel, neřekl náhodou Bill!? ´Tome, zopakuj to´, mluvím si pro sebe.
Mezitím sebou začal Tom zmítat na všechny strany, můj ty bože, tak to už nezvládám! Moje ruka okamžitě vklouzne pod boxerky, jak nejrychleji dovedu jezdím nahoru a dolů po svém „pokladu“ a ani si neuvědomím, že začínám vzdychat taky úplně nahlas.

„Aááááááááá áááááááá áááááááááááá, bože, bože…!“ Nevím, kdo z nás dvou se udělal jako první, ale když odezněly naše společné a hoodně hlasité výkřiky, a v pokoji zavládl klid a mír, ani jeden z nás neměl odvahu promluvit jako první. Ale protože Bill – jakožto já – si z ničeho nic nedělám, nakonec jsem jen prohodil:
„To bylo dobrý, brácha, takhle mě nerozžhavila ani ta kunda z minulé afterpárty. Jdeme se umýt spolu, ne? Ať nezdržujeme a můžeme jít potom v klidu spát!“
Nečekal jsem na Tomovu odpověď a už jsem ho táhl směr sprchový kout. Při pohledu na jeho stále zděšený výraz jsem se musel šíleně smát. A protože pořád nějak nereagoval a já už byl umytý, začal jsem sprchový gel natírat i po jeho dokonalém těle, které znám nazpaměť, díky mým tajným nájezdům rukou, když spí (no jo, hodně toho o mně nevíte, ale můj bratr mě asi brzy pozná). Teď tady stál jak ho Pánbůh stvořil a já začal pociťovat, jak se mi znovu prokrvuje můj „macíček“, který se vidí někde v zadní části mého bratra.

Tom pořád stál a jenom přihlouple koukal s otevřenou pusou, která sváděla k hříchu a fantazie mi jela na plné obrátky. Zrovna jsem svou ruku, napěněnou voňavým mýdlem, klouzal po Tomově vypracovaném bříšku, a když se ruka nabažila, úplně instinktivně jela níž… Né, vůbec mi nebylo trapně, když jsem mu začal mýt jeho penis, který jsem jemně mnul po celé jeho momentálně klidné délce, dovolil jsem si vyzkoušet i Tomiho koule a zajet i dál, někam za ně…
Nechtělo se mi tato místa opouštět, ale rozhodl jsem se, že budu silný a umyju si ho celého, bez vedlejších úmyslů. Nicméně, když jsem si klekl s myšlenkou umýt jeho ctěné nožičky, přímo jsem se pohledem zabodl do klína mého bratra… a věděl jsem, že je dneska rozhodnuto pro změnu o mém údu, který nepotřebuje viagru, aby byl vzrušený klidně i dvakrát do hodiny… ale díky bráchovi?
Nohy jsem mu s vypětím všech sil nakonec umyl, a protože jsem „silný“ jedinec a svým vzrušením dokážu manipulovat, chtěl jsem mu co nejrychleji umýt ještě jeho zadní část a vypařit se jako pára. Tom pořád stál a kdybych nevěděl, že nefetuje, myslel bych si, že jede nejméně na heráku. Protože jedině takový člověk nebo blázen, si nechá tohle dělat od bratra!
Otočil jsem ho opatrně, jak jen mi to dovoloval můj „ovladatelný“ chtíč, který mi bohužel hned našeptával, že tahle prdelka čeká jenom a jenom na mě… Ani nevím, jak jsem to udělal, ale najednou jsem byl celým svým tělem přilepený na něm.

„Bille, přestaň… já….já nechápu… to studí!“ Tom nalepený na kachličkách a já stále v poloze, kdy jsem byl jen milimetry od jeho malinké dírečky, která vede do ráje. Ale vnitřní hlas byl silnější a tak jsem jen řekl: „Jsi byl nějaký mimo, no, tak jsem tě musel umýt, co vyšiluješ, se domyj sám.“
Díval se na mě nedůvěřivě, ale nakonec si mýdlo, které mi při mém vpádu na bratra vypadlo z ruky a leželo teď na zemi, pokusil zvednout. Nohy mírně od sebe, přímo na mě vyšpulený malý zadeček a miniaturní dírka připravená jenom pro mě. Tomova největší chyba, která se už nedala vrátit a kterou si bude pamatovat hodně dlouho. Popadl jsem nic netušícího Toma za dlouhé dredy a rychlým smýknutím jsem jej začal tahat ven ze sprchového koutu do pokoje. Všiml jsem si, že mu kloužou nohy, tak jsem ho chytil kolem pasu… kdyby si teď něco udělal, tak si ho musím jít vyhonit.

Nemapatuju si tu část, kdy se z lovce stala obět – ale místo toho, abych byl nahoře, jsem se nějakou spleticí náhod ocitl pod ním.
„Myslíš, že nevím, jaký jsi úchyl? Jsem tvoje dvojče, vím o tobě všechno a dneska konečně budeš mít to, po čem tak toužíš!“
Nenapadá mě, kdy jsem Tomovi říkal, že tuba s lubrikantem je ve druhé zásuvce, ani to, že by mě měl otočit, pokrčit mi nohy v kolenou a opřít je o svou hruď… a už vůbec jsem mu neříkal, to vím jistě, aby mě pomazal lubrikantem a „áááááááááááááááááááááá“, zakřičel jsem né přes celý pokoj nebo celý hotel, ale zaručeně přes celé město. Za rychlost, jakou do mě vjel, by se nemusel stydět ani Schumacher v době své největší slávy. Cítil jsem ho snad úplně všude, bolest se střídala s klidem, podle toho, v jaké fázi se zrovna nacházel můj milovaný bráška a jeho kláda.
Tahal jsem ho za dredy a škrábal na rukou: „Líbej mě Tomisko, když už mě šukáš, tak mě kurva líbej!“
Jeho jazyk mi vklouzl do úst a kromě líbání jsem mu vzdychal do pusy a šeptal do ucha, co s ním míním udělat, až se mnou skončí… „Připrav se, Tome“!
V tom mě Tom otočil a prudce do mě vnikl zezadu. Tahle pozice se mi líbila snad ještě více než ta první, začínám si to užívat a konečně jsem schopný reagovat a sám se mu konečně nastavit a přirážet.

Ale moje chuť po Tomově těle se už nedá vydržet… vyklouzl jsem mu a začal netrpělivě šeptat: „Tomi, sedni si na mě, prosím, déle to nevydržím!“
Neřekl bych, že by byl Tom dvakrát nadšený, ale když jsem ho začal líbat a hladit jeho zadeček, postupně se uvolňoval a už nebyl ani tak křečovitý. Nechtěl jsem ho vystrašit, ale touhou po něm jsem se pomalu přestal ovládat. Dvěma svými prsty jsem kroužil kolem Tomiho pusinky, až pochopil a olízl mi je po celé délce, takže mi je důkladně naslinil – byly okamžitě připraveny na akci v Tomově zadečku. Oba dva jsem je bez čekání pomalu, ale jistě vsouval do toho mrňavého otvoru, měl tendence uhýbat, ale já si jej přidržel… Protože jsem nepředpokládal, že mi s Tomem vyjde moje oblíbená poloha – objekt mého zájmu pohupující se na mně – pomalu jsem se z boku na něj natlačil a na bříško mu položil jednu svou ruku. Tím jsem ho k sobě více přiblížil, druhá ruka pořád v Tomiho zadečku. Konečně jsem uviděl tubu s lubrikantem a okamžitě jsem toho využil. Tom byl strnulý a vystrašený, kluka v sobě ještě holt neměl a já mu přitom tolikrát říkal, že je dobré to střídat, změna je život… ale on né – a tady to má, všechno je jednou poprvé!

„Neboj se a roztáhni nohy… tuhle více pokrč, jinak se do tebe úplně nedostanu…“ Ani nevím, jestli zareagoval, protože jsem mu nohu sám pokrčil a z boku do něj začal pronikat, cítil jsem každým kouskem mravenčení ve všech prstech, a to jsem byl teprve v půlce na cestě do Ráje. Když jsem byl úplně nadoraz ponořený do mého brášky, který byl vždy větší měkota, ani jsem se nedivil tomu, co říkal:
„Bille, to bolí, běž ven, prosím.“
Ale to bych nebyl já, aby mi to nepřišlo vtipný – a když jsem se několikrát zapohyboval a zasmál, musel jsem mu něco říct: „Slušní lidé chodí ven jenom ve dne a hlavně né nazí, když zrovna šukají své dvojče.“ Chudáček, myslím, že vůbec nechápal… dál jsem pokračoval už jenom tím, že jsem začal přirážet jako blázen, křičel jsem Tomovo jméno a neopomněl jsem mu připomenout, že jeho zadek je ten nejlepší vchod v jakém jsem kdy byl, a že mám v plánu ho ošukávat při každé vhodné i nevhodné příležitosti.

Pozice na boku mě brzy přestala bavit a tak jsem přešel k poloze, kdy jsem si dal Tomiho nohy na moje ramena. Takhle jsem ho mohl konečně líbat a vidět mu do jeho přenádherných očí, ve kterých se odrážela mírná bolest a stále nechápající výraz, co se to vlastně děje. Líbá fantasticky a každý jeho polibek můj úd nabádá ještě k větší aktivitě a energii,vzrušenější snad nikdy nebyl.
Zvrátím mu ruce za hlavu a kousnu jej do krku, jemně se ozve až bolestné zasténání… udělám mu na krku pár cucfleků – jenom ať všichni vidí, že od této chvíle je hošánek jenom můj a to si pište, že si ho ohlídám!
„Jsi jenom můj, Tome, rozumíš tomu, co říkám? Jenom můj, navždy!“ Při posledním slově se rozjedu jako tank… udělám posledních pár tvrdých přírazů a celým pokojem se rozlehne moje „áááááááááááá“. Stále v Tomově zadečku, ležím na jeho horkém těle a vydýchávám se ze svého nejlepšího orgasmu.

Vím, že mu něco dlužím, dlužím mu jeho orgasmus… chci, aby byl stejně dokonalý jako ten můj – opět ho líbám a pomalu z něj vycházím. Jazykem sjedu až na jeho bříško, které celé pusinkuju a vlhčím jazykem, toužím po něm, chci, aby byl ve mě, aby mi to udělal stejně tvrdě jako já jemu, chci křičet rozkoší i bolestí… Napatlám na nás oba půlku tuby s gelem a než se na něj posadím, strčím si dovnitř své tři prsty. Jezdím po nich nahoru a dolů až po dlaň a Tom začne nepředstavitelně kňučet a prosit, abych ho už pustil dovnitř, abych si na něj sedl: „Bille, Billééé, prosííím!“
Ať si prosí, chci od něj slyšet, že ví, že je jenom a jenom můj, už navždy. „Řekni mi to, Tomi, že jsi jenom můj, teď a navždy!“
„Jsem jenom tvůj, Billi, jenom tvůj, toužím po Tobě, chci jenom Tebe, přísahám…!“

Nemusel jsem dále na nic čekat, vyhoupl jsem se na jeho klín. Tom si mezitím sedl a opřel se o pelest postele. Položil jsem si jednu ruku na Tomiho rameno a druhou vzal do ruky jeho penis, který jsem si nasměroval na svůj nejkrásnější zadeček na světě a po té prudce nasedl. Vypadlo mi to, kdo z nás dvou více zařval, ani si nepamatuju průběh našeho milování, protože jsem byl jako v tranzu, ale pamatuju si, že když se Tom udělal, zakřičel mé jméno.

Někdy odpoledne jsem se probudil a Tom u mě nebyl. Hned jsem mu volal a on mi klidně řekl, že je na snídani. Dolů za ním jsem vletěl jako uragán, chytl ho za dredy a u „příslibu“, že jestli mě ještě jednou nechá samotného a odejde, mu vyšukám duši z těla, jsem ho chytl za jeho obří tričko, odvlekl na záchod a „vysvětlil“ mu jasně, že Billovi Kaulitzovi se neodporuje, Billa Kaulitze se poslouchá, a že Tom Kaulitz už nikdy, opravdu nikdy, nebude spát, snídat, obědvat, večeřet, svačinkovat, pít kafe, koupat se, usínat… ehm, tak to zkrátím, bude prostě jenom a jenom se mnou 🙂

23 thoughts on “Jen počkej, bráško!

  1. Mno, rozhodně jim věř, četla jsem ji teda už u Tebe na blogu, ale znovu mě uchvátila, jednak mě to pobavilo, jednak to bylo úplně aa:D rozhodně piš dál, byla by to škoda;)

  2. To je tak neskutečně perverzní… Bill v dominantní pozici s prořízlými usty se mi více než zamlouva 🙂 jestli každá tva povídka bude takova tak piš! xD

  3. to je dokonalýýý,a le úplně nejlepší!!! fakt, tyjooo, supeer!!! 😀 nevim,jak jinak to mám vyjádřit 😀 naprostá euforie 😀

  4. "Líbej mě Tomisko, když už mě šukáš, tak mě kurva líbej!" xDD s teho prostě nemůžu se přestat smát

    je to úžasný pokračuj dál dál

  5. jaj sme mi baby perverzne:DDale takyto Bill sa mi paci :Drozhodne pis dalej je malo poviedok kde Bill nevystupuje ako ten slabsi:D

  6. Teda, Chris… prý "nevím, jestli jim můžu věřit" 🙂 Tak teď už to doufám víš 🙂 Povídka je naprosto super a od prvního přečtení jí můžu číst pořád dokola 🙂

  7. JA WEM ZE OD VECI ALE PODLA MNA STOJI ZA POVSIMNUTIE JEDNA ZMIENKA O FAN PARTY A TO TA ZE: TOM A BILL SA VACSINOU ROZPRAVAJU LEN MEDZI SEBOU….JA LEN THAAAK ZE ZAUJIMAVE CO SA TIKA TWC…

  8. jako fakt naprosto skvělá povídka!!! moc se povedla…a já nevim co ještě všechno k tomu říct prostě perfektní!!

  9. ohhhh, tak tohle mě jako fakt dostalo!úžasnýý jakože fakt!!!♥♥♥

    Myslíš, že nevím, jaký jsi úchyl? a  Za rychlost, jakou do mě vjel, by se nemusel stydět ani Schumacher v době své největší slávy. jsem vybuchla přes celej obývák smíchem… ani nevím proč… asi ten šumi…

    a konec… woooow!

    Ale fakt kráása!!

    Jen tak dáál!!!

  10. Chris,

    asi víš, že na tenhle žánr nejsem, prostě se u toho červenám až za ušima jako malý děcko, co provedlo bůhví co. A to jsem plnoletá :)) Přesto mi to nedalo nepřečíst si to, když jsi to psala ty. Jde vidět, že umíš čtenáře strhnout, už podle počtu komentářů, jsi moje šikula šikovná 🙂 Jen tak dál !!

  11. jedna z nejlepších povídek co sem kdy četla vážně skvělá rozhodně piš dál budu se těšit na další povídku od tebe…a taky jsem ráda že titulek je napsaný česky a vcelku zajímaví což mě taky připoutalo si jí přečíst lepší než ty anglický názvy ty mě moc nezaujmou=)

  12. Chris, tak konečně, konečně jsem se dostala k tvé povídce :D:D:D a musím říci, že jsem se celou dobu co jsem ji četla usmívala jako idiot :)))))) asi tak nějak… ty pikantnější výrazy tam fakt sedí a hlavní věc, mám pocit, jakobych to nečetla, ale jakoby si ji vyprávěla, občas u toho dostala záchvat smíchu, jindy zase zdůrazňovala, že to tak skutečně JE :DDD nejlepší věta z celé povídky: "Líbej mě Tomisko, když už mě šukáš, tak mě kurva líbej!" tak u téhle věty jsem asi úpa odpadla xDDD žádné city, žádná láska, jen nekonečný chtíč… wooow… to člověka nenechá úpa klidným, že? Mno… a já zrovna nemám nikoho po ruce komu bych nááááááázorně úkázala, že je jenom můj a "už nikdy, opravdu nikdy, nebude spát, snídat, obědvat, večeřet, svačinkovat, pít kafe, koupat se, usínat… ehm, tak to zkrátím, bude prostě jenom a jenom" můj :D:D:D:D:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics