Chci znát tvoje tělo

autor: Doris
Tak jsem tu s další jednodílkou. V první řadě vám chci poděkovat za všechny komentáře k mým povídkám a i k obrázku. Pokud jde o povídku Namaluj mě, lásko, tak tam se zároveň omlouvám. Vážně jsem nechtěla úmyslně někomu přebrat nápad. Ale twincestní povídky jsem začala psát teprve nedávno, takže vážně nevím, co už bylo nebo nebylo napsáno. Přesto jsem ráda, že se líbila a doufám, že se bude líbit i tahle.

Tom seděl naproti Billovi na jeho posteli. Nic neviděl. Je to pár dní, co vyslovil přání poznat Billovo tělo zpaměti. Bill mu vyhověl. Co by neudělal pro svojí lásku. Zvlášť, když je tak krásně opětovaná. Naposledy zkontroloval, zda je šátek na Tomových očích dobře zavázaný a lehce líbnul Toma na rty na znamení, že už mu nic nebrání. Tom byl příjemně nervózní. Poslepu se měl dotýkat Billova těla. Směl použít všechny smysly kromě zraku. Tom si lehce olízl rty a pomalu začal natahovat ruce směrem, kde měl sedět Bill. Ten ho lehce za jednu ruku chytil, aby mu pomohl s orientací a kleknul si, aby byl ve stejné úrovni jako Tom. Tom se pousmál a přisunul se k Billovi trochu blíž. Chtěl se ho něžně dotýkat. Nechtěl vynechat ani jediný kousek jeho těla. Pozvedl svoje ruce a zajel nimi Billovi do vlasů. Nechával je proklouzávat mezi prsty a vnímal jejich hebkost.

Bill slastně zavřel oči. Miloval Tomovy doteky. Vždycky byl něžný, ale dnes to bylo jiné. Jemnější a přesto intenzivnější. Tom k Billovým havraním vlasům sklonil obličej a pomalu v nich začal přejíždět nosem. Zhluboka vdechoval jejich vůni a snažil se ji vtisknout do mysli, aby si ji pamatoval na věky. Pomalu bloudil níž a níž, dokud nenarazil na Billovo ouško. Přejel po něm nosem a následně ho lehce líbnul na lalůček. Bill se zhluboka nadechl. Bylo mu tak krásně. Na zádech mu naskakovala husí kůže. Tom se od ucha přesunul k obličeji. Zatímco prsty lehce hladil Billa po krku, rty zatím jemně mapoval každičký milimetr Billovy tváře. Od čela, přes semknutá oční víčka a nos, až po rty a bradu.

Mezitím co si užíval Billových rtů, ho palcem párkrát pohladil po lícní kosti. Přejížděl svými rty po těch jeho, ale nikdy ho nezačal líbat. Dnes nemělo dojít na žádné důvěrnosti a intimní hrátky. Konec konců, už tahle poznávací hra byla neskutečně vzrušující a svým způsobem velice intimní. Ona dva to vzrušovalo, ale jinak, než aby toužili po tom, zakončit to vzájemným uspokojením.

Tom dýchal Billovi na rty horkým dechem a prsty mu jemně sjel přes krk na ramena. Bill měl slastně semknutá víčka a pozvedl svou ruku k Tomově tváři. Jemně ho pohladil a palcem přejel přes jeho rty. Tom se pousmál a jemně ho na prst políbil. Chytil jeho ruku za zápěstí a rty přejížděl po každém jednotlivém prstě Billovy ruky. Přejížděl po nich a občas je jemně líbnul. Přes dlaň se posouval níž až na hlavní tepny. Jemně po nich přejel jazykem a stejným způsobem sjel celé předloktí. Druhou paži mu zatím v opačném směru přejížděl prsty. Od ramene až po dlaň, kde propletl své prsty s těmi jeho. Bill je lehce stiskl, aby ukázal, jak je mu tohle všechno neskonale příjemné. Tom se pousmál a jeho stisk opětoval. Pokojem se rozlévalo jen ticho, narušované jejich hlubokým a dráždivým dechem. Tom teď vyjížděl rty od předloktí k ramenu, které pohladil a lehce políbil. Pomalu se posouval na Billovu klíční kost. Přejel po ní špičkou jazyka ve směru od ramene ke krku. Bill slastně zaklonil hlavu. Tom pustil jejich propletené prsty a po zádech mu vyjel až na lopatky. Lehce přitlačil a prsty zaťal do Billovy kůže. Ten jen hlasitěji vydechl a hlavu zaklonil ještě trochu víc. Držel se Toma za boky. Tom přejel jeho napnutý krk jazykem až po bradu a zase zpět. Jemně ho políbil na jamku mezi klíčními kostmi a posouval své rty níž. Bill pomalu hlavu narovnal a lehce se zachvěl pod návalem husí kůže od toho, jak ho Tom jemně hladil podél páteře. Ani jedem z nich si neuměl představit, jak příjemné a vzrušující může být poznávání cizího těla.

Jemnými polibky Tom mapoval hrudník svého dvojčete. Nosem lehce přejížděl jen pár centimetrů nad jeho bradavkou a následně se jí lehce dotkl jazykem. Jen na okamžik. Nechtěl Billa moc vydráždit. Už takhle byl na pokraji šílenství a Tom na tom nebyl o moc jinak. Tak strašně se mu líbilo Billa poznávat. Vychutnával si každičký kousek jeho kůže a vnímal při tom Billův dech, který se měnil podle toho jak a kde se ho Tom dotknul. Tak úžasný pocit mohl zažívat skutečně jen s Billem. Bill se Toma dotýkal jen lehce na bocích, břiše a pažích. Dnes poznával Tom, takže veškeré konání nechával pouze na něm. Tom naposledy Billa lehce pohladil podél páteře, ještě víc se na něj přitiskl a pomalu ho položil. Mělo to jediný důvod. Pomalu své rty přesouval na břicho. Bříšky prstů zatím lehce přejížděl po jeho bocích. Bill se chtě nechtě musel každou chvíli lehce prohnout v zádech a vyšel tím vstříc Tomovým rtům.

Tom přejížděl po jeho bříšku rty a nosem a vzrušeně na něj dýchal horký dech. Bill mu přejížděl prsty po ramenou a užíval si i ten sebemenší dotyk. Tom si to užíval dvojnásob. Vzrušovalo ho, že se takhle Billa dotýká a ještě víc to, že Bill si to náležitě užívá a nijak nebrání tomu dát to najevo. Ať už to bylo hlasitým dýcháním, nebo náhlým napnutím jeho těla. Tom prsty mapoval Billovo bříško, a rty se posouval níž a níž k podbřišku, dokud ho nezastavil lem jeho trenýrek. Pod ty se nedobýval. Nechtěl. Jen mu víc roztáhl nohy a posadil se mezi ně. Bill je automaticky pokrčil, zapřel se o lokty a koukla na Toma. Ten mu s vážným a soustředěným výrazem ve tváři prsty přejížděl od stehen, tam kde opět končily jeho trenýrky, směrem ke kolenům. K jednomu se sklonil a jemně ho políbil. Bill se pousmál. I tenhle drobný polibek na takovou část těla jako je koleno, mu připadal neskutečně slastný. Tom po něm ještě chvíli přejížděl nosem, zatímco prsty pokračoval přes holeň až na nárt. I sem věnoval Billovi letmý dotyk svých rtů a pak se opět vytáhl do stejné výše jako ležel Bill.

Lehl si těsně vedle něj na bok a prsty ho lehce hladil po hrudi a bříšku. Bill k němu natáhl ruce a lehce mu stáhl šátek z očí. Tom nic neříkal, jen se na Billa díval a lehce se usmíval. Ruka mu neustále bloudila po Billově bříšku. Bill se k němu ještě víc přitiskl a rukou ho hladil na spánku a mezi dredy.
„Bille, děkuju“ zašeptal Tom a palcem přejel po jeho rtech. Bill mu ruku lehce uchopil a znovu s ním propletl své prsty.
„Já děkuju,“ usmál se a Tomovu ruku více stiskl.
„Teď už znám tvoje tělo,“ znovu zašeptal Tom a něžně Billa začal líbat. A ten, aniž by jejich ruce rozpojil, mu ten něžný, a přitom neskutečně vášnivý polibek opětoval.

autor: Doris
betaread: Janule

16 thoughts on “Chci znát tvoje tělo

  1. Nádhera, naprostá nádhera. Omlouvám se, Doris, že jsem v tvý minulý jednodílce začala s tou totožnou myšlenkou. Tohle tu opravdu ještě nebylo. 😀

  2. Terezka: to vůbec nevadí. Já to chňápu 🙂
    no jinak všem děkuju, jsem ráda že, se to líbí. A opravdu každý komentík potěší. Jste mucky všichni :-*

  3. Smekám, nemám slov. Popsala jsi to úplně dokonale, bylo to nádherné a taky originální 🙂 Nová skvělá autorka je tady! 🙂

  4. Nemám slov…to bylo něco úžasnýho! Prostě nádhera! Úplně úžasný tleskám, tleskám Doris!!

  5. já chcu taky poznávat Billovo tělo herdek! 😀
    Krásně napsané, citové napětí… *potlesk*

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics